2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kozlar dolgu yaptiriyor musunuz dişci bana doktorundan izin al dedi...diş taşlarimi temizledi...3 tane filan kanal tedavi cikti doktorun izin verirse ilk seansi doğumdan önce yapalim dedi...

Ne yapsam da halimden anlasa, ne dersiniz?

Sezincim ben ilk evlendiğimizde bu tarz sorunlar yaşamıştım çünkü eşim kendi evinde hiçbir iş yapmamıştı. İlk kez elektrik süpürgesi nasıl yapılır düğmesine basılıp nasıl açılır ben öğrettim düşün :)
Bikaç kere onunla konuştuğumda şunu anladım. Erkeklere karşı net ve açık konuşcaksın.
Yani bazıları çok düşüncelidir sen söylemeden akıl eder falan filan ama hepsi öyle değil.
O yüzden diceksin ki hayatım yarın temizlik yapıcaz saat 11 gibi kahvaltımız bitse 12 ye kadar bitiririz. Budur! Net bi şekilde konuşcaksın ki o da psikolojisini hazırlasın :) hahah malum temizlik deyince oraları buraları ağrır hemen.
Ben şimdi diyorum ki hayatım şurası şurası senin, vileda işini iyi yapamıosun benim, işte süpürge ve koltuk silme senin.
Ona göre bölüşüp yapıyoruz. Et ya da balık işini ona satabilirsin mesela. Çok güzel yapıosun diye de bol bol gaz verme suretiyle bu işlerin üstesinden gelirsin bence :)

Canım rahim ağzının kapalı olmasına sevindim. aman kuzular zamanını beklesinler erken doğumlar çok zor oluyuor, hem anne için ama ondan önemlisi de bebeğin sağlığı için.
bebişine de maşallah canım

canım ben oğlumda bundan kullandım. memnunum. tek sorunum ön kısmı çok açık. onun için de bi aparat varmış plastikten sorabilirsin sen de aldığın yere. önüne böyle düz bariyer gibi yani. benim oğlan gibi kuduruk olursa kendini sürekli atmaya çalışabilir çünkü :)
güle güle güzel günlerde kullanın inşallah

Ben 4 kilo aldım ama baya çıktı göbeğim artık ilk defa görenler hemen hayırlı olsun diyo :)
Olsun doğum sonrasında veririz yeterki sağlıklı olalım...

2.duzey diyede geciyor cnm dogru ayrintili ultrason tesekkur ederim ben baya arastirdim ultramedden aldim oda bulvarda doktorumda orayi onerdi bide fiyat olarak daha iyi
bizim 3 lü testte problem çıktı aslında benim doktorda çekirge dorukta yaptıralım diyordu ama işte şimdi bilsonda yaptırıcaz problem çıkmasada gerisi problem değil.

Günaydın canlar :) kahvaltımı yapayim geçmişi okuyayım geliyorum benim de belim çok ağrıyor dün çok iş yaptım ondan desem her sabah kalkınca ağrıyor sanırım sirt üstü yatnca daha çok ağrıyor ama kızım elini yanagıma koymadan uyumuyor arkamı dönünce annem küstü diye ağlıyor odasini ayırdım güya bu seferde onun ranzasında beraber uyuyoruz oglumu hiç yanıma alıstırmayacagım çok zor çok :)

canım yürüyüşü erteleme bende 2 haftadır yürümüyorum çok zor geldi bi an önce başlamaya bak sende

Alıntılayacağın mesajın altındaki çoklu alıntıya tıklıyorsun. Tüm mesajları seçtikten sonra aşağıdaki mesaj yazma kısmında alıntıları ekle düğmesine basıyorsun. O anda silmek istediklerini listeden silebilirsin ya da tümünü seçe basarsan alıntılar mesaj yazma kısmına ekleniyor. Sonrası eskisiyle aynı.

merhabalar, hamileliğim 18+0
bugün sağlık ocağından çağırdılar gittim vitamin ne içiyorsun dediler 1 hafta önce gyno ferro sanol 'a başladım dedim . decavit verdi ve içmelisin dedi. çalıştığım için zaten hiç güzel beslenemiyorum . birde 2 yaşında kızım var sabah onunla ilgilenmekten kahvaltı bile yapamadan çıkıyorum evden . simit -börekle karnımı doyuruyorum .bursada pembe mavide Necdet beye gidiyorum kendisine vitamin istiyorum demiştim gerek yok dedi artık herşey değişti eskisi gibi değil dedi . kızımda ferrum ve elevit içmiştim ve enerjim çok iyiydi . kafam çok karıştı . sabahtan eski yazılara bakayım dedim ama bulamadım siz neler içiyorsunuz. cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler

Günaydın annisler herkes iyidir umarım bende iyiyim yarın değil öbür gün renkli ultrason için gidicem inşallah herşey iyidir miniğimi özledim cd en son 262 gr. 19 cm di. Eşi yukarı çıkmış demiş ti doktor erkeğe benzetti ama kesin değil renkli ultrason da gözükür heralde nazlaniyo dedi doktor

16 eylül de de benim randevum var.. hayırlısıyla bakalım ...

canım herkese kapatmıştım açıyım da gör
Çok şirin maşallah canım.. Hemen hemen aynıyız bende zayıf hamile kaldım zaten oldum olası zayıftım :) seninki kadar anca göbüşüm belki daha az dır :) Şöyle bi tombiş tombiş olsak yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…