2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Geçmiş olsun dinlenmen gerekiyor demek ki. Ben de ilk haftalardaki kanamalar sebebiyle istirahat halindeyim çoğu zaman. Ama hapı üç aydan sonra bırakmıştım. Senin daha önce oluyor muydu lekelenme? Doktoruna güveniyorsan içini ferah tut, bebeğin iyidir annesi rahat rahat dinlenin beraber.

kızlar aşırı tepki veriyorum her şeye
saçma şeylere bile o kadar kızıyorum ki her şey gözüme batıyor, çoğu kişiye sinir olduğumu hissediyorum
buna benzer durum yaşayan var mı
canım ben de öyle eskiden normal olduğum bazı insanlara şu an sinir oluyorum hatta nefret bile ettiklerimoluyor hem de sebepsiz kendime kızıyorum bazen

iyi akşamlar bugün ful dolandık yorulduk bebişle çok zr bir hamilelik dönemi yaşıyorum sağ yada solayatmak eziyet benim için alışmışım sırt üstü yatmaya saabah uyanınca her yerim ağrıyor

Canim kahverengi akintidan sorun olmaz merak etme benim ikinci hamileligimdede ara ara oluyordu icin rahat olsun boşuna stres yapma.
Ben dun yaptığım stresten bugün hasta oldum

iyi akşamlar bugün ful dolandık yorulduk bebişle çok zr bir hamilelik dönemi yaşıyorum sağ yada solayatmak eziyet benim için alışmışım sırt üstü yatmaya saabah uyanınca her yerim ağrıyor
Canim saga bile yatmak bebek için rahat degilmis bebegin en rahat olduğu pozisyon sola yatmakmis bende cok zorlanıyorum surekli sola yatmaktan ama diger taraflara yattimmida icim rahat etmiyor hemen sola dönüyorum yine.bacak arana yastık koyup yatmayi dene daha rahat oluyor napalim doguma kadar idare edicez yarısı gitti bile :)

benim içim de hiç rahat etmiyor diğer pozisyonlarda 30 sn kalıyor hemen vijdan azabı duyup sola yatıyorum korkuyorum çok

zaten yastık koymazsam sabaha sağ çıkmam valla yastık daha rahatlatıyormuş vucudu

bebişler için her şey feda olsun

İlk haftalarda çok şiddetli kanamam olmuştu zaten yaklaşık 80 tane progestan iğne yemiştim tüp bebek olduğu için ve 3 ay da yattım ama herşey geçmişti şükür tam ayaklandım yavaş yavaş dışarı çıkmaya başladım ki o da ev gezmesi yani nese şükür bebeğimi hissettim az önce dünyalar benim oldu umarım herşey yolunda gider salı günü kontrolümüz bakalım ...

Canim kahverengi akintidan sorun olmaz merak etme benim ikinci hamileligimdede ara ara oluyordu icin rahat olsun boşuna stres yapma.
Ben dun yaptığım stresten bugün hasta oldum
Sagol canım valla insan ister istemez etkileniyo sende üzme kendini arkadaşım ... Şükür bebğimi hissettim keyfim yerine geldi lekenmemde yok gibi yani çok çok az inşallah bi sorun çıkmaz hayırlısıyla atlatırım... Sende takma kafanı o kıza valla bişey olursa almanyayı basarız el birliğiyle :)

Gece gece canım sıkıldı arkadaşlar, sabah okuduğunuzda cevap verebilir misiniz? Benim birkaç haftadır, özellikle sırt üstü uzanırken, karnım aniden sertleşiyor ve top gibi oluyor. Bazen göbek deliğinin iki tarafı birden, bazen de tek taraflı sadece kasıkta oluyor. Ben bunun bebek ya da gaz olduğunu düşünüyordum ama forumda ve diğer sitelerde kasılma olduğunu okudum. Her gün oluyor bu bana, canım çok sıkıldı. Doktora salı gideceğim ama o zamana kadar kafamı epey kurcalayacak gibi.. Var mi aranızda bunu yaşayan veya doktoruna soran?

Gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim ben kaşıntıdan mahvoldum ayaklarim hem şişiyor hemvkaşiniyor birde göbek deliğim düzleşiyor

Günaydın canım, yatış pozisyonuyla ilgili olarak ben de tedirgin oluyorum zaman zaman ama kendi doktorum da aile hekimi de ( aile hekimi deyip geçmeyin, bizim lojmanlar yavrulama merkezi gibi:) ) şu anda istediğin şekilde yatabilirsin dedi. rahat ediyorsan yüzüstü bile yatabilirsin dediler.

Günaydın güzel anneler güzel bebisleri
Uffff uzun suredir göremedim siteye ne olduğunu aanlamadım çok uğraştım ya ancak simdi girdim iste neyse pastalarumu yaptım cuma teslim ettim çok şükür bizde herşeyyolunda cçok şükür henüz geçmişi okuyamadim umarım herkeze iyidir bir geçmişe bakayım optum sizi

Canim benim hic sıkıntı etme allahin izniyle biseycik olmaz yavruna.. bende hamileligin basindan beri progestan kullaniyorum ara ara kanamalarim hep devam etti üç ay bitince doktor ilaci kesti bu sefer 3 4 gunde bir pembe lekelenmeler olmaya basladi bebegimde bunu yutmus bagirsaklarinda parlaklik cikti.. simdi iki haftadir hem progestan kullaniyorum hem senin kullandigin igneden.. bebeğim de saglikli inşallah yeni yeni hareketlerini hissetmeye basladim icini ferah tut stres bize yasak :) bol bol dinlen evde bile bisey yapma.. belki adet günündur.. ilac kullandigim halde adet gunlerimde lekelenmem olur benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…