2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Selam canım, aşı olmuşsun geçmiş olsun. Ben de 2 hafta sonra olacağım.
Sterilizatör almayı düşünüyorum ama bebek doğduktan sonra almaya karar verdim.
Şimdi alışveriş araştırmaları yapıyorum, bayramda başliycam ya, bir kurban bayramı için hiç bu kadar heyecanlanmamıştım.
Görüşürüz canım çok özletme kendini.
Bu arada ben jane park yataklarını da çok beğendim, gelirse modelleri almayı düşünüyorum.

günaydın annişler fazla pozitif enerjisi olan var mı azcık bana borç versin :) :)

Günaydın canlarim :)
Her geçen gün azaliyoruz sanki önceden sayfalarca mesaj okurdum şimdi ise bikac arkadasimizdan baska yatan yok çok erken terk ettiniz ya bizi inşallah eskisi gibi bol mesajli olur yine topiğimiz daha konuşacak çok seyimiz var bi cee deyip kacmayin

Günaydın tatlım hep öyle olur zaten
asker topiğimizde 30 kişi falandık şimdi yazan 10 bile değil burası da öyle olacak

Günaydın tatlım hep öyle olur zaten
asker topiğimizde 30 kişi falandık şimdi yazan 10 bile değil burası da öyle olacak
Benim anlamadigim sanki herkes anlasmis gibi bayramdan sonra kayboldu ayni zamanda
Napalım bizde kendi kendimize devam ederiz :)

Merhaba annişler bi kaç gündür giremiyorum.. Gribim maalesef herkes iyiydir inşallah.. Bunarada prensesimize isim bulduk galiba .. Buğlem ismini düşünüyoruz. Anlamıda Cenneti müjdeleyen melekmiş :)

Merhaba annişler bi kaç gündür giremiyorum.. Gribim maalesef herkes iyiydir inşallah.. Bunarada prensesimize isim bulduk galiba .. Buğlem ismini düşünüyoruz. Anlamıda Cenneti müjdeleyen melekmiş :)
Canim cok gecmis olsun insallah hemen düzelirsin.
Malesef buglem ismi anlami bu degil BUĞLEM,internette yazan anlamı,cenneti müjdeleyen melek.gerçek anlamı,eski bir kızıldereli dilinde bereket yüklü buluttur.asadaki linki oku lütfen
http://www.fetva.net/yazili-fetvala...r-cocugumuza-isim-olarak-koyabilir-miyiz.html

günaydın sılacım milletin kaçması bence topikle ilgili değil sitenin rezil haliyle ilgili valla okuyorum ama içimden yazmak gelmiyor kaç kere çoklu alıntı yapıpta silindiğini hatırlamıyorum en son da çok gerildim kendimi strese sokacağıma arada yazarım olur biter dedim ama ben takipteyim

Ben burdayımmmm kaçmadım hiiiç
Dün bi arkadaşımdan bebek ihtiyaç listesi aldım da onun şokunu atlatmaya çalışıyorum. Çok ayrıntılı araştırma yapmışlar. Buraya excel yüklenebiliyor mu ki?

Canim bende eskisi kadar rahat yazamıyorum ama napalım aliscaz bbu sekilde aslinda alisinca zor gelmez eskisine alisik oldugumuz için o kolay geliyor simdi :)
Ben ne olursa olsun topikteyim gözümü açınca burası aklima geliyor hemen :))

canım sılam burdayım ama bu forum benıım pc ye yaramadı..Sabahtan berri girmeye calısıyorum nedense atıyor..Bır sürü ayar edıyorum..Bugun doktor kontorlum var cok heyecanlıyım.

Yaaa çok üzüldüm şuan benimsemiştim bu isimi
Canim daha çok zamanin var daha anlamli güzel bir isim bulursun inşallahh ilerde öğrenip pişman olacağınına şimdiden bilmis oldun anlamini ...
Cok kişi var anlamini bilmeden isim koyup pisman olan gecen arkadaşım kizin adi ne dedim minel dedi aa cok guzelmis anlami ne dedim valla ben güzel bi anlami var diye koydum ama meger gerccek anlami ve ile gibi bir baglacmis kuranda dedi üzülerek.
Anne babanın cocuguna ilk görevi güzel isim koymak inşallah layıkıyla güzel isimler buluruz evlatlarimiza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…