2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Benim istedigim bu tarzda bi yatak kenar tahtalari cikabiliyor bebegin yasina gore 3 kademeli yukseklik ayari var.kenar tahlari ciktigi zaman bildiginiz yatak oluyor rahat 4-5 yasina kadar kullanilabilecek bi yatak hem kullanisli hemde gorunusu guzel olsun diyorsaniz bu yataklardan almanizi tavsiye ederim :)

Bukadar pahalımı bu sepetler yaaaa eşime söyledim 5-6 ay için bunu alana kadar düzgün bi yatak alırız daha iyi dedi haklı olarak ama fiyatı epey yüksekmiş

Evet kızlar 5-6 ay için bu fiyat yuksek bunun yanı sıra bebek odası komple düzülecek ve anne kucagı türünden de bişey istiyorum .. Son an'a kadar bekliycem umarım fiyatı düser..

Haklisiniz kizlar ama benim buyuk besigim var ilk kizimdan hep onu kullandim bu 3. son olabilir bundada hevesimi alim dimi ama 3 bebeyede ayni besik buda hevescik zaten simdi oda dizmiyorum ev triblex benden ayri yatmasi icin buyumesi lazim

Heeeh benim evdeki bundan yenisi sepet ama teyzeleri cok guzel deyilmi

merhaba,

ben de hamile olduğunu yeni öğrenenlerdenim. doktor araştırıyorum ve cihangir çakıcı da karar kıldım kılıcam ama sizin gibi şu anda aktif gidenlerden tecrübelerini almak isterim. İyi bir doktor olduğu şüphesiz ama insan hamileliğinde biraz duygusal olarak da tatmin edilmek istiyor. ilgilenmesi nasıldır? yani gittiğinizde hemen bir sonraki hastaya geçmek istiyor gibi bir düşünceye ve hisse kapılıyor musunuz? yoksa uzun uzun ilgilenip nazlıyor mu

Nerde oturuyosunn

Evet kızlar 5-6 ay için bu fiyat yuksek bunun yanı sıra bebek odası komple düzülecek ve anne kucagı türünden de bişey istiyorum .. Son an'a kadar bekliycem umarım fiyatı düser..

Haklisiniz kizlar ama benim buyuk besigim var ilk kizimdan hep onu kullandim bu 3. son olabilir bundada hevesimi alim dimi ama 3 bebeyede ayni besik buda hevescik zaten simdi oda dizmiyorum ev triblex benden ayri yatmasi icin buyumesi lazim
Sılam haklı benimde hevesim var ama evde fazla eşya gördümmü tepem atıyo Buda ilk bebişimiz nasipse alsam 5-6ay sonra nerede bekleticem fiyat olarakta Sılamın dediği gibi yatak alırsak daha doğru olucak alanlarada hayırlı olsun :)

Hayırlı aksamlar canlarım... Kardeşimin nişanı dolayısıyla giremiyorum bazen okuyorum amayazamıyprum inşallah kötü bi durum yoktur hepiiz iyisinizdir...
Bizde iyiyiz şükür...bi kaç alsilik dısunda ama saglık yönünden degil aksılık pek takmıyorum o yüsden
Enkısa zamanda görüsürz .... Beni özlediniz mi bilmiyeum ...özlediyseniz bni begenin bakayım kac kısı seviyo beni :))))
Takılıyorum bebişlerim hepinizi öpüyorum ...

selam canım benimde sivilceler geçmek bilmedi, izde kalıyor maalesef. pişik kremi iyi geliyormuş diye okumuştum, bebeklere kullanıldığına göre gebelerde kullanabilir diye düşünerek aldım ve kullanıyorum. mucize yaratmadı ama en azından kızarık görünümü azalttı. tavsiye edebilirim

ben hala karar veremedim ne alacağıma aslında büyüyen beşiklerden almak istiyorum ama bunlarda çok güzel

ben de 5-6 ay sonrasi icin buyuyen besik dusunuyorum canim su anda oda falan yapmicam zaten bulundugumuz yerde uc senekaliciyiz.. ayrica su an hem gomme dolabimiz var hem yatak odamizin dolabi, simdilik dolaba da ihtiyacim yok :) artik gidene kadar besik olarak kullanirim gittigim yerde yatak olarak kullanip bir dolap eklerim diye dusundum..

bu sepetlere de acayip hevesim var.. ilk bebegim, tabii ikinciyi isterim ama nasip.. ve gun gelip de ah yapsaydim alsaydim keske demek istemiyorum hicbirsey icin.. pek bi duygusallastim hersey yavrum icin

Eki Görüntüle 1229930

sayet ic tekstili dahilse cok uygun canim ben de sunu begendim ic malzemesiyle 800 de anlastik
gule gule kullanın
sılam park yatak bana da çok itici gelıyor
buyuyen beşik bende ıstıyorum ama
bebek ılk sene yatak odasında uyuyacağı için
yatak odamda o kadar buyuk yer yok
bende ahsap normal beşik almayı düşünüyorum

aynen benım ıstediğimde bu
ben bebek odası alacağım
beşik, 3 kapılı dolabı birde şifonyeri var
şimdiden 2 model aklımda
buyuk ıhtımalle bu ıkı modelden bırını alacağım
ıkısınınde fiyatı içinde yatak uyku setiyle birlikte 1500 tl civarında

canım devlet okulu ise kesin yanlışlık var özelse bu hafta baslayabilir. Evet bende öğretmenim zor ama sevimli meslek çocuklarım için daha iyi tabi
canım ben kızım da park yatak aldım içine kayınvalıdeme ölçüsüne göre yun döşek yastik yaptırdım mis gibi yattı kuzum iki haftaya bi ters çevirdim döşeğinde yatakta oturmaya başlayınca 8 aylık falan aşağıya indirdim 2yaşına kadar çok güzel kullandık sallanmaya özelliği hafifliği çok kullanıslıydı yaz başında kaldırdım odasini yaptım rana aldım şimdi onda beraber yatıyoruz o uyuyunca ben kaçıyorum oglusuma da kizimin odasına park yatağı kurup geceleride ev tipi ana dizi arada yanımda kalsin diye alacagim bunu baştan ayrı odaya alıştırmak istiyorum :)

Günaydın hanimlar.

Cok kotu bir gece gecirdim. Asiri kusma ve ishal oldum. Hayatimda bu kadar kusmamustim. Cikarimca midem rahatladi ama ishalim halen. Birde elevit geri geldi bogazima takildi gitmiyor yutkunurken acayip aciyor.

Hoşgeldin canım, ben de ankaradayım. Doktorumu çok araştırdım Cemil Kaya'ya gidiyorum. İlgisinden, yaklaşımından, tecrübesinden çok memnunum, eşim de her muayeneye geliyor ve o da çok beğeniyor. Daha önce iki erken kayıp yaşadım o zaman tepe primeda başka bir doktora gidiyordum. ( cihangir bey değil ama bilinen iyi bir doktordu) ilgi olarak çok geride kalıyor, çok rahat ve sürekli "bişey olmaz, takma kafana" gibi şeyler söyleyen, beni rahatlatamayan bir doktordu. Kapısında kuyruklar vardı ama ben memnun kalmamıştım.
Cemil Bey'i araştır mutlaka, ben özet olarak geçeyim. Kendisi doçent, daha önce güven hastanesinde çalışmış, şimdi tobbda yarı zamanlı çalışıyor. Muayenehanesi çukurambarda. Normal doğumu destekliyor. Cihazı son teknoloji, bizimkinin cinsiyetini 12.haftada söyledi. İstediğim zaman ofisten, cepten ulaşabiliyorum. Her soruma açıklayıcı, tatmin edici cevaplar veriyor ve psikolojik olarak da rahatlatıyor. Hiç bir zaman bu çıksa artık sıradaki hastayı alsam gibi bir şey hissetmedim. Bir de tobb'da doğum düşünüyorsan oranın doktoru olduğu için ilgi de farklı olur.
Yorumlar için eniyihekim sitesinden bakabilirsin. Bir de tobb etü hastanesinin foursquardeki yorumlarında bile başka doktor adı geçmezken Cemil bey'i 8-10 kere yazmışlar ben ona da şaşırdım ve mutlu oldum açıkçası.

Günaydın hanimlar.

Cok kotu bir gece gecirdim. Asiri kusma ve ishal oldum. Hayatimda bu kadar kusmamustim. Cikarimca midem rahatladi ama ishalim halen. Birde elevit geri geldi bogazima takildi gitmiyor yutkunurken acayip aciyor.
Günaydın canım. Çok geçmiş olsun. Elevit boğazında erimesin tahriş edebilir. Acile falan gitsen bişey yaparlar belki.

Detaylı açıklamaların ve cevabın için çok teşekkür ederim. Hemen araştırmaya başlıyorum :) umarım bebişini sağlıkla kucağına alırsın, senin çok az kalmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…