2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar mrb çarpıntıyla geldim hastahaneye yatırdılar tamsiyonum 12/9 dua edin bana ve bebişime kalp atışlarımda hızlıymış
çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsungebelikte oluyor maalesef ama birşey olmaz merak etme Allahın izniyle

Allah bağışlasın prensesini canım eyül de 4 olacak oğluşum.....iki çocukla bizi zor zamanlar bekliyor inşallah kuzularda çok etkilenmeden kolay bir şekilde atlatırız şu dönemleri
ins canım zor olacak ama şimdiden alıstırmakta fayda var tabi sabredebılırse kızım kardeşim olacak onu sallayacagım parka götüreceğim diye çok mutlu dogunca çok yardımcı olacağını düşünüyorum kardeşine birşeyler alırken onun seçmesini istiyorum ismini o koydu daha doğrusu ben bi kere söyledim ahmet diye artık ahmet diye seviyor.. Erkek çocuklar biraz daha zor kabulleniyor ama ona da vazifeler verirsin alışır ins zamanla ben kizimin istahini artirir diye hem oynayacak arkadaş olur diye de çok istedim oglusumu

Kızlar mrb çarpıntıyla geldim hastahaneye yatırdılar tamsiyonum 12/9 dua edin bana ve bebişime kalp atışlarımda hızlıymış

geçmiş olsun canım

kızla biz doktora giitik yine göremedik cinsiyetini
haftaya gel hem detaylıya girersin hemde cinsiyeti için tekrar bakarız dedi (

canım sağlıklı olsun da cinsiyeti boşver :) ki bak haftaya görecekmişsin minnoşu

aslında öyle ama hani bende bişey alıyım diyorum kuzuma ne biliyim almasam bile bişeylere
bakıyım herkes benden meraklı doktora gittiğimde kendimi unutup sadece ona odaklanıyoruz
:)

5N1K VE BULANCAK
sizler bana moral veriyorsunuz zaten Allah o kadar büyükki vardır almasında da vermesindede hikmeti

Hee iyi benim gibi zayif olanlar var yani tanistigima memnun oldum yasin kac kacinci bebegin

Evet ben de memnun oldum valla zayıf bi hamile varmış benim gibi:) sürekli tartıya çıkıyorum kilo aldım mı diye. :) Arada tokken 47 falan görüyorum da seviniyorum. Zayıf olmak da dert kilolu olmak kadar. 28 yaşındayım ilk hamileliğim. Senin de ilk herhalde. Bakalım kaç kilo olacağız Ocak ayında :)

Kızlaar ben acayip tuza düştüm yaa tuzlu tuzlu yeşil zeytin yiyorum şuan
afiyet olsun cnm tansiyon düşüklüğünden oluyor sanırım bende acayip tuz atıyorum yiyeceklere diğer hamılelıgımde de böyle olmuştu tansıyonum hep 10 a 6 larda geziyor zaten eşimde senin ihtiyaçin olmasa bu kadar canın cekmez diyor bende bol bol kullanıyorum ins şişmeyız :)

hayirli olsun canim simdiden :) benim de ilk hcg sonucum 51di :) Allahim sorunsuz hamilelikler nasip etsin.. bebisini saglikla kucagina al insallah

Haklısın beklemek en doğrusu insan kendini tutamıyor hemen gidip test yaptırmak istiyor olumlu olumsuz öğrenmek istiyor inanın beklemek en kötüsü...

testtense iki gun sonra tekrar baktir kanda 140ve uzeriyse sorun yok.. ama sonucta kan tahlili yaptirdigin teslerden cok daha guvenilir..

Ben Üç aylıkken başladım vitamine. Önceden sürekli yatıyordum. Vitamin beni toparladı. Adı vinalac. Iyi ki vitaminler var. Sen de madem iyi beslenmiyorsun vitamin içersen iyi olur.

Galiba ondan canım bugun ayaga kalkınca ev etrafımda dönüyor uzanıyorum bol bol artık hamilelik ilerledikce sıkca yaşayacağız sanırım

[QUOTE="LadyLeyla, post: 36665763, member: 57863.hamileligim yas 27 on yasinda ve alti yasinda kizlarim var ilkinde 9 ikincide 12 kilo almistim bundada bakalim ama bebekler 3 kilo doguyor]Evet ben de memnun oldum valla zayıf bi hamile varmış benim gibi:) sürekli tartıya çıkıyorum kilo aldım mı diye. :) Arada tokken 47 falan görüyorum da seviniyorum. Zayıf olmak da dert kilolu olmak kadar. 28 yaşındayım ilk hamileliğim. Senin de ilk herhalde. Bakalım kaç kilo olacağız Ocak ayında :)[/QUOTE]

Yazini okurken kendimi gordum sanki yok benim 3.h

Teşekkürler canım umutlanmak istemiyorum beklemekte fayda var dediğin testten alıp deniycem hayırlısını yazsın rabbim. Hepiniz gerçekten çok iyi insanlarsınız size danışmak beni rahatlatıyor.
Iki gün sonrası tekrar kan testi yaptırdığında değer iki katına çıkmışsa mis gibi hamilesin demektir. Hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…