2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Oh maşaallah ya hiç bilmem ben böyle şeyleri :) ellerinize kollarınıza sağlık, kolay gelsin. Seneye kuzun kucağındayken yemek nasip olur inşallah.

1500 tl ye çok iyi bulmuşsun genelde fiyatlar 3000 ve üzeri gibi bursa da güya ben daha kendim gidip bakmadım sadece internetten baktım hiç. sen nerede buldun bu mobilyayı.

1500 tl ye çok iyi bulmuşsun genelde fiyatlar 3000 ve üzeri gibi bursa da güya ben daha kendim gidip bakmadım sadece internetten baktım hiç. sen nerede buldun bu mobilyayı.
canım
http://www.mancogencodasi.com.tr/urunler.asp?akid=90
http://www.lajivert.com.tr/tr/urungenel.php?uid=153
bu ıkı modelin fiyatını aldım bende
bırını yerınde gordum kalıtesını çok beğendım
diğerını henuz gormedım
uzatmalı değil normal beşik modelli
ben bebegın bu takımını 2 sene sonra yatağını değiştirip 10 sene kullanacağı için
çok para vermek istemedim
çünkü 10 yaşına kadar çok eşya kıymeti bilmez sanırım
ondan donrakı takımını daha ıyı birşey alırım ancak

Merhaba bayanlar. Bebisimin cinsiyeti kizmis. Sonunda ogrendik cok sukur. Benim es ozrunden tayinim de Kazan'a cikti. Esimin gorev yeri ise Mamak. Ev ariyoruz iki gundur. Su halimle gezmedigim yer kalmadi. Napicaz bilmiyorum. Nerden tutmayi dusunsek ikimiz de cift vasita yapiyoruz. Kiralar cok yuksek zaten. Bir de ustune hem yol masrafi hem de gidia gelis cilesi cok zor olacak bizim icin. Ankara'yi bilenler bize bi akil verin ne olur. Esim subatta tekrar es ozrunden ikamet ettigimiz yere tayin isteyebilecek. O yuzden benim ulasimim bi nebze daha onemli Kazan'a. Dualarinizi esirgemeyin lutfen cok sikintidayim..

bende de vardı ilk aylarda o problem hemen diş fırçamı ve diş macunu sensetive olarak değiştirdim,, 1 hafta da kendine geldi diş etlerim,,,,
ya ne güzel ben herşeyi denedim geçmiyor 5. ayıma gircem haftaya hala şiş diş etlerim. doktorum normal oldugunu soyluyor. yani kan basıncı yuksek oldugundan diş etlerin şişiyor dedi ama gececek dogumdan sonra dedi.. ben yine de hemen geçsin istiyorum

ben de ilk baştan odasını ayırmak istiyorum herkes 2 yaşına kadar seninle yatar diyor ama alıştırmak istemiyorum sonra bebek için ayrılması zor olabilir belki beşiğinin yerini bile ayarladım ama bakalım hayırlısı

Canım gözün aydın yine de en azından Ankara olmuş. Ben de kazanda sayılırım, akıncı tai lojmanlarındayız. Bizim buradaki okula çıksaydın keşke lojman verebilirlerdi, çok da rahat ederdin. Sen bebekli olacağın için sana yakın bi yer lazım ama eşin de her gün kazandan mamaka gidemez, tam iki uç nokta çıkmış yani. Bence en uygunu eryaman size, kazanın içinde oturmak istemeyebilirsin zaten biraz geri kalmış bi yer bence. Eryamanda istanbul yoluna yakın bi ev tutabilirsiniz. Toplu taşıma kullanacaksanız eşin için metroya senin için de istanbul yoluna yakın bi ev ideal. Ona göre tercih edin bence. Hakkınızda hayırlısı canım.

kızlar ben direksiyon dersi veriyorum bu sıcaklarda çok bunalıyorum dersi nasıl atlı bir dille iptal edebilirim örneğin ben akşam 7-8den sonra çalıştırmak istiyorum ama öğrenciler karanlıkta çıkmak istemiyor kıramıyorum da ama ben yoruluyorum :S

dunden beri iyi degilim hem ruhen hemde bedenen o yuzden bakip bakip cikiyorum birsey yazasim gelmiyor...

Kızlar ben bu bebişin hareketlerinden huylanıyorum ya Ben gibi olan var mı daha yeni yeni hissettiğim için böyle olabilir mi

Canim benim de cok tuhafima gidiyo. Bazen ay ayyyy falan diyorum hareket ettikce. Ama bi yandan da hosuma gidiyor :)

Canim eryamanda goksu parkinin oralari dusunduk ama hem kiralar cok yuksek hem de annemlere ablamlara cok uzak kaliyor. Bebise onlar bakacagi icin bizim icin ilerde sikinti olabilir. Acaba diyoruz coft vasitayi goze alip onlara yakin bi yerde mi ev tutsak bebis icin :/

Sakin sakin ise uzak tutma evini. Deneyimli biri olarak tavsiyem isin dibinden ev tut. Esin gelecekmis nasilsa. cok zorluk cekersin.

Demir gerek gormedi bana. Eleviti bende degistireyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…