2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Nasıl yaniii? 3 kilo alanı duyup şok olmuştuk. Nasıl oldu bu canım, kilolu mu hamile kalmıştın? Yine de aklım almadı.

doktorlarda şaşırmışlardı,hatta doğumdan sonra gizli şeker falan varmı diye bakıldı tabii bebeğe de 4,5 kilo doğunca ama sorun yoktu, bir de normal doğum yaptım,sonradan öğrendim 4 kilo üstünü sezerayana aldıklarını :)

Bana doktorum marincap verdi 3 günde bir içiyorum. İyidir herhalde.
3 günde birde yetecek mi bilmiyorum prospektüsünde yemekten sonra 1, günde 3 mü yazdı nedir, ilk aldığımda okumuştum akşam tekrar bakayım. Aslında doktor iç bile demedi ben kendim aldım 3 gün 2 gün farketmez belki ama acaba günde 1 içsek mi ? marincap iyi midir bu arada sormaya gerek kalmadı.

benim doktorum aşıya aslında hiç gerek yok ama olacaksan da tek doz yeterli demişti,sanırım sorun olmaz

Bugün sağlık Ocağı'na gidip gebelik kaydımı yaptırdım. 20. Ve 24. Haftalarda tetanoz aşısına çağırdı. Kendi doktoruma sormadım olayım mı diye ama herkese yaptıklarına göre olmak gerekiyor. Burada da çoğu anne yaptırdı ben de yaptıracağım.

Sezın kiyafet aldin mi bilmiyorum yeni gördümbaşka alıntıdan alıntı yapamadım yazdıklarını ... Lcw nin hemen hemen her mağazasında oluyor hamile giyim ama birçok mağazanın hamile reyonuna bakınca gıcık oluyorum pantolonlar tamam da üst doğru düzgün olmuyor uyduruk bide pahalı bende en iyisi hamile pantolonu üzerine normal reyonda bol tunık tarzı gomlek bluzlar en büyük bedenlere bakarak falan.. Birde kaban konusu ankara için bende eylül de okula başlayacağım 37.haftaya kadar malum kar kış olabilir normal kabanım gıyılır ancak onu kapanmaz kızımda şöyle bi çözüm buldum ustume şal alıyordum önümü gizliyordum sonuçta hamile kabanım uretmıyorlar olsada iki ay için çok büyük kalabalık sonrası için :)

Kızlar tetonaz asisi çok önemli bi mevzu doğum yapacağız ve hepimizin vücuduna normal doğum da olsa sezeryan da metaller temas edecek belki herşey steril ancak yine de riske atmaya ne gerek var bence olmalıyız.. Ben 2011 kasım da doğum yaptığım için sağlık ocagi süre olarak çok güzel dedi tek doz olacagim önümüzdeki hafta.. Birde elimize makas bıçak civi başta tetonaz şart oluyor Allah korusun bu doğum asi olmak şart arkadaşlar ihmale gelmez

yok canım beyin tertemiz kalıp tertemız oturdum ağladım ya.Ben bu kadar mutlu oldugumu hıc hatırlamıyordum..Uctum resmen havalara..Pipi resmimizde var tam aşagıdan hemde hayalarına kadar.Erkekkımm benımm
Şükürler olsun canım bak kafaya taksan bosuna stres yapip uzmus olucaktin kendini cok sevindim cok yerim o minik erkeği görmeden tanimadan hem sizleri hemde bebislerinizi öyle benimsedimki sanki kardeşimin cocugu olucak gibi oluyorum hepinizde ayri ayri rabbim hepimize hep iyi haberler almak nasip etsin evlatlarimizdan inşallah...
sıla senin büyük oğlanlar kaç yaşında
Canim büyük oglum 8 yasina girecek 2.sinifa gidiyor :)
Küçük oglanda 4,5 yaşında krese gidiyor haftaiçi sabah 8 ogleden sonra 4 e kadar yoklar yanlizim evde ufak oğluşum dogunca o Yoldaş olucak inşallah bana gurbetteki yanlizligimin yoldasi :)
Bana cvp yazan arkadaşlara cok teşekkür ederim bildieimler mailime gelmiyor girdikce gorebiliyorum ben bayağı usutmusum ceyranda kalmışım heralde hastayım yatıyorum hepinizi öpüyorum
Canim cok gecmis olsun insallah hemen düzelirsin

OTE="SILA_M, post: 36599583, member: 169955"]Şükürler olsun canım bak kafaya taksan bosuna stres yapip uzmus olucaktin kendini cok sevindim cok yerim o minik erkeği görmeden tanimadan hem sizleri hemde bebislerinizi öyle benimsedimki sanki kardeşimin cocugu olucak gibi oluyorum hepinizde ayri ayri rabbim hepimize hep iyi haberler almak nasip etsin evlatlarimizdan inşallah...

Canim büyük oglum 8 yasina girecek 2.sinifa gidiyor :)
Küçük oglanda 4,5 yaşında krese gidiyor haftaiçi sabah 8 ogleden sonra 4 e kadar yoklar yanlizim evde ufak oğluşum dogunca o Yoldaş olucak inşallah bana gurbetteki yanlizligimin yoldasi :)

Canim cok gecmis olsun insallah hemen düzelirsin [/QUOTE]
Tesekkurler silam sagol

Daha pek bişey almadım canım bu akşam almayı düşünüyorum. Artık ne bulursam bakıcam. Kaban almayı ben de düşünmüyorum, şalla idare ederim.

Kizlar ya bebişin ilk hareketini dün sabah duydum gün icinde de bi kez duydum ama bugün tık yok normal mi?

kızlar konumuzla hiç alakası yok ama size bi sorum var daha doğrusu önerilerinize ihtiyacım var. bu ctesi bizim 1. evlilik yıldönümümüz sizce kocama napayım

maşşalha canım görmemişim mesajı nasıl da belli oluyor herşey

kızlar konumuzla hiç alakası yok ama size bi sorum var daha doğrusu önerilerinize ihtiyacım var. bu ctesi bizim 1. evlilik yıldönümümüz sizce kocama napayım

Tebrik ederim canım güzel bi masa kesinlikle ben kırmızı konsept yapmıştım zaten o zaman bi de hamile olduğumu öğrenmiştik çok güzel bi akşam olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…