2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bu arada az bır bılgılendırme benden sıze kafamızdaki kisti üniversite hocamız goremedı.yok olmuş dedi. şimdi radyologumuzda göremezse dunyada benden mutlusu olmayacak

canım sılam burdayım ama bu forum benıım pc ye yaramadı..Sabahtan berri girmeye calısıyorum nedense atıyor..Bır sürü ayar edıyorum..Bugun doktor kontorlum var cok heyecanlıyım.
Valla ben anlamam kardeşim ben nasil bileyim sizin uzaktan takip ettiginizi yazmadan bak ilk sayfaya bi kara liste yaparım yazarım adinizi tek tek
Güzel hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım bekliyorum güzel fotoğrafını oglusunun :)

tamam fıstıgım ..

bu arada az bır bılgılendırme benden sıze kafamızdaki kisti üniversite hocamız goremedı.yok olmuş dedi. şimdi radyologumuzda göremezse dunyada benden mutlusu olmayacak
İnşallah canim oglusun turp gibi hersey mükemmel dicek radyalogta sana ...

dosya yükle den olur canım bana da lazım bi liste olmazsa mail adresimi vereyim yollar mısın canım

Sanada hayırlı cumalar canım :)

Ayy çok heyecanlıııı ben de yarın giricem ayrıntılıya. Güzel haberler alalım inşallah canım.

Günaydın bende uzun süredir takip edemedim şehir dışındaydım ama aklım hep sizdeydi neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor cok merak ediyordum geldim nihayet aranızdayım. Bu arada benimde kızım olucak rabbim nasip ederse dünürlerimede selam olsun

Hayırlı uğurlu olsun

Dünürler daha çok valla kızlarımızı veremeyiz valla kimseciklere

Mailine gönderdim canım. Buraya da eklemeye çalışıyorum inşallah olur derkeeen olmadı maalesef.
Sadece resim mi eklenebiliyor buraya ya???
İnternete yükleyip oradan link verebilirim belki.
İsteyenlere e-maille göndereyim bari ne yapalım.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1H-iNcD5aYQO4a9MZjLcnWEHvzkA4GcmPAClrGyOS8hY/edit?usp=sharing
Bu linke koymaya çalıştım, excel formatı bozuldu biraz ama excele atıp düzenleyebilirsiniz sanırım.

Herkese hayirli cumalar
Kizlar dun aksam e bebek e gittim bana pahali geldi ya sanirim civil en uygunu.. fiyat arastirmasi yapiyorum da ilk olarak biberonlar faln avm lerde daha uygun.. ya 3 bin küsüre bebek arabasi gördüm şoktayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…