Hormonlardan kaynaklıdır diye düşünmek istiyorum şekerler bi ara baya bi bunalıyordum doktoruma sordum hafif melankolik olursun dedi istersen ilaç kullanabilirsin dedi ama cesaret edemem ya hamilelikten sonra geçer diye umuyorum
Nasıl yaniii? 3 kilo alanı duyup şok olmuştuk. Nasıl oldu bu canım, kilolu mu hamile kalmıştın? Yine de aklım almadı.kilo almayan alamayan arkadaşlar takılmayın kilonuza,ben ikinci oğlumda gebeliğim boyunca 3 kilo verdim şaka gibi ama hem bebek büyüdü hem de ben üç kilo verdim düşünün artık, oğlum 4,5 kilo doğdu,bebek geliştikten sonra çok da sorun değil sizin kilonuz..
Amacının birlikte yemek olduğunu söylediysen çok ayıp etmiş sana.sabahtan beri eşimi 2 kere aradım ne yapıyorsun diye işi vardı yemeğe geç çıkacağım dedi tamam dedim ( amacım birlikte yemek yemek) o yemeğe gitmiş annesine
bağırdım çağırdım 1 saat ağladım sonra hala gözlerim yaşarıyor dün akşamda aynı şekilde moralim altüst idi
Amacının birlikte yemek olduğunu söylediysen çok ayıp etmiş sana.
Yine de fazla önemseme canım erkekler böyle düşüncesiz olabiliyor. Kendini üzmenin zamanı değil şimdi. Alındığını kırıldığını söyle fazla tartışma yapmadan, üzüntü olmasın diye diyorum.
Günaydın anneciklerimmmmmmmmmmmm
yarın taşınacam bugün bana çok enerji lazımm kalanları düzenlemek için
Burçdaşım
Doğumgünün ne zaman
Kıyamam canım yaa duygusal açıdan da fenayız çok alınmamaya çalış güçlü durmaya çalışmazsak herşey iyice beter oluyosabahtan beri eşimi 2 kere aradım ne yapıyorsun diye işi vardı yemeğe geç çıkacağım dedi tamam dedim ( amacım birlikte yemek yemek) o yemeğe gitmiş annesine
bağırdım çağırdım 1 saat ağladım sonra hala gözlerim yaşarıyor dün akşamda aynı şekilde moralim altüst idi
O zaman alınmana gerek yokmuş ki. Erkeklerin kendi kendilerine bişeyi düşünmesini beklemek boşa beklemektir. Benim eşim öyle açıkçası, her şeyi söylerim ben yoksa o düşünmez hiç. Eve gelirken bişey lazım mı bile demez yani. O kadar düşünmeyi becerseler onlar anne olurdu diyorum ya. Bi tek benim babam düşünür her şeyi o da genelde her şeye burnunu sokar, öylesini se hiç istemem valla.aslında direk söylemedim ama 2 kere üst üste arayınca anlamıştır dedim
Kıyamam canım yaa duygusal açıdan da fenayız çok alınmamaya çalış güçlü durmaya çalışmazsak herşey iyice beter oluyo
O zaman alınmana gerek yokmuş ki. Erkeklerin kendi kendilerine bişeyi düşünmesini beklemek boşa beklemektir. Benim eşim öyle açıkçası, her şeyi söylerim ben yoksa o düşünmez hiç. Eve gelirken bişey lazım mı bile demez yani. O kadar düşünmeyi becerseler onlar anne olurdu diyorum ya. Bi tek benim babam düşünür her şeyi o da genelde her şeye burnunu sokar, öylesini se hiç istemem valla.
canim senin isin 3 kez zor benim tek oldugu halde pit pit durmadan ben burdayim diyor oglusum seninkiler icerde ne aramazliklar yapiyor kimbilir :)ben cok islerdim ikiz annesi olmayi ucuz gozum yemiyor ama ikiz cocuklarim olsun cok isterdim ama malesef nasip olmadi hatta bunda acaba ikiz olurmu diye umit ettim son dogumum olucagi icin olmusken 2 tane birden olsun dedim ama olmadi hayirlisi.sen cok sansli birisin tedavisin kendi kendine ucuz hamilelik yasayan nadir annelerdensin masallah sana ve bebislerine :)kimse kalmadı diye şikayet etmeyin sizleri takip ediyoruz arkadaşlar ; benim son durum şu, karnımın her yerinde kıpırtı hissi aşağıda,sağda,solda tabii bunun aynı anda olduğunu düşünürseniz ne kadar rahatsız edici olduğunu tahmin etmek zor değildir sanırım,yani sabah uykusuzluğu başladı ben de,üçüz oldukları için birbirlerinin hareketlerine reaksiyon gösteriyorlar,ne birbirlerini uyutuyorlar ne de beni,çoğul gebelikte farklı bir duyguymuş tek gibi değil yani her ne kadar daha önce iki gebelik yaşamış olsam da aynı şey değilmiş onu anlamış oldum karnımı görseniz inanamazsınız 6,5 aylık gibi zaten toplamda da 1 kg oldular kızlarım,şimdilik benden bu kadar,takipteyim sevgiyle kalın...
canim vucudun catlamaya musayitse kremler bi yere kadar fayda ediyor malesef uzme kendini ilerde bebeginden hatira kalicak onlar benim daha onceden catlaklarim var o yuzden bu sefer hicbirsey surmuyorum saldim cayira hesabiKızlar merhaba
Ben 14. Haftadan beri göbeğime bio oil kullanıyorum bu sabah bir baktım göbek deliğimin tam üzerinde iki tane küçük çatlakk gıcık oldummbazı günler sürmeyi unutuyorum günde 1 kere kullanıyorum ama çoğalsınlar istemiyorum. Önerebileceğniz bebek için zararsız çatlak kremi var mı ?
Kızlar bilgisayarımızdan fotoğraf yüklüyorduk ya nasıl oluyor şimdi bulamadım ben
amin canimmmm :)Slm kızlar bebiş im oynuyo çok güzel bir duygu çok nadir ama olsun miniğim benim allahım korusun meleklerimizi.
oyy kiyamam uzme canim kendini sabah bi yazi ekledim anne karnindaki bebegin anne uzuntusunden stresinden nasil etkilendigiyle ilgili oku lutfen ve biran once bebegin icin toparlanmaya calis esler her zaman anlayisli olmuyorlar malesefsabahtan beri eşimi 2 kere aradım ne yapıyorsun diye işi vardı yemeğe geç çıkacağım dedi tamam dedim ( amacım birlikte yemek yemek) o yemeğe gitmiş annesine
canım erkeklerin anlamasını bekleme direk şöyle anlamaz onlar benim eşime artık anlamasını beklemeden söylüyorum bayramda konuştuk kızlarla herkes küçük şeylerle yıpranıyor sen içinde tutma güzelce anlataslında direk söylemedim ama 2 kere üst üste arayınca anlamıştır dedim
Çok güzelmiş canım bu, fiyatı ne kadar?evet kizlar sanirim istedigim gibi bir cocuk arabasi buldum sonunda bide siz bakin lutfen fikrinizi yazin esim sen ne begenirsen o olsun diye fikrinize ihtiyacim var :)
canım erkeklerin anlamasını bekleme direk şöyle anlamaz onlar benim eşime artık anlamasını beklemeden söylüyorum bayramda konuştuk kızlarla herkes küçük şeylerle yıpranıyor sen içinde tutma güzelce anlat
270 euro canim normalde disardan magzadan almaya kalksam 500 eurodan asagiya bulamam boyle bi cocuk arabasi setini esime bi gostereyim de siparis edeyim bari bunu cok kullanisli ve guzel :)Çok güzelmiş canım bu, fiyatı ne kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?