2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Merhaba annişler bi kaç gündür giremiyorum.. Gribim maalesef herkes iyiydir inşallah.. Bunarada prensesimize isim bulduk galiba .. Buğlem ismini düşünüyoruz. Anlamıda Cenneti müjdeleyen melekmiş :)
kızılderili lere göre de bereket bulutu demek

evet buraya olmuyor yaaa

Herkese hayirli cumalar
Kizlar dun aksam e bebek e gittim bana pahali geldi ya sanirim civil en uygunu.. fiyat arastirmasi yapiyorum da ilk olarak biberonlar faln avm lerde daha uygun.. ya 3 bin küsüre bebek arabasi gördüm şoktayim

Evet e-bebek de 3000 e araba var evet ama her keseye uygun şeyler var

kızlar bebek eşyaları olalarak neler aldınız.? . neler almayı planlıyorsunuz? Başlasın alış verişşşşşşşşşşşşşş

Hiçbir şey almadım daha taşınmadan sonra inşallah
Hemde diğer hafta 20ye giriyorum detaylıya gidecem bi daha bi kız desin de Allah korusun burdakiler gibi döner falan pembeleri doldururum ben

Hayırlı sabahlarr. Ben hiç balık yiyemedigim icin dr balik hapı kullanmamı söyledi ama isim vermedi, siz hangilerini kullanıyorsunuz acaba?

Herkese hayirli cumalar
Kizlar dun aksam e bebek e gittim bana pahali geldi ya sanirim civil en uygunu.. fiyat arastirmasi yapiyorum da ilk olarak biberonlar faln avm lerde daha uygun.. ya 3 bin küsüre bebek arabasi gördüm şoktayim
Canım ben ne alacak olursam ilk önce akakce.com'dan bakıyorum nerede kaç para diye. Bir çok bebek gereci de oluyor. Ona göre güvenilir bir siteyse ve piyasada daha uygun bulamadıysam internetten ısmarlıyorum. Bebek alışverişini de öyle yapıcam.
Sadece bebek arabası ve park yatak gibi şeyler için saraçhaneye gitmeye değer mi onu merak ediyorum. Annemler istanbulda belki onları gönderirim bakmaya.

Esinle erva ismini istiyoruz ama kuranda geçtiği yeri merak ediyoruz geçiyor diyo bazı siteler ama...

bade ismini beğendim ama manası iyi değil gibi bildiğiniz iyi bir site varmı anlamını veren

aynen bende de valla herkese cok kötü davranıyom en cok da kocama sora da cok üzülüyorum

herkese hayırlı cumalar :)

bende de kalmadı pozitif enerji neden acaba
Hormonlardan kaynaklıdır diye düşünmek istiyorum şekerler bi ara baya bi bunalıyordum doktoruma sordum hafif melankolik olursun dedi istersen ilaç kullanabilirsin dedi ama cesaret edemem ya hamilelikten sonra geçer diye umuyorum

canım benimde 3lü testte yüksek risk çıktı bifida spina diye bir hastalık var omurga ile ilgili ondan. Kesin sonuç için ayrıntılı ultrasonu bekliyorum. Allah yardımcımız olsun.

Güvenilir bi site var mı canım bildiğin. Az önce linkini attiğin sitede isim bulamadım ben
Canim bak bu sitde anlami yanlis olan isimlerin listesi var.burdaki isimler hep uydurma anlamlarda.
http://www.inciminci.com/?p=4040
tek tek guvenilir isim olarak da bu siteyi seviyorum ben şimdiye kadar yanlis anlamli isim görmedim burda bi incele istersen :)
http://ismininanlamine.com/buglem-isminin-anlami-ne-643/
Hoşgeldin canim sesimi duydun herhslde sabah yazdım nerde herkes diye yasasin bi gelin adayi daha hayirli olsun canim prensesin :)
valla bende uc oğlan olucagi icin uc kiz lazım bana :)

Hayırlı uğurlu olsun

Dünürler daha çok valla kızlarımızı veremeyiz valla kimseciklere
Siz vermexin biz almasını biliriz
Canim bu link açılıyor ne güzel bir liste yapmışsın tek tek en ince ayrintisina kadar ellerine saglik Teşekkürler :)
kızılderili lere göre de bereket bulutu demek
Biz kızılderili degiliz ama
Esinle erva ismini istiyoruz ama kuranda geçtiği yeri merak ediyoruz geçiyor diyo bazı siteler ama...
Canim kuranda gectigi bi yerde yazmıyor sanırım ama anlami bu..
http://ismininanlamine.com/erva-isminin-anlami-ne-467/
Bencede uzun ama okunması sart kızlar okuyun mutlaka :)

bade ismini beğendim ama manası iyi değil gibi bildiğiniz iyi bir site varmı anlamını veren
Evet canim malesef anlami iyi degil
http://ismininanlamine.com/bade-isminin-anlami-ne-667/

Günaydın canlarr hayırlı cumalar geçmişe bakıyım dedim ama yok bakamadım telefondan takip etmesi cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…