Gunaydin kizlar benim kiz 2 gundur foğru duzgun kipirdamiyor normalmiki ?
Gözün aydın maşaallah kuzuna.Biz geldik ayrıntılıdan, turp gibiymişiz çok şükür. Darısı bekleyenlerin başına. :)
Ben de öyleyim maalesef. Hele şu son haftada kırmadığım insan kalmamıştır etrafımda. Okullar açılmadan geçse de öğrencilere yazik olmasa :)kızlar aşırı tepki veriyorum her şeye
saçma şeylere bile o kadar kızıyorum ki her şey gözüme batıyor, çoğu kişiye sinir olduğumu hissediyorum
buna benzer durum yaşayan var mı
Kızlar ben daha 14 aylık filan evliyim ve tecrübesizim ve akrabalarından uzak yaşıyorum ve onlar geleceği zaman hem evim temiz hem ikramim güzel olsun istiyorum ama tek başıma bu işleri yetiştirmek zor oluyor önceden yapip misafir gelince pişirmek için buzluğa neler koyuyorsunuz yada pişirip koyduğumuz şeyler var mi ki misafir geleceği zaman pratik bi şekilde kısa zamanda ikram hazirlanabilsin...
Yemek pasta tariflerinde tariflerine güvendiğiniz tarifleri tam tutan bi site varı geçen bi siteden kurabiye yaptım çok kötü oldu :-(
Silacim yeni okudum yasadiklarini, uzme lutfen kendini bebegin hissediyor hepsini ins pazartesi sorun cikmaz...Simdi hastaneye gitsem kesin önlem olsun diye yatirirlar birakmazlar agrim var diye ne güzel birseyim yoktu nerden başıma geldi yaa rabbim yardım et nolur
artık hamilesin ve yakında bebeğin olucak,,,, onun için böyle her gelene çok hazırlanacağım diye uğraşma bence,,,,, basit iki tane yemeğin olsun onşarı yaparsın hemen,,,, ilk olarak hazır satılan kek karışımları varya onlardan bir paket al koy evine, bu hazırlarda asla ve asla kabarmama gibi bir problem olmuyor evdede süt ve yumurta da hep vardır herhalde,,,, zaten robotta iki pır pır at fırına mis gibi kek,,,,Kızlar ben daha 14 aylık filan evliyim ve tecrübesizim ve akrabalarından uzak yaşıyorum ve onlar geleceği zaman hem evim temiz hem ikramim güzel olsun istiyorum ama tek başıma bu işleri yetiştirmek zor oluyor önceden yapip misafir gelince pişirmek için buzluğa neler koyuyorsunuz yada pişirip koyduğumuz şeyler var mi ki misafir geleceği zaman pratik bi şekilde kısa zamanda ikram hazirlanabilsin...
geçmiş olsun,,, bence bir problem çıkmaz ve iki hafta sonra da bunu görürsün,,, sende üzüldüğünle kalırsın,,,merhaba arkadaşlar, ben uzun zamandır siteye giremedim. belki birazdan soracağım soru sorulmuş konuşulmuştur . inanın kendimi çok kötü hissediyorum. yorumlarınıza çok ihtiyacım var. son doktor kontrolümde doktorum ultrasonda bebeğimin kalbinde parlaklık gördü. beni pediatri kardiyoloğuna yönlendirdi. gittim. doktor 18 haftalık olduğumu genelde 20. haftada baktığını söyledi. ısrarla ikili testimin sonucunu sordu. sonucun normal olduğunu söylememe rağmen sanırım 3 kez sordu. o böyle sorunca içimi bir korku kapladı. genelde ikili testi normal çıkanlarda bu parlaklıklar pek bir sorun yaratmıyor ama senin bebeğininkiler biraz büyük dedi2 hafta sonra gel tekrar bakalım dedi. şimdi ben bebeğim küçük o yüzdendir diye mi düşünsem bilemedim. 2 hafta nasıl geçecek
merhaba arkadaşlar, ben uzun zamandır siteye giremedim. belki birazdan soracağım soru sorulmuş konuşulmuştur . inanın kendimi çok kötü hissediyorum. yorumlarınıza çok ihtiyacım var. son doktor kontrolümde doktorum ultrasonda bebeğimin kalbinde parlaklık gördü. beni pediatri kardiyoloğuna yönlendirdi. gittim. doktor 18 haftalık olduğumu genelde 20. haftada baktığını söyledi. ısrarla ikili testimin sonucunu sordu. sonucun normal olduğunu söylememe rağmen sanırım 3 kez sordu. o böyle sorunca içimi bir korku kapladı. genelde ikili testi normal çıkanlarda bu parlaklıklar pek bir sorun yaratmıyor ama senin bebeğininkiler biraz büyük dedi2 hafta sonra gel tekrar bakalım dedi. şimdi ben bebeğim küçük o yüzdendir diye mi düşünsem bilemedim. 2 hafta nasıl geçecek
Imkanın varsa bekleme derim başka doktora git 2 hafta geçermi umarım hiç bi sorun yoktur üzme kendini ama beklemedemerhaba arkadaşlar, ben uzun zamandır siteye giremedim. belki birazdan soracağım soru sorulmuş konuşulmuştur . inanın kendimi çok kötü hissediyorum. yorumlarınıza çok ihtiyacım var. son doktor kontrolümde doktorum ultrasonda bebeğimin kalbinde parlaklık gördü. beni pediatri kardiyoloğuna yönlendirdi. gittim. doktor 18 haftalık olduğumu genelde 20. haftada baktığını söyledi. ısrarla ikili testimin sonucunu sordu. sonucun normal olduğunu söylememe rağmen sanırım 3 kez sordu. o böyle sorunca içimi bir korku kapladı. genelde ikili testi normal çıkanlarda bu parlaklıklar pek bir sorun yaratmıyor ama senin bebeğininkiler biraz büyük dedi2 hafta sonra gel tekrar bakalım dedi. şimdi ben bebeğim küçük o yüzdendir diye mi düşünsem bilemedim. 2 hafta nasıl geçecek
CNm B'nde 10 aylık evliyim yemek konusunda pek iyi değilim ama ikramlıklara bayılırım yaparımdaKızlar ben daha 14 aylık filan evliyim ve tecrübesizim ve akrabalarından uzak yaşıyorum ve onlar geleceği zaman hem evim temiz hem ikramim güzel olsun istiyorum ama tek başıma bu işleri yetiştirmek zor oluyor önceden yapip misafir gelince pişirmek için buzluğa neler koyuyorsunuz yada pişirip koyduğumuz şeyler var mi ki misafir geleceği zaman pratik bi şekilde kısa zamanda ikram hazirlanabilsin...
Benim de çok sıkılıyor canım havalar da sıcak olduğundan insanın dışarı çıkası da gelmiyorKızlar hafta sonu sebebiyle heralde bugün forum cok sakin gidiyo canimda cok sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?