içme güzelim birazcık sabret ben günlerdir yatıyorum ayağa bile kalkamadım kalkınca kramplar giriyordu.hatta bi gün bayıldım
halende oluyor. ama yavaş yavaş hafifleyecek. . benim adetlerimde çok sancılı geçerdi o yüzden aynı o ağrılara benziyor.
keseni gördün mü?
Birde ben öğrenseydim bebişim ne kadarlıklisteye bile eklenemiyorum
Hipo hipoyum adet görmediğim için sat'ım yok yanitransfer tarihim 29 nisandı yani bugün tam 17 gün oldu
14 gün değerim - 803
16 gün değerim - 1865
Haftaya perşembe yani 22 mayısta ultrason için gel dediler kese bakılacak sanırsam
çok merak ediyorum ya
Benim adetlerde sancılı olmaZdı pek ama inşallah geçer.. Gördüm keseyi pazartesi günü,minicik bişi :))
Canım görürsün merak etme değerin güzel artmış
Hipo hipoyum adet görmediğim için sat'ım yok yanitransfer tarihim 29 nisandı yani bugün tam 17 gün oldu
14 gün değerim - 803
16 gün değerim - 1865
Haftaya perşembe yani 22 mayısta ultrason için gel dediler kese bakılacak sanırsam
çok merak ediyorum ya
29 nisandan 14 gün çıkaralım yani 15nisan sen kendine sat olarak seçebilirsin. çünkü transfer günün normal gebeliklerin yumurtlama döllenme günü olarak geçebilir. yaklaşık döllenmeden 14 gün öncesi de sat oluyor.
değerlerinde çok güzel artmış
Kitycim hamileliğin ilk 10 haftası cok önmli bitanemCanım dün gece aradım progestan başlattı onda randevum var gidiyorum inşallah köyü bişey yoktur çok üzgünüm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canm bnm kasıkta agrı sancı bAtma ccooooook şiddetli olmadıgı sürece normaldir bitanesiKızlar benim sol kasığımda batma ve hafif kramp şeklinde ağrılar oluyo,varmı sizdede ?
14 gün değerim - 803
16 gün değerim - 1865
çok merak ediyorum ya
Kızlar düşük riskim varmış .. İğne olucam progestan.. Yatıcam sürekli.. Ne kadar sürecek bu kanama
Canm sabır inş ... Masallh degerlerin gusel yukselmiş ...
Bnde persembe gıtcem .....
Safak 7....
Kızlar düşük riskim varmış .. İğne olucam progestan.. Yatıcam sürekli.. Ne kadar sürecek bu kanama
hoşgeldin canım aramıza .... sıla ya özelden msj atarsan listeye ekler seni..hayırlı olsun bu arada
kızlar dün sonuçları almaya gittim 3 haftalık hamileymişimAma muayane olamadım doktor çıkmıştı . Ve karnımda kramplar var uyuyunca geçiyor bi ilk aylarda oluyor dimi bu hep? Bide bi arkadaşım kese boş olabilir filan diyo kendini hazırlıklı tut filan dedi kendiside hamile onada öyle demişler . Böyle bişey varmı ya ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?