2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Herkese Günaydın canlar uzun zamandan sonra bu sabah tartildim kizlar 4 kilo almışım toplam moralim bozuldu çok diye ya sizde durumlar nasil kim nekadar aldi
canim moral bozucak birsey yok oncelikle kilo konusunda kimseyle kendini kiyaslama herkesin bunyasi yapisi farkli kimisi hic kilo almazken kimisi cok alir.hem bu aya kadar 4 kilo bence cok asiri alinmis bi kilo degil.bende 4 kiloya yakin aldim ki ben hamileliklerimde 25 er kilo almis biriyimm dogumdan sonra sislikti suydu buydu 10 kilosu hemen gidiyor zaten yeterki bebisler saglikli olsun gerisi hallolur :)
Teşekkür ederim kızlar. Akşamda kasıklarım çok ağrıdı. Tahmin ettiğiniz gibi bebek büyüyor sanırım, bir de işim çok stresli gerildikçe bebeği geriyorum
oyy canim sakin stres yapma ben cumadan beri stresten neler cektimm ama cok iyi bir ders oldu bidahami aslaa yazik yasadiklarima ve bebegime yasattiklarima kendime cok kiziyorum hala.bir yazi eklemistim cuma gunu anne karnindaki bebegin annenin ruh haliyle nasil etkilendigini okumani tavsiye ederim :)
aynen canim stres yok artik iyi bir ders oldu bu olay bana.evet buyuk oglumun esyalarini ikinci icin bende kullanmistim kaldir yika temizle birsuru ugras iki kez telas oluyor gercekten o yuzden kucugunkileri dagittim hem ama bak gene lazim oldu simdide tek tek alcam diye ugrasiyorumm neyse olsunn herseyiyle guzel telaslar bunlar :)
kızlar benim ayrıntılı ultrasonu devlet hastanesinde 23. haftaya verdiler.. geç olmaz mı ya.. ideali 20. hafta diye biliyordum ben...
canim 20-24 uncu haftalar arasi oluyor gec degil merak etme :)
Gunaydin bacilar bugun gunum hic guzel baslamadi esimle tartistik umarim sizin gununuz guzel gecer
oyy canim kiyamam insallah hemen duzelirsiniz :)
yaa gordunmu sali geldide bebisten iyi haberler aldin bile cok sevindim canimm :)
vayy ikiz annesi nerelerdesinn ozledikk
ikiz annesi olarak 4 kilo normal canim cok degil merak etme :)
canim sen yinede sakatat cok yememeye dikkat et hamilelikte iyi olmadigini duymustum saglikli degil yani onun yerine kirmizi et tercih etmeye calis bence :)
Benim randevum 4 Eylül'de.
Biran önce gelse de 4 Eylül gitsek
ahhh 4 eylul ahh gelsede gorsek su yavrulari dimi larkinimmm
kızlarr ben artık sandaletlerimin bağını zor bağlıyorum bir de gece yatarken artık çok da rahat değilim. minik kızışım altıma salanmış gibi
canim yavas yavas baslicak artik bu sikayetler benim gobek cok ciktimi esim giydirir hep ayakkabilarimi 1 ay sonra baslarim yineee umitt ayakkabimi giydir demeye :))
canim suan bebegin hareketleri hergun duzenli olucak diye birsey yok icini ferah tut 1 ay sonra falan gunluk duzenli hareketleri baslar arti bebislerin :)
canim seker olayi yediklerinle ilgili tatliyi keser diyetine dikkat edersen hemen duzene girersin insallah bu senin elinde :)
Bu ayakkabı bağlama işini çok merak ediyorum, ben de şimdiden zorlanıyorum karınlar iyice büyüdüğünde napıcaz?
eslerimiz ne gune duruyor canimm benimkileri esim baslardi hep acil yardimm gibiler masallah herseyde oldugu gibi bu konudada onlar yardimci olacaklar :)
Çok Sağol sılam sevindik valla biliyodum zaten bebişim iyi diyodum eşime de dua ettim hep allahım korudu hepimizin bebeklerini korusun Yaradan kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
amin canim insallah bidaha hep guzel haberler aliriz hepimiz bi acaba mi bile gelmesin aklimiza hep iyi olsun bebeklerle ilgili dusuncemiz :)

canım sabah senin yarım cevize güldüm şimdi marketten meyve bulamadım diye oturdum ağladım çok siniri bozuluyormuş insanın

o tembellik hamile kaldim kalali benden bi turlu gidemedi malesef canimmm.guvendigin hazir corba markasi varsa onlardan al yap arada bende yapiyorumm napimmm :)
Şimdi prensesime isim bulmam lazım bulamıyorum. Değişik anlamı güzel isim önerileriniZi bekliyorummm..
Lena,Lina,Liva,Yade,aLMina,
aLmiLA,Duru,aseL,mina,evRa,erva.Başka önerisi olanlar yazarlarsa sevinirim..
bu yazdiklarinin icinden sadece duru ismini sevdim canim ya ben klasik isimleri seviyorum daha cok sanirim sen biraz yeni degisik isim arayisindasin insallah gonlune gore guzel bi isim bulursun :)
hazel ismi var benim sevdigim sevilen insan demek aklinda olsun :)
bi 4 eylulcu daha larkin,ben ve sen 4 eylulde olucak insallah ayrinlili ultrasonlarimiz varmi baska 4 eylull hep birlikte guzel haberlerle gelelim insallah :)

Son düzenleme:
Evet sılam ben değişik isimler seviyorum. Eşim ebrar istiyor ama ben sevmiyorum o ismi duru ismi oğlumun ismiyle uyumlu olur doruk,duru. Ay neyse ki cok zaman var daha ben kafayı yemezsem iyi

Evet canım ikizlere hamileyim insallah dediğin gibi normaldir. Bide ikiz olduğu icin ailem eşim hiç iş yaptırmıyor mecbur hareketsiz kalıyorum. 10 eylülde randevum bakalım dr ne diyecek kiloma. Gerçi hiç yorum yapmafı bugüne kadar kiloyla ilgili bazı drlar kızıyormuş çok alınca ilginç geldi bana.

canım benimde annemle bakacak ama oda gelemez her gün ben götüreceğim çocuğu benim tavsiyem hem işyerine hem annene yakın bi ev bulmaya bak yada araban varsa zaten sorun olmaz

Tesekkür ederim canım senin cinsiyetler belli oldumu. Ayın onunda randevum var doktoruma sorarım diyetisyen olayını ihtiyacım olacak gibi çünkü

hahahyyy ayyy alem olduk iyiceee nolcaz biz boyle yaaa

ay sorma sılam bide iş yerindeyim yakında bir iki yer var sıcakta yürüdüm baktım yok ağlayarak döndüm sonra şefim geldi ne oldu dedi dedim meyve bulamadım çıkarcı çekmecesinden al dedi bana bi sor sana dedi aldım sinirimden iştahla bile yiyemedim

canim su resimdeki gobegin aynisi bendede var suan hic can sikilcak takilcak bisey yok yeterki saglikli olsunlar :)
ayrica kilo insanin bi yere kadar elinde bazisi vardir su icsem kilo aliyorum der bazisi vardir dunyalari yesem kilo alamiyorum bu durum yediklerimizden cok bunyemizle ilgili bence ...
olur canim suan kocaman gobek olucak ayinda degilsin 6 ay bittikten sonra cok cabuk buyuyor gobekk o zamanda sikayetci olma sakin gobisten :)
Kizlar nasılsıniz bende cinsiyeti öğrendim nasipse bi oğlum olacakmis inşallah :) bebekleriniz hareket etimi cok merak ediyorum ya en cok bunu istiyorummm :)) ben sadece sertlik hissediyorum bebek sanirim dönüyormus :))
hayirli olsun canim oglusun yakin zamanda harketlerini de hissedersin merak etme :)
peki kv annen baksin dicene niye kendisi bakmiyor canim ?
calisan anneler icin en buyuk sorun bebek bakicak guvenilir insanini bulmak sanirimm

Evet sılam ben değişik isimler seviyorum. Eşim ebrar istiyor ama ben sevmiyorum o ismi duru ismi oğlumun ismiyle uyumlu olur doruk,duru. Ay neyse ki cok zaman var daha ben kafayı yemezsem iyi
doruk ismine duru gercekten cok uyumlu olur canim daha zaman var bulursun insallah.ebrar cok sert geliyor bana isim olarak duru kulaga hos geliyor ama ..
bende hala bi isim bulamadim isimsiz olucak bu gidisle cocuk

peki kv annen baksin dicene niye kendisi bakmiyor canim ?
calisan anneler icin en buyuk sorun bebek bakicak guvenilir insanini bulmak sanirimm

ben anneme yakın ev tutmuştum çalışıyorum diye. şimdi bebişimize de annem bakacak k.v uzakta zaten. annem de hem emekli hem hevesli kıyamam :) kardeşim var bi tane 17 yaşında o da dersane okul vs evde olmuyo zaten. babamla birlikte torun büyütecekler bu konuda oldukça şanslıyım sanırım :)

kizlar ilk yaptigim coklu alintiyi mesaji genisletip okuyun lutfen duzenle secenegi yok duzenleyemiyorum bicok kisiye yazdigim cevap genisle demeden gozukmuyor offf bu yeni sitenin halleriiii

çünkü canım o yaşlıymış aslında aynı apartmanda oturuyoruz ama 1 gün bile sabahtan akşama bakamam diyor daha akşam konuştuk en fazla sabah 10 da annem gelecekmiş ve her gün gelecekmiş gelince de benim bütün işlerimi yaparmış.

ay hatta ben de fotograf ekliyorum :) normalde tombik hamile kaldim zaten

bu yaklasik 12 haftalik gobegim
Eki Görüntüle 1226932

bu da simdiki halim
Eki Görüntüle 1226929
canim aslinda 12 haftalik o gobek cokmus birde giydigin elbise tam gogus altindan siktigi icin gobis tam cikmis suanki halin tam hamile gobegi ve fark var sana fark yokmus gibi geliyor bence.bu arada cok sekersin masallah sana hamilelik cok yakismis :)
hahayy sefin icinden ne dedi kimbilir ye guzelce meyvani canim toptan gidip aldiralim bari su hormonlari yokmudur acaba horman sakinlestirici falan hamilelikte kullanilan

Sılacım bende burdaki sohbeti sizleri ozledim valla. Bir haftadır annemlerdeydim köyde internet sıkıntı orda. 4 kilo bana çok geldi ama belkide nirmaldir dediğin gibi ikiz olduğu için. Geçmişi yeni okudum sende boşu boşuna sıkıntı yapmışsın umarım şimdi iyisindir. bu hormonlar dengelerimizi bozuyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…