2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

ooo,,, dr telefon açsana? gerçi ilk üç ay kilo vermenin bir sakıncası yok diyorlar ama eğer 400 gr fazla kilo kaybın varsa haftada dr gitmen gerek,,, bence kendini tart sürekli,,,
bunlar ilk üç ay sürüyor ama sonra normale dönülüyor diye biliyorum,,,
geçmiş olsun

Canım benim ilk gebeliğim çok sıkıntılı geçti ..9 ay yattım .. Moralim çok bozuk strese soktum kendimi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

olsun sıkıntının sonunda bebeğine kavuşmuşsun,, şimdi de aynısı olucak diye pozitif düşün

sağolasın canım benim :) amin inşallah allahım yardımcısı olsun bütün annelerin ilk defa anne olacağım heycan ve merak ikisi bi arada bide tedirginlik :), gaz ve kabızlık var çok az acaba ondanmı oluyorki inşallah ondandır içim rahatladı biraz böyle demen iyi oldu allahım yardımcın olsun inşallah sağ sağlim alırsın alırsın bebişini kucağına

sanırım 1-1,5 kilo verdim annemde benim gibiymiş .
kendimi zorluyorum ama bakalım.

Aaa ne guzel bi memlektli buldum sonunda.merkezdeyim canim binevler civarinda.ogretmenim ayni zamanda.sen neresindensin.ben de seni tanimak osterim.hangi doktora gidiyosun.kac haftalik bebisin:)

Yakınmışız :). Zekeriya köy sitesinde oturuyorum ev hanımıyım suan 5 haftalıgız sata göre ama henüz gitmedim doktora haftaya Çarşamba kadın dogum hastanesıne haftanın 1gunu Semih yancar dıye doktor var aslında necıp fazıl hast. Başhekımı meslegı unutmamak için 1gun bakıyo oda Çarşamba oyuzden haftaya gıtce. Saglık ocanda ıdrar testı yaptırdım kana bakıcak alet bozulmuş ondan kanda bakılmadı haftaya hepsını baktırrım dedim saglık güvencede olmayınca özele gıtmedim sen hangi doktor

Yoldayım canım gidiyorum .. İnşallah iyi haberlerle gelirim

Üzülme canım stres en büyük düşman. İğne zaten kanamanı durdurur tek yapman gereken yatıp dinlenmek. Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah.

üzülme cnm ben ilk gebeliğimde 4-5 kilo vermiştim bebek gelişiyor 20 haftaya kadar dikkat etmene gerek yok diyor doktorlar. tabi bişi olmaz diye yememek de olmuyor. sabahları baş ucuna tuzlu bişiler koy kalkmadan ye işe yarıyor diyorlar. çaresini malesef kendin buluyorsun ekşi meyveler iyi geliyor bir de tatlıdan uzak dur bulantıyı arttırır.. bol bol meyve yersen ztn çoğu vitamini alıyorsun..

hepimiz inşallah,,, umarım keseciğini görürün,, dikkat et kendine,,,
bende bu arada ilk defa alışverişe gittim altı üstü 2 kg süt aldım, artık sırt çantası ile gidicem alışverişe, 2 kg fazla bir şeyde almayacağım,,, benim belimde az da sorun var ,,,

canım ocak annelerimmmmm.... birazdan doktora gidicem bebeğimi görmek için ilk defa gidicem çok heyecanlıyım dua edin benim için hem kesesini hem onu görebilelim

canım ben ilkinde 58 kilo hamile kaldım 93 kiloydu en son tartıldığımda üstelik 36 haftalık 3050 gr bebişim olmuştu baya yuvarlanıyordum ama herşeyin başı sağlık, inşallah sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

canım ocak annelerimmmmm.... birazdan doktora gidicem bebeğimi görmek için ilk defa gidicem çok heyecanlıyım dua edin benim için hem kesesini hem onu görebilelim

bizim aramızda bir gün var canım benim satım 12 nisan bende inşallah cumatrtesi gidicem gelince yazarsan sevinirim..kese görünürmü merak ediyorum.

Kızlar az önce doktordan geldim şimdi dinleniyorum. Doktor hamile olduğumu teyit ettim ama çok erken olduğundan artışı görmek için yarın tekrar test yaptır dedi. Keseyi ancak 2 hafta sonra görebilirmişiz. Dua edin bana acayip stresliyim. İşyeri de sorun çıkardı giderken fesat kadın ne olacak destek olup halden anlayacağına.. Acayip sinirliyim

Canım benim ne mutlu sana :) çok çöl güzel geçsin inşallah

hadi inşallah 2 afta sonra güzel haberlerini alırsın inşallah :) iş yerindekileri de takmamaya çalış

hayırlı haberlerle gel inşallah...

ayy o bel ağrıları bendede var...

canm telaş etme gayet normal çok fazla kilo vermediğin sürece ilk 3ay kilo veren çok oluyor keşke bende versem okadar kilolu hamile kaldımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…