2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
benimde 9 unda:)

ooo aynen canım karnın şekilden şekile girecek yamuk duracak bazen:))

çalışma konusunda, en güzeli bayanlar yarım gün çalışsın kimse evde oturmak zorunda kalmasın:)

ay bence de yarım gün çalışalım öğlen 12 gibi gidelim akşam şöyle 5 gibi dönelim süper olur valla

Selam hanımlar transferim 20 mayısta yapıldı son batım 1 Mayıs şimdi ben olcakmış Şubat mı annesi olacağım ? Teşekkür ederim şimdiden

ben şeker yüklemesi yaptırmayacağım ama düzenli olarak diyet yapacağım ve şekerimi ölçeceğim..

Ayyy kıyamam ona :) Ben çok belirsiz hissediyorum

Günaydın güzel Anneler doktora gidecek annisler inşallah güzel haberlerle gelin . bugün bebeğim hareket etmedi henüz tedirgin oluyorum allahım korusun meleklerimizi.

bebek arabamızı aldııık :) foto eklemek isterdim ama yapamıyorum quinny zapp xtra pusetiyle birlikte 1100 tl ye aldık iyi mi ki?

kolay gelsin canım inşallah dayanırız da 37. haftaya kadar :)) tetanozu doktoruma sordum ben , gerek yok dedi sen evde doğurmayacaksın ihtiyaç görmüyorum dedi ben olmayacağım aşıyı

amin hepimizinki inşallah :) büyüsünler sağlıkla doğsunlar da gezdirelim :)

Ah cnm öyle kilitlersende. Kıskançlık yaparlar kardeşimi sevdirmiyosum dıye yani cok dıkkat etmek gerek kıskançlık olmasın dıye zaten şimdiden bana diyoki 2 beşik alalım birinde kardeşim birinde ben :))))

bizim ayrıntılımız ayın 10'unda valla çatlamak üzereyim bir an önce ayın 10'u olsun görmek istiyorum artıkkk 3 hafta olduuu
ben de ayrıntılıya ayın 9u veya 10unda gitmeeyi düşünüyorum yav ilk defa bu kadar uzun bekledim alıştım mı ne önceden olsa her hafta bebeği göreyim isterdim

Aynen ya korku filmi aksıyon dogum yapıyorum sanvılılı sancılı cocuk çıkıyor elı ayağı düzgünmü bakıyom göbek bağı halen bağlı bende sonra diyom doktor erkek dedi dogrumu dıye pipiye bakıyom yüzü asık sürat gözler acık bakıyo bir bebek :))))) sonra emzirdim yani başka günde galıba ben doguma kadar rüyamda cocuk buyuyecek :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…