2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yazini okurken kendimi gordum sanki beni
m 3.gebelik 2kizim var biri 10 digeri 6 yasinda
Ilkinde 9 ikincide 12 kilo almistim bebekler 3kilo oluyor bakalim bu ne olacak

Yazini okurken kendimi gordum sanki yok benim 3.h[/QUOTE]

Ooo maşallah demek 3. Hayırlı olsun. Sen tecrübelisin ne güzel. Çocuklarını da Allah bağışlasın :)

canım bebeğin sağlıklıysa tutunacaktır sana inşallah. benimde ilk test sonucum 39,60 çıkmıştı.5 gün sonra 570,41 çıktı. bu günlere geldik çok şükür.Bundan önce ki gebeliğimde de 7 haftalıkken düşük olmuştu. ilk gebeliklerde çok rastlanan bir durummuş.inşallah bu defa bebeğin seninle kalır.

Kızlar yardımınıza ve görüşlerinize ihtiyacım var ( ben nisan annesi olucam tabi bebeğim hayata tutunursa. Benim sorunum ve sorum şu: ben hamile olduğumu bilmeden enfeksiyon sonucu 5 tane genta iğne kullandım. Tahminen yumurtlama dönemine göre 4-5 günlük hamileydim. Sat 8 temmuz. Bebeğimin önce kesesini gördük sonra ufak bi kanamam oldu ama damlama seklinde değil sadece lekenme o da koyu kahve akıntıyla birlikte geldi. Doktorum düşük tehlikesi dedi ikaç verdi dinleniyorum. Sonra ben başka bir doktora gittim kalp atışlarını duymak için. Sat.a göre 7 haftalık çünkü duymam gerekir diye düşündüm. Doktor vajinal yolla baktı çok düşük sekilde atıyor yaşama şansı yüzde 50 dedi. Bi sonraki gün kanamam ilk defa kan şeklinde geldi ve yine aynı doktora gittim bu sefer kalbinin atmadığını ve almamız gerektiğini söyledi. Ben biraz beklemek istedim. Bugün de kendi ilk doktoruma gittim usg.ye göre 4 hafta 5 günlük daha cok küçük geç döllenme olmuş olabilir dedi. Daha kalp atışını duyamayız ama herşey normal dedi.2 hafta sonra gel dedi. Böyle bişey yaşayan varmı neye inanıcam şimdi ben :'(

Slm annisler ve melekleri herkes iyidir inşallah sılam doktora mı gitti güzel haberler alsın inşallah yarın da ben gidicem renkli ultrason demek ayrıntılı ultrason mu demek acep bilemedim ..

Ben 300 falan diye tahmin etmiştim. 700 ise çok gelir sanki ya. Haftaya randevu alırken sorıyım.
Aslında çok ama arkadaşa da anlattım 3 lü testte problem çıktı iskelette ve ayrıntılı da belli olacak bu yerde çok çok iyiymiş güya kime sorduysak burayı söyledi 1 saat kadar inceliyormuş 3 eylülde randevum herşey buna bağlı aklınıza geldikçe dua edin nolur sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah.

canım 2li nasıl çıkmıştı yasin kaç tıroıd falan var mi ? Ben testleri yaptırmadım ayrıntılı da bakıldı herşey normal dedi burun kemiği falan da iyi dedi ense kalınlığı na da iyi demişti testlerın güvenirliği tartısılır diye yaptırmadım

Canim insallah rabbim o bebegi sana nasip eder.. biraz benzeri durumu ben yasadim yaklasik bir ay gec dollenme olmus adet olacagim gun yumurtlamam olmus yani ilk 4 haftalikken lekelenmelerim oldu bazen kahverengi bazen kirmizi damla damla.. bebek gelismiyor sanki dediler bir hafta bekledik tekrar gittigimde kizimin kalp atislarini duydum çok şükür simdi 19. Haftadayiz hala kanamalar oluyor devamli ilac kullaniyorum

slm kizlar sukur bizde hersey yolunda ben doktorum ayrintili yapmaz hastanede yaptircam icin demistim ama sagolsun ayrintili bakti oglusuma herseyi olmasi gerektigi gibi masallah oglusumun
pipimizde yerinde duruyor terk etmemis bizi yuzunu gordum oglumun dunyalar benim oldu ama ayni diger iki oglum gibi babasina benziyor bu bari bana benzesin dedim ama yok yine babasinin kopyasi bi oglusum olcak :)
gittim once kalp dinleme cihazina girdim bebegin kalp atislarini kontrol edip yazan artik her kontrolumde 10 dk buna baglancam ve bebegin kalp atislarini kontrol edicekler.sonrasinda kansizlik ve guatr degerlerim icin kan verdim.ve bomba gecen aydan bu yana 4 kilo almisimmm yuh bana
sonrasindada ultrasonda bebegimi gordum bol bol doktorum tek tek gosterdi anlatti herseyi haftaya hastanede yaptircam doktor bey organ kontrolunu dedigim halde olsun ben anne ve bebek icin kendim de bakmak isterim dedi sagolsun bayada ayrintili inceledi icim cok rahatladii sukurler olsun rabbime darisi kontrole gideceklere

Doktorlar der ki: adetiniz gecikmeden yaptığınız şeyler bebeğe zarar verdiyse tutunamaz düşer, siz onu adet kanaması sanar hamile olduğunuzu fark etmezsiniz bile. Farklı doktorlar farklı cihazlar sonucu değişik şeyler söyleyebilir. Kese görünmüş, dış gebelik ihtimalinin olmadığı kesinleşmiş. Şu an tek yapman gereken beklemek, ilaçlar zarar verdiyse tutunamaz, kabullenmesi zor ama zarar gördüyse düşmesi en olumlu sonuç olur. Mümkün olduğunca dinlen, bence sürekli test ya da doktora gitmek de insanı geriyor. Sakin kalmaya çalış, her şeyin hayırlısı.

bebeğin büyümesi de etkendir çoğunlukla, ama kalsiyuma da dikkat etmemiz lazım yaklaşık 1 ay önce benimde belim çok ağrıyordu hatta yataktan nine gibi 2 büklüm kalkıyordum doktor bana kalsiyum desteği verelim dedi ( osteocare ) bi de yorulmaman lazım yorgunluk sonrası da oluyor. kısacası şimdi iyiyim çok şükür.

Gözün aydın Sıla. Haftaya da bol bol izlersin oğluşunu ne güzel :)

ha bu arada bu ayrintili icin istenilen ucuk fiyatlari hic aklim almiyorr ben simdiye kadar sadece ilk hamileligimde cok ayrintili kan kontrolu yaptirdim ona para odedim baska hicbirseye daha para vermedim herseyi sigortam karsiliyor...
durumu olmayanlarin rabbim yardimcisi olsunn hersey parayla donuyor malesefff

İnşallah canım yaaa dün nasıl yıkıldığımı anlatamam ben o ilacı kullanmamış olsaydım belki bukadar karamsar olmazdım ama çok güçlü bi ilaçmış. Doktorum da beni ileri tetkikler için üniversite hastanesine yönlendirdi. Yarın gidicem kurul fln toplanması gerekiyor dedi ama nasıl olcak bilmiyorum çok tedirginim :'( inşallah ilaç bebeğime geçmemiştir allah onu bana sağlıklı şekilde bağışlar

evet canım bende gördüm ama o açıklamanın altında google yazıyordu arama motoru olarak onu kullanıyorum sıklıkla ama onu değiştirdim yandexte arattım hiçbir problem çıkmadan girdim siteye herhalde durum tamamen google la ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…