kızılderili lere göre de bereket bulutu demekMerhaba annişler bi kaç gündür giremiyorum.. Gribim maalesefherkes iyiydir inşallah.. Bunarada prensesimize isim bulduk galiba .. Buğlem ismini düşünüyoruz. Anlamıda Cenneti müjdeleyen melekmiş :)
Mailine gönderdim canım. Buraya da eklemeye çalışıyorum inşallah olur derkeeen olmadı maalesef.
Sadece resim mi eklenebiliyor buraya ya???
İnternete yükleyip oradan link verebilirim belki.
İsteyenlere e-maille göndereyim bari ne yapalım.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1H-iNcD5aYQO4a9MZjLcnWEHvzkA4GcmPAClrGyOS8hY/edit?usp=sharing
Bu linke koymaya çalıştım, excel formatı bozuldu biraz ama excele atıp düzenleyebilirsiniz sanırım.
Herkese hayirli cumalar
Kizlar dun aksam e bebek e gittim bana pahali geldi ya sanirim civil en uygunu.. fiyat arastirmasi yapiyorum da ilk olarak biberonlar faln avm lerde daha uygun.. ya 3 bin küsüre bebek arabasi gördüm şoktayim
aynen bende de valla herkese cok kötü davranıyom en cok da kocama sora da cok üzülüyorumKolay gelsin canım
Olsa verirdim canım ama bende hamilelikten beri pek pozitif enerji kalmadı
Çok tşkr ederim cnmHayırlı uğurlu olsun
Dünürler daha çok valla kızlarımızı veremeyiz valla kimseciklere
kızlar bebek eşyaları olalarak neler aldınız.? . neler almayı planlıyorsunuz? Başlasın alış verişşşşşşşşşşşşşş
Çok tşkr ederim cnmhaklısın valla şimdiden okadar cok talibimiz varki pek bi şımardık kimse alamaz kolay kolay
Kolay gelsin canım
Olsa verirdim canım ama bende hamilelikten beri pek pozitif enerji kalmadı
Hayırlı sabahlarr. Ben hiç balık yiyemedigim icin dr balik hapı kullanmamı söyledi ama isim vermedi, siz hangilerini kullanıyorsunuz acaba?
Canım ben ne alacak olursam ilk önce akakce.com'dan bakıyorum nerede kaç para diye. Bir çok bebek gereci de oluyor. Ona göre güvenilir bir siteyse ve piyasada daha uygun bulamadıysam internetten ısmarlıyorum. Bebek alışverişini de öyle yapıcam.Herkese hayirli cumalar
Kizlar dun aksam e bebek e gittim bana pahali geldi ya sanirim civil en uygunu.. fiyat arastirmasi yapiyorum da ilk olarak biberonlar faln avm lerde daha uygun.. ya 3 bin küsüre bebek arabasi gördüm şoktayim
O yy ben onun bilincini hissini gerginliğini yerim yaa.. Birkaç gündür pis babasıyla sıkıntıda olduğumuzdan benim kalbim de gergin atıyor maalesef. Kuzumu kurtarmak lazım bir an önce. Güvende olduğunu, sevildiğini bilsin miniğim :)Kızlar su linkteki yaziyi mutlaka okuyun şimdi okudum cok etkiledi beni ...
http://www.dogaldogum.com/yazlar/61-dikkat-bebeiniz-anne-karnnda-her-eyi-kaydediyor.html
aynen bende de valla herkese cok kötü davranıyom en cok da kocama sora da cok üzülüyorum
Hormonlardan kaynaklıdır diye düşünmek istiyorum şekerler bi ara baya bi bunalıyordum doktoruma sordum hafif melankolik olursun dedi istersen ilaç kullanabilirsin dedi ama cesaret edemem ya hamilelikten sonra geçer diye umuyorumherkese hayırlı cumalar :)
bende de kalmadı pozitif enerji neden acaba
canım benimde 3lü testte yüksek risk çıktı bifida spina diye bir hastalık var omurga ile ilgili ondan. Kesin sonuç için ayrıntılı ultrasonu bekliyorum. Allah yardımcımız olsun.Arkadaşlar, 4 lü testim yüksek riskli geldi. 17. Haftamdayım. Genetik bi test yaptirdim, yurtdışına gönderdiler. Perşembe günü cikicak sonuclarim. İnşallah sagliklidir bebeğim, çok üzülüyorum. dualarınızı eksik etmeyin olurmu.
Canim bak bu sitde anlami yanlis olan isimlerin listesi var.burdaki isimler hep uydurma anlamlarda.Güvenilir bi site var mı canım bildiğin. Az önce linkini attiğin sitede isim bulamadım ben
Hoşgeldin canim sesimi duydun herhslde sabah yazdım nerde herkes diyeGünaydınbende uzun süredir takip edemedim şehir dışındaydım ama aklım hep sizdeydi neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor cok merak ediyordum geldim nihayet aranızdayım. Bu arada benimde kızım olucak rabbim nasip ederse dünürlerimede selam olsun
Siz vermexin biz almasını bilirizHayırlı uğurlu olsun
Dünürler daha çok valla kızlarımızı veremeyiz valla kimseciklere
Canim bu link açılıyor ne güzel bir liste yapmışsın tek tek en ince ayrintisina kadar ellerine saglik Teşekkürler :)Mailine gönderdim canım. Buraya da eklemeye çalışıyorum inşallah olur derkeeen olmadı maalesef.
Sadece resim mi eklenebiliyor buraya ya???
İnternete yükleyip oradan link verebilirim belki.
İsteyenlere e-maille göndereyim bari ne yapalım.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1H-iNcD5aYQO4a9MZjLcnWEHvzkA4GcmPAClrGyOS8hY/edit?usp=sharing
Bu linke koymaya çalıştım, excel formatı bozuldu biraz ama excele atıp düzenleyebilirsiniz sanırım.
Biz kızılderili degiliz amakızılderili lere göre de bereket bulutu demek
Canim kuranda gectigi bi yerde yazmıyor sanırım ama anlami bu..Esinle erva ismini istiyoruz ama kuranda geçtiği yeri merak ediyoruz geçiyor diyo bazı siteler ama...
Bencede uzun ama okunması sart kızlar okuyun mutlaka :)O yy ben onun bilincini hissini gerginliğini yerim yaa.. Birkaç gündür pis babasıyla sıkıntıda olduğumuzdan benim kalbim de gergin atıyor maalesef. Kuzumu kurtarmak lazım bir an önce. Güvende olduğunu, sevildiğini bilsin miniğim :)
Uzun ama çok güzel bir yazıymış
Evet canim malesef anlami iyi degilbade ismini beğendim ama manası iyi değil gibi bildiğiniz iyi bir site varmı anlamını veren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?