2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Benim adetlerde sancılı olmaZdı pek ama inşallah geçer.. Gördüm keseyi pazartesi günü,minicik bişi :))

Birde ben öğrenseydim bebişim ne kadarlık listeye bile eklenemiyorum

Hipo hipoyum adet görmediğim için sat'ım yok yani transfer tarihim 29 nisandı yani bugün tam 17 gün oldu

14 gün değerim - 803
16 gün değerim - 1865

Haftaya perşembe yani 22 mayısta ultrason için gel dediler kese bakılacak sanırsam

çok merak ediyorum ya

Canım görürsün merak etme değerin güzel artmış

Benim adetlerde sancılı olmaZdı pek ama inşallah geçer.. Gördüm keseyi pazartesi günü,minicik bişi :))

iyi keseni gördüysen korkulacak bişey yok dış gebelik gibi bi tehlike yok .
kucağımıza alacağımız günü düşünüp acıları hafifletelim :)

kullanma canım buscopan parol zaten cok düşük doz ağrı kesiciler.buscopan daha cok kas geecşetici ama..düşük doz olduğundan etkisini de göremezsin içme daha iyi..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

29 nisandan 14 gün çıkaralım yani 15nisan sen kendine sat olarak seçebilirsin. çünkü transfer günün normal gebeliklerin yumurtlama döllenme günü olarak geçebilir. yaklaşık döllenmeden 14 gün öncesi de sat oluyor.
değerlerinde çok güzel artmış

Lilim canım sat olmayınca ne karışık geliyor ya çok teşekkür ederim canım benim

Canım dün gece aradım progestan başlattı onda randevum var gidiyorum inşallah köyü bişey yoktur çok üzgünüm

Kitycim hamileliğin ilk 10 haftası cok önmli bitanem
Lütfen kendını kasma rahat ol
Progestan bebegının tutunmasına ekstra yardım edecek işte dah gusel
Sana bunu verdıler dıye düşük tehlıkem war amanallhım moduna gırme canım
Stresten uzak durmaya calışırsan inan mimiginde okadar rahat tutunur sana emin ol
Hamilelik işi sabır işi .... İlk 3 ay dayız daha doldurmadık bile ... İkinci 3 aylar üçüncü 3 ay canm bnm
Hiçbşi olmıcakAllhın izniyle yawrularımıza
Dualar bagıslıcaz onlara
Tesbıhler cekıyoruz ..... Allhın izniyle 9 ay 10 gun sonraa bizee kızlarr bebegımın gazz sorunu warr napayım diye yazacaksn inşşş
Kızlar benim sol kasığımda batma ve hafif kramp şeklinde ağrılar oluyo,varmı sizdede ?
Canm bnm kasıkta agrı sancı bAtma ccooooook şiddetli olmadıgı sürece normaldir bitanesi

Canm sabır inş ... Masallh degerlerin gusel yukselmiş ...
Bnde persembe gıtcem .....
Safak 7....

Kızlar düşük riskim varmış .. İğne olucam progestan.. Yatıcam sürekli.. Ne kadar sürecek bu kanama

Kızlar düşük riskim varmış .. İğne olucam progestan.. Yatıcam sürekli.. Ne kadar sürecek bu kanama

dikkat et kendine bol bol yat, kalbini de ferah tut, inşallah sorunsuz geçirirsin bu dönemi

çok üzüldüm canım ama önlemini alcaksın erkenden bu güzel haber heralde ilk 3 ay yatarsın canım allah yardımcın olsun. stresten uzak dur. hayırlısıyla bi şey olmıcak bebeğine

Canm bunu doktoruna sorsan ...
Dıkkat et kendine.. İçin rahat olsun bizler sana bol bol dua ederız inş.. Bu zamanlarda geçicek canım bnm .. Senden istedıgım sadece panik stres yapma .... İkiniz için en ıyısı bu canım .. Calışıyodun sen dımı izin almıssındor umarım raporlu al dinlen gulum ..... Allh acil şifalar versın inş

kızlar dün sonuçları almaya gittim 3 haftalık hamileymişim ama muayane olamadım doktor çıkmıştı . Ve karnımda kramplar var uyuyunca geçiyor bi ilk aylarda oluyor dimi bu hep? Bide bi arkadaşım kese boş olabilir filan diyo kendini hazırlıklı tut filan dedi kendiside hamile onada öyle demişler . Böyle bişey varmı ya ?

BOŞ GEBELİK NEDENLERİ

BOŞ GEBELİK KESESİ NEDEN OLUR? SEBEBİ NEDİR?
Boş gebelik kesesi (halk arasında su gebeliği) denilen durumda gebelik kesesi olulur ancak adından da anlaşılacağı üzere kesenin içerisi boştur yani kese içerisinde embriyo (bebek) yoktur.

Boş gebeliğin sebebi oluşan gebelikteki kromozomal anormalliklerdir. Aynen normal bir gebelikte olduğu gibi yumurta ve sperm hücresi birleşir ve oluşan yapı rahim içerisine yerleşir. Bu aşamadan sonra gebelikteki kromozomal anormalliklerden dolayı embriyo (bebek) hiç oluşmaz, sadece gebelik kesesi oluşur. Bunun dışında boş gebeliğe neden olan bir sebep tespit edilmemiştir, annenin kullandığı ilaçlar, yedikleri, içtikleri, yorulması, egzersiz yapması, yolculuk yapması, eskiden adet düzensizliği olması veya eskiden geçirdiği hastalıklar ameliyatlar çiftlerin sandıklarının aksine boş gebelik oluşması ile ilgili değildir.

Boş gebeliğin sebebi kromozomal bozukluklar olmasınana rağmen ileride tekrarlayıcı özellik göstermez. Boş gebelik sonrasında çiftlerin normal bir hamilelik ile bebek sahibi olmaları mümkündür.

haftada 2kere mi yani 3günde 1... ben haftaya salı gideceğim canım haftada 1kontrol var

bende de düşük riski var rapor aldım yatıyorum salı günü doktor risk görürse yine yazacak rapor...korkma iğne kesiyor kanamayı sende wc dışında ayağa kalma benım kanama kesildi ama yine de yatıyorum birde günde 2defa vajinadan progestan alıyorum

canım boş gebelik diye birşey var ama herkes de olacak diye birşey yok
sen içini ferah tut bol bol dua et rabbim hayırlısıyla verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…