çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsungebelikte oluyor maalesef ama birşey olmaz merak etme Allahın izniyleKızlar mrb çarpıntıyla geldim hastahaneye yatırdılar tamsiyonum 12/9 dua edin bana ve bebişime kalp atışlarımda hızlıymış
artık tansiyon oynamaları başlayacak hepimizde bence de endişe etme Allah şifa versin.Kızlar mrb çarpıntıyla geldim hastahaneye yatırdılar tamsiyonum 12/9 dua edin bana ve bebişime kalp atışlarımda hızlıymış
ins canım zor olacak ama şimdiden alıstırmakta fayda var tabi sabredebılırse kızım kardeşim olacak onu sallayacagım parka götüreceğim diye çok mutlu dogunca çok yardımcı olacağını düşünüyorum kardeşine birşeyler alırken onun seçmesini istiyorum ismini o koydu daha doğrusu ben bi kere söyledim ahmet diye artık ahmet diye seviyor.. Erkek çocuklar biraz daha zor kabulleniyor ama ona da vazifeler verirsin alışır ins zamanla ben kizimin istahini artirir diye hem oynayacak arkadaş olur diye de çok istedim oglusumuAllah bağışlasın prensesinicanım eyül de 4 olacak oğluşum.....iki çocukla bizi zor zamanlar bekliyor inşallah kuzularda çok etkilenmeden kolay bir şekilde atlatırız şu dönemleri
Kızlar mrb çarpıntıyla geldim hastahaneye yatırdılar tamsiyonum 12/9 dua edin bana ve bebişime kalp atışlarımda hızlıymış
geçmiş olsun canım
kızla biz doktora giitik yine göremedik cinsiyetini
haftaya gel hem detaylıya girersin hemde cinsiyeti için tekrar bakarız dedi(
Geçmiş olsun canım sıkma canınıKızlar mrb çarpıntıyla geldim hastahaneye yatırdılar tamsiyonum 12/9 dua edin bana ve bebişime kalp atışlarımda hızlıymış
Doktor kontrolu vardı canımgünaydın herkese sılamın gelmesini bekliyorum geçmişe de bakamadım gelmedi mi daha ?
canım sağlıklı olsun da cinsiyeti boşver :) ki bak haftaya görecekmişsin minnoşu
Tamam canım inşallah bi problem çıkmazEvet bende kadiyoljiye gidecem yarın bakalım ne diyecek gelince yazarım
Hee iyi benim gibi zayif olanlar var yani tanistigima memnun oldum yasin kac kacinci bebegin
afiyet olsun cnm tansiyon düşüklüğünden oluyor sanırım bende acayip tuz atıyorum yiyeceklere diğer hamılelıgımde de böyle olmuştu tansıyonum hep 10 a 6 larda geziyor zaten eşimde senin ihtiyaçin olmasa bu kadar canın cekmez diyor bende bol bol kullanıyorum ins şişmeyız :)Kızlaar ben acayip tuza düştüm yaa tuzlu tuzlu yeşil zeytin yiyorum şuan
Günaydın herkese daha önce bende bu guruptaydım ama bebeğimi kaybettim mayısta hatırlayan olur belki şimdi doktorum tekrar deneyebileceğimizi söyledi sat 27 temmuz 2 gün önce idrar testi negatifti bende dün bide kandan baktırim dedim hcg 62.59 çıktı çok umutlanmakta istemiyorum ama sizlerde deneyimlisiniz henüz doktorumada danışmadım yorumlarsanız sevinirim.
Haklısın beklemek en doğrusu insan kendini tutamıyor hemen gidip test yaptırmak istiyor olumlu olumsuz öğrenmek istiyor inanın beklemek en kötüsü...
Ben Üç aylıkken başladım vitamine. Önceden sürekli yatıyordum. Vitamin beni toparladı. Adı vinalac. Iyi ki vitaminler var. Sen de madem iyi beslenmiyorsun vitamin içersen iyi olur.merhabalar, hamileliğim 18+0
bugün sağlık ocağından çağırdılar gittim vitamin ne içiyorsun dediler 1 hafta önce gyno ferro sanol 'a başladım dedim . decavit verdi ve içmelisin dedi. çalıştığım için zaten hiç güzel beslenemiyorum . birde 2 yaşında kızım var sabah onunla ilgilenmekten kahvaltı bile yapamadan çıkıyorum evden . simit -börekle karnımı doyuruyorum .bursada pembe mavide Necdet beye gidiyorum kendisine vitamin istiyorum demiştim gerek yok dedi artık herşey değişti eskisi gibi değil dedi . kızımda ferrum ve elevit içmiştim ve enerjim çok iyiydi . kafam çok karıştı . sabahtan eski yazılara bakayım dedim ama bulamadımsiz neler içiyorsunuz. cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler
Galiba ondan canım bugun ayaga kalkınca ev etrafımda dönüyor uzanıyorum bol bol artık hamilelik ilerledikce sıkca yaşayacağız sanırımafiyet olsun cnm tansiyon düşüklüğünden oluyor sanırım bende acayip tuz atıyorum yiyeceklere diğer hamılelıgımde de böyle olmuştu tansıyonum hep 10 a 6 larda geziyor zaten eşimde senin ihtiyaçin olmasa bu kadar canın cekmez diyor bende bol bol kullanıyorum ins şişmeyız :)
Iki gün sonrası tekrar kan testi yaptırdığında değer iki katına çıkmışsa mis gibi hamilesin demektir. Hayırlısı olsun inşallah.Teşekkürler canım umutlanmak istemiyorum beklemekte fayda var dediğin testten alıp deniycem hayırlısını yazsın rabbim. Hepiniz gerçekten çok iyi insanlarsınız size danışmak beni rahatlatıyor.
Maşallah bebişine canım :) çok şeker kuzu yaa :)Teyzeleri bakın bu bizim 16 haftalık resmimiz, o zaman üzücü şeyler olmuştu ekleyememiştim. Bugün iş arkadaşlarıma göstermek için getirdim, ekliyim dedim. Eki Görüntüle 1228617
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?