2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

canım hasta haları diye birşey var sana bağırmaya hakları yok
bi şikayet dilekçesi yazarsın onlar uğraşsınlar sonra
ayrıca lekeden bahsetmezsen doktor seni yanlış yönlendire bilir önlem almakta fayda var

İNTERNET KESİLDİĞİ İÇİN İKİ KERE DÜŞMÜŞ SİLEMİYORUZDA
canım hasta haları diye birşey var sana bağırmaya hakları yok
bi şikayet dilekçesi yazarsın onlar uğraşsınlar sonra
ayrıca lekeden bahsetmezsen doktor seni yanlış yönlendire bilir önlem almakta fayda var

Son düzenleme:
Evet ben ilk tugc cimene gittim sifadaki orda Ertuğrul bey var o cok iyi iki arkadasim gidiyor ama ben erkek istemedim icin gidemiyorum

Hangi hastane cnm? Ben antalyaya yeni taşındım pek bilmiyorum..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hoşgeldin canım
Öncelkle artık düşügünü unutmaya calıs..
Sakın ol sohukkanlı ol bitanem
İnş bebişin var gibi duruyo
Eşine sölememen iyi olmus
İkinci bi test daha yap bncede ama sabah ilk idrarın olsun canm daha net cıkar....
Sonra doktora gidersin sonrada eşine süpriz yaparsın bidenem

benim de bat 6 nisan hepiniz sağlıkla dünyaya getirirsiniz inş bebişlerinizi bayanlar.

Kızlar düşük riskim varmış .. İğne olucam progestan.. Yatıcam sürekli.. Ne kadar sürecek bu kanama

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
korkma canım,iğneyle kesilir lekelenmen.bende tüp bebekle hamile kaldım ve 12. haftaya kada o iğneleden yaptırmak zorundayım düşük riskine karşı.bol bol dinlen tatlım.
teyzeleri bebegimi gordum bu gun kalp atislarinida gorduk 7 mm bebegim masallah deyin cok guzel bi duygu
ayy maşallahhh yaaagözün aydın tatlım
kızlar hepinize güzel dileklerinden dolayı teşekkür ederim. bebeğim de heyecanlandı heralde kasık ağrılarımı başlattı yine :)

canım,güzel haberlerle gel inşallah

kızlaarrrr,bugün ilaç yazdırmak için doktora gittim(progestan iğne kullanıyorum)normalde kontrolüm 20 mAYIStaydı,doktor bir bakalım belki bebişi görürüz dedi veeeeeeeeegördüm kuzumu yaaaa minnak birşey.henüz kalp atışını duyamayız dedi.7. haftada duyuluyormuş21 mayısta gel dedi.benm adete göre 5+4 ama ultrasonda 5+6 çıktı,2 gün büyükmüş bebişim.şimdiden buzdolabın üzerinde ki yerini aldı ilk fotosu:))))

Umarım öyledir. Tekrar evde yapsam çalışıyorum çünkü eşimle gidip geliyoruz. İş arasında gidip alsam
evde yapsam bu seferde tam çıkarsa o zaman doktora giderim diyorum.

stres yapma sadece etrafımdaki herkes bana düşük yapıyormuşum gibi davranıyor ama hiç stres yapmamaya çalışıyorum sadece inan ve dikkatle takip et.. ilk gebeliğinde oldu diye yine olacak değil ..

sağol canım haklısın .. ben iyi olacağına inanıyorumda cevremdekiler düşük yapacakmışım gibi davranıyor o beni biraz gerdi sanırım

Off allahım umarım öyledir bende hissediyorum var sanki ama işte varsada yine düşük olursa
geliyor aklıma ama çok sağol yazdıklarınız o kadar iyi geliyorki seviyorum bu siteyi
kimseyle paylaşamadıklarını paylaşabiliyor insan...

stres yapma sadece etrafımdaki herkes bana düşük yapıyormuşum gibi davranıyor ama hiç stres yapmamaya çalışıyorum sadece inan ve dikkatle takip et.. ilk gebeliğinde oldu diye yine olacak değil ..

evet doktorda öyle söylemişti herkesin başına gelebilir bir ay sonra yine hamile kalabilirsin demişti
hepsi aynı olmazmış inşallah öyledir bugün alıyım da sabah yazarım size umarım güzel haberler
veririm... çok ama çok teşekkür ederim.... iyiki varsınız...

hoşgeldin cnm...satımız aynı 12 nisan ve bende şubatta düşük yaptım 6haftalık daha doğrusu kimyasal gebelikti...ben cumartesi gidicem ilk kez doktora batıma 4 gün kala evde idrar testi yapmıştım..silik çıkmıştı...geçen perşembe yani batıma 1 gün kala kanda baktırdım(28 günde bir gregli olduğum için batım 9 mayıstı) değerim 213 çıktı..yani bence istersen evde 2 günde bir tekrarla idrar testini koyulaşıcaktır çizgi istersen önümüzdeki haftada gidersin doktora..ama benim ilk gebeliğimden tansiyonum olduğu için ve düşüğüm olduğu için erken gidicem...içini ferah tut kötü düşünme inşallah sağlıkla alıcaz kuzularımız:)

Ohh maşallah kuzuma. Sirada kalp atışı var benim gibi bekleyeceksin sen de.

Aaa o siteyi iyi biliyorum.zekerriya beyin esiyle hep gorusuruz.ben megaparka alparslan ozdarendeliye gidiyorum simdilik memnunum . Gebeligimi kadin dogum hastanesinde mevlude erkoctan ogrendim

sen gittin mi yoksa gidicekmisin doktora

Bebisimi ve kalp pit pit larini gordum cok sukur.esimle sevincten gozlerimiz dolu dolu oldu.inanailmaz bi duyguydu. o sesi duymak bebisi gormek....bebisim.1.3 cmmis teyzeleri.darisi sizlere olsun insallah.

gözün aydın cnm rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Amin canım teşekkür ederim :)
Maşallah canim nasil heyecanlandım anlatamam. Çok sevindim. Rabbim tamamına erdirsin insallah biz de görelim o günler çabuk gelsin.
Darısı başına canım inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi :)

maşallah ona kıyamam yavrum benim nasıl da minik
minnacık teyzesi çok duyulandım inşallah böyle devam eder.

darısı başımıza canım bende salı günü göreceğim insallah 6hafta 3güblük olacağız gösterir kendini insallah
inşallah canım sende güzel haberlerle gel :)
Oyyy annesiii ne gusell masallah subhanallh )
teşekkür ederim çok saol :))

mmaaaşşşşaaalllaahhhhh darısı bize bende kalp atışını duyacağım günü heyecanla biraz da korkuyla bekliyorum
bende korkuyla beklemiştim canım ama Rabbim yüzümü güldürdü gayet iyiymiş durumumuz inşallah seninde yüzünü güldürür rabbim :)

Maşallah canım yerim o minik mercimeği:)
Saol canım :)

ayy maşallahhh yaaagözün aydın tatlım
Teşekkür ederim canım :)

teyzeleri bebegimi gordum bu gun kalp atislarinida gorduk 7 mm bebegim masallah deyin cok guzel bi duygu

Ne güzel Allah herkese nasip etsin. Benim bebiş sata göre 3 hafta daha küçük. Görürüm diye gittim göremeyince şimdi vakit geçmiyor. Darısı benim başıma inşaallah :)

12-01-2015 ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…