Canım ben tecrübeli değilim ama hem araştırmalarımdan hem de görümcelerimden biraz fikir sahibi oldum. Pusetin çift yönlü takılabilmesi çok önemli bir özellik, taşıma merdiven çıkarma durumları için çok ağır olmamasına dikkat edebilirsin, varsa arabanıza sığabilen bütün bagajı işgal etmeyen bir model tercih edebilirsin, genelde tümünün kumaşları makinada yıkanabiliyor sanırım ona bakabilirsin, puseti sökülerek iskeletin üzerine ya da sökmeden direkt pusetin üzerine ana kucağı takılan modeller oluyor eğer oto koltuğu olarak da ana kucağı düşünüyorsanız böyle modeller arasında tercih yapabilirsin, bir de pusetin yatırıma derecesine göre doğumdan itibaren kullanılabiliyor mu ona bakabilirsin çünkü eğer ana kucağı kullanmayacaksan pusetin tam yatar olması gerekiyor ilk günden kullanabilmen için. Şimdilik benim aklıma gelenler bu kadar canım. İnşallah beğendiğiniz ve kullanışlı bir model bulursunuz.Tecrübeli anneler alacağımız çocuk arabasında hangi özellikler mutlaka bulunmali?
Gunaydin kizlar benim kiz 2 gundur foğru duzgun kipirdamiyor normalmiki ?
İsim koyarken numoroloji ilmine dikkat etme konusunda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar esimle benim kader sayimiz yedi anlatılan şeyler hakikaten bizi anlatıyor gibi anlama baktim oda ablam gibi çıkti anlatılanlar acaba aslı var mi ki bu ilmin...
Canım teşekkür edemedim sana listeler için Allah razı olsun bir iki şey de ortak çıktı gerçi ben daha markaları yazamadım seninkileri kopyalarım artık:))) çok özendirin belli inş gönlüne göre olur...ben portakalagacini cok begeniyorum canim deneyenlerin yorumlarini da okuyunca suphe jalmiyor icimde, her denedigim cok guzel oldu simdiye kadar
canım gözün aydın ayrıntılı ultrasona nerde gittin acaba hangi şehirdeBiz geldik ayrıntılıdan, turp gibiymişiz çok şükür. Darısı bekleyenlerin başına. :)
Onun hesabi zor...Canım numarAlojidense ebced hesabı daha doğru ve güvenilir geliyor bana...
Kızlar bunlara da ihtiyacimiz olacak bunlara bakar misiniz kullanişli mi? Hem fiyati da uygun geldi bana..www.sanalpazar.com/Happy-Baby-Luks-5%60li-Set-Derili-Harika-Renkler__isp6838701
Zaten onu biz değil bilen birine yaptırmak açısından demiştimOnun hesabi zor...
Ayak el şişmesi normal canım tuzu azalt hareketleri çoğalt suyu çoğalt ve kalsiyum alGunaydin kizlar nasilsiniz bakalim ben kaşıntıdan mahvoldum ayaklarim hem şişiyor hemvkaşiniyor birde göbek deliğim düzleşiyor
Evet canım bebek çantası ana kucağı kangru alt açma vs bunlar gerekli şeyler... Ama bu linktekiler hakkında bir fikrim yok. Bir de derili alma tamamı kumaş al ki hepsi yıkanabilsin temizlik açısından önemli ... Makineye atabil..
Herneyse.. Önce bi alışveriş listesi yap alacaklarını yaz daha sonra tek tek arayıp fiyat marka karşılaştırması ile karar verirsin.. Önce alacaklarının sana lazım olanların listesi olmalı.. Yoksa ıvır sıvıma çok para gider ya da gereksiz şeyler alınır..
Puset içinde tam yatması çift taraflı olması yıkanır kumaş ve altındaki selenin büyük olması önemli genel olarak ... Bir de alacağın pusete dair internetten
Yorum şikayetleri oku...
Canim ayni soruyu ben de sordum hatta sen bende de oluyor demistin, nette okuduklarim cok korkuttu doktora gittim, boyle sikayetler doktor a gelmeyi gerektirmez dinlen, kanaman ya da gecmeyen agrin olursa gel dedi, artik sirtustu pek yatmiyorum pek olmuyor, bu sayfa haricinde nete bakmamaya karar verdimGece gece canım sıkıldı arkadaşlar, sabah okuduğunuzda cevap verebilir misiniz? Benim birkaç haftadır, özellikle sırt üstü uzanırken, karnım aniden sertleşiyor ve top gibi oluyor. Bazen göbek deliğinin iki tarafı birden, bazen de tek taraflı sadece kasıkta oluyor. Ben bunun bebek ya da gaz olduğunu düşünüyordum ama forumda ve diğer sitelerde kasılma olduğunu okudum. Her gün oluyor bu bana, canım çok sıkıldı. Doktora salı gideceğim ama o zamana kadar kafamı epey kurcalayacak gibi.. Var mi aranızda bunu yaşayan veya doktoruna soran?
Canim ayni soruyu ben de sordum hatta sen bende de oluyor demistin, nette okuduklarim cok korkuttu doktora gittim, boyle sikayetler doktor a gelmeyi gerektirmez dinlen, kanaman ya da gecmeyen agrin olursa gel dedi, artik sirtustu pek yatmiyorum pek olmuyor, bu sayfa haricinde nete bakmamaya karar verdim
Evet seninle daha önce de konuşmuştuk bunu. Doğru söylüyorsun, internet insanın kafasını çok karıştırıyor ama kasılma dedikleri şey benim yaşadığım şeyin tam olarak aynısıymış. Çok yerde okudum, hepsinde de aynı tarifleri görünce canım sıkıldı doğal olarak. Öyle pimpirikli bir insan da değilim ama Allah korusun öyle bir şey varsa önceden önlemini almak çok önemli. O yüzden burada yaşayan var mi diye merak ettim.Canim ayni soruyu ben de sordum hatta sen bende de oluyor demistin, nette okuduklarim cok korkuttu doktora gittim, boyle sikayetler doktor a gelmeyi gerektirmez dinlen, kanaman ya da gecmeyen agrin olursa gel dedi, artik sirtustu pek yatmiyorum pek olmuyor, bu sayfa haricinde nete bakmamaya karar verdim
sulecim ins gönlüne göre bi yere atanırsın bizde bu stresi 3 sene önce yaşadık kirikkaleden eş durumu ile geldim ankara ya o zaman benim branş çok sanslıydi çok düşük puanla geldim okul iyi diye eve daha yakın okulu geri plana attım sana tavsiyem okuluna yurume mesafesinde ev tut ben şimdi evime yakın okula il içi tayinle gelmiyorum puanlar arttı ankara doldu ;( aslında okulum uzak değil 5durak var giderken yurunebilir ancak bebek olunca beş dk önemli hele benim şimdi iki çocuk olunca bi dk çok önemli ins hem eşinin işine hem senin okuluna yakın bi ev olurGunaydin sevgili annisler.. Benim isler yogun malesef.. Bildiginiz gibi tayin donemindeyim.
Sezin sen mi sormussun hatirlayamadim. Bransim lise matematik puanim 42.
Tercih yapmak cok zor cidden, okullari tek tek arastirip eliyoruz. Sonra onu listeyip siralicaz ama. Bi turlu karar veremiyoruz. Cok fazla da secenegimiz yok malesef. Ne yapacagimizi sasirmis durumdayiz. Sonra tayinim cikarsa Yozgat'a gidip ilisik kesicez,ev tasicaz. Ankara'da okuluma yakin ev bulabilecek miyiz gonlumuze gore,bir de yerlesmesi var tabiiiii... Allah herkese kolaylik versin.. hepinizi opuyorum. Arada girip bakiyorum ama sayfalar cok ilerlemis oluyo. Hepsini okumaya vakit bulamiyorum malesef.. umarim sorun sikinti vs yoktur kimsede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?