Geçmiş olsun, doktora gittin mi? Yediklerinden olabilir belki, bol su iç.Günaydın hanimlar.
Cok kotu bir gece gecirdim. Asiri kusma ve ishal oldum. Hayatimda bu kadar kusmamustim. Cikarimca midem rahatladi ama ishalim halen. Birde elevit geri geldi bogazima takildi gitmiyor yutkunurken acayip aciyor.
Maşallah göbeğine de bebişine de canım, tam hamile göbeği olmuş, benimki hala arada bir şeyGünaydınnnn geç uyanan güzel anneler. Erkenden uyananlara da merhaba. Göbüşümüz büyüyor sizinle paylaşmak istedim. :) Sağlıkla kucaklarımıza versin inşallah Allahım
Evet accile geldik. Salgin var dedilerGeçmiş olsun, doktora gittin mi? Yediklerinden olabilir belki, bol su iç.
Benim de birkaç sefer sert vurdu kuzum, korktum ben de :) ama dün akşamdan beri tık yok, simdi de vursun da korkutsun diye bekliyorum. ÖzledimGünaydın herkese benim minik gece uyutmadi beni sol tarafım çok ağrıdı göğsüm ün altı kaburga larım ağrıdı neden acaba sizinde oluyomu tek taraflı ağrı böyleçok hareketli oldu bide minik yavrum dün iki defa sağlam vurdu korktum aniden
Çok geçmiş olsun, simdi iyisindir inşallah.Teşekkür ederim. Sabah gene fenalasinca acile geldok serum ates dusurucufalan yaptilar
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. .bebiş imiz için daha fazla dikkat edelim.Evet accile geldik. Salgin var dediler
Çok geçmiş olsun, simdi iyisindir inşallah.[/QUOTE]Benim de birkaç sefer sert vurdu kuzum, korktum ben de :) ama dün akşamdan beri tık yok, simdi de vursun da korkutsun diye bekliyorum. Özledim
Teşekkür ederim. Sabah gene fenalasinca acile geldok serum ates dusurucufalan yaptilar
Yatak odamda yer yok kiBenim istedigim bu tarzda bi yatak kenar tahtalari cikabiliyor bebegin yasina gore 3 kademeli yukseklik ayari var.kenar tahlari ciktigi zaman bildiginiz yatak oluyor rahat 4-5 yasina kadar kullanilabilecek bi yatak hem kullanisli hemde gorunusu guzel olsun diyorsaniz bu yataklardan almanizi tavsiye ederim :)
Eki Görüntüle 1230020
enim surekli oyle cnm kaburgalar aviliyor çürükmüş gibi aciyor oturdugumdada cok oluyorGünaydın herkese benim minik gece uyutmadi beni sol tarafım çok ağrıdı göğsüm ün altı kaburga larım ağrıdı neden acaba sizinde oluyomu tek taraflı ağrı böyleçok hareketli oldu bide minik yavrum dün iki defa sağlam vurdu korktum aniden
Devlet değil canım özelcanım devlet okulu ise kesin yanlışlık var özelse bu hafta baslayabilir. Evet bende öğretmenim zor ama sevimli meslek çocuklarım için daha iyi tabi
canım ben kızım da park yatak aldım içine kayınvalıdeme ölçüsüne göre yun döşek yastik yaptırdım mis gibi yattı kuzum iki haftaya bi ters çevirdim döşeğinde yatakta oturmaya başlayınca 8 aylık falan aşağıya indirdim 2yaşına kadar çok güzel kullandık sallanmaya özelliği hafifliği çok kullanıslıydı yaz başında kaldırdım odasini yaptım rana aldım şimdi onda beraber yatıyoruz o uyuyunca ben kaçıyorum oglusuma da kizimin odasına park yatağı kurup geceleride ev tipi ana dizi arada yanımda kalsin diye alacagim bunu baştan ayrı odaya alıştırmak istiyorum :)
Cok geçmiş olsun canim. Şimdi nasılsin daha iyisindir inşallahGünaydın hanimlar.
Cok kotu bir gece gecirdim. Asiri kusma ve ishal oldum. Hayatimda bu kadar kusmamustim. Cikarimca midem rahatladi ama ishalim halen. Birde elevit geri geldi bogazima takildi gitmiyor yutkunurken acayip aciyor.
Maşallah canımmmm cok tatlıı göbüşGünaydınnnn geç uyanan güzel anneler. Erkenden uyananlara da merhaba. Göbüşümüz büyüyor sizinle paylaşmak istedim. :) Sağlıkla kucaklarımıza versin inşallah Allahım
Off çabuk geçer inşallah çok kötü bir ağrı ya ..B
enim surekli oyle cnm kaburgalar aviliyor çürükmüş gibi aciyor oturdugumdada cok oluyor
. Hayirli olsun tatlim gule gule kullanin mustafanlaBu arada 1 ay önce yurt dışından sipariş verdiğim ürünler nihayet geldi.
Haydi hanımlar artık başlayın sizde yahu
Hepsi istediğim gibi geldi.
Mavi montu arkadaşımın 3 yaşındaki oğlunun doğum günü için sipariş etmiştim. 2 yaştan başlıyor. Mustafam büyüsün ona da renklilerinden alacağım inşallah
Eki Görüntüle 1229114
. Gecmis olsun canim. Gecen hafta bende aynen boyle olmustum. Gyno ferro sanol ve elevit kullaniyodum.belki sanada ondan olmustur. Demir Hapi mide ve bagirsaklara cok zarar veriyomus 6 gun falan kullanmadim tekrar basladim sonra. Elevit yerinede decavit kullaniyorumGünaydın hanimlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?