- 8 Ekim 2009
- 4.305
- 760
- 448
- 42
canim moral bozucak birsey yok oncelikle kilo konusunda kimseyle kendini kiyaslama herkesin bunyasi yapisi farkli kimisi hic kilo almazken kimisi cok alir.hem bu aya kadar 4 kilo bence cok asiri alinmis bi kilo degil.bende 4 kiloya yakin aldim ki ben hamileliklerimde 25 er kilo almis biriyimm dogumdan sonra sislikti suydu buydu 10 kilosu hemen gidiyor zaten yeterki bebisler saglikli olsun gerisi hallolur :)Herkese Günaydın canlar uzun zamandan sonra bu sabah tartildim kizlar 4 kilo almışım toplam moralim bozuldu çok diye ya sizde durumlar nasil kim nekadar aldi
oyy canim sakin stres yapma ben cumadan beri stresten neler cektimm ama cok iyi bir ders oldu bidahami aslaa yazik yasadiklarima ve bebegime yasattiklarima kendime cok kiziyorum hala.bir yazi eklemistim cuma gunu anne karnindaki bebegin annenin ruh haliyle nasil etkilendigini okumani tavsiye ederim :)Teşekkür ederim kızlar. Akşamda kasıklarım çok ağrıdı. Tahmin ettiğiniz gibi bebek büyüyor sanırım, bir de işim çok stresli gerildikçe bebeği geriyorum
aynen canim stres yok artik iyi bir ders oldu bu olay bana.evet buyuk oglumun esyalarini ikinci icin bende kullanmistim kaldir yika temizle birsuru ugras iki kez telas oluyor gercekten o yuzden kucugunkileri dagittim hem ama bak gene lazim oldu simdide tek tek alcam diye ugrasiyorumm neyse olsunn herseyiyle guzel telaslar bunlar :)canım ben dağıtmamıştım malum bir tane olunca iki çamaşır sepeti kıyafet çıktı sadece yeni doğan diğerlerini sorma kaç hurç kaldırmışım bakalım bastım suya daha çıkarmadım inşaallah çıkmıştır sevdiğim iki tulumu vardı onlarda olmuş diğerleri çok önemli değil 5-6 parça bir şey olmuş, ben yıkayıp ütüledikten sonra çekerim foto eklerim bakarsın, alırsın canım mağazaya bir gir üç yaşındaki kıyafeti bile almış olursun yeni almak daha iyi bence
ah canım boşa stres yaptın bir daha böyle stres yapma sakın yazık sana da bebeğinede
canim 20-24 uncu haftalar arasi oluyor gec degil merak etme :)kızlar benim ayrıntılı ultrasonu devlet hastanesinde 23. haftaya verdiler.. geç olmaz mı ya.. ideali 20. hafta diye biliyordum ben...
oyy canim kiyamam insallah hemen duzelirsiniz :)Gunaydin bacilar bugun gunum hic guzel baslamadi esimle tartistik umarim sizin gununuz guzel gecer
yaa gordunmu sali geldide bebisten iyi haberler aldin bile cok sevindim canimm :)Doktordan geldik çok şükür bir sıkıntı gözükmüyor. Kasılma yok rahim rahat gözüküyor dedi. Yine de istirahatine dikkat et dedi, magnezyum falan vermedi. Baş çevresi, karın çevresi, uyluk uzunluğu, ağırlığı her bir şeyine güzel dedi kuzumun. Çok şükür Allahım, hepimiz hep hayırlı haberlerle dönelim inşallah.
vayy ikiz annesi nerelerdesinn ozledikkGünaydın annecikler umarım hepiniz iyisinizdir uzun zamandır giremiyordum anca son bi kaç sayfayı okudum. Bende 4 kilo aldım bir ayda biraz fazla ama fazla iş yapmıyorum hareketlerimde kısıtlı bugün yürüyüşe baslayacağım esimle
ikiz annesi olarak 4 kilo normal canim cok degil merak etme :)
canim sen yinede sakatat cok yememeye dikkat et hamilelikte iyi olmadigini duymustum saglikli degil yani onun yerine kirmizi et tercih etmeye calis bence :)ay bende hayatım boyunca yemediğim o yemeği geçen hafta 2 tabak dolusu yedim kendime hayret ettim, bide bi sakatat var ya hani arnavutların güzel yaptığı ondan yiyorum ben hamileliğin başından beri normalde ağzıma sürmeyi bırak birisi yanımda yese içim kalkardı
ahhh 4 eylul ahh gelsede gorsek su yavrulari dimi larkinimmmBenim randevum 4 Eylül'de.
Biran önce gelse de 4 Eylül gitsek
canim yavas yavas baslicak artik bu sikayetler benim gobek cok ciktimi esim giydirir hep ayakkabilarimi 1 ay sonra baslarim yineee umitt ayakkabimi giydir demeye :))kızlarr ben artık sandaletlerimin bağını zor bağlıyorum bir de gece yatarken artık çok da rahat değilim. minik kızışım altıma salanmış gibi
canim suan bebegin hareketleri hergun duzenli olucak diye birsey yok icini ferah tut 1 ay sonra falan gunluk duzenli hareketleri baslar arti bebislerin :)bir de kızlar ben bazı günler hareketlerini hissediyorum bazı günler hissetmiyorum pek bir şey. 2 hafta oldu doktora gideli sabırsızım diğer randevumuza 2 hafta var daha çok garip bir tip oldum ben ya kendimi anlamıyorum
canim seker olayi yediklerinle ilgili tatliyi keser diyetine dikkat edersen hemen duzene girersin insallah bu senin elinde :)inş. öyledir canım aslında akşam 8den sonra bişi yemeden gidilecekmiş ben dokuz bucuk gibi meyve yemiştim ondan da yüksek çıkmış olabilir sülalede şeker yok aşırı kilom yok o yüzden düşeceğine inanıyorum
eslerimiz ne gune duruyor canimm benimkileri esim baslardi hep acil yardimm gibiler masallah herseyde oldugu gibi bu konudada onlar yardimci olacaklar :)Bu ayakkabı bağlama işini çok merak ediyorum, ben de şimdiden zorlanıyorum karınlar iyice büyüdüğünde napıcaz?
amin canim insallah bidaha hep guzel haberler aliriz hepimiz bi acaba mi bile gelmesin aklimiza hep iyi olsun bebeklerle ilgili dusuncemiz :)Çok Sağol sılam sevindik valla biliyodum zaten bebişim iyi diyodum eşime de dua ettim hep allahım korudu hepimizin bebeklerini korusun Yaradan kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Sılacım geçmiş olsun. 3 gün boyunca stres yaşamışsın boşuna. Hepimiz böyle dalgınlıklar yapabiliyoruz maalesef. Çok şükür zararsız atlatmışsınız. Benim bebişlerin cinsiyetini de tabloya 2 erkek olarak ekleyebilirsin
sagolasin canim hic sorma bidaha yasatmasin rabbimm cok yiprattim kendimi cokk
vayy 2 sehzade birden geliyor demekk gozun aydin canim hayirli olsun pasalar :)
canim forumun ana sayfasinda kenarda gozukuyor online uyeler eskisi gibi konu altinda gozukmuyor malesef ...Kızlar önceden online arkadaşları görüyordum site degisince göremedim siz görüyor musunuz
canim belirgin tekme icin zaten erken suan benimkide tekme degil ama pit pit diyorum ben onlara :))Kızlar ben daha belirgin olarak tekme hareket hissetmedim. 1-2 hafta sonra belki olabilir.
oyy kiyamam nasi doktor yahu hic dusunmedimi seninde gormek isticeni peki sen niye demedin bende gormek istiyorum diyeee ayy cok kizdim ya biz ne sabirsizlikla bekliyoruz yavrumuzu gorelim diye su doktorun yaptigina bakkKIZLAR BUGÜN AYRINTILIYA GİTTİM.YARIM SAAT SÜRDÜ.BEBEĞİMİ HİÇ GÖREMEDİM AMA..DOKTOR ÖNÜNE Bİ ÇEKTİ EŞİMLE İKİSİ GÖRDÜ BEN YÜZÜNÜ GÖREMEDİM KIZIMIN.YOLDA HEP AĞLADIM O YÜZDEN
canim tekrar git doktora cok gecmis olsun.bende dis etlerim kaniyor demistimya sut icmeyi cogaltilca duzeldi sukur tavsiye ederim kalsiyum alimini yukseltin dis eti kanamasi geciyor :)kızlar hamilelkiten dolayı diş etleri şişen var mı aranızda?? tüm ağız bakımımı yatırmıştım ben. diş etlerim okdr şiştiler ki nerdeyse dişlerim görünmicek
oyy masallah prensesine canim cok sevindim iyi haberler almana :)Selam canlar napiyosunuz geçmişe bakamadim herkesler iyidir inşallahhh
Biz iyiyiz sabah erkenden ayrıntılıya gittik cok sükür bebişim iyi cinsiyet kız değişme olmamış yüzünü göstermedi ne yaptıysak resmen yuzustu yatmış koluylada yüzünü kapatmıştı göremedik doğunca görücez artık yüzünüüü inşallahhh. Bizden haberler böyle.