2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Aranızda amniyosentez yaptırıp sonuç bekleyen varmı acaba ben hiperekojen odak ve ve barsak yüzünden yaptırdım merakla sonuç bekliyorum çok zor bir şey mis beklemek

Aranızda amniyosentez yaptırıp sonuç bekleyen varmı acaba ben hiperekojen odak ve ve barsak yüzünden yaptırdım merakla sonuç bekliyorum çok zor bir şey mis beklemek
Sabret cnm ama bu arada kendini yipratma benimde bi akrabam bekledi bekledi sonucta temiz cikti uzme sakin kendini eminimki temiz cikacak sonuc allahin izniyle

demek ki babası gibi iri olacak tosun paşa aman gelişiminde problem olmasın da varsın iri olsun.. doğumda Allah yardımcımız olsun inşaallah
Aminnn cnm hepimizin insallah ilk oglumu normal yaptim herkese normali oneririm ama tabi kismet hepimiz icin herseyin hayirlisi

Servis şöförüyle mutlaka konuş canım , durumunu anlat, dikkat etsin kullanırken, bizim serviste çok sarsıyordu, tabi o zaman hamile değildim şimdi de çalışmaya doğuma kadar ara verdim. Allah yardımcın olsun, sorunsuz bir şekilde atlatırsın inşaallah sende.

cnm ben özel anaokulnda çalışıyordum
Senin bırakmam daha kolay olmuştur sanırım, ben mecbur izne kadar bekliyorum. Hayırlısı artık, sağlıkla tamamlayalim da.

Kizlar merhaba bende cuma gunu ayrintiliya girdim hersey yolunda cok sukur 18+5 ti girdigimde ama ultrason olcusune gore 20+5 misim 385 gram biraz irimi gidiyoruz acaba bide bunun normal dogumu var amaninnnnn
Gözün aydın her şey yolundaymış. Maşaallah tosuna :)

Amin inşallah hepimiz sorunsuz bir şekilde tamamlarız haftalarımızı. Uyarmayı düsünüyorum ama bakalım her gün uyacak mi şoför bana onu bilmiyorum. Unutur, dalgın olur vs. Çok stres yaptım, inşallah sıkıntılı geçmez bu haftalar.

Kizlar merhaba bende cuma gunu ayrintiliya girdim hersey yolunda cok sukur 18+5 ti girdigimde ama ultrason olcusune gore 20+5 misim 385 gram biraz irimi gidiyoruz acaba bide bunun normal dogumu var amaninnnnn
Canim masallah oglusuna ben 20+4 te gittim persembe gunu 380 gr di oglum baya baya onden gidiyorsun yani :)
canin insallah tertemiz cikar sonucunuz icini ferah tut ..

gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim canlarim sukur sorunsuz bi sekilde atlattik rabbim bidaha yasatmasn insallah ...

kızlar ilk kez bişeyi bu kadar çok aşerdim ismi lazım değil bi kış meyvesi.. buyuk ihtimalle bulunmaz eşimi sıkıntıya sokmayım diye soylemedim ama en son dün gece rüyamda o meyveyi yerken içinden tekrar o meyve çıkıp tekrar tekrar yediğimi görünce söyledim market market gezmiş ama sonunda bulmuş yolda geliyor sabırsızlıkla bekliyorum

ben ben ben :) hatta bir gun saydim 18 keee hapsurdum gun icinde hele sabahlari 6-7 defa arka arkaya hapsurdugum oluyor.. ben hapsurirken karnim birden gerilmesin diye egiliyorum ayakta da yatakta da koltukta da ololsam bu iyi geliyor bana deneyebilirsen dene istersen Allah bebeklerimizi korusun insallah canim...

Kızlar malefiz filminin izlerken baya hissettim kızımın hareketlerini özellikle sonuna doğru masalsı bi film sevdi galiba tavsiye ederim

Geçmişi okuyamadım inş herkes iyidir sılanın başına geleni gördüm alıntılardan cok gecmiş olsun şimdi bişekilde koruyoruz ama dogum yapınca ben wc bile giderken yanımda götürmem şart oldu hafta sonu halamın kızının bwbehını görmeye gittik 20 günlük ay kızım çıldırdı. Sevmek istiyor kanı kaynıyor ısırın az çık dıyo 5 yaşında kızım ama oyuncak bebek gibi sanıyo Allah sabır versın bize kucana almak istıyo

Merhaba guzel anneler :) ben de arada yazip ama hep takip edenlerdenim.ogretmenim tum ogretmenlere guzel bir egitim öğretim yili diliyorum. Gerci bizler icin kisa bir yıl olacak :) tetanoz aşısı ne zmaan oluyor ben vurulmadim henüz simdi endise ettim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…