canım kayseriden değil bizim burda o markanın ürünlerinide satan bir yerden baktık
yok canım çok gereksiz zaten ben hiç birini istemedim ama 2 li ve 3 lü ye dr dinlemedi resmen emrivaki yaptı
normal canım arada olur öyle halsizlik bolca dinlen ve meyve tüket geçici
canım yardımcı olmak isterdim ama benim söyleyeceğim zorlar diyorsun ücretsiz izin en mantıklısı bence, ablana güvenemezsin iki çocuk birde hamilelik düşünüyorsa sana yardımı çok zor olur ama ablana yakın tutup bakıcı ayarlarsın ablanda sürekli denetler bakıcıyı
hamilelikte normal canım burun kuruluğu tıkanıklığı hapşurmak
normal canım rahim büyüyor
özlenmezmisin canım ama biliyoruzki ev yerleştiriyorsun o yüzden sormadık:) hayırlı olsun evin, ne güzel çıkmamış göbeğin benimki yedi aylık oldu:)
canım çokta şiş durmuyorsun gayet kibar duruyorsun göğüsler doğum sonrasıda inmeyecek hep iki beden büyük olacak ta ki emzirmeyi bırakana kadar
aylarca oyanatamayan mı yok canım daha neler en fazla bir hafta sürüyor ağrısı
ahh canım zor işimiz benimde oğlum yalnız bulsa neler yapar düşünmek istemiyorum benim aklımda ki yatak odasına bırakmak bebeği wc ye girince kapıyıda kilitlemek tabi anahtar üstünde olmayacak kapının üste çivi çakıp oraya asıcam başka çare yok riske atamayız
inşaallah sıkıntısız hallolur canım
katılıyorum evde iş hiç bitmiyor akşama kadar