- 21 Ağustos 2009
- 379
- 495
- 158
Çok geçmiş olsun canım geçmişte zaten rabbimden umut kesilir mi hiç en güzel örnekleri sizlersiniz evet biraz rahatlamam gerek rahatııım rahatsınız rahatlarbiliyorum.benim de eşimde hem varikosel vardı hem de testis kanseri çıktı.tüp bebekten başka şansınız yok demişlerdi.eşim de tüp bebek taraftarı değildi.1,5 yıl bekledim sonunda amaaan olursa olur olmazsa olmaz dedim vazgeçtim çocuktan.mucizevi bir şekilde kendiliğinden oldu şimdi ikincisini bekliyoruz.ne zaman aklımı takmaktan vazgeçtim o zaman oldu yani:)
rabbim sizlerede kalpleriniz gibi güzel evlatlar nasip etsin ne güzelsiniz siz ya karşınızdakini görmeden tanımadan iyi dilekler sunabilecek erdemleri rabbim herkese nasip etsin size ettiği gibi bekleyerek sabredicez dualarınızı bekliyorum.Canim tabiki hatırladım seni aramizdan ayrılan kimseyi unutmadik onlarda duakarimizda hala merak etmeyin ben inanıyorum bizler bebeğimizi kucağımıza almadan sizlerden hamileyim haberini alicaz inşallah. Lütfen acele etme olabildigince rahat ol ne kadar çok istersen ve üzerine düşüp stres yaparsan o kadar geç oluyor hamilelik rabbim hayırlı zamanda sorunsuz bir hamilelik yaşamayı nasip etsin insallah:)
Bir önceki gebeliğim sağlıklı gitseydi ekimde doğum olacaktı. Oradan ayrılırken sizler doğum yapmadan müjdeyi vereceğim demiştim. Ben bu gebeliğimde 8. haftaya kadar doktora gitmemiştim. Erken dönemde kese göründü, kalp attı durumları çok geriyordu beni. Çok şükür her şey yolunda gidiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım sizde de her şey yolundadır.Günaydın herkese daha önce bende bu guruptaydım ama bebeğimi kaybettim mayısta hatırlayan olur belki şimdi doktorum tekrar deneyebileceğimizi söyledi sat 27 temmuz 2 gün önce idrar testi negatifti bende dün bide kandan baktırim dedim hcg 62.59 çıktı çok umutlanmakta istemiyorum ama sizlerde deneyimlisiniz henüz doktorumada danışmadım yorumlarsanız sevinirim.
Benim gittiğim hastanede başka bir cihazla, başka bir uzman bakacak. Ben sonuçları doktoruma da göstereceğim. Eşim daha önce böbrek ultrasonu çektirmişti orada, kan akışına kadar her şeyi ölçmüşlerdi.günaydın güzel anneler
bu detaylı ultrason ücretleri neden bu kadar pahalı benim ki de 200 tl imiş sormuştum doktorum randevu verdiği zaman
başka bir ultrason cihazında mı bakacaklar yoksa her zaamnki gibi doktorun odasındakinde bakacaklar eğer doktorun odasında bakılacaksa neden bu kadar pahalı
Hayırlı haberlerle gel Sılacım.Günaydın melekler bir saat sonra kontrolüm var simdi karnimizi doyuruyoruz :)
günaydın canım nerelerdesın benim de aklıma bugün profılınde yüzen oglus olan arkadaş nerde diye gelmişti :) bu arada herkese günaydın sıla seni bekliyoruz heyecanla... Sezın oglusun ne kadar tatlı ya masallah.. Safransarı gavıskon mide yanmasına iyi geliyor ... Biz kızımla kahvalti yaptık oyun hamuru oynuyoruzHayırlı sabahlar güzel günler herkese
Gunaydin kizlar bilgisayarimdan kk ya girmeye calistigimda bu siteyi ziyaret etmek bilgisayariniza zarar verebilir diye bir yazi cikiyor ya sirkette yasakladilar ya baska bisi var anlayamadim umarim herkes iyidir telden zor oldugu icin eskisi gibi giremeyecegim hepinizi opuyorum
bizi yalnız birakmaGunaydin kizlar bilgisayarimdan kk ya girmeye calistigimda bu siteyi ziyaret etmek bilgisayariniza zarar verebilir diye bir yazi cikiyor ya sirkette yasakladilar ya baska bisi var anlayamadim umarim herkes iyidir telden zor oldugu icin eskisi gibi giremeyecegim hepinizi opuyorum
günaydın canım nerelerdesın benim de aklıma bugün profılınde yüzen oglus olan arkadaş nerde diye gelmişti :) bu arada herkese günaydın sıla seni bekliyoruz heyecanla... Sezın oglusun ne kadar tatlı ya masallah.. Safransarı gavıskon mide yanmasına iyi geliyor ... Biz kızımla kahvalti yaptık oyun hamuru oynuyoruz
Gunaydin kizlar bilgisayarimdan kk ya girmeye calistigimda bu siteyi ziyaret etmek bilgisayariniza zarar verebilir diye bir yazi cikiyor ya sirkette yasakladilar ya baska bisi var anlayamadim umarim herkes iyidir telden zor oldugu icin eskisi gibi giremeyecegim hepinizi opuyorum
Çok geçmiş olsun canım geçmişte zaten rabbimden umut kesilir mi hiç en güzel örnekleri sizlersiniz evet biraz rahatlamam gerek rahatııım rahatsınız rahatlar
Gecmis olsun cnm sikma canini olur arada allah saglik versin cnmKızlar mrb çarpıntıyla geldim hastahaneye yatırdılar tamsiyonum 12/9 dua edin bana ve bebişime kalp atışlarımda hızlıymış
sağolasın cnm inş Allahım korur sizde mi otobüsle gidiceksiniz pekicanım biz de yarın 1500 km yol yapıcaz rizeden istanbula sorun olmaz merak etme 4 saatte bir mola verin bir dolaş otobüsle gideceksen de molalarda yürürsün biraz
canım kızım suan 32 aylık beraber vakit geçiriyoruz ama son 4 gün öğretmenim bizde pazartesi iş başı komsum bakıyor 3 ay daha o bakacak sonra kardesiyle üçümüz evde olacağız ins :) senin oğlun ne kadarlıkCanım buralardayım aslında ara ara girip yazılanları okuyorum güzel haberlerinizi alıyorum ama ruh halim garip hiç bir şey yazasım gelmiyor....Kızın kaç yaşında ne güzel birlikte vakit geçiriyorsunuz,ben çalışıyorum oğlum haftada üç gün kreşe gidiyor iki günde ya annem yada kayınvalidem bakıyor
çok geçmiş olsun canım büyük tansiyon aslında yüksek değil ama kucugu kontrol altına alacaklardır merak etme dua et bol bolKızlar mrb çarpıntıyla geldim hastahaneye yatırdılar tamsiyonum 12/9 dua edin bana ve bebişime kalp atışlarımda hızlıymış
Kızlar mrb çarpıntıyla geldim hastahaneye yatırdılar tamsiyonum 12/9 dua edin bana ve bebişime kalp atışlarımda hızlıymış
canım kızım suan 32 aylık beraber vakit geçiriyoruz ama son 4 gün öğretmenim bizde pazartesi iş başı komsum bakıyor 3 ay daha o bakacak sonra kardesiyle üçümüz evde olacağız ins :) senin oğlun ne kadarlık
çok geçmiş olsun canım büyük tansiyon aslında yüksek değil ama kucugu kontrol altına alacaklardır merak etme dua et bol bol
ona bugün kahvaltıya arkadaşları gelecekti geç gelir belkigünaydın herkese sılamın gelmesini bekliyorum geçmişe de bakamadım gelmedi mi daha ?
yok biz kendi arabamızla gideceğiz bir de 2 yaşında yerinde durmayan yaramaz bir kızım var.nasıl bitecek yol bilmem.size de iyi yolculuklar.sağolasın cnm inş Allahım korur sizde mi otobüsle gidiceksiniz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?