Oh maşaallah ya hiç bilmem ben böyle şeyleri :) ellerinize kollarınıza sağlık, kolay gelsin. Seneye kuzun kucağındayken yemek nasip olur inşallah.Kızlar konserve işine giriştim, bu sene bolca domates yapmak istiyorum. Bebekle yemek yapmak kolay olsun, elimin altında olsun diye. Bugün biraz fasulye yapıyorum, yarın da kayınvalidem, görümcemle, eşim, enişte falan ailecek domates yapıcaz, paylaşıcaz hep öyle yapıyoruz. Geçen sene domates yaparken kanamam vardı ikinci bebişi kaybetmiştik, şimdi aklıma geldi yine içim buruldu. Çok şükür bugünümüze, inşallah sağlıkla tamamliycaz bu sefer.
gule gule kullanın
sılam park yatak bana da çok itici gelıyor
buyuyen beşik bende ıstıyorum ama
bebek ılk sene yatak odasında uyuyacağı için
yatak odamda o kadar buyuk yer yok
bende ahsap normal beşik almayı düşünüyorum
aynen benım ıstediğimde bu
ben bebek odası alacağım
beşik, 3 kapılı dolabı birde şifonyeri var
şimdiden 2 model aklımda
buyuk ıhtımalle bu ıkı modelden bırını alacağım
ıkısınınde fiyatı içinde yatak uyku setiyle birlikte 1500 tl civarında
canım1500 tl ye çok iyi bulmuşsun genelde fiyatlar 3000 ve üzeri gibi bursa da güya ben daha kendim gidip bakmadım sadece internetten baktım hiç. sen nerede buldun bu mobilyayı.
ya ne güzel ben herşeyi denedim geçmiyor 5. ayıma gircem haftaya hala şiş diş etlerim. doktorum normal oldugunu soyluyor. yani kan basıncı yuksek oldugundan diş etlerin şişiyor dedi ama gececek dogumdan sonra dedi.. ben yine de hemen geçsin istiyorumbende de vardı ilk aylarda o problem hemen diş fırçamı ve diş macunu sensetive olarak değiştirdim,, 1 hafta da kendine geldi diş etlerim,,,,
ben de ilk baştan odasını ayırmak istiyorum herkes 2 yaşına kadar seninle yatar diyor ama alıştırmak istemiyorum sonra bebek için ayrılması zor olabilir belki beşiğinin yerini bile ayarladım ama bakalım hayırlısıcanım devlet okulu ise kesin yanlışlık var özelse bu hafta baslayabilir. Evet bende öğretmenim zor ama sevimli meslek çocuklarım için daha iyi tabi
canım ben kızım da park yatak aldım içine kayınvalıdeme ölçüsüne göre yun döşek yastik yaptırdım mis gibi yattı kuzum iki haftaya bi ters çevirdim döşeğinde yatakta oturmaya başlayınca 8 aylık falan aşağıya indirdim 2yaşına kadar çok güzel kullandık sallanmaya özelliği hafifliği çok kullanıslıydı yaz başında kaldırdım odasini yaptım rana aldım şimdi onda beraber yatıyoruz o uyuyunca ben kaçıyorum oglusuma da kizimin odasına park yatağı kurup geceleride ev tipi ana dizi arada yanımda kalsin diye alacagim bunu baştan ayrı odaya alıştırmak istiyorum :)
Aynıyız canım, çikolata falan fayda etmedi henüz bizimkine, doktor 22. haftaya kadar normal dedi, sabırsızlanıyorum...benim ilk hamileliğim 19. haftamızı bitirdik ama daha hissedemedim. çukulata yiyip deniyim olmassa ben de...
Canım gözün aydın yine de en azından Ankara olmuş. Ben de kazanda sayılırım, akıncı tai lojmanlarındayız. Bizim buradaki okula çıksaydın keşke lojman verebilirlerdi, çok da rahat ederdin. Sen bebekli olacağın için sana yakın bi yer lazım ama eşin de her gün kazandan mamaka gidemez, tam iki uç nokta çıkmış yani. Bence en uygunu eryaman size, kazanın içinde oturmak istemeyebilirsin zaten biraz geri kalmış bi yer bence. Eryamanda istanbul yoluna yakın bi ev tutabilirsiniz. Toplu taşıma kullanacaksanız eşin için metroya senin için de istanbul yoluna yakın bi ev ideal. Ona göre tercih edin bence. Hakkınızda hayırlısı canım.Merhaba bayanlar. Bebisimin cinsiyeti kizmis. Sonunda ogrendik cok sukur. Benim es ozrunden tayinim de Kazan'a cikti. Esimin gorev yeri ise Mamak. Ev ariyoruz iki gundur. Su halimle gezmedigim yer kalmadi. Napicaz bilmiyorum. Nerden tutmayi dusunsek ikimiz de cift vasita yapiyoruz. Kiralar cok yuksek zaten. Bir de ustune hem yol masrafi hem de gidia gelis cilesi cok zor olacak bizim icin. Ankara'yi bilenler bize bi akil verin ne olur. Esim subatta tekrar es ozrunden ikamet ettigimiz yere tayin isteyebilecek. O yuzden benim ulasimim bi nebze daha onemli Kazan'a. Dualarinizi esirgemeyin lutfen cok sikintidayim..
Kızlar ben bu bebişin hareketlerinden huylanıyorum yaBen gibi olan var mı daha yeni yeni hissettiğim için böyle olabilir mi
Canım gözün aydın yine de en azından Ankara olmuş. Ben de kazanda sayılırım, akıncı tai lojmanlarındayız. Bizim buradaki okula çıksaydın keşke lojman verebilirlerdi, çok da rahat ederdin. Sen bebekli olacağın için sana yakın bi yer lazım ama eşin de her gün kazandan mamaka gidemez, tam iki uç nokta çıkmış yani. Bence en uygunu eryaman size, kazanın içinde oturmak istemeyebilirsin zaten biraz geri kalmış bi yer bence. Eryamanda istanbul yoluna yakın bi ev tutabilirsiniz. Toplu taşıma kullanacaksanız eşin için metroya senin için de istanbul yoluna yakın bi ev ideal. Ona göre tercih edin bence. Hakkınızda hayırlısı canım.
dunden beri iyi degilim hem ruhen hemde bedenen o yuzden bakip bakip cikiyorum birsey yazasim gelmiyor...
Merhaba bayanlar. Bebisimin cinsiyeti kizmis. Sonunda ogrendik cok sukur. Benim es ozrunden tayinim de Kazan'a cikti. Esimin gorev yeri ise Mamak. Ev ariyoruz iki gundur. Su halimle gezmedigim yer kalmadi. Napicaz bilmiyorum. Nerden tutmayi dusunsek ikimiz de cift vasita yapiyoruz. Kiralar cok yuksek zaten. Bir de ustune hem yol masrafi hem de gidia gelis cilesi cok zor olacak bizim icin. Ankara'yi bilenler bize bi akil verin ne olur. Esim subatta tekrar es ozrunden ikamet ettigimiz yere tayin isteyebilecek. O yuzden benim ulasimim bi nebze daha onemli Kazan'a. Dualarinizi esirgemeyin lutfen cok sikintidayim..
Merhaba bayanlar. Bebisimin
cinsiyeti kizmis. Sonunda ogrendik cok sukur. Benim es ozrunden tayinim de Kazan'a cikti. Esimin gorev yeri ise Mamak. Ev ariyoruz iki gundur. Su halimle gezmedigim yer kalmadi. Napicaz bilmiyorum. Nerden tutmayi dusunsek ikimiz de cift vasita yapiyoruz. Kiralar cok yuksek zaten. Bir de ustune hem yol masrafi hem de gidia gelis cilesi cok zor olacak bizim icin. Ankara'yi bilenler bize bi akil verin ne olur. Esim subatta tekrar es ozrunden ikamet ettigimiz yere tayin isteyebilecek. O yuzden benim ulasimim bi nebze daha onemli Kazan'a. Dualarinizi esirgemeyin lutfen cok sikintidayim..
Sakin sakin ise uzak tutma evini. Deneyimli biri olarak tavsiyem isin dibinden ev tut. Esin gelecekmis nasilsa. cok zorluk cekersin.Canim benim de cok tuhafima gidiyo. Bazen ay ayyyy falan diyorum hareket ettikce. Ama bi yandan da hosuma gidiyor :)
Canim eryamanda goksu parkinin oralari dusunduk ama hem kiralar cok yuksek hem de annemlere ablamlara cok uzak kaliyor. Bebise onlar bakacagi icin bizim icin ilerde sikinti olabilir. Acaba diyoruz coft vasitayi goze alip onlara yakin bi yerde mi ev tutsak bebis icin :/
Daha iyi sayiliriim ama acim. Dunden beri bisey yemedim. Karnim dumduz oldu buda canimi acayip siktiBenim de birkaç sefer sert vurdu kuzum, korktum ben de :) ama dün akşamdan beri tık yok, simdi de vursun da korkutsun diye bekliyorum. Özledim
Çok geçmiş olsun, simdi iyisindir inşallah.
Tesekkurler. Zaten o olmasa bu kadar takmayacagimGeçmiş olsun canım dikkat et kendine. .bebiş imiz için daha fazla dikkat edelim.
Demir gerek gormedi bana. Eleviti bende degistireyim. Gecmis olsun canim. Gecen hafta bende aynen boyle olmustum. Gyno ferro sanol ve elevit kullaniyodum.belki sanada ondan olmustur. Demir Hapi mide ve bagirsaklara cok zarar veriyomus 6 gun falan kullanmadim tekrar basladim sonra. Elevit yerinede decavit kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?