2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Tecrübeli anneler alacağımız çocuk arabasında hangi özellikler mutlaka bulunmali?
Canım ben tecrübeli değilim ama hem araştırmalarımdan hem de görümcelerimden biraz fikir sahibi oldum. Pusetin çift yönlü takılabilmesi çok önemli bir özellik, taşıma merdiven çıkarma durumları için çok ağır olmamasına dikkat edebilirsin, varsa arabanıza sığabilen bütün bagajı işgal etmeyen bir model tercih edebilirsin, genelde tümünün kumaşları makinada yıkanabiliyor sanırım ona bakabilirsin, puseti sökülerek iskeletin üzerine ya da sökmeden direkt pusetin üzerine ana kucağı takılan modeller oluyor eğer oto koltuğu olarak da ana kucağı düşünüyorsanız böyle modeller arasında tercih yapabilirsin, bir de pusetin yatırıma derecesine göre doğumdan itibaren kullanılabiliyor mu ona bakabilirsin çünkü eğer ana kucağı kullanmayacaksan pusetin tam yatar olması gerekiyor ilk günden kullanabilmen için. Şimdilik benim aklıma gelenler bu kadar canım. İnşallah beğendiğiniz ve kullanışlı bir model bulursunuz.

Gunaydin kizlar benim kiz 2 gundur foğru duzgun kipirdamiyor normalmiki ?

Canım hareket takibi yapacağımız haftalarda değiliz dedi doktorum o yüzden için rahat olsun hareketini hissedeceğiniz haftalar nüfuslar takip haftaları değil dedi.. Bebeklerimiz yeni doğmuş bebekler kadar uyuyorlar Inş bir de...

Ben de hergüm aşırı hissedersen 3-4 gün hissedeceğim doktora gittim hiç kafana takma hareketlerini dedi.. Duyunca keyfini çıkar duymamazsan bir şey olmaz dedi. Çok normalmış...

Canım numarAlojidense ebced hesabı daha doğru ve güvenilir geliyor bana...

ben portakalagacini cok begeniyorum canim deneyenlerin yorumlarini da okuyunca suphe jalmiyor icimde, her denedigim cok guzel oldu simdiye kadar
Canım teşekkür edemedim sana listeler için Allah razı olsun bir iki şey de ortak çıktı gerçi ben daha markaları yazamadım seninkileri kopyalarım artık:))) çok özendirin belli inş gönlüne göre olur...

bence de portakalağacı çok güzel ve denenmiş tarifler ama yapacak hatun olmak zor :)) Dr oetker kek poğaça alıyorum ben genelde yanına börek ve pasta yaptım mı da tamamdır..

Kızlar bunlara da ihtiyacimiz olacak bunlara bakar misiniz kullanişli mi? Hem fiyati da uygun geldi bana..www.sanalpazar.com/Happy-Baby-Luks-5%60li-Set-Derili-Harika-Renkler__isp6838701

Evet canım bebek çantası ana kucağı kangru alt açma vs bunlar gerekli şeyler... Ama bu linktekiler hakkında bir fikrim yok. Bir de derili alma tamamı kumaş al ki hepsi yıkanabilsin temizlik açısından önemli ... Makineye atabil..

Herneyse.. Önce bi alışveriş listesi yap alacaklarını yaz daha sonra tek tek arayıp fiyat marka karşılaştırması ile karar verirsin.. Önce alacaklarının sana lazım olanların listesi olmalı.. Yoksa ıvır sıvıma çok para gider ya da gereksiz şeyler alınır..

Puset içinde tam yatması çift taraflı olması yıkanır kumaş ve altındaki selenin büyük olması önemli genel olarak ... Bir de alacağın pusete dair internetten
Yorum şikayetleri oku...

Gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim ben kaşıntıdan mahvoldum ayaklarim hem şişiyor hemvkaşiniyor birde göbek deliğim düzleşiyor
Ayak el şişmesi normal canım tuzu azalt hareketleri çoğalt suyu çoğalt ve kalsiyum al

Kaşıntılara gelince tüm cildim kertenkele gibi kurudu valla heryerim sırtım göbeğim diz kapak arkalarım kaşıntıdan mahvediyor bunum ilacı da bol bol yağlanmak ama evde değilim diyüşeniyorum ben de..

Sıfırdan alınacak herşey ve ben bilmiyorum tam 2015 ocak bebekleri listesini mi tavsiye edersin liste olarak yada sen yaptiysan gönderir misin...

Canim ayni soruyu ben de sordum hatta sen bende de oluyor demistin, nette okuduklarim cok korkuttu doktora gittim, boyle sikayetler doktor a gelmeyi gerektirmez dinlen, kanaman ya da gecmeyen agrin olursa gel dedi, artik sirtustu pek yatmiyorum pek olmuyor, bu sayfa haricinde nete bakmamaya karar verdim

Kesinlikle Dr,un haklı.. Internet çok korkutuyor.. Benim doktorum da en kötü doktor internet doktor diyor onu hamşleliğimin başında yasaklamıştı :) bakmayacaksın diye,..

aynen kızlar benim doktorda internet annelerini sevmiyorum bu kadar araştırma demişti.çünkü bir olumsuz bir şey duysam acaba bende de olur mu diye düşünmüyor değilim kokutuyorum kendimi.sonra diyorum sana olacak diye bir şey yok diyip Allaha teslim ediyorum kendimi.o yüzden çook sık okumuyorum olumsuzlukları çok etkileniyorum.
bebeğimi 2 sene bekledim insan tedirgin oluyor bir şey olacak mı diye.
Allahıma emanet bebişlerimiz.
o yüzden her nette yazılana takılmayalım kendimizide bebeğimizi de strese sokmayalım arkadaşlar

Evet seninle daha önce de konuşmuştuk bunu. Doğru söylüyorsun, internet insanın kafasını çok karıştırıyor ama kasılma dedikleri şey benim yaşadığım şeyin tam olarak aynısıymış. Çok yerde okudum, hepsinde de aynı tarifleri görünce canım sıkıldı doğal olarak. Öyle pimpirikli bir insan da değilim ama Allah korusun öyle bir şey varsa önceden önlemini almak çok önemli. O yüzden burada yaşayan var mi diye merak ettim.

sulecim ins gönlüne göre bi yere atanırsın bizde bu stresi 3 sene önce yaşadık kirikkaleden eş durumu ile geldim ankara ya o zaman benim branş çok sanslıydi çok düşük puanla geldim okul iyi diye eve daha yakın okulu geri plana attım sana tavsiyem okuluna yurume mesafesinde ev tut ben şimdi evime yakın okula il içi tayinle gelmiyorum puanlar arttı ankara doldu ;( aslında okulum uzak değil 5durak var giderken yurunebilir ancak bebek olunca beş dk önemli hele benim şimdi iki çocuk olunca bi dk çok önemli ins hem eşinin işine hem senin okuluna yakın bi ev olur

Günaydın fıstıklar kızımla evimizdeyız tabi karnımdaki oğlumla da onu unutmayım küser annesine :) babamıza kavustuk evimizi ozlemısız insan annesinin evinde ne kadar rahat olursa olsun kendi yuvası bir başka :) okulların açılmasına iş başı yapmama son bi hafta kızım hüzünlenmeye başladı bile ne zor çalışan anne çocuğu olmak napalım avantajları da var elbet ... Yarın oglum 23 +1 olacak ayrıntılı için sabah erkenden randevum var ins herşey yolundadır ordan çıkınca da sağlık ocagi takip ve aşım var ... Benden haberler böyle siz anlatin

Bu arada sitenin yeni halinde online olan arkadaşları goremıyorum bana biri tarif edebilir mi

Kızlar ya mutfakta karinca ve sinek var sinekler küçük küçük onlari öldürmeden onlardan nasil kurtulabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…