Ne yapsam da halimden anlasa, ne dersiniz?
Sezincim ben ilk evlendiğimizde bu tarz sorunlar yaşamıştım çünkü eşim kendi evinde hiçbir iş yapmamıştı. İlk kez elektrik süpürgesi nasıl yapılır düğmesine basılıp nasıl açılır ben öğrettim düşün :)
Bikaç kere onunla konuştuğumda şunu anladım. Erkeklere karşı net ve açık konuşcaksın.
Yani bazıları çok düşüncelidir sen söylemeden akıl eder falan filan ama hepsi öyle değil.
O yüzden diceksin ki hayatım yarın temizlik yapıcaz saat 11 gibi kahvaltımız bitse 12 ye kadar bitiririz. Budur! Net bi şekilde konuşcaksın ki o da psikolojisini hazırlasın :) hahah malum temizlik deyince oraları buraları ağrır hemen.
Ben şimdi diyorum ki hayatım şurası şurası senin, vileda işini iyi yapamıosun benim, işte süpürge ve koltuk silme senin.
Ona göre bölüşüp yapıyoruz. Et ya da balık işini ona satabilirsin mesela. Çok güzel yapıosun diye de bol bol gaz verme suretiyle bu işlerin üstesinden gelirsin bence :)
Canım rahim ağzının kapalı olmasına sevindim. aman kuzular zamanını beklesinler erken doğumlar çok zor oluyuor, hem anne için ama ondan önemlisi de bebeğin sağlığı için.
bebişine de maşallah canım
canım ben oğlumda bundan kullandım. memnunum. tek sorunum ön kısmı çok açık. onun için de bi aparat varmış plastikten sorabilirsin sen de aldığın yere. önüne böyle düz bariyer gibi yani. benim oğlan gibi kuduruk olursa kendini sürekli atmaya çalışabilir çünkü :)
güle güle güzel günlerde kullanın inşallah
Ben 4 kilo aldım ama baya çıktı göbeğim artık ilk defa görenler hemen hayırlı olsun diyo :)
Olsun doğum sonrasında veririz yeterki sağlıklı olalım...