2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

sabahtan beri eşimi 2 kere aradım ne yapıyorsun diye işi vardı yemeğe geç çıkacağım dedi tamam dedim ( amacım birlikte yemek yemek) o yemeğe gitmiş annesine

bağırdım çağırdım 1 saat ağladım sonra hala gözlerim yaşarıyor dün akşamda aynı şekilde moralim altüst idi

Nasıl yaniii? 3 kilo alanı duyup şok olmuştuk. Nasıl oldu bu canım, kilolu mu hamile kalmıştın? Yine de aklım almadı.

Amacının birlikte yemek olduğunu söylediysen çok ayıp etmiş sana.
Yine de fazla önemseme canım erkekler böyle düşüncesiz olabiliyor. Kendini üzmenin zamanı değil şimdi. Alındığını kırıldığını söyle fazla tartışma yapmadan, üzüntü olmasın diye diyorum.

Günaydın kızlar korkmayin daha çok şey konuşulacak sohbet edilecek esas kalabalık olduğumuz dönem doğum sonrası olacak evde bebıs uyuyunca buraya kaçacağız herkes bayram sonu tatilleri ayarladi eşler izinde veya memlekete gitti benim gibi :) donecekle eylülde full oluruz eminim ben kışın insan ise de gitse vakti oluyor buraya yazın ama balkon sefaları bahçe semaverlerl pıknıkler vakit bi şekilde geçiyor.. Bu arada civil den ogluma kızımla çok tatlı kiyafet aldım bi ara paylasaçagim yarın eve ankara ya donuyorum eşimi bi hafta görmedim ama çok özledim ... Benim kuzum uzun zamandır hareketli karın hareketleri deniz de yüzer gibi masallah bi dk durmuyor ikinci hamilelikten mi nedir karnım ilk zamanlar daha belirgindi şimdi herkes hala kilo sanıyor :)5,5 ay bitiyor pazartesi yani 22 bitiyor bende mutluyum aslında kilo almadım sanırım olsa olsa 3olmamıştir toplam çok mutluyum

aslında direk söylemedim ama 2 kere üst üste arayınca anlamıştır dedim

Günaydın anneciklerimmmmmmmmmmmm

yarın taşınacam bugün bana çok enerji lazımm kalanları düzenlemek için

Çok çok dikkatli ol hiçbir şey için eğilme gün boyu yardım eder bir şeyim yok sanırsın herkes evine gidip de sen orada kaldığında canının çıktığını anlarsın çok dikkatli ol canım, ben de hamileyken taşındım iki gün yattım sonra hem de hiçbir şey yaptırmamalarına rağmen..

Kıyamam canım yaa duygusal açıdan da fenayız çok alınmamaya çalış güçlü durmaya çalışmazsak herşey iyice beter oluyo

Kızlar tetenoz aşısını doktorum çok gerekli bulmadığını söyledi ama ben yinede sağlık ocağındakileri dinleyip yaptırmayı düşünüyorum çoğunuz yaptırmıştınız zaten. Yalnız şöyle bir problemim var 3 hafta sonra yurt dışına gidiyorum artık oradayız doğum sonrasına kadar 2. Aşıyı orda olamazsam neolur diye düşünüyorum. 2. Aşı şartımı bir bilgisi olan var mı? Yada 2. Yi yaptırmazsam 1. Boşa mı gidiyor?

O zaman alınmana gerek yokmuş ki. Erkeklerin kendi kendilerine bişeyi düşünmesini beklemek boşa beklemektir. Benim eşim öyle açıkçası, her şeyi söylerim ben yoksa o düşünmez hiç. Eve gelirken bişey lazım mı bile demez yani. O kadar düşünmeyi becerseler onlar anne olurdu diyorum ya. Bi tek benim babam düşünür her şeyi o da genelde her şeye burnunu sokar, öylesini se hiç istemem valla.

evet kizlar sanirim istedigim gibi bir cocuk arabasi buldum sonunda bide siz bakin lutfen fikrinizi yazin esim sen ne begenirsen o olsun diye fikrinize ihtiyacim var :)

Eklentiler

• malibu-11-all-in-one_pooh-doodle-brown-kollektion-2011_hauck_detail.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 101
Kıyamam canım yaa duygusal açıdan da fenayız çok alınmamaya çalış güçlü durmaya çalışmazsak herşey iyice beter oluyo

bilmiyorum canım dokunsalar ağlıcam yani .

haklısın canım yaa ama bir araması lazımdı işi bitince en kötü ihtimal... aynı dediğin gibi her şeyi biz düşünüyoruz tüm sorumluluk bizde buda beni çok yoruyor

canim senin isin 3 kez zor benim tek oldugu halde pit pit durmadan ben burdayim diyor oglusum seninkiler icerde ne aramazliklar yapiyor kimbilir :)ben cok islerdim ikiz annesi olmayi ucuz gozum yemiyor ama ikiz cocuklarim olsun cok isterdim ama malesef nasip olmadi hatta bunda acaba ikiz olurmu diye umit ettim son dogumum olucagi icin olmusken 2 tane birden olsun dedim ama olmadi hayirlisi.sen cok sansli birisin tedavisin kendi kendine ucuz hamilelik yasayan nadir annelerdensin masallah sana ve bebislerine :)
canim vucudun catlamaya musayitse kremler bi yere kadar fayda ediyor malesef uzme kendini ilerde bebeginden hatira kalicak onlar benim daha onceden catlaklarim var o yuzden bu sefer hicbirsey surmuyorum saldim cayira hesabi
Kızlar bilgisayarımızdan fotoğraf yüklüyorduk ya nasıl oluyor şimdi bulamadım ben

canim cevap kisminda dosya yukle yaziyor ordan tiklayip resmi seciyorsun :)
Slm kızlar bebiş im oynuyo çok güzel bir duygu çok nadir ama olsun miniğim benim allahım korusun meleklerimizi.
amin canimmmm :)
oyy kiyamam uzme canim kendini sabah bi yazi ekledim anne karnindaki bebegin anne uzuntusunden stresinden nasil etkilendigiyle ilgili oku lutfen ve biran once bebegin icin toparlanmaya calis esler her zaman anlayisli olmuyorlar malesef

canım erkeklerin anlamasını bekleme direk şöyle anlamaz onlar benim eşime artık anlamasını beklemeden söylüyorum bayramda konuştuk kızlarla herkes küçük şeylerle yıpranıyor sen içinde tutma güzelce anlat

üzülen de yıpranan da biiz oluyoruz bebek de beni iyice duygusal moda soktu

Çok güzelmiş canım bu, fiyatı ne kadar?
270 euro canim normalde disardan magzadan almaya kalksam 500 eurodan asagiya bulamam boyle bi cocuk arabasi setini esime bi gostereyim de siparis edeyim bari bunu cok kullanisli ve guzel :)

videosu burda anlaytiyor arabayi ingilizce olanini bulabildim turkcesi yok malesef anlatim.belki turkiyede bulabilirsiniz bu markayi hauck malibu arabanin markasi ...

Canım hamilelik zaten yıpratıyor halısı duygusal yapıyor ama yanlış mi bilmem tespit ben kendimde gördüğümü soyleyim kız çocuğa hamile iken daha duygusal ve sinirli hamilelik oluyor kızımda öyleydim bunda da duygusal yapım var ama daha sakinm bu erkek her çocuğun anneye hıssettırdıkleri farklı uzmen cocugunu kendini emin ol herşey düzelir

ben geldim fıstıklarrr. Aslan parcamında resmını getırdım sizlere. 375 gram ve 23 cm olmuşuz. Devamlı esnyoruz agzı kapalı olan tek resmımız var. Uyumuyor demek ki mınnak buzagım .Annesi ona kurban olsun.
Maşallah Barekallah..Rabbim sen koru hepsini....

Eklentiler

• kuzu.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 104
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…