2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
teyzeleri bebegimi gordum bu gun kalp atislarinida gorduk 7 mm bebegim masallah deyin cok guzel bi duygu

kızlar hepinize güzel dileklerinden dolayı teşekkür ederim. bebeğim de heyecanlandı heralde kasık ağrılarımı başlattı yine :)

teyzeleri bebegimi gordum bu gun kalp atislarinida gorduk 7 mm bebegim masallah deyin cok guzel bi duygu

darısı başımıza canım bende salı günü göreceğim insallah 6hafta 3güblük olacağız gösterir kendini insallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amin tammam dikkat edeceğim kendime sende dikkat et kendine ve bebişine :) geçmiş olsun inşallah düzelir bbelindeki sorunda

normal mi sezeryanla mı ? ben normal doğum olmasını istiyorum,,, bütün çabalarım o yönde,,, tabi kısmetse, sezeryanla olucaks da olucak

hoşgeldin canım diğer nisanda hamile olduğunu öğrenener konu başlığındaki kızlarda buraya gelse keşke

Hos buldum canim bende bugun gordum hemen katilayim dedim evet bende boyle bir topik ariyordm biraz zor gecio bnim herkeste aynimi vs merak ediordm :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba ocak anneleri buraya yazıp yazmamak arasında çok gidip geldim
bir haftadır yazdıklarınızı okuyorum. Yazsam mı yazmasam mı bilemedim. Ben 8 şubatta
düşük yaptım 7 haftalıktı bebeğim. Şimdi de adetim gecikti 12 nisandı batım. 12 Mayısta
kendim evde test yaptım ama 2. cizgi silik gibi çıktı var da yok gibi halada gelen giden yok
bilemiyorum. Doktora gitmem lazım ama korkuyorum acaba oda öyle olurmu diye...
eşimede söylemedim heveslenmesin diye kimse bilmiyor henüz sizden başka...

ilk muayene - lekelenme !!!

kızlar yarın kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum ilk muyene için .. ben biraz erken öğrendim gebeliğimi.. bata 2 gün kala idrarda çıktı .. bir gün sonrasında kahverengi az miktarda lekelenme başladı.. hala devam ediyor , ağrı sancı hiç birşey yok.. dün acile gidip bhcg baktırdı 69 çıktı .. acaba yarın doktora lekelenmeden bahsetsem alttan muayene etmek ister mi? yaptırmak istemiyorum .. devlet hastanesi azarlanmaktan da korkuyorum açıkcası.. lekelenme olmasa bekleyeceğim aslında da işte ...

Evet inş başta sağlıkla sonradan da fazla kilo almadan tamamlarız hamileliklerimizi...

hayırlı olsun canım eşine söylemeden kanda baktır.. ilk düşük canını sıkmasın buda öyle olacak diye birşey yok canını sıkma ...

hayırlı olsun canım eşine söylemeden kanda baktır.. ilk düşük canını sıkmasın buda öyle olacak diye birşey yok canını sıkma ...

Umarım öyledir. Tekrar evde yapsam çalışıyorum çünkü eşimle gidip geliyoruz. İş arasında gidip alsam
evde yapsam bu seferde tam çıkarsa o zaman doktora giderim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…