Ben kendimize kıyafet demiştim canım bebek için dolu var..araba işine gelince bi yer açılıyo izmitte yeni açıldığı için uygun olacakmış herşey var a dan Z ye akşam eşime sorayım adını aklıma Gelmiyor :)
Günaydin anniislleerr nasilsiniz.. biz kizimla iyiyiz.. kizlar bisey sorcam saglik ocagindan aşı tarihi geldiginde mi ariyorlar? Gecen biriyle konustum ben hamileyken her ay doktora gittigim gibi saglik ocaginada giderdim gitmedigin zakan kapiya kadar geliyorlardi dedi. Sizlerde gidiyormusunuz? Tüzük degismis desem daha dogum yapali 5 ay oldu.. merak rttim bi soruyum dedim.. bide benim canim aşiri corba cesiti cekiyor gunluk corba yapip icesim var ama bi tembellik sormayin gitsin
Canim cihanda üç doktor var birini sayma hastasi bile yok zaten :) ben gökhan a gidiyorum ve çok memnunum.. semih beyin kullandigi cihaza guvendigi icin ona yonlendirdi fakültede olani bile kabul etmedi sonuc hayirli cikar inşallah.. sarımeşe de oturuyorum ben
KIZLAR BUGÜN AYRINTILIYA GİTTİM.YARIM SAAT SÜRDÜ.BEBEĞİMİ HİÇ GÖREMEDİM AMA..DOKTOR ÖNÜNE Bİ ÇEKTİ EŞİMLE İKİSİ GÖRDÜ BEN YÜZÜNÜ GÖREMEDİM KIZIMIN.YOLDA HEP AĞLADIM O YÜZDEN
Şimdi prensesime isim bulmam lazım bulamıyorum. Değişik anlamı güzel isim önerileriniZi bekliyorummm..
Lena,Lina,Liva,Yade,aLMina,
aLmiLA,Duru,aseL,mina,evRa,erva.Başka önerisi olanlar yazarlarsa sevinirim..
İyi görünüyordu canım bebeğin durumu, ilk aylarda iştahım kaçmıştı şimdilerde yiyebiliyorum ama yine de dikkat etmeye çalışıyorum. İnsülin direncim vardı daha önce, şeker çıkarsa diye korktuğumdan şekerli yiyeceklerden elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum o da alınan kiloyu azaltmada yardımcı oluyor bi de abur cuburdan uzak durup besleyici değeri olan şeyleri almaya çalışıyorum mesela dondurma yemek yerine süt içiyorum
KIZLAR BUGÜN AYRINTILIYA GİTTİM.YARIM SAAT SÜRDÜ.BEBEĞİMİ HİÇ GÖREMEDİM AMA..DOKTOR ÖNÜNE Bİ ÇEKTİ EŞİMLE İKİSİ GÖRDÜ BEN YÜZÜNÜ GÖREMEDİM KIZIMIN.YOLDA HEP AĞLADIM O YÜZDEN
Günaydin anniislleerr nasilsiniz.. biz kizimla iyiyiz.. kizlar bisey sorcam saglik ocagindan aşı tarihi geldiginde mi ariyorlar? Gecen biriyle konustum ben hamileyken her ay doktora gittigim gibi saglik ocaginada giderdim gitmedigin zakan kapiya kadar geliyorlardi dedi. Sizlerde gidiyormusunuz? Tüzük degismis desem daha dogum yapali 5 ay oldu.. merak rttim bi soruyum dedim.. bide benim canim aşiri corba cesiti cekiyor gunluk corba yapip icesim var ama bi tembellik sormayin gitsin
ayyy bak ben de duygulandim canim kiyamam.. es durumu atamam olmazsa biz de ayri kalabiliriz cok zooooor cokk.. en kisa zamanda biraraya gelirsiniz insallahhh..
Herkese Günaydın canlar uzun zamandan sonra bu sabah tartildim kizlar 4 kilo almışım toplam moralim bozuldu çok diye ya sizde durumlar nasil kim nekadar aldi
merhaba canım, bu konuda rekor bendedir sanıyorum. tam 9 kilo aldım başından beri. herkes ''ayyy çok kilo aldıııın'' deyip durdukça daha da canım sıkılıyor ama elimde değil ki.. geçenlerde arkadaşımın düğününe gittim herkes 7-8 aylık hamile sandı. o dereceyim yani . göbeğin durumu ortada.. aslında çok umursamıyorum bebişim sağlıklı olsun yeter diyorum ama çevrede ki baskılar çok bunaltıcı. sanki isteyerek bu kadar kilo alıyorum
ben de yeni yeni hissetmeye basladim canim hatta dun aksam bir iki hareket edince durdum gobegime baktim sonraki tekmeydi buuk ihtimalle ve gobegim inip kalkti :) az daha sabir
bayanlaaar bisi sorcammm :) benim gobegim cok cabuk cikti hatta 3 aylikken pantolonlarim olmuyodu.. ama kilodan degil.. 9-12 haftalar arasi cok zor gecti ve 4 kili verdim simdilik 2sini geri aldim ama hala hamilelik incesi kilomda degilim..
gelelim sorumaa ya benim gobegim kuculdu sanirimmm ya da iki aydir hic buyumuyor neden kiii? ama ben kocaman gobek istiyoruuum...
Kizlar nasılsıniz bende cinsiyeti öğrendim nasipse bi oğlum olacakmis inşallah :) bebekleriniz hareket etimi cok merak ediyorum ya en cok bunu istiyorummm :)) ben sadece sertlik hissediyorum bebek sanirim dönüyormus :))
kızlar tabi biliyorum herkesin durumu farklı olur ama ben yine de sorayım çünkü çok moralim bozuluyor bu konuya. Bebek olunca çalışan anneler bebeklerine kim veya kimler bakacak? Konu iyice karıştı kafamda ve ağlamak istiyorum ne zaman konuşulsa hep sinirleniyorum. Kv annen baksın annen yapsın konusunda ısrarlı kendisi annemden daha yaşlıymış çünkü, ama annemde evde 3 kişi bakıyor kalamaz gel git yapacak ve o da nasıl geleyim o kadar zaman 3gün 5gün değil ki diyor.
Bu arada 4 eylulde ayrıntılı ultrason var.ve 6 kilo verdim ayva gibi minik göbeğim cikti.doktor diyetisyene yolladi ama mal gibi liste yapti kadin hic sevmedim canimin istedigni yiyemedikten snra ben ne anladim bu isten.kendim yemeye çalışıyorum :))