Bukadar pahalımı bu sepetler yaaaaeşime söyledim 5-6 ay için bunu alana kadar düzgün bi yatak alırız daha iyi dedi haklı olarak ama fiyatı epey yüksekmiş
Evet kızlar 5-6 ay için bu fiyat yuksek bunun yanı sıra bebek odası komple düzülecek ve anne kucagı türünden de bişey istiyorum .. Son an'a kadar bekliycem umarım fiyatı düser..
Benim istedigim bu tarzda bi yatak kenar tahtalari cikabiliyor bebegin yasina gore 3 kademeli yukseklik ayari var.kenar tahlari ciktigi zaman bildiginiz yatak oluyor rahat 4-5 yasina kadar kullanilabilecek bi yatak hem kullanisli hemde gorunusu guzel olsun diyorsaniz bu yataklardan almanizi tavsiye ederim :)
Eki Görüntüle 1230020
ben hala karar veremedim ne alacağıma aslında büyüyen beşiklerden almak istiyorum ama bunlarda çok güzelEki Görüntüle 1229930
sayet ic tekstili dahilse cok uygun canim ben de sunu begendim ic malzemesiyle 800 de anlastik
merhaba,Merhaba kızlar. Uzun zamandır uğrayamadım buraya. Mide bulantım geçti ama şimdi de tansiyon inip çıkıyor sürekli. 3 ablam da tansiyon yüzünden erken doğum yaptı. Korkuyorum açıkçası. Doktorum cihangir çakıcı. Çok memnunum. 11. Haftada 2 li test için gittiğimizde cinsiyet kız dedi. Çok yoğun olmasına rağmen ne zaman arasam ulaşıyor ve konuşabiliyorum. 2 arkadaşım onda doğum yaptı. Ama bu tansiyon ve erken doğum riskimden dolayı devlette de bi doktora daha mı gitsem diye düşünüyorum. Çünkü küvez olayı özel hastanelerde hep sıkıntılı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nerde oturuyosunnmerhaba,
ben de hamile olduğunu yeni öğrenenlerdenim. doktor araştırıyorum ve cihangir çakıcı da karar kıldım kılıcam ama sizin gibi şu anda aktif gidenlerden tecrübelerini almak isterim. İyi bir doktor olduğu şüphesiz ama insan hamileliğinde biraz duygusal olarak da tatmin edilmek istiyor. ilgilenmesi nasıldır? yani gittiğinizde hemen bir sonraki hastaya geçmek istiyor gibi bir düşünceye ve hisse kapılıyor musunuz? yoksa uzun uzun ilgilenip nazlıyor mu
Evet kızlar 5-6 ay için bu fiyat yuksek bunun yanı sıra bebek odası komple düzülecek ve anne kucagı türünden de bişey istiyorum .. Son an'a kadar bekliycem umarım fiyatı düser..
ilk oglumda hevesle bende almistim buna benzer birsey ama malesef sadece 4 ay kullanabildim bebek buyudukce yatak gozumde kuculdu sanki icinde rahat edemiyormus gibi gelmeye basladi 4 aydan sonra bebekler done done yatiyor cunki sabit durmuyorlar ve bebek hareket ettikce yatakta sallaniyordu.ben kesinlikle tavsiye etmem boyle bir yatak hem verilen paraya yazik hemde kullanissiz heleki uzun omurlu olmayinca iki kere yazik o kadar parar verdim almistim zamaninda ikinci oglumda da 3 ay kadar kullanip kaldirip degerinin cok asagisina cerez parasina sattimpark yataklarida tavsiye etmiyorum bebegin beli icin uygun degil yada park yatak alicaklarin altindaki yatagini cok kaliteli almalari lazimki bebegin beli duzgun bi yerde yatiyor sekilde olsun ilk aylarda bebegin kemik gelisimi icin yattigi yatak cok onemli ...
ben hem bebeklen hemde buyudugunde yatak olabilen yataklardan almayi dusunuyorum diger ogluslarim icin oyle almistim bebek yataginn kenar tahtari ciktimi kucuk bi yatak oluyordu ikiside 3 sene kullandilar bi yatak kullanim suresi icin 3 sene iyi bence.
Sılam haklı benimde hevesim var ama evde fazla eşya gördümmü tepem atıyo Buda ilk bebişimiz nasipse alsam 5-6ay sonra nerede bekleticem fiyat olarakta Sılamın dediği gibi yatak alırsak daha doğru olucak alanlarada hayırlı olsun :)Haklisiniz kizlar ama benim buyuk besigim var ilk kizimdan hep onu kullandim bu 3. son olabilir bundada hevesimi alim dimi ama 3 bebeyede ayni besik buda hevescik zaten simdi oda dizmiyorum ev triblex benden ayri yatmasi icin buyumesi lazim
selam canım benimde sivilceler geçmek bilmedi, izde kalıyor maalesef. pişik kremi iyi geliyormuş diye okumuştum, bebeklere kullanıldığına göre gebelerde kullanabilir diye düşünerek aldım ve kullanıyorum. mucize yaratmadı ama en azından kızarık görünümü azalttı. tavsiye edebilirimBu p.tesi mi canım kafam karıştıBen de oğlumu kayıt ettirdim hatta bugün listeler asılcaktı ama kızım kaç gündür ateşliydi onunla ilgilenmekten bugünkü asılan listeye bakamadım Okul hem senin için hem de oğlun için büyük ve güzel bir değişiklik olacak annesi bak görürsün hergün elinde senin için çizdiği resimlerle gelecek beslenmelerini itinayla yemeyecek yaramazlık yapıcak filan Allah'ım güzel yazılar yazsın..
Kızlar şubat annelerine de sordum sizlere de sorayım,hala sivilcelerden muzdarip olan var mı aranızda?Benim sivilcelerim mercimek büyüklüğünde filanlar hem de çok acıyorlar.Görüntüsü de bir o kadar kötü tabii,acaba ne yapabilirim şöyle kurutacak birşeyler yok mu ki,yardımcı olursaız sevinirim,hepiniz öpüldünüz
ben hala karar veremedim ne alacağıma aslında büyüyen beşiklerden almak istiyorum ama bunlarda çok güzel
gule gule kullanınEki Görüntüle 1229930
sayet ic tekstili dahilse cok uygun canim ben de sunu begendim ic malzemesiyle 800 de anlastik
sılam park yatak bana da çok itici gelıyorilk oglumda hevesle bende almistim buna benzer birsey ama malesef sadece 4 ay kullanabildim bebek buyudukce yatak gozumde kuculdu sanki icinde rahat edemiyormus gibi gelmeye basladi 4 aydan sonra bebekler done done yatiyor cunki sabit durmuyorlar ve bebek hareket ettikce yatakta sallaniyordu.ben kesinlikle tavsiye etmem boyle bir yatak hem verilen paraya yazik hemde kullanissiz heleki uzun omurlu olmayinca iki kere yazik o kadar parar verdim almistim zamaninda ikinci oglumda da 3 ay kadar kullanip kaldirip degerinin cok asagisina cerez parasina sattimpark yataklarida tavsiye etmiyorum bebegin beli icin uygun degil yada park yatak alicaklarin altindaki yatagini cok kaliteli almalari lazimki bebegin beli duzgun bi yerde yatiyor sekilde olsun ilk aylarda bebegin kemik gelisimi icin yattigi yatak cok onemli ...
ben hem bebeklen hemde buyudugunde yatak olabilen yataklardan almayi dusunuyorum diger ogluslarim icin oyle almistim bebek yataginn kenar tahtari ciktimi kucuk bi yatak oluyordu ikiside 3 sene kullandilar bi yatak kullanim suresi icin 3 sene iyi bence.
aynen benım ıstediğimde buBenim istedigim bu tarzda bi yatak kenar tahtalari cikabiliyor bebegin yasina gore 3 kademeli yukseklik ayari var.kenar tahlari ciktigi zaman bildiginiz yatak oluyor rahat 4-5 yasina kadar kullanilabilecek bi yatak hem kullanisli hemde gorunusu guzel olsun diyorsaniz bu yataklardan almanizi tavsiye ederim :)
Eki Görüntüle 1230020
canım devlet okulu ise kesin yanlışlık var özelse bu hafta baslayabilir. Evet bende öğretmenim zor ama sevimli meslek çocuklarım için daha iyi tabiAy canım sende mi öğretmensinnnn. Valla bize öyle söyledi öğretmenimiz pazartesi gelin ilk bi hafta yarım gün olacam sende duracaksın burda dedi. Konusuyorum canımmm konusmazmıyım. Şuan çok istekli gelmek istemedi eve ağladı inşallah hep böyle istekli olur. Paşamdan çok sanırım ben ağlıcammm hüngürttt
canım ben kızım da park yatak aldım içine kayınvalıdeme ölçüsüne göre yun döşek yastik yaptırdım mis gibi yattı kuzum iki haftaya bi ters çevirdim döşeğinde yatakta oturmaya başlayınca 8 aylık falan aşağıya indirdim 2yaşına kadar çok güzel kullandık sallanmaya özelliği hafifliği çok kullanıslıydı yaz başında kaldırdım odasini yaptım rana aldım şimdi onda beraber yatıyoruz o uyuyunca ben kaçıyorum oglusuma da kizimin odasına park yatağı kurup geceleride ev tipi ana dizi arada yanımda kalsin diye alacagim bunu baştan ayrı odaya alıştırmak istiyorum :)ilk oglumda hevesle bende almistim buna benzer birsey ama malesef sadece 4 ay kullanabildim bebek buyudukce yatak gozumde kuculdu sanki icinde rahat edemiyormus gibi gelmeye basladi 4 aydan sonra bebekler done done yatiyor cunki sabit durmuyorlar ve bebek hareket ettikce yatakta sallaniyordu.ben kesinlikle tavsiye etmem boyle bir yatak hem verilen paraya yazik hemde kullanissiz heleki uzun omurlu olmayinca iki kere yazik o kadar parar verdim almistim zamaninda ikinci oglumda da 3 ay kadar kullanip kaldirip degerinin cok asagisina cerez parasina sattimpark yataklarida tavsiye etmiyorum bebegin beli icin uygun degil yada park yatak alicaklarin altindaki yatagini cok kaliteli almalari lazimki bebegin beli duzgun bi yerde yatiyor sekilde olsun ilk aylarda bebegin kemik gelisimi icin yattigi yatak cok onemli ...
Hoşgeldin canım, ben de ankaradayım. Doktorumu çok araştırdım Cemil Kaya'ya gidiyorum. İlgisinden, yaklaşımından, tecrübesinden çok memnunum, eşim de her muayeneye geliyor ve o da çok beğeniyor. Daha önce iki erken kayıp yaşadım o zaman tepe primeda başka bir doktora gidiyordum. ( cihangir bey değil ama bilinen iyi bir doktordu) ilgi olarak çok geride kalıyor, çok rahat ve sürekli "bişey olmaz, takma kafana" gibi şeyler söyleyen, beni rahatlatamayan bir doktordu. Kapısında kuyruklar vardı ama ben memnun kalmamıştım.merhaba,
ben de hamile olduğunu yeni öğrenenlerdenim. doktor araştırıyorum ve cihangir çakıcı da karar kıldım kılıcam ama sizin gibi şu anda aktif gidenlerden tecrübelerini almak isterim. İyi bir doktor olduğu şüphesiz ama insan hamileliğinde biraz duygusal olarak da tatmin edilmek istiyor. ilgilenmesi nasıldır? yani gittiğinizde hemen bir sonraki hastaya geçmek istiyor gibi bir düşünceye ve hisse kapılıyor musunuz? yoksa uzun uzun ilgilenip nazlıyor mu
Günaydın canım. Çok geçmiş olsun. Elevit boğazında erimesin tahriş edebilir. Acile falan gitsen bişey yaparlar belki.Günaydın hanimlar.
Cok kotu bir gece gecirdim. Asiri kusma ve ishal oldum. Hayatimda bu kadar kusmamustim. Cikarimca midem rahatladi ama ishalim halen. Birde elevit geri geldi bogazima takildi gitmiyor yutkunurken acayip aciyor.
Detaylı açıklamaların ve cevabın için çok teşekkür ederim. Hemen araştırmaya başlıyorum :) umarım bebişini sağlıkla kucağına alırsın, senin çok az kalmış :)Hoşgeldin canım, ben de ankaradayım. Doktorumu çok araştırdım Cemil Kaya'ya gidiyorum. İlgisinden, yaklaşımından, tecrübesinden çok memnunum, eşim de her muayeneye geliyor ve o da çok beğeniyor. Daha önce iki erken kayıp yaşadım o zaman tepe primeda başka bir doktora gidiyordum. ( cihangir bey değil ama bilinen iyi bir doktordu) ilgi olarak çok geride kalıyor, çok rahat ve sürekli "bişey olmaz, takma kafana" gibi şeyler söyleyen, beni rahatlatamayan bir doktordu. Kapısında kuyruklar vardı ama ben memnun kalmamıştım.
Cemil Bey'i araştır mutlaka, ben özet olarak geçeyim. Kendisi doçent, daha önce güven hastanesinde çalışmış, şimdi tobbda yarı zamanlı çalışıyor. Muayenehanesi çukurambarda. Normal doğumu destekliyor. Cihazı son teknoloji, bizimkinin cinsiyetini 12.haftada söyledi. İstediğim zaman ofisten, cepten ulaşabiliyorum. Her soruma açıklayıcı, tatmin edici cevaplar veriyor ve psikolojik olarak da rahatlatıyor. Hiç bir zaman bu çıksa artık sıradaki hastayı alsam gibi bir şey hissetmedim. Bir de tobb'da doğum düşünüyorsan oranın doktoru olduğu için ilgi de farklı olur.
Yorumlar için eniyihekim sitesinden bakabilirsin. Bir de tobb etü hastanesinin foursquardeki yorumlarında bile başka doktor adı geçmezken Cemil bey'i 8-10 kere yazmışlar ben ona da şaşırdım ve mutlu oldum açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?