sagolasin canim bundan iyisini ve fiyat olarak asasini bulamam zaten insallah siparisini veririm esime gosterip internetten siparis vericem bakalim ne zamana gelir ...Sılam çok güzelmiş araba modeli gule gule kullan alinca
allahim ya surata bak ben erkegim diyor resmen pipiyi gormeye gerek bile yok bu yuzu gordukten sonra canimm icim bi garip oldu cok sevindim masallah kilosu boyu herseyi cok guzelll rabbimm kucagina aldigin gunleride gostericek insallah :)ben geldim fıstıklarrr. Aslan parcamında resmını getırdım sizlere. 375 gram ve 23 cm olmuşuz. Devamlı esnyoruz agzı kapalı olan tek resmımız var. Uyumuyor demek ki mınnak buzagım.Annesi ona kurban olsun.
Maşallah Barekallah..Rabbim sen koru hepsini....
Ben de aynıyım iki üç gündür. Eşimden uzaktayım, telefonda anlaşmak daha da zor oluyor. Her telefon ayrı bir sinir stres sebebi.. Ama bu sefer de iki gündür aramıyor uyuz. Dün tansiyon düşüklüğüyle yerimden kalkamadim haberi bile yok gıcığınüzülen de yıpranan da biiz oluyoruz bebek de beni iyice duygusal moda soktu
çok tatlı,,,, maşallah,,,,,ben geldim fıstıklarrr. Aslan parcamında resmını getırdım sizlere. 375 gram ve 23 cm olmuşuz. Devamlı esnyoruz agzı kapalı olan tek resmımız var. Uyumuyor demek ki mınnak buzagım.Annesi ona kurban olsun.
Ben de aynıyım iki üç gündür. Eşimden uzaktayım, telefonda anlaşmak daha da zor oluyor. Her telefon ayrı bir sinir stres sebebi.. Ama bu sefer de iki gündür aramıyor uyuz. Dün tansiyon düşüklüğüyle yerimden kalkamadim haberi bile yok gıcığın
rabbim yardımcımız olsun canım
benim de başım çatlıcak gibi ağrıyor bebişim de karnımda pat pat yapıyor üzülme annecim diye
hey noluyor yaa ikinizde toplanin bakayim yanliz degilsiniz siznle bir uzulures yapan bebeginiz var karninizda lutfen toparlayin kendinizi yapmayin canlarimm biz yaninizdayiz destekciniz sizin bizide uzmeyin ama
yok canım beyin tertemiz kalıp tertemız oturdum ağladım ya.Ben bu kadar mutlu oldugumu hıc hatırlamıyordum..Uctum resmen havalara..Pipi resmimizde var tam aşagıdan hemde hayalarına kadarallahim ya surata bak ben erkegim diyor resmen pipiyi gormeye gerek bile yok bu yuzu gordukten sonra canimm icim bi garip oldu cok sevindim masallah kilosu boyu herseyi cok guzelll rabbimm kucagina aldigin gunleride gostericek insallah :)
peki sabah yazdigin konuyla ilgili birsey dedimi doktorun ?
sagol canım benımçok tatlı,,,, maşallah,,,,,
Dudaklara baaaak yerimmm. Maşallah güzel oğluşuna canım.ben geldim fıstıklarrr. Aslan parcamında resmını getırdım sizlere. 375 gram ve 23 cm olmuşuz. Devamlı esnyoruz agzı kapalı olan tek resmımız var. Uyumuyor demek ki mınnak buzagım.Annesi ona kurban olsun.
sagol bıtanem yarab ne guzel mucizeler ihsan ettı bize. Bakmaya doyamıyor ınsanDudaklara baaaak yerimmm. Maşallah güzel oğluşuna canım.
Canim bak bu sitde anlami yanlis olan isimlerin listesi var.burdaki isimler hep uydurma anlamlarda.
http://www.inciminci.com/?p=4040
tek tek guvenilir isim olarak da bu siteyi seviyorum ben şimdiye kadar yanlis anlamli isim görmedim burda bi incele istersen :)
http://ismininanlamine.com/buglem-isminin-anlami-ne-643/
Hoşgeldin canim sesimi duydun herhslde sabah yazdım nerde herkes diyeyasasin bi gelin adayi daha hayirli olsun canim prensesin :)
valla bende uc oğlan olucagi icin uc kiz lazım bana :)
Siz vermexin biz almasını biliriz
Canim bu link açılıyor ne güzel bir liste yapmışsın tek tek en ince ayrintisina kadar ellerine saglik Teşekkürler :)
Biz kızılderili degiliz ama
Canim kuranda gectigi bi yerde yazmıyor sanırım ama anlami bu..
http://ismininanlamine.com/erva-isminin-anlami-ne-467/
Bencede uzun ama okunması sart kızlar okuyun mutlaka :)
Evet canim malesef anlami iyi degil
http://ismininanlamine.com/bade-isminin-anlami-ne-667/
ben odasını alıcam, bir beşik (sallanmayan) ve üç kapılı gardrop, ( ekim sonu almış olucağım)
bebek arabası alacağım chicco trio sprint benim en beğendiğim o oldu( kasım ortası sonu)
havlu seti , çıtçıtlı zıbınlar, 6 lı set diye tabir edilen zıbınlı, tulumlu eldivenli ve şapkalı takımlardan 4 tane,,,,
5 tane bebe battaniyesi, 2 si polar , 2 si örme, bir tanede çift taraflı pazenden,,,
mermer şahin kumaşından alıp, ( tülümsü ince bir kumaş) çeşitli ebatlarda bezler yaptırıyorum çift taraflı ve kenarlarını ince oyalatıyorum,,, bu bezler hayat kurtarıyor,,,
kıyafet almaya 8. aydan sonra başlayacağım ve çokda fazla almayacağım, bebeğin kaç kilo doğucağını bilemiyoruz, eğer büyük doğarsa o zaman 0-3 alınanları giyemiyorlar, küçük doğarsa da büyük bebek kıyafetlerini giymeden çocuk kıyafetlerine geçiyor,,,,,ben onun yerine çevremdeki bebek mağazalarını gezdim, fiyatlarına baktım,,,,, sonuçda alışveriş yarım saatlik bir iş,,, :)))
birde bir kaç kişi yelek falan örücek,,, birde tulum bekliyoruz,,,, çok abartmak istemiyorum,,
uyku tulumu alacağım, yalnız hep polyesterli görüyorum pamuklu olanından alacağım bir tane,,,üztü açıldı derdim olmaz,,,, ama onu da +3 alırım sanırsam,,,,
yalnız süt sağma makinası alacağım ama manuel olanından, çünkü zaten evdeyim,, ama oldu ki arada uyuyacağım o zaman sütüm hazır olur,,, birde anne göğsüne en uyumlu biberon başlığını avent de var sanırsam,,,,
birde eğer sütüm gelmezse süt sağma makinası kiralacağım aylık 70-80 tl, böylelikle sütün geliyor ve bir ay yeterlidir sanırsam,,,
kozmetik ürün almam sanırsam, bir bebek şampuanı, sadece diğer şeyler ihtiyaç oldukça, umarım pişik kremi almak zorunda kalmayız evlerimizde zaten bebe yağları var,,,,
oyuncak olarakda bu müzikli şeylerden alırım bir tane, doğduktan sonra oyun halısından alıcağım,, ( çok yararlı hem gazı gidiyor hemde gelişimi için önemli),,
ergo baby den kanguru alacağım,,,,
çok fazla eşya almak istemiyorum çünkü konuştuğum her anne alınanların yarısını kullandığunu söylüyor onun içinde biraz yavaşdan gideceğim,,,,
Kızlar ben bu akşam kendime bir iki giysi almayı düşünüyorum. Pantolonlarım oluyor ama düğme fermuar açık geziyorum. En azından üstünü örtecek hamile bluzları alırsam pantolonlarımı giymeye devam edebilirim. Bir tane de blucin almak istiyorum, neyse ki işyerinde giyebiliyorum. Bir de mevsimlik elbise.
Sağdan soldan "ayy benim hamile pantolonum var, ayy yazlık tulumum var sana vereyim" diyenler oluyor kimsenin de bişey getirdiği yok, başımın çaresine bakıcam.
Bugün aklıma kışlık kaban konusu geldi, Ankara'nın kışı malum. Ama mecbur kalmadıkça almiycam, bir şekilde idare etmeye çalışıcam bakalım.
Akşam ilk önce armadadaki charismom mağazasına bakıcam, forumda bir arkadaşımız söylemişti, hiç gitmedim daha. Sonra da lcw ve c&a'ya bakmak istiyorum. En yakın nerede varsa artık. Bütün c&a mağazalarında hamile giyim oluyor mu acaba?
sağol sılacım. dokunmam tatlım.Gingery canım gogusten sarımsı su gelmesi normal hatta dogumdan once süt bile gelebilir. Gigus uckarinla sakin oynama ve dokunma cok hassas oldukları için sikincada bişeyler çıkabilir.
Çok çok dikkatli ol hiçbir şey için eğilme gün boyu yardım eder bir şeyim yok sanırsın herkes evine gidip de sen orada kaldığında canının çıktığını anlarsın çok dikkatli ol canım, ben de hamileyken taşındım iki gün yattım sonra hem de hiçbir şey yaptırmamalarına rağmen..
3 Eylül canım, senin ne zaman? :))
ben geldim fıstıklarrr. Aslan parcamında resmını getırdım sizlere. 375 gram ve 23 cm olmuşuz. Devamlı esnyoruz agzı kapalı olan tek resmımız var. Uyumuyor demek ki mınnak buzagım.Annesi ona kurban olsun.
Ganlarim :)
Karin gerginligi rahim genisledikce ve bebek büyüdükçe olalmakbenim gibi ikinci üçüncü dogum yapacaklarda ilk hamilelige göre daha az olur ama ilk dogum yapicaklarda rahatsız edecek kadar çok gergin olması özellikle aksamlari normal bence.siz yinede doktirlariniza sormayı unutmayın :)
erizgem canım seninkiler ikiz oldugu icin malesef sen bizden biraz daha agir gecirebilirsin hamileligini ama inşallah yariladik bile bundan sonra tek derdimimiz yatamamak karnimizin cok gerilmesi büyümesi gibi geçici sorunlar olur sonrasında bebislerin cennet kokusuyla hepsini unutucaz inşallahh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?