Sormaaaaa 7 kiloda ben bende baya onde gidiyorumÖnde giden bebek te değil geride kalan da sorun oluyor kaç kilo aldın
Sabret cnm ama bu arada kendini yipratma benimde bi akrabam bekledi bekledi sonucta temiz cikti uzme sakin kendini eminimki temiz cikacak sonuc allahin izniyleAranızda amniyosentez yaptırıp sonuç bekleyen varmı acaba ben hiperekojen odak ve ve barsak yüzünden yaptırdım merakla sonuç bekliyorum çok zor bir şey mis beklemek
demek ki babası gibi iri olacak tosun paşaErkek cinsiyeti de esim yeterince iri genlerde var 190 boy 105 kilo
Aminnn cnm hepimizin insallah ilk oglumu normal yaptim herkese normali oneririm ama tabi kismet hepimiz icin herseyin hayirlisidemek ki babası gibi iri olacak tosun paşaaman gelişiminde problem olmasın da varsın iri olsun.. doğumda Allah yardımcımız olsun inşaallah
Öğretmenliğe nasıl ara verdin, özelde mi çalışıyorsun? Kasım sonuna kadar gitmem lazım benim, tabi o kadar dayanabilirsem. Şoförü de uyarmayı düsünüyorum ama bazen kötü yollara giriyor, oralarda mecbur zıplıyoruz
Evet dolmuşların da farkı yok maalesef. Aslında servis benim için bulunmaz nimet, evden alıp eve bırakıyor ama diğer hocaları almak için dolaşıyor. Haliyle hız da oluyor, bozuk yollar da.. Sorunsuz atlatabilsek izne kadar
:)
Senin bırakmam daha kolay olmuştur sanırım, ben mecbur izne kadar bekliyorum. Hayırlısı artık, sağlıkla tamamlayalim da.cnm ben özel anaokulnda çalışıyordum
Gözün aydın her şey yolundaymış. Maşaallah tosuna :)Kizlar merhaba bende cuma gunu ayrintiliya girdim hersey yolunda cok sukur 18+5 ti girdigimde ama ultrason olcusune gore 20+5 misim 385 gram biraz irimi gidiyoruz acaba bide bunun normal dogumu var amaninnnnn
Amin inşallah hepimiz sorunsuz bir şekilde tamamlarız haftalarımızı. Uyarmayı düsünüyorum ama bakalım her gün uyacak mi şoför bana onu bilmiyorum. Unutur, dalgın olur vs. Çok stres yaptım, inşallah sıkıntılı geçmez bu haftalar.Servis şöförüyle mutlaka konuş canım , durumunu anlat, dikkat etsin kullanırken, bizim serviste çok sarsıyordu, tabi o zaman hamile değildim şimdi de çalışmaya doğuma kadar ara verdim. Allah yardımcın olsun, sorunsuz bir şekilde atlatırsın inşaallah sende.
Canim masallah oglusuna ben 20+4 te gittim persembe gunu 380 gr di oglum baya baya onden gidiyorsun yani :)Kizlar merhaba bende cuma gunu ayrintiliya girdim hersey yolunda cok sukur 18+5 ti girdigimde ama ultrason olcusune gore 20+5 misim 385 gram biraz irimi gidiyoruz acaba bide bunun normal dogumu var amaninnnnn
canin insallah tertemiz cikar sonucunuz icini ferah tut ..Aranızda amniyosentez yaptırıp sonuç bekleyen varmı acaba ben hiperekojen odak ve ve barsak yüzünden yaptırdım merakla sonuç bekliyorum çok zor bir şey mis beklemek
merhaba canim aramiza hosgeldin :)Merhabalar bende insallah ocak annesi olucam hepimize hayirli dogumlar olsun insallah
Insallah temiz cikacaktir hic sikinti yapmaAranızda amniyosentez yaptırıp sonuç bekleyen varmı acaba ben hiperekojen odak ve ve barsak yüzünden yaptırdım merakla sonuç bekliyorum çok zor bir şey mis beklemek
Cok tesekkur ederim benim 2. Olucak bir kizim var 5 yasinda simdi birde oglum olucak arkadaslarin yazdiklarini okuyorum henuz hissetmeyenler varmis ama 2. Bebek anneleri cabuk cabuk hissedermis doktorum oyle soylemistimerhaba canim aramiza hosgeldin :)
Selam kizlar.. ya hapşırmakla sıkıntısı olan varmi? hamilel basladigindan beri çok hapsiriyorum ve bazen cok içim aciyor. Bu sabah cok hazirliksiz yakalandim yatarken ve sag tarafima bir bicak saplandi sanki hala agriyor.. kizimin hareketini de hic duymadim bu sabah korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?