2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Sen söyleyince farkettim tam adet günüm inşallah ondandır hala hafif hafif geliyo kırmızıya dönmesinde bunu çekmeye razıyım yani..

Sen söyleyince farkettim tam adet günüm inşallah ondandır hala hafif hafif geliyo kırmızıya dönmesinde bunu çekmeye razıyım yani..
ondandır ins cnm kendini korkutma ama doktorun iğne vurdur dediyse yaptır bence çünkü tüp bebek sanırım senin herkesin bebeği kiymetli ama size kiymetli bebek diyorlar herşeyde hassas olmakta fayda var :)

Bu arada eşim bugün nobette bende topıkte nobetteyım :) hadi gelin yahu akşama doğru kızımla pazara gider ordan da parka ugrarız çocuk olunca arabayla anne çocuk gezmek çok güzel bi duygu eşe ihtiyaç olmadan atın arabaya istediğiniz yere her zaman bebek arabası ile çıkmak çok yorucu en iyisi bütün anneler araba kullansın :)

Kanaman kahverengiyse hiç dert etme muhtemelen içerde birsüre önce kanaman olmuştur fazla ayakta kalınca da birikmiş kan akmıştır 4buçuk haftalık olduk ama ben hala Progestanı bırakamadım 3-4ay kanamalı geçti benimde yapacak bişi yok bebeğin s ağlıklıysa için rahat olsun

Benim oluyordu aynı zamanda ağrımda 0lmaya başlamıştı doktor progestan verdi kendini yorma dedi kasılma varsa ultrasonda görünür zaten doktoruna danışırsın kendini yormamaya dikkat et.

Bebegini hissettikten sonra zaten sorun yok demektir canim dedigim gibi kahverengi akintidan hic korka kirmizi olmadiktan sonra sorun yoktur zaten.
Hic sorma bosu bosuna hasta ettim kendimi dun gece kimildadi sonunda yavrum sirt ustu yattim bekledim oksadim karnimi biraz pat diye bi vurduki yerimden zipladim resmen tavir koydu bana.esimde yanimda tv bakiyordu dedim acayip tekmeledi geldi yanima konustu babiss oglumm napiyon falan derken pat diye bidaha sonra ardi ardina tekmeler icimde dort donuyor resmenn ilk defa hareketlerinden canim acidi dun dedim benim oglum baya buyumuste annesine kizdigini belli edermiss kiyamam ya ona ben yok artik uzulmek bosu bosunaaa ahh su hormonlarr varya sokup atasim geliyor icimden :)
canim hic kafana takicak birsey yok bence bebektir o top gibi olup sertlesen herkesde ayni olucak diye birsey yok zaten.sali gunune ne kaldi surda doktorunada sorarsin guzelce icini ferah tut canim bosuna kuruntular yapma ve sakin internette arastirma yapmaaa can sikmaktan baska ise yaramiyor
Gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim ben kaşıntıdan mahvoldum ayaklarim hem şişiyor hemvkaşiniyor birde göbek deliğim düzleşiyor
tuzu kesmelisin canim mutlaka tuz sisiriyor ama kasinti neden oluyor bilemiyorum yedigin birsey dokunmus olabilir doktorunu arayip sor bence ...
Tecrübeli anneler alacağımız çocuk arabasında hangi özellikler mutlaka bulunmali?
canim benim ekledigim araba modelleri en ideal ve kullanisli olan modeller.onlardan tercih etmeni tavsiye ederim.senin dun ekledigin araba daha cok 1 yasindan sonra falan kullanilabilir bebekler icin kullanisli bi araba degil.icinde mutlaka araba koltugu ve yatak seklindeki ustlugu olmasi lazim turkce ismini bilmiyorum.ilk 3-4 ay yatak gibi olan basligini takarak kullaniyorsun cocuk arabani cocuk kendini yatagina gibi hissediyor onda ve disarda da misil misil uyuyor icinde.icleri cok genis ve rahat kendi yatak sungeri komple kapanir basligi falan var.3-4 aydan sonra araba koltugunu takarak kullanabilirsin bebekler 4 ayliktan sonra daha cok etrafi incelemek kesfetmk istedigi icin onun icin rahatca etrafi gozetliyor cok hosuna gidiyor bebeklerin.10-11 ayliktan sonrasi icin ise normal koltuk basligini takarak normal araba gibi kullanirsin.araba koltugu araba kullandigin surece arabada sart zaten. bu tur 3 lu setler hem daha uyguna geliyor hemde cok kullanisli:)
canim gercekten calisan anne olmak zor olsa gerek rabbim yardimcisi olsun tum calisan annelerin.
ayrintili icin insallah guzel hayirli haberler alirsin oglusundann guzel haberlerini bekliyoruz :)
Kızlar ya mutfakta karinca ve sinek var sinekler küçük küçük onlari öldürmeden onlardan nasil kurtulabilirim?
mutfak masasinda falan orta yerde meyva birakma canim meyvalara geliyor o kucuk sinekler veya bozulan curuyen birsey olursa ona geliyor.ben meyvalari dolaba koyuyorum sirf bu sinekler yuzunden

Paylastigin arabaları nasil bulucam...

rica ederim canim ne demek markalarimiz ayni olmasa da alinacaklar asagi yukari aynidir isine yarar umarim simdi boyle dedigine bakma bebisin olunca o hazirlari eve bile sokmicaksin alanlari uyaracaksin herseyini sen yapicaksin :) ben azcik mutfaga merakimdan boyle tombik oldum zaten

bi de ilk bebek olunca daha bi ozeniliyo ne bilim insan herseyin en iyisi en guzeli olsun istiyo.. Allah hepimizin gonlune gore versin canim

hayrinusa canim benim almayi dusundugum araba bu ikinci oglumdada kullanmistim buna benzer bilmiyorum orda fiyatlari yuksek mi size uyarmi ama sonucta senin ilk bebegin guzel kullanirsan ikinci icin de kullanabilirsin saglam ve kullanisli bir araba cunki ...
yanda gorulen yatan ve araba koltuguda takilabiliyor arabaya 3 ayri sekilde kullanabilirsin yani :)

ondandır ins cnm kendini korkutma ama doktorun iğne vurdur dediyse yaptır bence çünkü tüp bebek sanırım senin herkesin bebeği kiymetli ama size kiymetli bebek diyorlar herşeyde hassas olmakta fayda var :)
Vurdurdum canım dün hemen eşim gitti aldı allahtan annem bendeydi çünkü reçetesiz vurmuyolar iğneyi annem vurdu :) bakalım salıya kadar evde yatayım da ne olur ne olmaz bende nöbetine eşlik edeyim bari :)

Doktorda aynısını dedi bebişte içerde yaramazlık yapmış olabilir dedi bakalım umarım bişey olmaz

ilk bebek oluncami yok canim inan oyle degil benim ucunsu herbirinde ayri ayri ozendim bundada son cocuk olucak icimden birsey kalmasin diye daha bi ozeniyorum :)

Benim oluyordu aynı zamanda ağrımda 0lmaya başlamıştı doktor progestan verdi kendini yorma dedi kasılma varsa ultrasonda görünür zaten doktoruna danışırsın kendini yormamaya dikkat et.
Ağrım yok çok şükür, zaman zaman kasık ağrısı oluyor ama öyle rahatsız edecek kadar değil. Kendimi de hiç yormuyorum, akşama kadar yatıyorum zaten ama okullar açılıyor artık, ayakta çok fazla kalmam gerekecek, sorunsuz sıkıntısız geçer inşallah günlerimiz. Teşekkür ederim cevap verdiğin için

Evet internet öyle maalesef ama birebir aynı durumu yaşayanları okuyunca ister istemez rahatsız oluyor insan. Birkaç güne uzun yola çıkmam gerekiyor, 12 saatlik bir yol biraz da o yüzden sıkıntı yapıyorum, sorunsuz geçer inşallah. Bugünü yarını da atlatalim da hayırlısıyla, dediğin gibi salıya ne kaldı şurda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…