Annenler nerede şulecim?Canim benim de cok tuhafima gidiyo. Bazen ay ayyyy falan diyorum hareket ettikce. Ama bi yandan da hosuma gidiyor :)
Canim eryamanda goksu parkinin oralari dusunduk ama hem kiralar cok yuksek hem de annemlere ablamlara cok uzak kaliyor. Bebise onlar bakacagi icin bizim icin ilerde sikinti olabilir. Acaba diyoruz coft vasitayi goze alip onlara yakin bi yerde mi ev tutsak bebis icin :/
Bana da fayda etmedi. :) biraz daha bekliycez demek ki.Aynıyız canım, çikolata falan fayda etmedi henüz bizimkine, doktor 22. haftaya kadar normal dedi, sabırsızlanıyorum...
Hayırdır sılacım ya önemli bişey yoktur umarımdunden beri iyi degilim hem ruhen hemde bedenen o yuzden bakip bakip cikiyorum birsey yazasim gelmiyor...
Çok güzellermiş ya internette mi buldun ??Teyzoşlari aradigim triko tulumlardan buldum Eki Görüntüle 1230649 Eki Görüntüle 1230650
Aynen sılam bende 4 yıldır evliyim hep yalnızım komşularımın çoğu çalışıyo ben hep çocuk olsun sonra çalışırım diye evde oturdum inşallah bana da yoldaş olur yawrum 4 gözle onu bekliom :)Aslında su var ondan canım sıkkın dicek birsey yok şükür ama bilmiyorum dünden beridir icimde bi sıkıntı kasvet elim ayagim tutmuyor durmadan yatsam haftasonu ogluslada evde eşim calisiyor dışarı kaskaranlik yağmurlu rabbim hayira cikarsin inşallah ...
Sulem inşallah sende uygun bi yerden bulursun evini hamile halinde zor olucak ev araması ama rabbim pat diye gönlünce bi yerden güzel bir ev cikarir inşallah karsina ...
Sandom yanlizlik on senedir benim kaderim esim calisir ben evde onu beklerim gece geliyor isten o zaman da benim uykum geliyor ben yatıyorum.cocuklar hafta içinde okuldalar haftasonu yanimdalar sadece iste inşallah can yoldasim gelicek dort ay sonra ama uc yasina girdimi oda krese baslicak yine yanliz kalicam.napalim bazılarının kaderi yanlizlikmis o bazıları icinde bende varim maleseff
Evet canim aziz bebe online denÇok güzellermiş ya internette mi buldun ??
Silam yaa cevrimici olan arkadaslari nasil gorucem siz gorebiliyomusunuzAslında su var ondan canım sıkkın dicek birsey yok şükür ama bilmiyorum dünden beridir icimde bi sıkıntı kasvet elim ayagim tutmuyor durmadan yatsam haftasonu ogluslada evde eşim calisiyor dışarı kaskaranlik yağmurlu rabbim hayira cikarsin inşallah ...
Sulem inşallah sende uygun bi yerden bulursun evini hamile halinde zor olucak ev araması ama rabbim pat diye gönlünce bi yerden güzel bir ev cikarir inşallah karsina ...
Sandom yanlizlik on senedir benim kaderim esim calisir ben evde onu beklerim gece geliyor isten o zaman da benim uykum geliyor ben yatıyorum.cocuklar hafta içinde okuldalar haftasonu yanimdalar sadece iste inşallah can yoldasim gelicek dort ay sonra ama uc yasina girdimi oda krese baslicak yine yanliz kalicam.napalim bazılarının kaderi yanlizlikmis o bazıları icinde bende varim maleseff
ayy sen de mi okul incesi ogretmenisin ben de ben dehayırlı olsun canım okul öncesi şart diyorum bi okul öncesi öğretmeni olarak :) bu pazartesi değil he 8 eylül rotasyon haftası şaşırma :) hem birbirinizi ozxleyın ana oğul gelişsin kuşun hergün ne yaptığını anlatsin ilk iki hafta aglak geçebilir çocuğunla konuş ona cesaret ver ay benim ogrencilerm nasıl olacak acaba canlarım benim :)
kolay gelsin canim. ben de su temizligimi b bitirsem girisicem o işlere. özellikle aci sosa bayiliyorum kahvaltıda bile yerim yaniKızlar konserve işine giriştim, bu sene bolca domates yapmak istiyorum. Bebekle yemek yapmak kolay olsun, elimin altında olsun diye. Bugün biraz fasulye yapıyorum, yarın da kayınvalidem, görümcemle, eşim, enişte falan ailecek domates yapıcaz, paylaşıcaz hep öyle yapıyoruz. Geçen sene domates yaparken kanamam vardı ikinci bebişi kaybetmiştik, şimdi aklıma geldi yine içim buruldu. Çok şükür bugünümüze, inşallah sağlıkla tamamliycaz bu sefer.
gozunaydin canim hem bebek için hem tayin için.. inşaallah bir gün ben de memleketine tayinimin ciktigini görebilirimMerhaba bayanlar. Bebisimin cinsiyeti kizmis. Sonunda ogrendik cok sukur. Benim es ozrunden tayinim de Kazan'a cikti. Esimin gorev yeri ise Mamak. Ev ariyoruz iki gundur. Su halimle gezmedigim yer kalmadi. Napicaz bilmiyorum. Nerden tutmayi dusunsek ikimiz de cift vasita yapiyoruz. Kiralar cok yuksek zaten. Bir de ustune hem yol masrafi hem de gidia gelis cilesi cok zor olacak bizim icin. Ankara'yi bilenler bize bi akil verin ne olur. Esim subatta tekrar es ozrunden ikamet ettigimiz yere tayin isteyebilecek. O yuzden benim ulasimim bi nebze daha onemli Kazan'a. Dualarinizi esirgemeyin lutfen cok sikintidayim..
hayrola canim neyin vardunden beri iyi degilim hem ruhen hemde bedenen o yuzden bakip bakip cikiyorum birsey yazasim gelmiyor...
Neyin var Sılacım diyecektim sonra gördüm canım bence hormonlardan oluyo kötüye yorma neredeyse hamile kaldığından beri bede hergün kendime kafayı takıp üzülecek birşey buluyorum aslında gereksiz hepsi yapmamaya çalışalım dizginlerin kendimizidunden beri iyi degilim hem ruhen hemde bedenen o yuzden bakip bakip cikiyorum birsey yazasim gelmiyor...
Aynı ben elimle karnıma biraz bastırınca oynuyo benimki , dün bastırdım biraz bi vurdu hiç o kadar net hissetmemiştim çığlık atarak ayağa fırladım resmen korkudanCanim benim de cok tuhafima gidiyo. Bazen ay ayyyy falan diyorum hareket ettikce. Ama bi yandan da hosuma gidiyor :)
Çok güzellermiş canım bende bakayımTeyzoşlari aradigim triko tulumlardan buldum Eki Görüntüle 1230649 Eki Görüntüle 1230650
CanIm cok normal takilma sen ben 20 haftalikim 36 beden kiyafetlerimi giyiyorum hala[/QUOTE]OTE="Esra8891, post: 36697464, member: 603170"]Sevgili ocak anneleri oncelikle hepinize hayirli dogumlar diliyorum . Bende rabbim nasip ederse mart annesi olacagim . İlk bebegim olacak o yuzden biraz cahillik var.. Size danismak isredigim bi konu var umarim bana yardim edersiniz. 14. Haftamdayim ilk aylar 5 kilo verdim daha yeni yeni bulantim bitti ama herkes karnin cikmadi diye soylenip duruyor. Surekli korku halindeyim. İkili testimde guzel cikti ama ikide bi karnima bakiyorum psikolojim bozuldu iyice bana bi akil verin sizin nasil oldu .. Cok tesekkur ediyorum simdiden hepinize de
canım çok normal daha yeni yeni çıkmaya başladı benim 1-2 haftadır. 19 haftamdayım. aklına kötü şeyler getirme lütfen tadını çıkar hamileliğinin hayırlı olsun bebeğin inşaallahSevgili ocak anneleri oncelikle hepinize hayirli dogumlar diliyorum . Bende rabbim nasip ederse mart annesi olacagim . İlk bebegim olacak o yuzden biraz cahillik var.. Size danismak isredigim bi konu var umarim bana yardim edersiniz. 14. Haftamdayim ilk aylar 5 kilo verdim daha yeni yeni bulantim bitti ama herkes karnin cikmadi diye soylenip duruyor. Surekli korku halindeyim. İkili testimde guzel cikti ama ikide bi karnima bakiyorum psikolojim bozuldu iyice bana bi akil verin sizin nasil oldu .. Cok tesekkur ediyorum simdiden hepinize de
Allah razi olsun canim insallah ya keske daha once yazsaymisim buraya :)canım çok normal daha yeni yeni çıkmaya başladı benim 1-2 haftadır. 19 haftamdayım. aklına kötü şeyler getirme lütfen tadını çıkar hamileliğinin hayırlı olsun bebeğin inşaallah
canım gebeliğin hayırlı olsun inşaallah sağ salim kucağına almak nasip olur çok sevindim inan kiİyi akşamlar herkese geçen gebeliğimdeki gibi inanılmaz kalça ağrım var batıyor hep topallıyorum henüz yeni kan tahlili yapmadım hcg 62.59 sat 27 temmuz dediğiniz gibi akışına bıraktım doktorum 6 sında çağırdı. Önceki gebeliktede böle topallama. Oldu ve sonra kanamam ve düşük korkuyorum şimdi netten magnezyum eksikliğinden olabileceği yazıyor sizdede olmuşmuydu
Kimseyi dinleme canım, ben 20. haftamdayım, çok az çıktı göbeğim, ben de hemen hamile olduğum belli olsun istiyorum ama eninde sonunda büyüyecek, tadını çıkar her günün, özlicez bu günleriSevgili ocak anneleri oncelikle hepinize hayirli dogumlar diliyorum . Bende rabbim nasip ederse mart annesi olacagim . İlk bebegim olacak o yuzden biraz cahillik var.. Size danismak isredigim bi konu var umarim bana yardim edersiniz. 14. Haftamdayim ilk aylar 5 kilo verdim daha yeni yeni bulantim bitti ama herkes karnin cikmadi diye soylenip duruyor. Surekli korku halindeyim. İkili testimde guzel cikti ama ikide bi karnima bakiyorum psikolojim bozuldu iyice bana bi akil verin sizin nasil oldu .. Cok tesekkur ediyorum simdiden hepinize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?