2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim bizde iyiyiz kizim bugun beni uyandirmadi dun cok hareketliydi uyakaldi heralde kahvaltimi yaptim az sonra cikolatayla yine deniycem belki hareket eder

Bişi sorucam kızlar dün Dr a gittik elleri başında ve kulaklarında hiç yüzünü göstermedi bize uyuyormuş cadı :) 18+5 olmuşuz ağırlığımızda 260 gr normalmi sizce? Birde haftaya 4lü test dedi oda ikili test gbi bir tüp kanla mı yapılıyor ?

Günaydın herkese benim minik gece uyutmadi beni sol tarafım çok ağrıdı göğsüm ün altı kaburga larım ağrıdı neden acaba sizinde oluyomu tek taraflı ağrı böyle çok hareketli oldu bide minik yavrum dün iki defa sağlam vurdu korktum aniden

Günaydınnnn geç uyanan güzel anneler. Erkenden uyananlara da merhaba. Göbüşümüz büyüyor sizinle paylaşmak istedim. :) Sağlıkla kucaklarımıza versin inşallah Allahım

Eklentiler

• IMG_20140830_101124.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 77
Günaydınnnn geç uyanan güzel anneler. Erkenden uyananlara da merhaba. Göbüşümüz büyüyor sizinle paylaşmak istedim. :) Sağlıkla kucaklarımıza versin inşallah Allahım
Maşallah göbeğine de bebişine de canım, tam hamile göbeği olmuş, benimki hala arada bir şey

Reactions: idL
UOTE="sezin_uk, post: 36691879, member: 598851"]Günaydın canım. Çok geçmiş olsun. Elevit boğazında erimesin tahriş edebilir. Acile falan gitsen bişey yaparlar belki.[/QUOTE]
Teşekkür ederim. Sabah gene fenalasinca acile geldok serum ates dusurucufalan yaptilar

Benim de birkaç sefer sert vurdu kuzum, korktum ben de :) ama dün akşamdan beri tık yok, simdi de vursun da korkutsun diye bekliyorum. Özledim

Teşekkür ederim. Sabah gene fenalasinca acile geldok serum ates dusurucufalan yaptilar
Çok geçmiş olsun, simdi iyisindir inşallah.

Çok geçmiş olsun, simdi iyisindir inşallah.[/QUOTE]
Evet özledim bebeğimi hareket etsin sürekli isterim ama uyuyo minnak yerim onu ben allahım korusun hepimizin bebeklerini. .

Yatak odamda yer yok ki mecburiyet bizimkisi sılacım :)

B
enim surekli oyle cnm kaburgalar aviliyor çürükmüş gibi aciyor oturdugumdada cok oluyor

Kızlar konserve işine giriştim, bu sene bolca domates yapmak istiyorum. Bebekle yemek yapmak kolay olsun, elimin altında olsun diye. Bugün biraz fasulye yapıyorum, yarın da kayınvalidem, görümcemle, eşim, enişte falan ailecek domates yapıcaz, paylaşıcaz hep öyle yapıyoruz. Geçen sene domates yaparken kanamam vardı ikinci bebişi kaybetmiştik, şimdi aklıma geldi yine içim buruldu. Çok şükür bugünümüze, inşallah sağlıkla tamamliycaz bu sefer.

Devlet değil canım özel Ondan sanırım erken başlamask

Günaydın hanimlar.

Cok kotu bir gece gecirdim. Asiri kusma ve ishal oldum. Hayatimda bu kadar kusmamustim. Cikarimca midem rahatladi ama ishalim halen. Birde elevit geri geldi bogazima takildi gitmiyor yutkunurken acayip aciyor.
Cok geçmiş olsun canim. Şimdi nasılsin daha iyisindir inşallah

. Hayirli olsun tatlim gule gule kullanin mustafanla bende kizima bi suru sey aldim bi gun album yapicam :) bunlari hangi internet sitesinden aldin bende bakayim. Butikbebe ye bakiyorum ara sira ama cok kaliteli gelmiyo ordaki urunler bana

Günaydın hanimlar.

Cok kotu bir gece gecirdim. Asiri kusma ve ishal oldum. Hayatimda bu kadar kusmamustim. Cikarimca midem rahatladi ama ishalim halen. Birde elevit geri geldi bogazima takildi gitmiyor yutkunurken acayip aciyor.
. Gecmis olsun canim. Gecen hafta bende aynen boyle olmustum. Gyno ferro sanol ve elevit kullaniyodum.belki sanada ondan olmustur. Demir Hapi mide ve bagirsaklara cok zarar veriyomus 6 gun falan kullanmadim tekrar basladim sonra. Elevit yerinede decavit kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…