- 24 Ekim 2012
- 790
- 938
- 408
günaydın herkese tetanoz aşımı da vurundum geldim ana sağlığından aramadılar ben, bende doktorumu arayıp sordum vurunmam gerekiyormu diye ,öneriyoruz dedi sağlık ocağının takip etmesi gerekiyor dedi .gittim hemen vurdu ebe
1 ay sonra 1 doz daha vuracakmış
şeker yüklemesi yaptır dedi 24. haftanda
siz şeker yüklemesi yaptıracakmısınız ben yaptırmak istemiyorum doktoruma bunu da sormam lazım haftaya detaylı ultrasonum var o zaman sorarım artık
günaydın herkese tetanoz aşımı da vurundum geldim ana sağlığından aramadılar ben, bende doktorumu arayıp sordum vurunmam gerekiyormu diye ,öneriyoruz dedi sağlık ocağının takip etmesi gerekiyor dedi .gittim hemen vurdu ebe
1 ay sonra 1 doz daha vuracakmış
şeker yüklemesi yaptır dedi 24. haftanda
siz şeker yüklemesi yaptıracakmısınız ben yaptırmak istemiyorum doktoruma bunu da sormam lazım haftaya detaylı ultrasonum var o zaman sorarım artık
evet çok doğru söylemişsin . yemediğim için zaten çok halsizim .16cı haftaya kadarda çok bulantım oldu . şimdi geçti çok şükür dediğin gibi düzen kurmalıyımBen decavit ve magnezyum kullanıyorum ama düzenli beslenmek en önemlisi. Decavit beni kabız yaptı mecburen ara verdim, ara verdiğim günlerde kan tahlili verdim, tüm değerlerim normal çıktığı için doktorum kendini dinle istersen gün aşırı iç istersen hiç içme dedi. Magnezyum bağırsaklarımı rahatlattığı için her gün içmeye devam ediyorum.
Hamile olmasak bile uyandıktan sonra yarım saat içinde kahvaltı yapmamız gerekiyor. Hamilelikte gün içinde mutlaka protein almak gerekiyor bebeği büyüten en önemli kaynak. Bol su, süt, yoğurt, yumurta, meyve ve sebze de düzenli olarak yenilip içilmeli. İlk 3 ay bulantılar yüzünden düzenli beslenememiş olabilirsin ama artık hem bebeğin hem de kendin için bir düzen kurman gerek bence.
Doktor ayıp etmiş. Keşke söyleseydin ben göremiyorum diye. Ultrason resmi de vermedi mi? Sağlıklı olsun da gerisi boş ama keşke sana da gösterseydi.
kan ilacını 1hafta önce verdi zaten bugun sağlık ocağı parasız decavit verdi. onuda içicem zaten . bende ısrarla vitamin vermemesini anlamadım . biraz balık etliyim dışımdan bakıp bu yemiyorum dese de yiyordur diye düşünmüştür. bidahaki kontrolüm 20 eylülde gidince çok halsizdim sağlık ocağı da verdi diyeceğimcnm doktorunmuş sonuçta bunu diyen karar senin oyüzden ama ben olsam senin yerinde gider eczaneden alırım decavit ve kan hapı hangisinden istiyosan. bide bebek yavaş gelişiyo diyomuş ona rağmen neden vermiyo anlamış deilim ilginç
Evet canım tüp bebek benim ki zaten başından beri düşük riskim var diye yatmıştım tam ayaklandım bu sefer başka neden yatmaya dewam nese artık oğluş ii olsunda yatcaz ama benim hareketsizlikten inanılmaz bacak ağrılarım var nası geçer bunlar ya kilo da almadım daha ama bacaklarım inanılmaz ağrıyosağol canım
sağol canım gördüm:)
ah canım ah bende de iki tane olacak senden taktik almam lazım birde koca bebek eşimi unutmayalım her işini yaptığım beyimize
ohh maşaallah canım gözün aydın plesenta aşağıdaysa ara ara lekelenmen olur canım korkma sakın ne yapacaksın sende yatarak geçireceksin tüp bebekti sanırım zor buldun inşaallah doğumun kolay olur
ay sağol sılam gerçekten zayıf mı duruyorum halbuki 69 la kaldımşimdi 72 yim
canım hani doğumda açılma dedikleri şey var ya rahim ağzı açılıyor işte, düşük tehlikesi olunca dr lar ilk kanama alanı var mı diye bakarlar birde rahim ağzında açılma olmuş mu diye, olunca riskli oluyor, benim olmuştuya düşük riskim o zaman hem bebeğim rahim ağzına inmişti hem de açılmam vardı, hamdolsun kapandı dinlenince bebeğimde çıktı yukarı, mesela rahim ağzı yetmezliği olanlar var onların kini dikiyorlar
ayy alırım annesi gibi tatlı olur benimde paşam pek yakışıklı baka sarışın mavi gözlü hatta mavi yeşil gözleri:)
kolay gelsin canım
anlıyorum canım benimde ablamlar 3 gün kaldı çok iş yapmadım ama ayakat fazla durmam bile yetti onlar gittikten sonra acillik oldum sancıdan, anlayışsız misafirleri kabul etmemek en iyisi doğrusunu yaparsınız, ne düşüncesizlik hamilelere nasıl kıyıyorlar anlamıyorum
vaaaaavvv kız sen yaman çıktınah ah benimkine desem hazır çorba bile yapamaz taktiğe devam güzelim seninki yola gelecek belli
maşaallah canım kızına, işinde ağırmış gerçekten
günaydın amin
hadi kolay gelsin geçmiş olsun
günaydın amin
günaydın
ayy çok güzel canım güle güle sağlıkla kullanın inşaallah,bende çok istiyorum oğlumunki çok hantal tekeri bozuk ama eşim yok diyorkeşke daha önce para biriktirseydim artık çok geç
Yaaa ama çok şeker buuu. Ben hala korkudan hiç bişey almıyorum, zor tutuyorum kendimi.birr de teyzleri bakın kızımın ilk ayakkabısıEki Görüntüle 1227531
merhabalar, hamileliğim 18+0
bugün sağlık ocağından çağırdılar gittim vitamin ne içiyorsun dediler 1 hafta önce gyno ferro sanol 'a başladım dedim . decavit verdi ve içmelisin dedi. çalıştığım için zaten hiç güzel beslenemiyorum . birde 2 yaşında kızım var sabah onunla ilgilenmekten kahvaltı bile yapamadan çıkıyorum evden . simit -börekle karnımı doyuruyorum .bursada pembe mavide Necdet beye gidiyorum kendisine vitamin istiyorum demiştim gerek yok dedi artık herşey değişti eskisi gibi değil dedi . kızımda ferrum ve elevit içmiştim ve enerjim çok iyiydi . kafam çok karıştı . sabahtan eski yazılara bakayım dedim ama bulamadımsiz neler içiyorsunuz. cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler
Bence gayet güzele benziyo canım sen eşini ikna edersinkızlar şu araba nasıl sizce fiyatı uygun benim için hem uygun olmalı hem hafif hem kullanışlı:) eşim ikna olursa tabi:)
http://www.e-bebek.com/joie-juva-travel-sistem-bebek-arabasi_JOI-T0926POP000
Eki Görüntüle 1227388
Canım uyuşturmadan zor olmaz mı senin için yaKozlar dolgu yaptiriyor musunuz dişci bana doktorundan izin al dedi...diş taşlarimi temizledi...3 tane filan kanal tedavi cikti doktorun izin verirse ilk seansi doğumdan önce yapalim dedi...
ayy gule gule giysin pıtır pıtır bezli totosuyla koşsun ins ya bi kızım var oğlum olacak çok istedim oglus olsun diye kızımda hevesım gitmedi bir sürü hediye geldi birşey alamadım büyüdükçe alıyorum gözüm mınıklerde kaldı senin ayakkabiyi görünce 3,cocugum da kız olsun hevesım gitsin istiyorum :)birr de teyzleri bakın kızımın ilk ayakkabısıEki Görüntüle 1227531
oh ne güzel bende biraz tembellik var sanırım :) ama sonrada yemediklerime çok üzülüyorum . ilk kızımda neler yerdim . şimdi süt peynir yumurta ceviz tadını unuttum valla istemiyor canım
Yaaa ama çok şeker buuu. Ben hala korkudan hiç bişey almıyorum, zor tutuyorum kendimi.
Ya bizim kocişe kalsa hiçç almıcak illa araştırcak nerde uygun nerde kampanya var onları araştırcak neticede son ay yapcaksaol cnm.. sorma bende haftaya daha yolun yarısı olucak zaman geçmiyooo diye isyanlardayım
saol cnm yeni beğendiğin modelinde ama hantal olucağını düşünüyorum ben. haftasonu e bebek mağazasında o markanında benim aldığıma çok benzeyeni vardı. baston traveler olanı ona da bi bak istersen
saol cnmm
üstteki kociş taktiğini bende uyguluyorum "ben senin kadar güzel yada iyi yapamıyorumkiii bunuuu" gaza geliyolar hemen bide dediğin gbi erkekler imalı laftan anlamıyo onların beyin tek boyut bizimki gbi alengirli deil
teşekkürler cicim valla ben bi başladım duramıyorum 1 çekmece doldurdum kıyafet bide araba aldım kampanya fırsat görünce dayanamıyorum napayımm
cnm 7. aydan snra düşünüyorum ben. son ay hazır olsun yeter hem doğum masraflarıyla çok çakışmaz hem de erken gelir 1 ay o pay yeterlidir kanımca.
tatlıymış annesi iyi günlerde kullansın inşallahh :)birr de teyzleri bakın kızımın ilk ayakkabısıEki Görüntüle 1227531
Cnm merhaba ben sadece elevit kullaniyorum ama yememe icmeme cok dikkat ediyorummerhabalar, hamileliğim 18+0
bugün sağlık ocağından çağırdılar gittim vitamin ne içiyorsun dediler 1 hafta önce gyno ferro sanol 'a başladım dedim . decavit verdi ve içmelisin dedi. çalıştığım için zaten hiç güzel beslenemiyorum . birde 2 yaşında kızım var sabah onunla ilgilenmekten kahvaltı bile yapamadan çıkıyorum evden . simit -börekle karnımı doyuruyorum .bursada pembe mavide Necdet beye gidiyorum kendisine vitamin istiyorum demiştim gerek yok dedi artık herşey değişti eskisi gibi değil dedi . kızımda ferrum ve elevit içmiştim ve enerjim çok iyiydi . kafam çok karıştı . sabahtan eski yazılara bakayım dedim ama bulamadımsiz neler içiyorsunuz. cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler
Ayy ismini Masal mı kyacaksınız bende Elif Masal istiyorum eşim elife tamam Masala hayır diyor
sağol canım
sağol canım gördüm:)
ah canım ah bende de iki tane olacak senden taktik almam lazım birde koca bebek eşimi unutmayalım her işini yaptığım beyimize
ohh maşaallah canım gözün aydın plesenta aşağıdaysa ara ara lekelenmen olur canım korkma sakın ne yapacaksın sende yatarak geçireceksin tüp bebekti sanırım zor buldun inşaallah doğumun kolay olur
ay sağol sılam gerçekten zayıf mı duruyorum halbuki 69 la kaldımşimdi 72 yim
canım hani doğumda açılma dedikleri şey var ya rahim ağzı açılıyor işte, düşük tehlikesi olunca dr lar ilk kanama alanı var mı diye bakarlar birde rahim ağzında açılma olmuş mu diye, olunca riskli oluyor, benim olmuştuya düşük riskim o zaman hem bebeğim rahim ağzına inmişti hem de açılmam vardı, hamdolsun kapandı dinlenince bebeğimde çıktı yukarı, mesela rahim ağzı yetmezliği olanlar var onların kini dikiyorlar
ayy alırım annesi gibi tatlı olur benimde paşam pek yakışıklı baka sarışın mavi gözlü hatta mavi yeşil gözleri:)
kolay gelsin canım
anlıyorum canım benimde ablamlar 3 gün kaldı çok iş yapmadım ama ayakat fazla durmam bile yetti onlar gittikten sonra acillik oldum sancıdan, anlayışsız misafirleri kabul etmemek en iyisi doğrusunu yaparsınız, ne düşüncesizlik hamilelere nasıl kıyıyorlar anlamıyorum
vaaaaavvv kız sen yaman çıktınah ah benimkine desem hazır çorba bile yapamaz taktiğe devam güzelim seninki yola gelecek belli
maşaallah canım kızına, işinde ağırmış gerçekten
günaydın amin
hadi kolay gelsin geçmiş olsun
günaydın amin
günaydın
ayy çok güzel canım güle güle sağlıkla kullanın inşaallah,bende çok istiyorum oğlumunki çok hantal tekeri bozuk ama eşim yok diyorkeşke daha önce para biriktirseydim artık çok geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?