teyzeleri bebegimi gordum bu gun kalp atislarinida gorduk 7 mm bebegim masallah deyincok guzel bi duygu
teyzeleri bebegimi gordum bu gun kalp atislarinida gorduk 7 mm bebegim masallah deyincok guzel bi duygu
gözün aydın cnm rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah
hepimiz inşallah,,, umarım keseciğini görürün,, dikkat et kendine,,,
bende bu arada ilk defa alışverişe gittim altı üstü 2 kg süt aldım, artık sırt çantası ile gidicem alışverişe, 2 kg fazla bir şeyde almayacağım,,, benim belimde az da sorun var ,,,
canım ben ilkinde 58 kilo hamile kaldım 93 kiloydu en son tartıldığımdaüstelik 36 haftalık 3050 gr bebişim olmuştu baya yuvarlanıyordum ama herşeyin başı sağlık, inşallah sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
hoşgeldin canımdiğer nisanda hamile olduğunu öğrenener konu başlığındaki kızlarda buraya gelse keşke
Duş jeli 400 ihlas okudum.. Yazarsın canım :)
canım ocak annelerimmmmm.... birazdan doktora gidicem bebeğimi görmek için ilk defa gidicem çok heyecanlıyım dua edin benim için hem kesesini hem onu görebilelim
hayırlı haberlerle gel inşallah...
ayy o bel ağrıları bendede var...
canm telaş etme gayet normal çok fazla kilo vermediğin sürece ilk 3ay kilo veren çok oluyor keşke bende versem okadar kilolu hamile kaldımki
hayırlı olsun canım eşine söylemeden kanda baktır.. ilk düşük canını sıkmasın buda öyle olacak diye birşey yok canını sıkma ...Merhaba ocak anneleri buraya yazıp yazmamak arasında çok gidip geldim
bir haftadır yazdıklarınızı okuyorum. Yazsam mı yazmasam mı bilemedim. Ben 8 şubatta
düşük yaptım 7 haftalıktı bebeğim. Şimdi de adetim gecikti 12 nisandı batım. 12 Mayısta
kendim evde test yaptım ama 2. cizgi silik gibi çıktı var da yok gibi halada gelen giden yok
bilemiyorum. Doktora gitmem lazım ama korkuyorum acaba oda öyle olurmu diye...
eşimede söylemedim heveslenmesin diye kimse bilmiyor henüz sizden başka...
mmaaaşşşşaaalllaahhhhh darısı bize bende kalp atışını duyacağım günü heyecanla biraz da korkuyla bekliyorum
hayırlı olsun canım eşine söylemeden kanda baktır.. ilk düşük canını sıkmasın buda öyle olacak diye birşey yok canını sıkma ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?