2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Sılam çok güzelmiş araba modeli gule gule kullan alinca
sagolasin canim bundan iyisini ve fiyat olarak asasini bulamam zaten insallah siparisini veririm esime gosterip internetten siparis vericem bakalim ne zamana gelir ...

seninde aldigin cicilerin resmini bekliyoruz ciciler sayfamiza eklersin bakariz canim hayirli olsun :)

Merhaba guzel anne adaylari :) ben 2013 temmuz annesiyim. Heyecaninizi cok iyi anliyorum :) Umarim hamileliginiz iyi geciyordur. Bi arkadasim yeni dogum yapti erken dogum yaptigi icin elinde mustela catlak onleyici krem kalmis benden rica etti bende buraya yazayim dedim. Cok uygun fiyata verecek almak isteyenler benimle irtibata gecebilirmi?Mail adresim hanife2204@hotmail

allahim ya surata bak ben erkegim diyor resmen pipiyi gormeye gerek bile yok bu yuzu gordukten sonra canimm icim bi garip oldu cok sevindim masallah kilosu boyu herseyi cok guzelll rabbimm kucagina aldigin gunleride gostericek insallah :)
peki sabah yazdigin konuyla ilgili birsey dedimi doktorun ?

üzülen de yıpranan da biiz oluyoruz bebek de beni iyice duygusal moda soktu
Ben de aynıyım iki üç gündür. Eşimden uzaktayım, telefonda anlaşmak daha da zor oluyor. Her telefon ayrı bir sinir stres sebebi.. Ama bu sefer de iki gündür aramıyor uyuz. Dün tansiyon düşüklüğüyle yerimden kalkamadim haberi bile yok gıcığın

rabbim yardımcımız olsun canım

benim de başım çatlıcak gibi ağrıyor bebişim de karnımda pat pat yapıyor üzülme annecim diye

çok tatlı,,,, maşallah,,,,,

rabbim yardımcımız olsun canım

benim de başım çatlıcak gibi ağrıyor bebişim de karnımda pat pat yapıyor üzülme annecim diye

hey noluyor yaa ikinizde toplanin bakayim yanliz degilsiniz siznle bir uzulures yapan bebeginiz var karninizda lutfen toparlayin kendinizi yapmayin canlarimm biz yaninizdayiz destekciniz sizin bizide uzmeyin ama

hey noluyor yaa ikinizde toplanin bakayim yanliz degilsiniz siznle bir uzulures yapan bebeginiz var karninizda lutfen toparlayin kendinizi yapmayin canlarimm biz yaninizdayiz destekciniz sizin bizide uzmeyin ama

saol canım burda paylaşınca daha iyi oldum gerçekten

yok canım beyin tertemiz kalıp tertemız oturdum ağladım ya.Ben bu kadar mutlu oldugumu hıc hatırlamıyordum..Uctum resmen havalara..Pipi resmimizde var tam aşagıdan hemde hayalarına kadar.Erkekkımm benımm
çok tatlı,,,, maşallah,,,,,
sagol canım benım

Dudaklara baaaak yerimmm. Maşallah güzel oğluşuna canım.

sıla senin büyük oğlanlar kaç yaşında

bende odayı senin gibi düşünüyorum hatta çekmeceli yüksek bir şifonyer de alırsam ileride de kullanır. Renk olarakta rengarenk değilde beyaz olsun istiyorum. Ayrıca portatif sallanan beşikler oluyor oldukça uygun birde ondan alırım.
bebek arabası konusu hakkında hiç fikrim yok nelere dikkat etmeliyim alırken pek bilmiyorum herkes bir şeyler söylüyor kafam karışık. Ama sonrada düşünüyorum zaten çalışıyorum çocuk bütün gün evde olmak zorunda ve evim otomobil olmadan çıkıp dolaşmaya uygun değil. Onun dışında da çocuk avm ve bazen parka gitmekten başka dışarı yüzü göremez.Ama seçtiğin araba da biraz pahalı sanki ama belki değer dediğim gibi pek bilgim yok. (bebek arabaları hakkında bilgi verirsen sevinirim.)
eşya konusunda haklısın abartmamakta fayda var.
süt sağma işini bende düşündüm özellikle çalışan anneye şart. Onlarda elektrikli ve manuel var kimisi manuel diyor kimi elektrikli. elektrikliyi taşımakta ayrı problem hergün sanki manuelde işi görür aventin ji güzel herhalde.
aslında almaya kalksan o da lazım bu da ev almaz. Daha saymadığımız sterilizatörler buhar makineleri... neler neler. Alsam almasam arada kalıyorum. Ama eskiden 2 eşyayla evde ebeyle doğan çocuklar nolmuş sanki diyorum.

Bana cvp yazan arkadaşlara cok teşekkür ederim bildieimler mailime gelmiyor girdikce gorebiliyorum ben bayağı usutmusum ceyranda kalmışım heralde hastayım yatıyorum hepinizi öpüyorum

kentparkta var hamile görmüştüm

3 Eylül canım, senin ne zaman? :))

6 eylül
biz pimpirikli insanlarız malum evet kardeşlerim bizde kalacaklar onlar yapacaklar zaten 1 hafta izin aldım bugün çıkıyorum 1 eylülde dönüyorum rahar rahat yerleşir dinlenirim de

maşallah yerim ben onu

Evet canım bende herşey iki katı olacak ama ben kuzularım için dediğin gibi herşeye razıyım onların mis kokularını almak dunyaya bedeldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…