2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bende cumartesi gireceğim yarın yani tam 20 olacağız heyecan dorukta
İnşallah guzel haberlerle gelirsin canım :)

Canim sen güzel beslen kilo mutlaka alırsın bi bakmissin biren pwt diye iki kilo birden gelebilir onemli olan guzel sağlıklı beslenmek :)
Canim benim ogluslarim ismide kuranda geçmiyor ve ikiside türkçe isim bende illa kuranda gecicek demiyorum tabiki anlami güzel olması yeterli.senin bu yazdigin anlam kızılderili dilinde bi anlam ne kadar güvenilir tartışılır. Bence en güzeli turkce isim veya arapca anlamindan emin oldugumuz isimleri koymak bende çok kararsızım isim konusunda hala bir isme karar veremedim
Zaten hamilelikte hep öyle oluyor almadım diyosun bi bakmissin iki kilo birden almissin :)

canım ben marincap diye bir balık hapı aldım ama ne kadar iyidir bilmiyorum nedense doktoruma da sormadım ama soracağım o zaman iyiyse veya başka bişey önerirse yazarım.
Bana doktorum marincap verdi 3 günde bir içiyorum. İyidir herhalde.

kimse kalmadı diye şikayet etmeyin sizleri takip ediyoruz arkadaşlar ; benim son durum şu, karnımın her yerinde kıpırtı hissi aşağıda,sağda,solda tabii bunun aynı anda olduğunu düşünürseniz ne kadar rahatsız edici olduğunu tahmin etmek zor değildir sanırım ,yani sabah uykusuzluğu başladı ben de,üçüz oldukları için birbirlerinin hareketlerine reaksiyon gösteriyorlar,ne birbirlerini uyutuyorlar ne de beni,çoğul gebelikte farklı bir duyguymuş tek gibi değil yani her ne kadar daha önce iki gebelik yaşamış olsam da aynı şey değilmiş onu anlamış oldum karnımı görseniz inanamazsınız 6,5 aylık gibi zaten toplamda da 1 kg oldular kızlarım,şimdilik benden bu kadar,takipteyim sevgiyle kalın...

Kızlar merhaba
Ben 14. Haftadan beri göbeğime bio oil kullanıyorum bu sabah bir baktım göbek deliğimin tam üzerinde iki tane küçük çatlakk gıcık oldumm bazı günler sürmeyi unutuyorum günde 1 kere kullanıyorum ama çoğalsınlar istemiyorum. Önerebileceğniz bebek için zararsız çatlak kremi var mı ?

Ayyyy tatlışlarr yaa Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin. Kaç çocuğun var tatlım yaa 3 üzlerin 3 üde kız mı?

tecrübeli annişler bişey sorucam 1 haftadır sabahları ellerim akşamlarıda ayaklarım şişiyo
erken değilmi daha şişmeler için napabilirim bunla ilgili yardım edinnnnnnnnnnnnn:)))))))))

canım sık sık tansiyonunu ölçtür gebelik zehirlenmesi riskine karşı bu bir ,ikincisi çoook su iç önce ödem yapar gibi olur ama sonra rahatlatır seni bu gün çok su içtiğinde yarın sabah şişliklerinin daha az olduğunu fark edeceksindir...

Bakayım canım bi müsait zamanımda çok sağol

Yok canım gec olmuyor bende 21+4 te giricem 4 eylülde daha iki haftam var off gelsede iyi haberler alsam yavrumdan :)
Kolay gelsin
Ay bende korktum geç oluyor sandımmm bi an neyse ki geç değilmiş sağol kuzum

bende cumartesi gireceğim yarın yani tam 20 olacağız heyecan dorukta

Oo sen yarın giricen hehhh süpermiş hemşooo hadi inş hayırlı haberlerle

Bana doktorum marincap verdi 3 günde bir içiyorum. İyidir herhalde.
Oğluma hamileyken bende kullanmıştım marincapı canım

Oyy maşallahhh benim bidene oldugu halde bazen rahatsız edici oluyo sıpaam seni düşünemedim 3 tane ve kıpır kıpır. Maşallahhhh 41 kere canımmm.

Ayyyy tatlışlarr yaa Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin. Kaç çocuğun var tatlım yaa 3 üzlerin 3 üde kız mı?

şimdilik üçü de kız aradan bir erkek pırtar mı acaba diye düşünüyorum bazen aynı şeyleri diliyorum sağlıkla alırız kucağımıza umarım hepimiz...

Benim miniğim göbek deliğimin oralarda hareket ediyor artık görüyorum oynadığını. Aynı zamanda Aşalarda da oynuyo oraları bırakamadı bi türlü

Evet sılam iyiki yok orada. Burada çıkan 2'li 3'lü test sonuçlarına çok üzülüyoruz geriliyoruz. Halbuki hepsi risk hesaplaması ama insan yüksek risk çıkıncada kendini yiyip bitiriyor maalesef.

Verdiğin linkteki yazı beni hem korkuttu hem sevindirdi.
Sigarayı tüp bebek tedavisinde bırakmadım, hamile olduğumu öğrenince günde 1'e indirdim. Sonra eşimin ve ablamın sigarasını yakıp verdim.
Ondan sonra tamamen bıraktım ve uzaklaştım. Eşim balkonda içiyor, çoğunlukla yanına çıkmıyorum o içerken, çıktığım zamanda hiiç istemiyorum artık içmek. Kokuda artık tıkıyor zaten. Çok şükür. İçip yanıma bile yaklaşmıyor artık.
Diyorum bebişimiz doğunca onun yanına böyle ellerin ağzın yüzün sigara kokarken yaklaşamazsın
Yazının sigara ile ilgili bölümü çook etkiledi beni. Çok şükür yavrum artık hiiiç gerilmiyor. Başta yaptım biraz hata ama telafi edeceğim mutlu anne olarak

Ama şu kısmı beni çok duygulandırdı
Çok şükür böyle bir şey hiiç olmadı ama kıyamam ben o bebeklere
" Bir olayda bebeğin doğumdan sonra annesini emmediği görülmüş. Ne yapılırsa yapılsın bebek anneyi ve memeyi reddediyor ve asla emmiyormuş. Bu konularla yakından ilgilenen doktorunun aklına bir fikir gelmiş. Yeni doğum yapmış bir anneden bebeği emzirmesini rica etmişler.Bebek tanımadığı halde bu yeni anneyi derhal kabullenerek istekli bir şekilde memeyi emmiş. Konuyu araştırmak için doktor bebeğin annesi ile detaylı konuşarak hamilelik dönemin sorgulamış; herhangi bir enfeksiyon veya travma araştırdığında bulamamış. Ancak konu daha derinleştirildiğinde annenin aslında bebeği asla istemediği, gebeliğe hazır olmadığı ve tamamen eşinin zoruyla hamile kaldığı ve tüm hamileliğinden nefret ettiği ortaya çıkmış. Yani bebeğimiz tüm gebelik boyunca reddedilme duygularıyla büyüdüğü için zarar görebileceği düşüncesiyle kendisini istemeyen bu anneden kendini sakınmaya çalışıyor ve reddediyor. Bebekler işte bu kadar detaylı bir bilinçle doğuyor. Elbette bu bebek ve anne arasında sevgi dolu bir bağ kurulacaktı ancak bunun uzun bir zaman alacağı çok açık olarak bellidir."

Teşekkür ederim sezincim lalım şu aşıları kurtulalım
Bizim ev kendimizin odamızda var kocaman müsait o yüzden bebek odası takımı almayı planlıyoruz.
Jane'in park yataklarına baktım. Var Türkiye'de ama istediğin model mi yok?
Birde o yapılan alış-veriş listesi normal exel gibi açılmıyor, kutuları büyütemiyorum. Bende mail adresimi atayım sana bir zahmet bana da gönderir misin Zaten Matrix Light demiş beni benden almış liste

Günaydın anneciklerimmmmmmmmmmmm

yarın taşınacam bugün bana çok enerji lazımm kalanları düzenlemek için
Günaydıııın. Allah kolaylık versin, güç kuvvet versin inşallah

Merhaba annişler bi kaç gündür giremiyorum.. Gribim maalesef herkes iyiydir inşallah.. Bunarada prensesimize isim bulduk galiba .. Buğlem ismini düşünüyoruz. Anlamıda Cenneti müjdeleyen melekmiş :)

Geçmiş olsun Ervacım Allah şifa versin

Seninde cuman mübarek olsun Hayrunnisa

Günaydıın
Ben mesajı göndermeden önce mutlaka kopyalıyorum. Yoksa sitenin çok azizliğine uğranıyor.
Tabi bazende kopyalamayı unuttuğum zamn pat diye mesaj gidiyor ama napalım

canım sılam burdayım ama bu forum benıım pc ye yaramadı..Sabahtan berri girmeye calısıyorum nedense atıyor..Bır sürü ayar edıyorum..Bugun doktor kontorlum var cok heyecanlıyım.

Çook hayırlı haberlerle gel inşallah

Günaydııın

Herkese hayirli cumalar
Kizlar dun aksam e bebek e gittim bana pahali geldi ya sanirim civil en uygunu.. fiyat arastirmasi yapiyorum da ilk olarak biberonlar faln avm lerde daha uygun.. ya 3 bin küsüre bebek arabasi gördüm şoktayim

E-bebek'in mağazası da internet sitesi de çoook pahalı piyasaya göre.
Ben her yere bakıyorum.
Bir kaç eşya aldık fotolarını ekleyeceğim. E-bebekteki fiyatlarla aldığımız fiyatlar arasında dağlar kadar fark var gerçekten, çok şaşırtıcı.
Bende sitelerden en ucuzunu aratıyorum o şekilde alıyorum
Şimdiye kadar n11.com'dan çok memnunum.

aynen bende de valla herkese cok kötü davranıyom en cok da kocama sora da cok üzülüyorum

Bende fark ettiğimde çok üzülüyorum

Günaydın bacilar hayirli cumalaar

Günaydıın hayırlı cumalar

Hayırlı sabahlarr. Ben hiç balık yiyemedigim icin dr balik hapı kullanmamı söyledi ama isim vermedi, siz hangilerini kullanıyorsunuz acaba?

Bunu benimde acilen sormam lazım

herkese hayırlı cumalar :)

Hayırlı cumalaaar

Evet yazı harika olmuş. Evet tatlı kuzun üzülmesin annesi

canım benimde 3lü testte yüksek risk çıktı bifida spina diye bir hastalık var omurga ile ilgili ondan. Kesin sonuç için ayrıntılı ultrasonu bekliyorum. Allah yardımcımız olsun.

Hayırlı haberlerle gel inşallah. İnşallah ters giden hiçbir şey yoktur

Gece zaten kolumun ağrısından uyuyamadım ne beter oldum böle anlamadım yine de şükür tabi bu halime kalkıp yemek yapmam lazım hiç halim yok çamaşır bitmek üzere offf cok işim var çoook

Bugün 3. gün oldu aşı olalı Darkçım. Gerçekten çoook hafifledi. Geçiyor inşallah ağrısı

tecrübeli annişler bişey sorucam 1 haftadır sabahları ellerim akşamlarıda ayaklarım şişiyo
erken değilmi daha şişmeler için napabilirim bunla ilgili yardım edinnnnnnnnnnnnn:)))))))))

Ben tuzla alakalı olur diye biliyorum ama birde bol su içmek

Bende bayağı karar vermişim alacağım ve yaptıracağım şeylere yazını okuyunca iyice fark ettim.
Bebek odasına da sanırım artık karar verdik.
Geziyoruz eşimle mağazaları. Daha bakacağımız yer var ama sanırım karar verdik
Şimdilik bebek arabası da belli. Oyalanacak mendiller, yüz örtüleri, omuz örtüleri ablam ve kuzenim yapacak.
Alış-verişe başladık aslında ama asıl alış-verişi Eylülün ortasında yapacağız inşallah.

Yerim onları yaaaaa
3'ü birden oynuyor. Ne hareketlilik olur karında.Bir tanesi bile ne kadar belli ediyorda kendini 3 tane neler yapar içeride
Annesi bence bu minnaklar seni hiiiç uyutmayacaklar da daha doğmadan.
Allah kolaylık versin, Allah yardımcın olsun. Gerçekten zor

Biz 2015 Ocak annelerinin çoğu sanırım Lierac kullanıyoruz. Bende burada arkadaşlarımın tavsiyesiyle aldım.
Sürünce hiiç kaşınmıyorum, bence çok iyi geliyor. Tam sonuç için doğumdan sonrasını görmeli

Kızlar bilgisayarımızdan fotoğraf yüklüyorduk ya nasıl oluyor şimdi bulamadım ben

Darısı başıma olsun. Oldum olası kilo alamam ben. Bebek büyüdükten sonra neden benim de kilo almam lazım anlamadım aslında. Midem küçük herhalde fazla dolduramıyorum midemi.

Kızlar ben bu akşam kendime bir iki giysi almayı düşünüyorum. Pantolonlarım oluyor ama düğme fermuar açık geziyorum. En azından üstünü örtecek hamile bluzları alırsam pantolonlarımı giymeye devam edebilirim. Bir tane de blucin almak istiyorum, neyse ki işyerinde giyebiliyorum. Bir de mevsimlik elbise.
Sağdan soldan "ayy benim hamile pantolonum var, ayy yazlık tulumum var sana vereyim" diyenler oluyor kimsenin de bişey getirdiği yok, başımın çaresine bakıcam.
Bugün aklıma kışlık kaban konusu geldi, Ankara'nın kışı malum. Ama mecbur kalmadıkça almiycam, bir şekilde idare etmeye çalışıcam bakalım.
Akşam ilk önce armadadaki charismom mağazasına bakıcam, forumda bir arkadaşımız söylemişti, hiç gitmedim daha. Sonra da lcw ve c&a'ya bakmak istiyorum. En yakın nerede varsa artık. Bütün c&a mağazalarında hamile giyim oluyor mu acaba?

Inşallah ben de kilo alırım. Sağol moral veriyorsun Sılacım.

Selam canım, çılgıncasına alıntı yapmışsın. Başını sonunu zor getirdim.
Listeyi googlesheetse çevirmek zorunda kaldım siteye eklemek için, mail adresini yaz özelden hemen göndereyim.
Matrixi ben yazdım oraya bu arada, arkadaşım başka bişey almış ama onların arabası içime sinmedi, çift yön olmuyor çünkü. Kendi yorumlarımı da ekledim yani şimdiye kadar araştırdıklarımdan sen onu görmüşsün.

Park yatak konusu da şöyle, aynı araba gibi şu anda Türkiye piyasasında çok az sayıda kalmış ve kalan park yatak modeli istediğimden olsa da renkleri çirkin. 2014 renkleri güzel, onlar da sene sonuna doğru buraya gelir diye tahmin ediyorum. www.jane.es sitesinden bakarsan bu senenin modelleri orada var, www.jane.com.tr'de geçen senenin renkleri var arabalar için.

kilo almayan alamayan arkadaşlar takılmayın kilonuza,ben ikinci oğlumda gebeliğim boyunca 3 kilo verdim şaka gibi ama hem bebek büyüdü hem de ben üç kilo verdim düşünün artık, oğlum 4,5 kilo doğdu,bebek geliştikten sonra çok da sorun değil sizin kilonuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…