valla yüklense veya arada bi zahmet yazsan ne güzel olur.Ben burdayımmmm kaçmadım hiiiç
Dün bi arkadaşımdan bebek ihtiyaç listesi aldım da onun şokunu atlatmaya çalışıyorum. Çok ayrıntılı araştırma yapmışlar. Buraya excel yüklenebiliyor mu ki?
Canim izledigim konulars yeni mesaj yazildiginda uyar diyebbir secenek var konu ayarlarinda orda yeni mesaj geldimi bildirim geliyor onu tikladinmi senden sonra yazilan.mesaj sayfasi açılıyor. Orfan yukardaki sayfa sayisini tıklayarak gezebilirsin geçmiş mesajları inşallah anlatabilmisimdir :)Günaydın canlarr hayırlı cumalar geçmişe bakıyım dedim ama yok bakamadım telefondan takip etmesi cok zor
Merhaba canım tuzu fszla yedigin zaman hamilelikte cabuk şişme yapıyor tuzu azalt mutlaka iyi gelecektir daha erken sismek icin :)))tecrübeli annişler bişey sorucam 1 haftadır sabahları ellerim akşamlarıda ayaklarım şişiyo
erken değilmi daha şişmeler için napabilirim bunla ilgili yardım edinnnnnnnnnnnnn:)))))))))
Bebek sürekli döndüğü için bi sağda bi solda bi ortada olur. Başka ne olabilir tabi ki bebiş pıt pıtları onlarYa ben şimdiye kadar hiçbir kıpırtıyı bebeğe yormamıştım boş yere heyecan yapmayayım diye ama iki gün böyle aynı yerde pıt pıtlar hissedince heyecan yaptım. O pıt pıtlar sağdaydı, bugünkü pıt pıtlar solda :) bebek midir bu sizce? Yani bir sağda bir solda olur mu? Ya da mesela iki gün hep aynı yerde olur mu? Sorum saçmaysa tecrübesizliğime verin :)
Hayırlı sabahlarr. Ben hiç balık yiyemedigim icin dr balik hapı kullanmamı söyledi ama isim vermedi, siz hangilerini kullanıyorsunuz acaba?
Yok canım gec olmuyor bende 21+4 te giricem 4 eylülde daha iki haftam var off gelsede iyi haberler alsam yavrumdan :)Kızlar ben önümüzde ki salı gircem ayrıntılı ultrasona geç olmuyot değil mi? Drm iki üç hafta içinde gir demişti. Devlet hastanesinde gircem allah izin verirse. Hayırlısıyla bunuda atlatırım inşallah. Kalkayımda yemeği yapayım yoksa koçiş vurur beni
Yok canım gec olmuyor bende 21+4 te giricem 4 eylülde daha iki haftam var off gelsede iyi haberler alsam yavrumdan :)
Kolay gelsin
Canim evet icinde balon patlar gibi pit pitlar oluyor onlar bebisin hareketleri gozun aydin senin bebiste baslamis pitpitlara :)
Canim bebek bu bir kontrolde onde gider bir kontrolde normale gider onde gitmesinde hic bir sorun yok canim zaten bi sorun gorse doktorun soylerdi masallah bebegine :)
yanliz yediklerine dikkat et sutunu,yumurtani yogurdunu yemeyi eksik etme vitamin haplari gunluk duzenli kullan balik yiyemiyorsan balik hapi ic tavsiye ederim canim simdiye kadar 1 kiloda olsa alman gerekiyordu demekki cok iyi beslenmiyorsun daha dikkatli ve duzenli beslenmeye calis :)
canim gunde kac kez diye birsey yok ama benimki hemen hemen her saatte pit pitliyor icerden bazen diyorum bu cocuk hic uyumuyormu
canim 2 cocuk buyuttum hic boyle birseye ihtiyacim olmadi bir yasina kadar emzirdim 1 yasindan sonrada normal beslenmeye alistirdim insallah bundada hic ihtiyacim olmaz bol bol sutumuz olsun biberona gerek kalmasin insallah
benim gobegim top yutmusum gibi ya sivri yuvarlak ufak bi gobegim bar cok komikk
aahh canim niye yorarsin bu kadar kendini yorudugun icin olmustur dinlen yarina biseyin kalmaz insallah
canim hic pipiye benzemiyor zaten nasil buna pipi dediki doktor.sezinin resimdeki gibi bacak arasi pipi olursa o pipidir kesin.uzulme erken bile degismis kimileri dogumda ogreniyor erkek degil kiz oldugunu
ay ayni benim oglusun pipisi gibi bence boyle bacak arasindan gordum pipiyi
aman be canim ne takiyorsun sen basindan beri diyosun zaten esinin anlayissiz oldugunu gormemezlikten gel yoksa cok uzulursun evlatlarin icin ya sabirrr
doguma kadar bekliyorum benim begenecegim bi isim bulursa ne ala yoksa istedigimi koyarim kendim keyfi bilir
evet canim artik bebeklerimiz bizi duyuyor bol bol konus onunla dogunca senin sesine alisik olarak dogucaktir
canim bebek artik bol bol yer degistirecek bi saga bi sola bi gobek ortasina gecip duracak ilk aylardaki gibi sabit bi yerde olmaz artik.ayrica elleri saga dogru ayaklari sola dogru vurmus da olabilir.bebek kendini nerde rahat hissediyorsa orda olur suan yeri cok rahat bi suyun icinde yuzup duruyor oyle dusun
canim balik yiyorsan haftada en az 1-2 kere gerek yok ama yok hic balik yemiyorsan bence iki gunde bir kullan
canım selam burada hocalar diyor ki illa kur'andan bir isim koymak zorunda değilsiniz fakat anlamı güzel olmalı herkes kurandan isim koysa isimler ahmet mehmet mustafa ayşe fatma diye gider isimler ayırt edilemez diyor buğlem isminin anlamı bana göre güzelmiş bereket yüklü bulutlar rüzgar bulut getirir bulut yağmur getirir yağmur olmadan bitkiler yeşermez benim de adım yağmur tuğçe tuğçenin de yağmurun da kuranla alakası yok ama seviyorumCanim daha çok zamanin var daha anlamli güzel bir isim bulursun inşallahh ilerde öğrenip pişman olacağınına şimdiden bilmis oldun anlamini ...
Cok kişi var anlamini bilmeden isim koyup pisman olan gecen arkadaşım kizin adi ne dedim minel dedi aa cok guzelmis anlami ne dedim valla ben güzel bi anlami var diye koydum ama meger gerccek anlami ve ile gibi bir baglacmis kuranda dedi üzülerek.
Anne babanın cocuguna ilk görevi güzel isim koymak inşallah layıkıyla güzel isimler buluruz evlatlarimiza :)
Tuzlu yemeyi azalticaksin cnm baska caresi yok bide aksamlari ayaklarini uzatip dinlen veeee bol sutecrübeli annişler bişey sorucam 1 haftadır sabahları ellerim akşamlarıda ayaklarım şişiyo
erken değilmi daha şişmeler için napabilirim bunla ilgili yardım edinnnnnnnnnnnnn:)))))))))
kızlar bebek eşyaları olalarak neler aldınız.? . neler almayı planlıyorsunuz? Başlasın alış verişşşşşşşşşşşşşş
canım ben marincap diye bir balık hapı aldım ama ne kadar iyidir bilmiyorum nedense doktoruma da sormadım ama soracağım o zaman iyiyse veya başka bişey önerirse yazarım.Hayırlı sabahlarr. Ben hiç balık yiyemedigim icin dr balik hapı kullanmamı söyledi ama isim vermedi, siz hangilerini kullanıyorsunuz acaba?
temizlik yaptığımda bende de oluyor canm,dinlenince geçiyor.ilkinde bende çok korktum ama her yorulduğumda olmaya başladı normal diye düşündüm,inşallah bilmediğimiz önemli bişey değildir,Kızlar bana yardımcı olun bugün temizlikfalan biraz yoruldum karnima ara ar sancılar girip çıkıyor böyle bir durum yaşayan oldumu
valla bende almıyordum 300-500 gr derken bu hafta hem göbeğim çıktı hemde kilo aldım sanırım ve abartmayayım ama bugün teraziden başlangıç kilomdan 2.5 kilo farklı gördüm kendimi gözlerim açıldı resmenValla her gün vitamin, üç günde bir balık yağı hapı içiyorum. Hergün süt, yumurta falan da yiyorum ama diğer öğünlerim biraz hafif kaçıyor. Çeşit çeşit yemek yapmaya üşeniyorum. Nasıl kilo alacağım bilmiyorum.
ben odasını alıcam, bir beşik (sallanmayan) ve üç kapılı gardrop, ( ekim sonu almış olucağım)kızlar bebek eşyaları olalarak neler aldınız.? . neler almayı planlıyorsunuz? Başlasın alış verişşşşşşşşşşşşşş
bende de durum aynı ayaklarım şişiyo annem çok erken demişti,tuzu azaltmak lazımmış ama nasıl olcak bilmiyorumtecrübeli annişler bişey sorucam 1 haftadır sabahları ellerim akşamlarıda ayaklarım şişiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?