canım boş gebelik diye birşey var ama herkes de olacak diye birşey yok
sen içini ferah tut bol bol dua et rabbim hayırlısıyla verir
kızlar dün sonuçları almaya gittim 3 haftalık hamileymişimama muayane olamadım doktor çıkmıştı . Ve karnımda kramplar var uyuyunca geçiyor bi ilk aylarda oluyor dimi bu hep? Bide bi arkadaşım kese boş olabilir filan diyo kendini hazırlıklı tut filan dedi kendiside hamile onada öyle demişler . Böyle bişey varmı ya ?
bu arada ben 74 kilo ile hamile kaldım, hamilelik öncesi sıkıntıdan ve stresten dolayı kilo aldım ve bir türlü verememiştim,,, benim amacım 80 kilo ile doğurmak ,,,,
ben telefonuma pregnacy weight watcher diye bir program indirdim, şimdilik kilo almadım hatta 73 e indim,,, hamile olduğumdan beri tatlı yemiyorum, çikolata görünce bile içim bir hoş oluyor, yani kasıt yok,,,
diyorum ki öteki sefer dr gittiğimde diyetisyene gideyim,,,
gerçi çok sağlıklı besleniyorum,,,
3 günde 2 ly süt içiyorum, bunun içinde yoğurtda dahil,,
günde 3 lt yakın su içiyorum,,,
beyaz ekmeği kestim,,,
pirinç pilavı yerine bol sebzeli bulgur pilavı yiyorum,
haftada iki gün balık
haftada bir gün et ( onu ikiye çıkarıcağım)
yeşil mercimek haftada bir gün,,,
yulaf ezmesi,,
haşlanmış yumurta her gün,,,
teneke peyniri,,, kaşar, tulum asla yok,,,
evde hep zeytinyağlı pişmiş bir sebze yemeği bulunduruyorum,,,
siz neler yapıyprsunuz,???
ha birde hamur iişi hiçbir şey yemiyorum börek kurabiye falan,,,
kilo almaktan korkuyorum doğum zor olucak diye, diyet yapmaktan korkuyorum bebeğe zarar gelicek diye,,,
aaaa ,,, benim gibi bu dertlerden muzdarip olan var mıdır ?
Kızlar düşük riskim varmış .. İğne olucam progestan.. Yatıcam sürekli.. Ne kadar sürecek bu kanama
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sen de mi antalyadasım canım? Ben daha doktora gitmedim hiç.. Araştırıcam karar veremedim
bende aynı dertten muzdaripim tek çaresi de dinlenmek, ev işi falan sakın yapma, markete falan gidip hiçbir şey alma, basit yemekler yap, çok ayakta kalma, tabi dolan evin içinde ama az,,, dikkat et kendine,,,
ben bir hafta basit yemekler yaptım, makinaya çamaşır attım, bırak ev dağınık kalsın,,, sonra toplarsın,,,
ben öyle tam bir hafta yattım, hatta dr dış gebelikden şüphelendi,, amannnn ne üzüldüm,,, şimdide bebğimi üzdüm diye üzülüyorum,,,
sen canını sıkma, morelini yüksek tut,,, stres bebeği etkiliyor, pozitif düşün
Merhaba guzel hamislerr benimde Allahin izni ile ocak basi gibi olcak dogumum araniza katilabilir miyimmmm?????
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım beslenme şeklin çok güzel buna sürekli uyabilirsen harika
ama arada bir kaçamaklarda yap bence uzun bir süre bu dönemleri yaşamayacağız
ben ilk hamileliğimde abartı biliyorum ama bide preeklampsinn etkisiyle 35 kilo aldım
oğlum yaşına girmeden 36-37 kilo vermiştim. 9 ayda alıdığım kiloları 9 ayda verdim
tabi demiyorum ki benim gibi abart ama kendini de çok üzme yemiycem diye
bebişin hareketli olursa bide doğum sonra dikkat edersen inan istediğin kilolara ulaşırsın
bende aynı dertten muzdaripim tek çaresi de dinlenmek, ev işi falan sakın yapma, markete falan gidip hiçbir şey alma, basit yemekler yap, çok ayakta kalma, tabi dolan evin içinde ama az,,, dikkat et kendine,,,
ben bir hafta basit yemekler yaptım, makinaya çamaşır attım, bırak ev dağınık kalsın,,, sonra toplarsın,,,
ben öyle tam bir hafta yattım, hatta dr dış gebelikden şüphelendi,, amannnn ne üzüldüm,,, şimdide bebğimi üzdüm diye üzülüyorum,,,
sen canını sıkma, morelini yüksek tut,,, stres bebeği etkiliyor, pozitif düşün
geçmiş olsun, stres olma, gerçesi demesi kolay,, benimde zor geçen 2 günüm vardı posa komedi filmi izledim,,, stres bazı hormonlar üzerinde etki yapıyor,,, pozitif düşün,,,
anladım hayırlısı ya inşallah evim hep toplu kalıyor allaha şükür, daha ufacık benim bebeğim bakalım hayırlısı inşallahçalışıyorum işteyim gündüzleri zaten ama iş yerimde ayakta bi iş yapmıyorum hep oturuyorum bi problem olurmu acaba 15 dakikalık da akşam sabah yürüyorum iş yerim 15 dakikalık uzakta yürüyerek gidip geliyorum hep sorun olurmu acaba bebiş için ?
haftada 2kere mi yani 3günde 1... ben haftaya salı gideceğim canım haftada 1kontrol var
bu arada ben 74 kilo ile hamile kaldım, hamilelik öncesi sıkıntıdan ve stresten dolayı kilo aldım ve bir türlü verememiştim,,, benim amacım 80 kilo ile doğurmak ,,,,
ben telefonuma pregnacy weight watcher diye bir program indirdim, şimdilik kilo almadım hatta 73 e indim,,, hamile olduğumdan beri tatlı yemiyorum, çikolata görünce bile içim bir hoş oluyor, yani kasıt yok,,,
beyaz ekmeği kestim,,,
haftada iki gün balık
yulaf ezmesi,,
kilo almaktan korkuyorum doğum zor olucak diye, diyet yapmaktan korkuyorum bebeğe zarar gelicek diye,,,
beyaz ekmeği kestim,,,
haftada iki gün balık
yulaf ezmesi,,
İyi ki varsonız hepiniz beni çok rahatlattınız.. Kanama zamanı için dr bişey diyrmiyor ben ilk gebrliğimde çok uzun yaşamıştım .. Evet çalışıorum canım aile şirketimiz bu yüzfen sıkıntı yok işe gitmiycem ..çalışmaya alışık olfuğum için nasıl yatıcam onuda bilmiyorumCanm bunu doktoruna sorsan ...
Dıkkat et kendine.. İçin rahat olsun bizler sana bol bol dua ederız inş.. Bu zamanlarda geçicek canım bnm .. Senden istedıgım sadece panik stres yapma .... İkiniz için en ıyısı bu canım .. Calışıyodun sen dımı izin almıssındor umarım raporlu al dinlen gulum ..... Allh acil şifalar versın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?