Canım ben bundan önce özele gidiyordum oda vitamin falan kesmısti. Devlete gittim ordaki doktorum bana decavit ve kan hapı verdi onları içiyorum şimdilikmerhabalar, hamileliğim 18+0
bugün sağlık ocağından çağırdılar gittim vitamin ne içiyorsun dediler 1 hafta önce gyno ferro sanol 'a başladım dedim . decavit verdi ve içmelisin dedi. çalıştığım için zaten hiç güzel beslenemiyorum . birde 2 yaşında kızım var sabah onunla ilgilenmekten kahvaltı bile yapamadan çıkıyorum evden . simit -börekle karnımı doyuruyorum .bursada pembe mavide Necdet beye gidiyorum kendisine vitamin istiyorum demiştim gerek yok dedi artık herşey değişti eskisi gibi değil dedi . kızımda ferrum ve elevit içmiştim ve enerjim çok iyiydi . kafam çok karıştı . sabahtan eski yazılara bakayım dedim ama bulamadımsiz neler içiyorsunuz. cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler
canım elevit+ ferro sanol ve balık yağı içiyorum her günmerhabalar, hamileliğim 18+0
bugün sağlık ocağından çağırdılar gittim vitamin ne içiyorsun dediler 1 hafta önce gyno ferro sanol 'a başladım dedim . decavit verdi ve içmelisin dedi. çalıştığım için zaten hiç güzel beslenemiyorum . birde 2 yaşında kızım var sabah onunla ilgilenmekten kahvaltı bile yapamadan çıkıyorum evden . simit -börekle karnımı doyuruyorum .bursada pembe mavide Necdet beye gidiyorum kendisine vitamin istiyorum demiştim gerek yok dedi artık herşey değişti eskisi gibi değil dedi . kızımda ferrum ve elevit içmiştim ve enerjim çok iyiydi . kafam çok karıştı . sabahtan eski yazılara bakayım dedim ama bulamadımsiz neler içiyorsunuz. cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler
Can atıyorum ama frenliyorum kendimi.. Erken sanki dahakızlar bebek odası hazırlamaya ne zaman başlayacaksınız?
merhabalar, hamileliğim 18+0
bugün sağlık ocağından çağırdılar gittim vitamin ne içiyorsun dediler 1 hafta önce gyno ferro sanol 'a başladım dedim . decavit verdi ve içmelisin dedi.ğım için zaten hiç güzel beslenemiyorum . birde 2 yaşında kızım var sabah onunla ilgilenmekten kahvaltı bile yapamadan çıkıyorum evden . simit -börekle karnımı doyuruyorum .bursada pembe mavide Necdet beye gidiyorum kendisine vitamin istiyorum demiştim gerek yok dedi artık herşey değişti eskisi gibi değil dedi . kızımda ferrum ve elevit içmiştim ve enerjim çok iyiydi . kafam çok karıştı . sabahtan eski yazılara bakayım dedim ama bulamadımsiz neler içiyorsunuz. cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler
Yiyeceklerde eskisi gibi yeterli vitamin yok bence icmelisinmerhabalar, hamileliğim 18+0
Canım ben hamilelik öncesinde ve ilk 2,5 ay folic plus içtim. Sonra previt positive multivitamin verdi doktorum. Onu her gün kullanıyorum. Balık yiyemediğim için marincap balık yağı verdi 3 günde bir içiyorum. Ayrıca birazcık hemoglobinim düşmüş demir hapı istedim, ferrosanol duodenal kullanıcam ona daha başlamadım tembellikten. Eşim alacak bugün, yarın başlarım.merhabalar, hamileliğim 18+0
hamile hamiledir bu devletle özel ayırımından nefret ediyorum neden ortak uygulamaları yok anlamıyorum cevabın için sağolCanım ben bundan önce özele gidiyordum oda vitamin falan kesmısti. Devlete gittim ordaki doktorum bana decavit ve kan hapı verdi onları içiyorum şimdilik
sagol tatlım şimdi bende vitaminlerimi içicemcanım elevit+ ferro sanol ve balık yağı içiyorum her gün
Merhaba sekerim ben basindan beri vitamin iciyorum vinalac vitaminimin adi icinde iyot var bebegin gelisimine cok yararliymis ferro sanol iciyorum birde magnezyum kiramplar icin benim dr da prof oneriyorsa varsir bildikleri simdiki yiyecekl
evet çoook haklısın herşey yapay hormonlu üstelik ben kötüde olsa bir şey yiyemiyorum bebek pek gelişmemiş diyor mam ısrarla vitamin vermiyor . neyse ben artık içicem içmediğim günlere üzüldüm şimdiYiyeceklerde eskisi gibi yeterli vitamin yok bence icmelisin
ben zaten hamile olduğumu geç öğrendimCanım ben hamilelik öncesinde ve ilk 2,5 ay folic plus içtim. Sonra previt positive multivitamin verdi doktorum. Onu her gün kullanıyorum. Balık yiyemediğim için marincap balık yağı verdi 3 günde bir içiyorum. Ayrıca birazcık hemoglobinim düşmüş demir hapı istedim, ferrosanol duodenal kullanıcam ona daha başlamadım tembellikten. Eşim alacak bugün, yarın başlarım.
merhabalar, hamileliğim 18+0
ah canım sezın de çocuk olunca anlayacak evde küçük bi çocuk supursen yarım saate birşey buluyorlar dökmeye ben fakir sarjlı el supurgesi almıştım her anneye lazım en az ana kucagımıza kadar:)yok canım niye bilmişlik olsun her gün derken süpürme mecburen her gün oluyor çünkü oğluşum örtüde sersem yediklerini döküyor çiçek toprağıyla oynuyor vs, mecburiyetten yoksa silmeyi her gün yapmam kim uğraşacak hamile hamile:))
canım ben şöyle başladım kizimin odasini yaptım yani fazla birşey değil aslında ıkeadan ranza aldım odada eşimin çalışma masasi ve kitapligi da var ama napalım oğlum da bi süre ablasıyla aynı odada onun park yataginda yatacak yeni beşik almayacağım sadece yatak odası için de minik ev tipi anakucagi alacağımkızlar bebek odası hazırlamaya ne zaman başlayacaksınız?
bana kan hapı gnreo sanol kan hapı ve decavıt verdi ama bi türlü başlamadı okullar açılsın ihmal etmem bi hafta mola banahamişler tık tık
ama ben bilgisayarın başında bekliyorum bana cevap verin lütfen ..
oh ne güzel bende biraz tembellik var sanırım :) ama sonrada yemediklerime çok üzülüyorum . ilk kızımda neler yerdim . şimdi süt peynir yumurta ceviz tadını unuttum valla istemiyor canımcanım her doktor vitamin vermiyor ama beslenmene dikkat etmiyorsan kullanmalısın bende çalışıyorum sabah evde kahvaltı yapamıyorum ama yanıma peynir zeytin domates biber ceviz ve süt alıyorum yanınada simit alıp iş yerinde yiyorum bende ferrum fort (kan ilacı oluyor) balık yağı hapı bide magnezyum kullanıyorum (kramplar için)
Ben decavit ve magnezyum kullanıyorum ama düzenli beslenmek en önemlisi. Decavit beni kabız yaptı mecburen ara verdim, ara verdiğim günlerde kan tahlili verdim, tüm değerlerim normal çıktığı için doktorum kendini dinle istersen gün aşırı iç istersen hiç içme dedi. Magnezyum bağırsaklarımı rahatlattığı için her gün içmeye devam ediyorum.merhabalar, hamileliğim 18+0
saol cnm.. sorma bende haftaya daha yolun yarısı olucak zaman geçmiyooo diye isyanlardayımÇok güzel canım çokta uygun fiyata almışsın.. İnşallah sağlıkla biner bebişin.. Zaman geçiversede gelseler artık yaa
saol cnm yeni beğendiğin modelinde ama hantal olucağını düşünüyorum ben. haftasonu e bebek mağazasında o markanında benim aldığıma çok benzeyeni vardı. baston traveler olanı ona da bi bak istersenayy çok güzel canım güle güle sağlıkla kullanın inşaallah,bende çok istiyorum oğlumunki çok hantal tekeri bozuk ama eşim yok diyorkeşke daha önce para biriktirseydim artık çok geç
saol cnmmhayırlı olsun cnm..bu araba çok kullanışlı iyi bir seçim yapmışsın...
üstteki kociş taktiğini bende uyguluyorum "ben senin kadar güzel yada iyi yapamıyorumkiii bunuuuSezincim ben ilk evlendiğimizde bu tarz sorunlar yaşamıştım çünkü eşim kendi evinde hiçbir iş yapmamıştı. İlk kez elektrik süpürgesi nasıl yapılır düğmesine basılıp nasıl açılır ben öğrettim düşün :)
Bikaç kere onunla konuştuğumda şunu anladım. Erkeklere karşı net ve açık konuşcaksın.
Yani bazıları çok düşüncelidir sen söylemeden akıl eder falan filan ama hepsi öyle değil.
O yüzden diceksin ki hayatım yarın temizlik yapıcaz saat 11 gibi kahvaltımız bitse 12 ye kadar bitiririz. Budur! Net bi şekilde konuşcaksın ki o da psikolojisini hazırlasın :) hahah malum temizlik deyince oraları buraları ağrır hemen.
Ben şimdi diyorum ki hayatım şurası şurası senin, vileda işini iyi yapamıosun benim, işte süpürge ve koltuk silme senin.
Ona göre bölüşüp yapıyoruz. Et ya da balık işini ona satabilirsin mesela. Çok güzel yapıosun diye de bol bol gaz verme suretiyle bu işlerin üstesinden gelirsin bence :)
canım ben oğlumda bundan kullandım. memnunum. tek sorunum ön kısmı çok açık. onun için de bi aparat varmış plastikten sorabilirsin sen de aldığın yere. önüne böyle düz bariyer gibi yani. benim oğlan gibi kuduruk olursa kendini sürekli atmaya çalışabilir çünkü :)
güle güle güzel günlerde kullanın inşallah
teşekkürler cicim valla ben bi başladım duramıyorum 1 çekmece doldurdum kıyafet bide araba aldım kampanya fırsat görünce dayanamıyorum napayımmAy çok beğendim canım güle güle kullanın oğluşunla inşallah :) bende artık alışveriş yapmak istiom ama benm herif rahat illa son anda yumurta kapıya dayanınca yapcak huyu kurusun :)
cnm 7. aydan snra düşünüyorum ben. son ay hazır olsun yeter hem doğum masraflarıyla çok çakışmaz hem de erken gelir 1 ay o pay yeterlidir kanımca.kızlar bebek odası hazırlamaya ne zaman başlayacaksınız?
cnm doktorunmuş sonuçta bunu diyen karar senin oyüzden ama ben olsam senin yerinde gider eczaneden alırım decavit ve kan hapı hangisinden istiyosan. bide bebek yavaş gelişiyo diyomuş ona rağmen neden vermiyo anlamış deilim ilginç[
ben zaten hamile olduğumu geç öğrendimfolik asit hak getire, içemedim yani . kansızım dedim olsun kansızda olsan ilaç vermiyoruz dedi . taa kiii geceleri bu sıcaklarda sıtmalandığımı söyleyince aaa sen kansızsın dedi ve kan ilacı verdi.. ama yine de doktorumu çok seviyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?