2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kendime daha kiyafet bakmadim ben hic ya bekliyorum adini ve yerini canim gidip bakarim hemen acilinca

Günaydin anniislleerr nasilsiniz.. biz kizimla iyiyiz.. kizlar bisey sorcam saglik ocagindan aşı tarihi geldiginde mi ariyorlar? Gecen biriyle konustum ben hamileyken her ay doktora gittigim gibi saglik ocaginada giderdim gitmedigin zakan kapiya kadar geliyorlardi dedi. Sizlerde gidiyormusunuz? Tüzük degismis desem daha dogum yapali 5 ay oldu.. merak rttim bi soruyum dedim.. bide benim canim aşiri corba cesiti cekiyor gunluk corba yapip icesim var ama bi tembellik sormayin gitsin

Bende Bahçelievler de oturuyorum canım gerçi şimdi ataevler oldu adımız çok yakınız sarımeşe :)

kızlar hamilelkiten dolayı diş etleri şişen var mı aranızda?? tüm ağız bakımımı yatırmıştım ben. diş etlerim okdr şiştiler ki nerdeyse dişlerim görünmicek

Selam canlar napiyosunuz geçmişe bakamadim herkesler iyidir inşallahhh
Biz iyiyiz sabah erkenden ayrıntılıya gittik cok sükür bebişim iyi cinsiyet kız değişme olmamış yüzünü göstermedi ne yaptıysak resmen yuzustu yatmış koluylada yüzünü kapatmıştı göremedik doğunca görücez artık yüzünüüü inşallahhh. Bizden haberler böyle.

Görememen kötü olmuş uyarsaydin keşke doktoru. Ama ağlayıp bebeğini de üzme annesi, iyiymiş maşaallah ne güzel.

Gözün aydın maşaallah kuzuna :)

Şimdi prensesime isim bulmam lazım bulamıyorum. Değişik anlamı güzel isim önerileriniZi bekliyorummm..
Lena,Lina,Liva,Yade,aLMina,
aLmiLA,Duru,aseL,mina,evRa,erva.Başka önerisi olanlar yazarlarsa sevinirim..

Bosver canim cevreni süper kesinlikle..cocugu gelisimi normalse gerisi sadece seninaldigin bos kilo keske bende oyle olsam
İyi görünüyordu canım bebeğin durumu, ilk aylarda iştahım kaçmıştı şimdilerde yiyebiliyorum ama yine de dikkat etmeye çalışıyorum. İnsülin direncim vardı daha önce, şeker çıkarsa diye korktuğumdan şekerli yiyeceklerden elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum o da alınan kiloyu azaltmada yardımcı oluyor bi de abur cuburdan uzak durup besleyici değeri olan şeyleri almaya çalışıyorum mesela dondurma yemek yerine süt içiyorum

keşke bende bi yüzünü görebilirmiyim deseydin cnm doktora üzme kendini olmadı 7.ay gbi flan tekrar girersin daha net görürsün hem.
cnm bende bi aşı zamnı gidicem yok öyle sürekli bi takip bildiğim kadarıyla. çorbayı da yap cnm üşenme hem sindirime de çok faydalı malum

Herkese Günaydın canlar uzun zamandan sonra bu sabah tartildim kizlar 4 kilo almışım toplam moralim bozuldu çok diye ya sizde durumlar nasil kim nekadar aldi

merhaba canım, bu konuda rekor bendedir sanıyorum. tam 9 kilo aldım başından beri. herkes ''ayyy çok kilo aldıııın'' deyip durdukça daha da canım sıkılıyor ama elimde değil ki.. geçenlerde arkadaşımın düğününe gittim herkes 7-8 aylık hamile sandı. o dereceyim yani . göbeğin durumu ortada.. aslında çok umursamıyorum bebişim sağlıklı olsun yeter diyorum ama çevrede ki baskılar çok bunaltıcı. sanki isteyerek bu kadar kilo alıyorum

Eklentiler

• 20140825_190213.webp
    83,5 KB · Görüntüleme: 101
bayanlaaar bisi sorcammm :) benim gobegim cok cabuk cikti hatta 3 aylikken pantolonlarim olmuyodu.. ama kilodan degil.. 9-12 haftalar arasi cok zor gecti ve 4 kili verdim simdilik 2sini geri aldim ama hala hamilelik incesi kilomda degilim..

gelelim sorumaa ya benim gobegim kuculdu sanirimmm ya da iki aydir hic buyumuyor neden kiii? ama ben kocaman gobek istiyoruuum...

Kizlar nasılsıniz bende cinsiyeti öğrendim nasipse bi oğlum olacakmis inşallah :) bebekleriniz hareket etimi cok merak ediyorum ya en cok bunu istiyorummm :)) ben sadece sertlik hissediyorum bebek sanirim dönüyormus :))

kızlar tabi biliyorum herkesin durumu farklı olur ama ben yine de sorayım çünkü çok moralim bozuluyor bu konuya. Bebek olunca çalışan anneler bebeklerine kim veya kimler bakacak? Konu iyice karıştı kafamda ve ağlamak istiyorum ne zaman konuşulsa hep sinirleniyorum. Kv annen baksın annen yapsın konusunda ısrarlı kendisi annemden daha yaşlıymış çünkü, ama annemde evde 3 kişi bakıyor kalamaz gel git yapacak ve o da nasıl geleyim o kadar zaman 3gün 5gün değil ki diyor.

Bu arada 4 eylulde ayrıntılı ultrason var.ve 6 kilo verdim ayva gibi minik göbeğim cikti.doktor diyetisyene yolladi ama mal gibi liste yapti kadin hic sevmedim canimin istedigni yiyemedikten snra ben ne anladim bu isten.kendim yemeye çalışıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…