2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Missdely alintila yapip yazamam surekli hata verdi bole yazim dedim hosbuldm oncelikle 6+6 yiz bugun Rabbim insallah saglikla kucagimiza almayi.nasip etsin insallahh Aminn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım telefondan giriyoruz ya oluyor öyle 😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Düşük tehlıkesi olan arkadaslar
İlk 10. Haftaya kadar bol bol dınlenın 2.5 ay oluyo bı yuvarla 3 ay boyunca lütfen dıkkatlı olun;(
Yegenlerımıze iyi bakınnnn

bu arada ben 74 kilo ile hamile kaldım, hamilelik öncesi sıkıntıdan ve stresten dolayı kilo aldım ve bir türlü verememiştim,,, benim amacım 80 kilo ile doğurmak ,,,,
ben telefonuma pregnacy weight watcher diye bir program indirdim, şimdilik kilo almadım hatta 73 e indim,,, hamile olduğumdan beri tatlı yemiyorum, çikolata görünce bile içim bir hoş oluyor, yani kasıt yok,,,
diyorum ki öteki sefer dr gittiğimde diyetisyene gideyim,,,
gerçi çok sağlıklı besleniyorum,,,
3 günde 2 ly süt içiyorum, bunun içinde yoğurtda dahil,,
günde 3 lt yakın su içiyorum,,,
beyaz ekmeği kestim,,,
pirinç pilavı yerine bol sebzeli bulgur pilavı yiyorum,
haftada iki gün balık
haftada bir gün et ( onu ikiye çıkarıcağım)
yeşil mercimek haftada bir gün,,,
yulaf ezmesi,,
haşlanmış yumurta her gün,,,
teneke peyniri,,, kaşar, tulum asla yok,,,
evde hep zeytinyağlı pişmiş bir sebze yemeği bulunduruyorum,,,
siz neler yapıyprsunuz,???
ha birde hamur iişi hiçbir şey yemiyorum börek kurabiye falan,,,
kilo almaktan korkuyorum doğum zor olucak diye, diyet yapmaktan korkuyorum bebeğe zarar gelicek diye,,,
aaaa ,,, benim gibi bu dertlerden muzdarip olan var mıdır ?

bende aynı dertten muzdaripim tek çaresi de dinlenmek, ev işi falan sakın yapma, markete falan gidip hiçbir şey alma, basit yemekler yap, çok ayakta kalma, tabi dolan evin içinde ama az,,, dikkat et kendine,,,
ben bir hafta basit yemekler yaptım, makinaya çamaşır attım, bırak ev dağınık kalsın,,, sonra toplarsın,,,
ben öyle tam bir hafta yattım, hatta dr dış gebelikden şüphelendi,, amannnn ne üzüldüm,,, şimdide bebğimi üzdüm diye üzülüyorum,,,
sen canını sıkma, morelini yüksek tut,,, stres bebeği etkiliyor, pozitif düşün

canım beslenme şeklin çok güzel buna sürekli uyabilirsen harika
ama arada bir kaçamaklarda yap bence uzun bir süre bu dönemleri yaşamayacağız
ben ilk hamileliğimde abartı biliyorum ama bide preeklampsinn etkisiyle 35 kilo aldım
oğlum yaşına girmeden 36-37 kilo vermiştim. 9 ayda alıdığım kiloları 9 ayda verdim
tabi demiyorum ki benim gibi abart ama kendini de çok üzme yemiycem diye
bebişin hareketli olursa bide doğum sonra dikkat edersen inan istediğin kilolara ulaşırsın

Kızlar düşük riskim varmış .. İğne olucam progestan.. Yatıcam sürekli.. Ne kadar sürecek bu kanama

geçmiş olsun, stres olma, gerçesi demesi kolay,, benimde zor geçen 2 günüm vardı posa komedi filmi izledim,,, stres bazı hormonlar üzerinde etki yapıyor,,, pozitif düşün,,,

Sen de mi antalyadasım canım? Ben daha doktora gitmedim hiç.. Araştırıcam karar veremedim

Evet ben ilk tugc cimene gittim sifadaki orda Ertuğrul bey var o cok iyi iki arkadasim gidiyor ama ben erkek istemedim icin gidemiyorum

anladım hayırlısı ya inşallah evim hep toplu kalıyor allaha şükür, daha ufacık benim bebeğim bakalım hayırlısı inşallah çalışıyorum işteyim gündüzleri zaten ama iş yerimde ayakta bi iş yapmıyorum hep oturuyorum bi problem olurmu acaba 15 dakikalık da akşam sabah yürüyorum iş yerim 15 dakikalık uzakta yürüyerek gidip geliyorum hep sorun olurmu acaba bebiş için ?

Merhaba guzel hamislerr benimde Allahin izni ile ocak basi gibi olcak dogumum araniza katilabilir miyimmmm?????

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşgeldin canım diğer nisanda hamile olduğunu öğrenener konu başlığındaki kızlarda buraya gelse keşke

Günaydın kızlar ben de kilolu hamile kaldım, hem de hayatımda hiç olmadığım kiloda ve kuru ekmek yemekten başka birşey yapamıyorum malesef... İnş şu 3 ay geçer de ben de sağlıklı beslenirim....

Bu arada bir hamile daha var listeye yazsak mı:))) dün gece 4te bi uyandım kocam mutfakta bir şeyler götürüyor:))) içim yanıyor, aşeriyorum diyor bir dee:)))

ben kşlo verememekten korkmuyorum da doğum zor olur diye,,,
birde benim kilolarımın sebebi tatlıya olan düşkünlüğümdür, inan şimdi tv reklamları bile görünce kafamı çeviriyorum,,, şekerli hele çikolatalı bir şey yemek,,, ıhhhh oldum,,, belki diyorum vücudum bana böyle sinyal veriyor, nasıl vücudun neye eksikse ona aşerir ya,, bende şeker yüksek herhal, diye düşünüyorum,,,
bu arada ilk doğum normal miydi? kaç kilo ile doğurdun,, sakıncası yoksa?

anladım hayırlısı ya inşallah evim hep toplu kalıyor allaha şükür, daha ufacık benim bebeğim bakalım hayırlısı inşallah çalışıyorum işteyim gündüzleri zaten ama iş yerimde ayakta bi iş yapmıyorum hep oturuyorum bi problem olurmu acaba 15 dakikalık da akşam sabah yürüyorum iş yerim 15 dakikalık uzakta yürüyerek gidip geliyorum hep sorun olurmu acaba bebiş için ?

geçmiş olsun, stres olma, gerçesi demesi kolay,, benimde zor geçen 2 günüm vardı posa komedi filmi izledim,,, stres bazı hormonlar üzerinde etki yapıyor,,, pozitif düşün,,,

Canım benim ilk gebeliğim çok sıkıntılı geçti ..9 ay yattım .. Moralim çok bozuk strese soktum kendimi

çalışan hamileler önünüzde saygı ile eğiliyorum, madem oturuyorsun oda iyi, baktın ki zorlanıyorsun gidişde veya dönüşte taksi tut yada dolmuşa falan bin,,,
bugün ilk defa dışarı çıkıyorum, benim bu halim bir hafta sürdü umarım seninkide az sürer,,
bu arada gaz ve kabızlıkda ağrı yapabiliyor,,,

haftada 2kere mi yani 3günde 1... ben haftaya salı gideceğim canım haftada 1kontrol var

Üç gün her gün olacak sonra üç günde bir haftaya cumada kontrol

iki üç gündür yazdıklarının hepsinden yavaş yavaş midem bulanmaya başladı .
hiç birşey yiyemez oldum aç kalıyorum . halsizlikten ayağa kalkınca başım dönüyor .
bu durumuma canım çok sıkılıyor . ekmek istesemde yiyemiyorum ağzımda büyüyor. akşam balık yedim fırında pişirdim dokunmasın diye .
ama birdaha balık bile görmek istemiyorum. yumurtanın kendisini görünce içim kalkıyor.hiç kusmadım henüz daha da bulantıların artmasından korkuyorum

beslenme şeklin çok iyi ama olurda ilerleyen dönemlerde canın zararlı olduğun bi şey çekerse abartmadan nefsini köreltecek kadar ye bence :)

İyi ki varsonız hepiniz beni çok rahatlattınız.. Kanama zamanı için dr bişey diyrmiyor ben ilk gebrliğimde çok uzun yaşamıştım .. Evet çalışıorum canım aile şirketimiz bu yüzfen sıkıntı yok işe gitmiycem ..çalışmaya alışık olfuğum için nasıl yatıcam onuda bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…