iki üç gündür yazdıklarının hepsinden yavaş yavaş midem bulanmaya başladı .
hiç birşey yiyemez oldum aç kalıyorum . halsizlikten ayağa kalkınca başım dönüyor .
bu durumuma canım çok sıkılıyor . ekmek istesemde yiyemiyorum ağzımda büyüyor. akşam balık yedim fırında pişirdim dokunmasın diye .
ama birdaha balık bile görmek istemiyorum. yumurtanın kendisini görünce içim kalkıyor.hiç kusmadım henüz daha da bulantıların artmasından korkuyorum
Canım benim ilk gebeliğim çok sıkıntılı geçti ..9 ay yattım .. Moralim çok bozuk strese soktum kendimi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çalışan hamileler önünüzde saygı ile eğiliyorum, madem oturuyorsun oda iyi, baktın ki zorlanıyorsun gidişde veya dönüşte taksi tut yada dolmuşa falan bin,,,
bugün ilk defa dışarı çıkıyorum, benim bu halim bir hafta sürdü umarım seninkide az sürer,,
bu arada gaz ve kabızlıkda ağrı yapabiliyor,,,
olsun sıkıntının sonunda bebeğine kavuşmuşsun,, şimdi de aynısı olucak diye pozitif düşün
ooo,,, dr telefon açsana? gerçi ilk üç ay kilo vermenin bir sakıncası yok diyorlar ama eğer 400 gr fazla kilo kaybın varsa haftada dr gitmen gerek,,, bence kendini tart sürekli,,,
bunlar ilk üç ay sürüyor ama sonra normale dönülüyor diye biliyorum,,,
geçmiş olsun
canım inşallah bir şey yoktur... bizi habersiz bırakma olurmu
Aaa ne guzel bi memlektli buldum sonunda.merkezdeyim canim binevler civarinda.ogretmenim ayni zamanda.sen neresindensin.ben de seni tanimak osterim.hangi doktora gidiyosun.kac haftalik bebisin:)
Yoldayım canım gidiyorum .. İnşallah iyi haberlerle gelirim
sanırım 1-1,5 kilo verdimannemde benim gibiymiş .
kendimi zorluyorum ama bakalım.
Üzülme canım stres en büyük düşman. İğne zaten kanamanı durdurur tek yapman gereken yatıp dinlenmek. Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah.
sağolasın canım benim :) amin inşallah allahım yardımcısı olsun bütün annelerin ilk defa anne olacağım heycan ve merak ikisi bi arada bide tedirginlik :), gaz ve kabızlık var çok az acaba ondanmı oluyorki inşallah ondandır içim rahatladı biraz böyle demen iyi olduallahım yardımcın olsun inşallah sağ sağlim alırsın alırsın bebişini kucağına
ben kşlo verememekten korkmuyorum da doğum zor olur diye,,,
birde benim kilolarımın sebebi tatlıya olan düşkünlüğümdür, inan şimdi tv reklamları bile görünce kafamı çeviriyorum,,, şekerli hele çikolatalı bir şey yemek,,, ıhhhh oldum,,, belki diyorum vücudum bana böyle sinyal veriyor, nasıl vücudun neye eksikse ona aşerir ya,, bende şeker yüksek herhal, diye düşünüyorum,,,
bu arada ilk doğum normal miydi? kaç kilo ile doğurdun,, sakıncası yoksa?
canım ocak annelerimmmmm.... birazdan doktora gidicem bebeğimi görmek için ilk defa gidicem çok heyecanlıyım dua edin benim için hem kesesini hem onu görebilelim
canım ocak annelerimmmmm.... birazdan doktora gidicem bebeğimi görmek için ilk defa gidicem çok heyecanlıyım dua edin benim için hem kesesini hem onu görebilelim
Kızlar az önce doktordan geldim şimdi dinleniyorum. Doktor hamile olduğumu teyit ettim ama çok erken olduğundan artışı görmek için yarın tekrar test yaptır dedi. Keseyi ancak 2 hafta sonra görebilirmişiz. Dua edin bana acayip stresliyim. İşyeri de sorun çıkardı giderken fesat kadın ne olacak destek olup halden anlayacağına.. Acayip sinirliyim
hepimiz inşallah,,, umarım keseciğini görürün,, dikkat et kendine,,,
bende bu arada ilk defa alışverişe gittim altı üstü 2 kg süt aldım, artık sırt çantası ile gidicem alışverişe, 2 kg fazla bir şeyde almayacağım,,, benim belimde az da sorun var ,,,
Günaydın kızlar ben de kilolu hamile kaldım, hem de hayatımda hiç olmadığım kiloda ve kuru ekmek yemekten başka birşey yapamıyorum malesef... İnş şu 3 ay geçer de ben de sağlıklı beslenirim....
aynı kaderi paylaşıyoruz inşallah çok kilo almadan tamamlarız..
Bu arada bir hamile daha var listeye yazsak mı:))) dün gece 4te bi uyandım kocam mutfakta bir şeyler götürüyor:))) içim yanıyor, aşeriyorum diyor bir dee:)))
Canım benim ilk gebeliğim çok sıkıntılı geçti ..9 ay yattım .. Moralim çok bozuk strese soktum kendimi
allah yardımcın olsun canım içini ferah tut..allahın izniyle sağlıkla kavuşucaz kuzularımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?