2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Çok geçmiş olsun canım geçmişte zaten rabbimden umut kesilir mi hiç en güzel örnekleri sizlersiniz evet biraz rahatlamam gerek rahatııım rahatsınız rahatlar

rabbim sizlerede kalpleriniz gibi güzel evlatlar nasip etsin ne güzelsiniz siz ya karşınızdakini görmeden tanımadan iyi dilekler sunabilecek erdemleri rabbim herkese nasip etsin size ettiği gibi bekleyerek sabredicez dualarınızı bekliyorum.

Bir önceki gebeliğim sağlıklı gitseydi ekimde doğum olacaktı. Oradan ayrılırken sizler doğum yapmadan müjdeyi vereceğim demiştim. Ben bu gebeliğimde 8. haftaya kadar doktora gitmemiştim. Erken dönemde kese göründü, kalp attı durumları çok geriyordu beni. Çok şükür her şey yolunda gidiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım sizde de her şey yolundadır.
Benim gittiğim hastanede başka bir cihazla, başka bir uzman bakacak. Ben sonuçları doktoruma da göstereceğim. Eşim daha önce böbrek ultrasonu çektirmişti orada, kan akışına kadar her şeyi ölçmüşlerdi.
Günaydın melekler bir saat sonra kontrolüm var simdi karnimizi doyuruyoruz :)
Hayırlı haberlerle gel Sılacım.

Hayırlı sabahlar güzel günler herkese
günaydın canım nerelerdesın benim de aklıma bugün profılınde yüzen oglus olan arkadaş nerde diye gelmişti :) bu arada herkese günaydın sıla seni bekliyoruz heyecanla... Sezın oglusun ne kadar tatlı ya masallah.. Safransarı gavıskon mide yanmasına iyi geliyor ... Biz kızımla kahvalti yaptık oyun hamuru oynuyoruz

Gunaydin kizlar bilgisayarimdan kk ya girmeye calistigimda bu siteyi ziyaret etmek bilgisayariniza zarar verebilir diye bir yazi cikiyor ya sirkette yasakladilar ya baska bisi var anlayamadim umarim herkes iyidir telden zor oldugu icin eskisi gibi giremeyecegim hepinizi opuyorum

Seninle ilgili değil canım bende de aynı uyarıyı verdi biraz önce.

bizi yalnız birakma

Canım buralardayım aslında ara ara girip yazılanları okuyorum güzel haberlerinizi alıyorum ama ruh halim garip hiç bir şey yazasım gelmiyor....Kızın kaç yaşında ne güzel birlikte vakit geçiriyorsunuz,ben çalışıyorum oğlum haftada üç gün kreşe gidiyor iki günde ya annem yada kayınvalidem bakıyor

Bende tel den girmeye çalıştım aynı uyarıyı aldım

Çok geçmiş olsun canım geçmişte zaten rabbimden umut kesilir mi hiç en güzel örnekleri sizlersiniz evet biraz rahatlamam gerek rahatııım rahatsınız rahatlar

Canım bende 2014 mayıs annesi olacaktım bebegimi kaybettim ,daha sonra aAlahım nasip etti ocak annesi olmayı,demem o ki düşükten sonra çok istedim hemen olsun diye olmadı ben stres yaptım,ne zaman ki bıraktım olursa olur olmazsa olmaz dedim allahım bana bu süpriz yumurtayı nasip etti

Kızlar mrb çarpıntıyla geldim hastahaneye yatırdılar tamsiyonum 12/9 dua edin bana ve bebişime kalp atışlarımda hızlıymış

canım kızım suan 32 aylık beraber vakit geçiriyoruz ama son 4 gün öğretmenim bizde pazartesi iş başı komsum bakıyor 3 ay daha o bakacak sonra kardesiyle üçümüz evde olacağız ins :) senin oğlun ne kadarlık
Kızlar mrb çarpıntıyla geldim hastahaneye yatırdılar tamsiyonum 12/9 dua edin bana ve bebişime kalp atışlarımda hızlıymış
çok geçmiş olsun canım büyük tansiyon aslında yüksek değil ama kucugu kontrol altına alacaklardır merak etme dua et bol bol

Allah bağışlasın prensesini canım eyül de 4 olacak oğluşum.....iki çocukla bizi zor zamanlar bekliyor inşallah kuzularda çok etkilenmeden kolay bir şekilde atlatırız şu dönemleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…