İnşallah guzel haberlerle gelirsin canım :)bende cumartesi gireceğim yarın yani tam 20 olacağız heyecan dorukta
Canim sen güzel beslen kilo mutlaka alırsın bi bakmissin biren pwt diye iki kilo birden gelebilir onemli olan guzel sağlıklı beslenmek :)Valla her gün vitamin, üç günde bir balık yağı hapı içiyorum. Hergün süt, yumurta falan da yiyorum ama diğer öğünlerim biraz hafif kaçıyor. Çeşit çeşit yemek yapmaya üşeniyorum. Nasıl kilo alacağım bilmiyorum.
Canim benim ogluslarim ismide kuranda geçmiyor ve ikiside türkçe isim bende illa kuranda gecicek demiyorum tabiki anlami güzel olması yeterli.senin bu yazdigin anlam kızılderili dilinde bi anlam ne kadar güvenilir tartışılır. Bence en güzeli turkce isim veya arapca anlamindan emin oldugumuz isimleri koymak bende çok kararsızım isim konusunda hala bir isme karar veremedimcanım selam burada hocalar diyor ki illa kur'andan bir isim koymak zorunda değilsiniz fakat anlamı güzel olmalı herkes kurandan isim koysa isimler ahmet mehmet mustafa ayşe fatma diye gider isimler ayırt edilemez diyor buğlem isminin anlamı bana göre güzelmiş bereket yüklü bulutlar rüzgar bulut getirir bulut yağmur getirir yağmur olmadan bitkiler yeşermez benim de adım yağmur tuğçe tuğçenin de yağmurun da kuranla alakası yok ama seviyorumama minel konusu gerçekten öyle ve ile bağlaçmış gerçekten
Zaten hamilelikte hep öyle oluyor almadım diyosun bi bakmissin iki kilo birden almissin :)valla bende almıyordum 300-500 gr derken bu hafta hem göbeğim çıktı hemde kilo aldım sanırım ve abartmayayım ama bugün teraziden başlangıç kilomdan 2.5 kilo farklı gördüm kendimi gözlerim açıldı resmen
Bana doktorum marincap verdi 3 günde bir içiyorum. İyidir herhalde.canım ben marincap diye bir balık hapı aldım ama ne kadar iyidir bilmiyorum nedense doktoruma da sormadım ama soracağım o zaman iyiyse veya başka bişey önerirse yazarım.
Tuzlu yemeyi azalticaksin cnm baska caresi yok bide aksamlari ayaklarini uzatip dinlen veeee bol su[/QUOTE
teşekkür ederim doğru söylüyosun çalıştığım için akşamları pek dinlenmek olmuyo malum evin işleri çamaşır falam ama dinlenmeye çalışıcam 6. aydan sonra şişmeler normalmiş daha değil :)))
kimse kalmadı diye şikayet etmeyin sizleri takip ediyoruz arkadaşlar ; benim son durum şu, karnımın her yerinde kıpırtı hissi aşağıda,sağda,solda tabii bunun aynı anda olduğunu düşünürseniz ne kadar rahatsız edici olduğunu tahmin etmek zor değildir sanırım,yani sabah uykusuzluğu başladı ben de,üçüz oldukları için birbirlerinin hareketlerine reaksiyon gösteriyorlar,ne birbirlerini uyutuyorlar ne de beni,çoğul gebelikte farklı bir duyguymuş tek gibi değil yani her ne kadar daha önce iki gebelik yaşamış olsam da aynı şey değilmiş onu anlamış oldum karnımı görseniz inanamazsınız 6,5 aylık gibi zaten toplamda da 1 kg oldular kızlarım,şimdilik benden bu kadar,takipteyim sevgiyle kalın...
tecrübeli annişler bişey sorucam 1 haftadır sabahları ellerim akşamlarıda ayaklarım şişiyo
erken değilmi daha şişmeler için napabilirim bunla ilgili yardım edinnnnnnnnnnnnn:)))))))))
Bakayım canım bi müsait zamanımda çok sağolCanim izledigim konulars yeni mesaj yazildiginda uyar diyebbir secenek var konu ayarlarinda orda yeni mesaj geldimi bildirim geliyor onu tikladinmi senden sonra yazilan.mesaj sayfasi açılıyor. Orfan yukardaki sayfa sayisini tıklayarak gezebilirsin geçmiş mesajları inşallah anlatabilmisimdir :)
Kolunun ağrısı biran önce geçer inşallah.
Merhaba canım tuzu fszla yedigin zaman hamilelikte cabuk şişme yapıyor tuzu azalt mutlaka iyi gelecektir daha erken sismek icin :)))
Ay bende korktum geç oluyor sandımmm bi an neyse ki geç değilmiş sağol kuzumYok canım gec olmuyor bende 21+4 te giricem 4 eylülde daha iki haftam var off gelsede iyi haberler alsam yavrumdan :)
Kolay gelsin
bende cumartesi gireceğim yarın yani tam 20 olacağız heyecan dorukta
Oğluma hamileyken bende kullanmıştım marincapı canımBana doktorum marincap verdi 3 günde bir içiyorum. İyidir herhalde.
Oyy maşallahhh benim bidene oldugu halde bazen rahatsız edici oluyo sıpaam seni düşünemedim 3 tane ve kıpır kıpır. Maşallahhhh 41 kere canımmm.kimse kalmadı diye şikayet etmeyin sizleri takip ediyoruz arkadaşlar ; benim son durum şu, karnımın her yerinde kıpırtı hissi aşağıda,sağda,solda tabii bunun aynı anda olduğunu düşünürseniz ne kadar rahatsız edici olduğunu tahmin etmek zor değildir sanırım,yani sabah uykusuzluğu başladı ben de,üçüz oldukları için birbirlerinin hareketlerine reaksiyon gösteriyorlar,ne birbirlerini uyutuyorlar ne de beni,çoğul gebelikte farklı bir duyguymuş tek gibi değil yani her ne kadar daha önce iki gebelik yaşamış olsam da aynı şey değilmiş onu anlamış oldum karnımı görseniz inanamazsınız 6,5 aylık gibi zaten toplamda da 1 kg oldular kızlarım,şimdilik benden bu kadar,takipteyim sevgiyle kalın...
Ayyyy tatlışlarr yaa Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin. Kaç çocuğun var tatlım yaa 3 üzlerin 3 üde kız mı?
Larkin canım sen bebeginle iyi ol arada gel güzel haberlerini yaz yeter ama cokta ozletme kendini :)
Evet burda tetenoz aşısı 10 yildda bir yapılıyor hamilelikte illa ki yapılacak diye birsey yok ben bikaç sene önce ayagima salata yaparken bıçağı düşürmüştüm acil hastaneye gittigimde yapmislardi o yüzden gerek yok zaten aşı olmama.
Ikili üçlü dörtlü testleri yaptirip üzücü haberler alan arkadaşlarım oldukca bende çok üzülüyorum iyikide böyle birşey yok burda diyorum sonucta rabbim korusun bebekte birsey varsada bunu hamilelik döneminde öğrenmenin bir faydası yok diye düşünüyorum rabbim hepimizin evlatlarının sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin insallah ...
Teşekkür ederim sezincim lalım şu aşıları kurtulalımSelam canım, aşı olmuşsun geçmiş olsun. Ben de 2 hafta sonra olacağım.
Sterilizatör almayı düşünüyorum ama bebek doğduktan sonra almaya karar verdim.
Şimdi alışveriş araştırmaları yapıyorum, bayramda başliycam ya, bir kurban bayramı için hiç bu kadar heyecanlanmamıştım.
Görüşürüz canım çok özletme kendini.
Bu arada ben jane park yataklarını da çok beğendim, gelirse modelleri almayı düşünüyorum.
Günaydıııın. Allah kolaylık versin, güç kuvvet versin inşallahGünaydın anneciklerimmmmmmmmmmmm
yarın taşınacam bugün bana çok enerji lazımm kalanları düzenlemek için
Merhaba annişler bi kaç gündür giremiyorum.. Gribim maalesefherkes iyiydir inşallah.. Bunarada prensesimize isim bulduk galiba .. Buğlem ismini düşünüyoruz. Anlamıda Cenneti müjdeleyen melekmiş :)
Cumamız mübarek olsun:)
Resûlullah (s.a.v) şöyle buyurdu: “Günlerinizin en faziletlisi cuma günüdür. Bu sebeple o gün bana çokca salâtü selâm getiriniz; zira sizin salâtü selâmlarınız bana sunulur. ”
Günaydııngünaydın sılacım milletin kaçması bence topikle ilgili değil sitenin rezil haliyle ilgili valla okuyorum ama içimden yazmak gelmiyor kaç kere çoklu alıntı yapıpta silindiğini hatırlamıyorum en son da çok gerildim kendimi strese sokacağıma arada yazarım olur biter dedim ama ben takipteyim
canım sılam burdayım ama bu forum benıım pc ye yaramadı..Sabahtan berri girmeye calısıyorum nedense atıyor..Bır sürü ayar edıyorum..Bugun doktor kontorlum var cok heyecanlıyım.
Günaydınbende uzun süredir takip edemedim şehir dışındaydım ama aklım hep sizdeydi neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor cok merak ediyordum geldim nihayet aranızdayım. Bu arada benimde kızım olucak rabbim nasip ederse dünürlerimede selam olsun
Herkese hayirli cumalar
Kizlar dun aksam e bebek e gittim bana pahali geldi ya sanirim civil en uygunu.. fiyat arastirmasi yapiyorum da ilk olarak biberonlar faln avm lerde daha uygun.. ya 3 bin küsüre bebek arabasi gördüm şoktayim
aynen bende de valla herkese cok kötü davranıyom en cok da kocama sora da cok üzülüyorum
Günaydın bacilar hayirli cumalaar
Hayırlı sabahlarr. Ben hiç balık yiyemedigim icin dr balik hapı kullanmamı söyledi ama isim vermedi, siz hangilerini kullanıyorsunuz acaba?
herkese hayırlı cumalar :)
O yy ben onun bilincini hissini gerginliğini yerim yaa.. Birkaç gündür pis babasıyla sıkıntıda olduğumuzdan benim kalbim de gergin atıyor maalesef. Kuzumu kurtarmak lazım bir an önce. Güvende olduğunu, sevildiğini bilsin miniğim :)
Uzun ama çok güzel bir yazıymış
canım benimde 3lü testte yüksek risk çıktı bifida spina diye bir hastalık var omurga ile ilgili ondan. Kesin sonuç için ayrıntılı ultrasonu bekliyorum. Allah yardımcımız olsun.
Gece zaten kolumun ağrısından uyuyamadım ne beter oldum böle anlamadım yine de şükür tabi bu halime kalkıp yemek yapmam lazım hiç halim yok çamaşır bitmek üzere offf cok işim var çoook
tecrübeli annişler bişey sorucam 1 haftadır sabahları ellerim akşamlarıda ayaklarım şişiyo
erken değilmi daha şişmeler için napabilirim bunla ilgili yardım edinnnnnnnnnnnnn:)))))))))
ben odasını alıcam, bir beşik (sallanmayan) ve üç kapılı gardrop, ( ekim sonu almış olucağım)
bebek arabası alacağım chicco trio sprint benim en beğendiğim o oldu( kasım ortası sonu)
havlu seti , çıtçıtlı zıbınlar, 6 lı set diye tabir edilen zıbınlı, tulumlu eldivenli ve şapkalı takımlardan 4 tane,,,,
5 tane bebe battaniyesi, 2 si polar , 2 si örme, bir tanede çift taraflı pazenden,,,
mermer şahin kumaşından alıp, ( tülümsü ince bir kumaş) çeşitli ebatlarda bezler yaptırıyorum çift taraflı ve kenarlarını ince oyalatıyorum,,, bu bezler hayat kurtarıyor,,,
kıyafet almaya 8. aydan sonra başlayacağım ve çokda fazla almayacağım, bebeğin kaç kilo doğucağını bilemiyoruz, eğer büyük doğarsa o zaman 0-3 alınanları giyemiyorlar, küçük doğarsa da büyük bebek kıyafetlerini giymeden çocuk kıyafetlerine geçiyor,,,,,ben onun yerine çevremdeki bebek mağazalarını gezdim, fiyatlarına baktım,,,,, sonuçda alışveriş yarım saatlik bir iş,,, :)))
birde bir kaç kişi yelek falan örücek,,, birde tulum bekliyoruz,,,, çok abartmak istemiyorum,,
uyku tulumu alacağım, yalnız hep polyesterli görüyorum pamuklu olanından alacağım bir tane,,,üztü açıldı derdim olmaz,,,, ama onu da +3 alırım sanırsam,,,,
yalnız süt sağma makinası alacağım ama manuel olanından, çünkü zaten evdeyim,, ama oldu ki arada uyuyacağım o zaman sütüm hazır olur,,, birde anne göğsüne en uyumlu biberon başlığını avent de var sanırsam,,,,
birde eğer sütüm gelmezse süt sağma makinası kiralacağım aylık 70-80 tl, böylelikle sütün geliyor ve bir ay yeterlidir sanırsam,,,
kozmetik ürün almam sanırsam, bir bebek şampuanı, sadece diğer şeyler ihtiyaç oldukça, umarım pişik kremi almak zorunda kalmayız evlerimizde zaten bebe yağları var,,,,
oyuncak olarakda bu müzikli şeylerden alırım bir tane, doğduktan sonra oyun halısından alıcağım,, ( çok yararlı hem gazı gidiyor hemde gelişimi için önemli),,
ergo baby den kanguru alacağım,,,,
çok fazla eşya almak istemiyorum çünkü konuştuğum her anne alınanların yarısını kullandığunu söylüyor onun içinde biraz yavaşdan gideceğim,,,,
kimse kalmadı diye şikayet etmeyin sizleri takip ediyoruz arkadaşlar ; benim son durum şu, karnımın her yerinde kıpırtı hissi aşağıda,sağda,solda tabii bunun aynı anda olduğunu düşünürseniz ne kadar rahatsız edici olduğunu tahmin etmek zor değildir sanırım,yani sabah uykusuzluğu başladı ben de,üçüz oldukları için birbirlerinin hareketlerine reaksiyon gösteriyorlar,ne birbirlerini uyutuyorlar ne de beni,çoğul gebelikte farklı bir duyguymuş tek gibi değil yani her ne kadar daha önce iki gebelik yaşamış olsam da aynı şey değilmiş onu anlamış oldum karnımı görseniz inanamazsınız 6,5 aylık gibi zaten toplamda da 1 kg oldular kızlarım,şimdilik benden bu kadar,takipteyim sevgiyle kalın...
Kızlar merhaba
Ben 14. Haftadan beri göbeğime bio oil kullanıyorum bu sabah bir baktım göbek deliğimin tam üzerinde iki tane küçük çatlakk gıcık oldummbazı günler sürmeyi unutuyorum günde 1 kere kullanıyorum ama çoğalsınlar istemiyorum. Önerebileceğniz bebek için zararsız çatlak kremi var mı ?
valla bende almıyordum 300-500 gr derken bu hafta hem göbeğim çıktı hemde kilo aldım sanırım ve abartmayayım ama bugün teraziden başlangıç kilomdan 2.5 kilo farklı gördüm kendimi gözlerim açıldı resmen
İnşallah guzel haberlerle gelirsin canım :)
Canim sen güzel beslen kilo mutlaka alırsın bi bakmissin biren pwt diye iki kilo birden gelebilir onemli olan guzel sağlıklı beslenmek :)
Canim benim ogluslarim ismide kuranda geçmiyor ve ikiside türkçe isim bende illa kuranda gecicek demiyorum tabiki anlami güzel olması yeterli.senin bu yazdigin anlam kızılderili dilinde bi anlam ne kadar güvenilir tartışılır. Bence en güzeli turkce isim veya arapca anlamindan emin oldugumuz isimleri koymak bende çok kararsızım isim konusunda hala bir isme karar veremedim
Zaten hamilelikte hep öyle oluyor almadım diyosun bi bakmissin iki kilo birden almissin :)
Evet sılam iyiki yok orada. Burada çıkan 2'li 3'lü test sonuçlarına çok üzülüyoruz geriliyoruz. Halbuki hepsi risk hesaplaması ama insan yüksek risk çıkıncada kendini yiyip bitiriyor maalesef.
Verdiğin linkteki yazı beni hem korkuttu hem sevindirdi.
Sigarayı tüp bebek tedavisinde bırakmadım, hamile olduğumu öğrenince günde 1'e indirdim. Sonra eşimin ve ablamın sigarasını yakıp verdim.
Ondan sonra tamamen bıraktım ve uzaklaştım. Eşim balkonda içiyor, çoğunlukla yanına çıkmıyorum o içerken, çıktığım zamanda hiiç istemiyorum artık içmek. Kokuda artık tıkıyor zaten. Çok şükür. İçip yanıma bile yaklaşmıyor artık.
Diyorum bebişimiz doğunca onun yanına böyle ellerin ağzın yüzün sigara kokarken yaklaşamazsın
Yazının sigara ile ilgili bölümü çook etkiledi beni. Çok şükür yavrum artık hiiiç gerilmiyor. Başta yaptım biraz hata ama telafi edeceğim mutlu anne olarak
Ama şu kısmı beni çok duygulandırdı
Çok şükür böyle bir şey hiiç olmadı ama kıyamam ben o bebeklere
" Bir olayda bebeğin doğumdan sonra annesini emmediği görülmüş. Ne yapılırsa yapılsın bebek anneyi ve memeyi reddediyor ve asla emmiyormuş. Bu konularla yakından ilgilenen doktorunun aklına bir fikir gelmiş. Yeni doğum yapmış bir anneden bebeği emzirmesini rica etmişler.Bebek tanımadığı halde bu yeni anneyi derhal kabullenerek istekli bir şekilde memeyi emmiş. Konuyu araştırmak için doktor bebeğin annesi ile detaylı konuşarak hamilelik dönemin sorgulamış; herhangi bir enfeksiyon veya travma araştırdığında bulamamış. Ancak konu daha derinleştirildiğinde annenin aslında bebeği asla istemediği, gebeliğe hazır olmadığı ve tamamen eşinin zoruyla hamile kaldığı ve tüm hamileliğinden nefret ettiği ortaya çıkmış. Yani bebeğimiz tüm gebelik boyunca reddedilme duygularıyla büyüdüğü için zarar görebileceği düşüncesiyle kendisini istemeyen bu anneden kendini sakınmaya çalışıyor ve reddediyor. Bebekler işte bu kadar detaylı bir bilinçle doğuyor. Elbette bu bebek ve anne arasında sevgi dolu bir bağ kurulacaktı ancak bunun uzun bir zaman alacağı çok açık olarak bellidir."
Teşekkür ederim sezincim lalım şu aşıları kurtulalım
Bizim ev kendimizin odamızda var kocaman müsait o yüzden bebek odası takımı almayı planlıyoruz.
Jane'in park yataklarına baktım. Var Türkiye'de ama istediğin model mi yok?
Birde o yapılan alış-veriş listesi normal exel gibi açılmıyor, kutuları büyütemiyorum. Bende mail adresimi atayım sana bir zahmet bana da gönderir misinZaten Matrix Light demiş beni benden almış liste
Günaydıııın. Allah kolaylık versin, güç kuvvet versin inşallah
Geçmiş olsun Ervacım Allah şifa versin
Seninde cuman mübarek olsun Hayrunnisa
Günaydıın
Ben mesajı göndermeden önce mutlaka kopyalıyorum. Yoksa sitenin çok azizliğine uğranıyor.
Tabi bazende kopyalamayı unuttuğum zamn pat diye mesaj gidiyor ama napalım
Çook hayırlı haberlerle gel inşallah
Günaydııın
E-bebek'in mağazası da internet sitesi de çoook pahalı piyasaya göre.
Ben her yere bakıyorum.
Bir kaç eşya aldık fotolarını ekleyeceğim. E-bebekteki fiyatlarla aldığımız fiyatlar arasında dağlar kadar fark var gerçekten, çok şaşırtıcı.
Bende sitelerden en ucuzunu aratıyorum o şekilde alıyorum
Şimdiye kadar n11.com'dan çok memnunum.
Bende fark ettiğimde çok üzülüyorum
Günaydıın hayırlı cumalar
Bunu benimde acilen sormam lazım
Hayırlı cumalaaar
Evet yazı harika olmuş. Evet tatlı kuzun üzülmesin annesi
Hayırlı haberlerle gel inşallah. İnşallah ters giden hiçbir şey yoktur
Bugün 3. gün oldu aşı olalı Darkçım. Gerçekten çoook hafifledi. Geçiyor inşallah ağrısı
Ben tuzla alakalı olur diye biliyorum ama birde bol su içmek
Bende bayağı karar vermişim alacağım ve yaptıracağım şeylere yazını okuyunca iyice fark ettim.
Bebek odasına da sanırım artık karar verdik.
Geziyoruz eşimle mağazaları. Daha bakacağımız yer var ama sanırım karar verdik
Şimdilik bebek arabası da belli. Oyalanacak mendiller, yüz örtüleri, omuz örtüleri ablam ve kuzenim yapacak.
Alış-verişe başladık aslında ama asıl alış-verişi Eylülün ortasında yapacağız inşallah.
Yerim onları yaaaaa
3'ü birden oynuyor. Ne hareketlilik olur karında.Bir tanesi bile ne kadar belli ediyorda kendini 3 tane neler yapar içeride
Annesi bence bu minnaklar seni hiiiç uyutmayacaklar da daha doğmadan.
Allah kolaylık versin, Allah yardımcın olsun. Gerçekten zor
Biz 2015 Ocak annelerinin çoğu sanırım Lierac kullanıyoruz. Bende burada arkadaşlarımın tavsiyesiyle aldım.
Sürünce hiiç kaşınmıyorum, bence çok iyi geliyor. Tam sonuç için doğumdan sonrasını görmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?