2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Annenler nerede şulecim?
Göksu parkının karşı tarafında yeni yapılan evler var, ist. yolu kenarında belki oralar daha uygundur.

dunden beri iyi degilim hem ruhen hemde bedenen o yuzden bakip bakip cikiyorum birsey yazasim gelmiyor...
Hayırdır sılacım ya önemli bişey yoktur umarım bende farklı değilim babam rahatsız olduğu için annem gelemiyo ablam kızının okulu için istanbulda kaynanamlsrı saymıom onlar kendi keyfinde yazlıkta ben yapayalnız evde yatıom patlamak üzereyim kocam akşam işten geliyo marketimiz var akşamları da markete gidiyo yine yalnızım konuşmaya hasretim yani ee bide hareketsizlikten her tarafım ağrıyo kütürdüyo artık yürüdükçe bugün tek mutlu eden haber 4 lü taramamın iyi çıkmış olması çok şükür darısı herkesin başına inşallah :) anam ne dertliymişim bende yaa hadi bende dün geceki duygu patlamamı anlatayım kocama neler alamamız gerekli diye sayıyodum kocam biara televizyona baktı diye ben bi başladım hem ağlıyom hem sen ilgilenmiyosun yok sen düşüncesizsin bu kadar rahat olunur mu ama nasıl söleniyom arayada zaten sütümü de yapmadın bu akşam bana hiç bakmıyosun diye sokuşturuom yani adamın resmen burnundan getirdim televizyona baktı diye özür dileye dileye bi hal oldu yane :)

Aslında su var ondan canım sıkkın dicek birsey yok şükür ama bilmiyorum dünden beridir icimde bi sıkıntı kasvet elim ayagim tutmuyor durmadan yatsam haftasonu ogluslada evde eşim calisiyor dışarı kaskaranlik yağmurlu rabbim hayira cikarsin inşallah ...
Sulem inşallah sende uygun bi yerden bulursun evini hamile halinde zor olucak ev araması ama rabbim pat diye gönlünce bi yerden güzel bir ev cikarir inşallah karsina ...
Sandom yanlizlik on senedir benim kaderim esim calisir ben evde onu beklerim gece geliyor isten o zaman da benim uykum geliyor ben yatıyorum.cocuklar hafta içinde okuldalar haftasonu yanimdalar sadece iste inşallah can yoldasim gelicek dort ay sonra ama uc yasina girdimi oda krese baslicak yine yanliz kalicam.napalim bazılarının kaderi yanlizlikmis o bazıları icinde bende varim maleseff

Aynen sılam bende 4 yıldır evliyim hep yalnızım komşularımın çoğu çalışıyo ben hep çocuk olsun sonra çalışırım diye evde oturdum inşallah bana da yoldaş olur yawrum 4 gözle onu bekliom :)

Silam yaa cevrimici olan arkadaslari nasil gorucem siz gorebiliyomusunuz

ayy sen de mi okul incesi ogretmenisin ben de ben de

kolay gelsin canim. ben de su temizligimi b bitirsem girisicem o işlere. özellikle aci sosa bayiliyorum kahvaltıda bile yerim yanidomates dediğin ne oluyor buzluga mi atiyorsunuz canin

gozunaydin canim hem bebek için hem tayin için.. inşaallah bir gün ben de memleketine tayinimin ciktigini görebilirim

dunden beri iyi degilim hem ruhen hemde bedenen o yuzden bakip bakip cikiyorum birsey yazasim gelmiyor...
hayrola canim neyin var

Sevgili ocak anneleri oncelikle hepinize hayirli dogumlar diliyorum . Bende rabbim nasip ederse mart annesi olacagim . İlk bebegim olacak o yuzden biraz cahillik var .. Size danismak isredigim bi konu var umarim bana yardim edersiniz. 14. Haftamdayim ilk aylar 5 kilo verdim daha yeni yeni bulantim bitti ama herkes karnin cikmadi diye soylenip duruyor. Surekli korku halindeyim. İkili testimde guzel cikti ama ikide bi karnima bakiyorum psikolojim bozuldu iyice bana bi akil verin sizin nasil oldu .. Cok tesekkur ediyorum simdiden hepinize de

Neyin var Sılacım diyecektim sonra gördüm canım bence hormonlardan oluyo kötüye yorma neredeyse hamile kaldığından beri bede hergün kendime kafayı takıp üzülecek birşey buluyorum aslında gereksiz hepsi yapmamaya çalışalım dizginlerin kendimizi
Canim benim de cok tuhafima gidiyo. Bazen ay ayyyy falan diyorum hareket ettikce. Ama bi yandan da hosuma gidiyor :)
Aynı ben elimle karnıma biraz bastırınca oynuyo benimki , dün bastırdım biraz bi vurdu hiç o kadar net hissetmemiştim çığlık atarak ayağa fırladım resmen korkudan

Çok güzellermiş canım bende bakayım

kizlar temizliğin içinden cikamiyorum evim zaten çok büyük 220m2. temizle temizle bitmiyor.. ptesi is basi yapicam zaten artik yoğun tempo basliyor doğuma kadar. nazil olacak bilmiyorum Allah hepimizin özellikle calisan annelerin yardimcisi olsun

OTE="Esra8891, post: 36697464, member: 603170"]Sevgili ocak anneleri oncelikle hepinize hayirli dogumlar diliyorum . Bende rabbim nasip ederse mart annesi olacagim . İlk bebegim olacak o yuzden biraz cahillik var .. Size danismak isredigim bi konu var umarim bana yardim edersiniz. 14. Haftamdayim ilk aylar 5 kilo verdim daha yeni yeni bulantim bitti ama herkes karnin cikmadi diye soylenip duruyor. Surekli korku halindeyim. İkili testimde guzel cikti ama ikide bi karnima bakiyorum psikolojim bozuldu iyice bana bi akil verin sizin nasil oldu .. Cok tesekkur ediyorum simdiden hepinize de[/QUOTE]
CanIm cok normal takilma sen ben 20 haftalikim 36 beden kiyafetlerimi giyiyorum hala

CanIm cok normal takilma sen ben 20 haftalikim 36 beden kiyafetlerimi giyiyorum hala[/QUOTE]
Hadi yaa :) bende hep acaba sagliksiz mi kalbimi durdu diye endise halindeyim uyku uyuyamaz oldum inanin rabbim yardimcimiz olsun cok tesekkur ederim Allah razi olsun senden

İyi akşamlar herkese geçen gebeliğimdeki gibi inanılmaz kalça ağrım var batıyor hep topallıyorum henüz yeni kan tahlili yapmadım hcg 62.59 sat 27 temmuz dediğiniz gibi akışına bıraktım doktorum 6 sında çağırdı. Önceki gebeliktede böle topallama. Oldu ve sonra kanamam ve düşük korkuyorum şimdi netten magnezyum eksikliğinden olabileceği yazıyor sizdede olmuşmuydu

canım çok normal daha yeni yeni çıkmaya başladı benim 1-2 haftadır. 19 haftamdayım. aklına kötü şeyler getirme lütfen tadını çıkar hamileliğinin hayırlı olsun bebeğin inşaallah

canım çok normal daha yeni yeni çıkmaya başladı benim 1-2 haftadır. 19 haftamdayım. aklına kötü şeyler getirme lütfen tadını çıkar hamileliğinin hayırlı olsun bebeğin inşaallah
Allah razi olsun canim insallah ya keske daha once yazsaymisim buraya :)

canım gebeliğin hayırlı olsun inşaallah sağ salim kucağına almak nasip olur çok sevindim inan ki kalça ağrın ve topallaman hakkında bi fikrim yok malesef ama lütfen aklına kötü şeyler getirmemeye çalış korkmakta haklısın ama Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin.. güzel haberlerini bekliyorum inşaallah....

Kimseyi dinleme canım, ben 20. haftamdayım, çok az çıktı göbeğim, ben de hemen hamile olduğum belli olsun istiyorum ama eninde sonunda büyüyecek, tadını çıkar her günün, özlicez bu günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…