2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
tatlım bence endişelerin oluyorsa git ultrasonun hiç bir zararı yok bulunamamış görülemeyen ses dalgalarıyla bakılıyor hem içini rahatlatmış olursun

Kızlar size bişey sorucam bebek icin triko tulumlar var birinin bebeginde gördüm beyaz cok şık bebislerimizde kisin dogacagi icin süper olur hangi magzalarda satiliyor gozunuze carptimi hic beni bilgilendirirmisiniz
Tecrübeli annelerimiz bilir bu sorunun cevabını :)

kızlar tetenoz aşısı olan var mı, ben oldum iki gündür kolumda ağırlık var kaldırırken acıyo, ne zaman geçicek bu durum yahu ?
Birde maşallahhh ne güzel ciciler almışsınız öyle bebişlere. Bende daha hiç bi şeycikler almadım. ama bakıyorum listeyi oluşturucam yakında, nasipse

oglusu olacaklara kafamdaki isimleri yazayim sizede fikir olsun bende hala karar veremedim malesef

Emir,Selim,Civan,Kerem,Melih,Umut,Yavuz,Ensar,Enes,Oguz ........

sizdende bekliyorum isim onerileri artik isimleriyle sevelim bebislerimizi :)
Ensar cok güzel isim anlamıdaaılede olmasa koyarım eşinde cok sevıyo ensar ismini gercı hala eşine erkek dedıgı ı doktorun demedim 17 haftamda erkek gibi gözüküyo dedi sonrasında ultrasona gırmedim haftaya 20+6 randevumda kesinleşdin cinsıyet öle derim bi kızım var Buda kısmet saglıklı olsunda

Ben oldum ilk anda fenalasir gibi oldum dun sabah oldum bende okadar agri sizi yok bede

Ben bu sabah oldum. Çok şükür öyle rahatsız edecek kadar ağrım yok, bu saatten sonra da olmaz inşallah. Sadece kaldırırken hafif ağrıyor o kadar.

http://www.minababykids.com/?urun-7491-tahterevalli-atlas-sepet-besik-krem

Anneler bi göz atarmısın.. Böyle bişey istşyorum umarım doğuma kadar daha uygun fiyata bulabilirim. :)
Sizlerinde fikrini almak istedim

Eki Görüntüle 1229930

sayet ic tekstili dahilse cok uygun canim ben de sunu begendim ic malzemesiyle 800 de anlastik

Ins bulursun ben aldim 1.200 tl

canım sahibinden.com da daha uygun fiyatlı var
bende çok begenıyorum ama ılk 6-8 ay kullanıldığı için sadece bu kadar para veremem
Bukadar pahalımı bu sepetler yaaaa eşime söyledim 5-6 ay için bunu alana kadar düzgün bi yatak alırız daha iyi dedi haklı olarak ama fiyatı epey yüksekmiş

canım sahibinden.com da daha uygun fiyatlı var
bende çok begenıyorum ama ılk 6-8 ay kullanıldığı için sadece bu kadar para veremem

Bukadar pahalımı bu sepetler yaaaa eşime söyledim 5-6 ay için bunu alana kadar düzgün bi yatak alırız daha iyi dedi haklı olarak ama fiyatı epey yüksekmiş

Evet kızlar 5-6 ay için bu fiyat yuksek bunun yanı sıra bebek odası komple düzülecek ve anne kucagı türünden de bişey istiyorum .. Son an'a kadar bekliycem umarım fiyatı düser..

Evet kızlar 5-6 ay için bu fiyat yuksek bunun yanı sıra bebek odası komple düzülecek ve anne kucagı türünden de bişey istiyorum .. Son an'a kadar bekliycem umarım fiyatı düser..

ilk oglumda hevesle bende almistim buna benzer birsey ama malesef sadece 4 ay kullanabildim bebek buyudukce yatak gozumde kuculdu sanki icinde rahat edemiyormus gibi gelmeye basladi 4 aydan sonra bebekler done done yatiyor cunki sabit durmuyorlar ve bebek hareket ettikce yatakta sallaniyordu.ben kesinlikle tavsiye etmem boyle bir yatak hem verilen paraya yazik hemde kullanissiz heleki uzun omurlu olmayinca iki kere yazik o kadar parar verdim almistim zamaninda ikinci oglumda da 3 ay kadar kullanip kaldirip degerinin cok asagisina cerez parasina sattim park yataklarida tavsiye etmiyorum bebegin beli icin uygun degil yada park yatak alicaklarin altindaki yatagini cok kaliteli almalari lazimki bebegin beli duzgun bi yerde yatiyor sekilde olsun ilk aylarda bebegin kemik gelisimi icin yattigi yatak cok onemli ...
ben hem bebeklen hemde buyudugunde yatak olabilen yataklardan almayi dusunuyorum diger ogluslarim icin oyle almistim bebek yataginn kenar tahtari ciktimi kucuk bi yatak oluyordu ikiside 3 sene kullandilar bi yatak kullanim suresi icin 3 sene iyi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…