2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

ben de istemiyorum şeker yüklemesi.. herkes yaptırıyor mu ?

ben şeker yüklemesi yaptırdım şeker yüksek çıktı halbuki ne ailede var ne sülalede var kilo problemimde yok şimdi diyetteyim tatlı, hamur işi kesinlikle yasak

evet çok doğru söylemişsin . yemediğim için zaten çok halsizim .16cı haftaya kadarda çok bulantım oldu . şimdi geçti çok şükür dediğin gibi düzen kurmalıyım

kan ilacını 1hafta önce verdi zaten bugun sağlık ocağı parasız decavit verdi. onuda içicem zaten . bende ısrarla vitamin vermemesini anlamadım . biraz balık etliyim dışımdan bakıp bu yemiyorum dese de yiyordur diye düşünmüştür. bidahaki kontrolüm 20 eylülde gidince çok halsizdim sağlık ocağı da verdi diyeceğim

Evet canım tüp bebek benim ki zaten başından beri düşük riskim var diye yatmıştım tam ayaklandım bu sefer başka neden yatmaya dewam nese artık oğluş ii olsunda yatcaz ama benim hareketsizlikten inanılmaz bacak ağrılarım var nası geçer bunlar ya kilo da almadım daha ama bacaklarım inanılmaz ağrıyo

[QUOTE"nuanza, post: 36649752, member: 343973"]günaydın tatlı anneler
1,5 ay aradan sonra dün doktora gidebildim.bir kızım daha olacak.nasip olursa adı Ayşe öbür kızımın Elif.herşey yolundaymış çok güzel bir bebek dedi.
o kadar yoruldumki çalışmaktan şikayetçi anneler geçen ay 12 tane 24 saatlik nöbet tuttum hep ayakta 24. haftaya kadar nöbet tutuyoruz biz hiçbir ayrıcalık da sağlanmıyor inanın canım çıktı.doktora bile gidemedim vakit bulup.
sonunda izine ayrılıyorum istanbula gideceğim.ayrıntılı usg orda yapılacak inşallah.anadolu yakasında önereceğiniz bir yer var mı?[/QUOTE]
Zeynep Kamil Hastanesi canım güzel diyorlar oraya.

Canım ben elevit kullanıyorum onun haricinde 17. Haftadan itibaren Solgar omega 3 ve Osteocare kalsiyum ve magnezyum takviyesi kullanmaya başladım. Pek fazla süt ve yoğurt tüketmediniz için doktor osteocare i günde 2 defa verdi canım. Kalsiyum takviyesinin hamilelikte çok önemli olduğunu biliyorum ilerde kemik erimesi vs. Yaşamamak için.

Kozlar dolgu yaptiriyor musunuz dişci bana doktorundan izin al dedi...diş taşlarimi temizledi...3 tane filan kanal tedavi cikti doktorun izin verirse ilk seansi doğumdan önce yapalim dedi...
Canım uyuşturmadan zor olmaz mı senin için ya doktoruna danış tabi mutlaka ..

birr de teyzleri bakın kızımın ilk ayakkabısı Eki Görüntüle 1227531
ayy gule gule giysin pıtır pıtır bezli totosuyla koşsun ins ya bi kızım var oğlum olacak çok istedim oglus olsun diye kızımda hevesım gitmedi bir sürü hediye geldi birşey alamadım büyüdükçe alıyorum gözüm mınıklerde kaldı senin ayakkabiyi görünce 3,cocugum da kız olsun hevesım gitsin istiyorum :)

oh ne güzel bende biraz tembellik var sanırım :) ama sonrada yemediklerime çok üzülüyorum . ilk kızımda neler yerdim . şimdi süt peynir yumurta ceviz tadını unuttum valla istemiyor canım

aslında kevser olay ne biliyormusun,ben kendi adıma konuşursam eğer hazırlıksız yakalandığım bir gebelikti bu gebeliğim, yani sonrasında da bir türlü rutine oturmuyor birşeyler yeme içme beslenme falan ,sanki eksik kalıyor heves desen heves değil bebeği istememek desen o da değil özetle psikolojik olarak hazır olmak gerekiyormuş ben onu anladım

Ya bizim kocişe kalsa hiçç almıcak illa araştırcak nerde uygun nerde kampanya var onları araştırcak neticede son ay yapcak Ama ben dururmuyum internetten ufaktan ufaktan alıyom sağolsun ablamda ayrı yapıyo öle idare ediom şimdilik ama yaldır yaldır alışveriş yapasım var yane :) :)

Cnm merhaba ben sadece elevit kullaniyorum ama yememe icmeme cok dikkat ediyorum

oooo pek de bi yakisikliymis kuzum, verdim gitti o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…