2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
günaydın güzel anneler... biz kızımla okullu olduk bütün öğretmen annelerin cocuklari gibi benim kizimin da hayati okulda gececcek malesef... butun ogretmen arkadaslarima güzel bir donem diliyorum hadi bakalım gelsin bebeler aglamalar zirlamalar baslasin yine bakalım bu yilki cocuklarim nasil merak ediyorum hepsini

Kizlar ayrintili sirasi bizde.. randevum yari öğleden sonra inşallah.. dua edin bize teyzeler umarim herşey çok güzel çıkar
Canim inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin bekliyoruz :)

Canim inşallah hemen alisir oglusun ben ikisindede sorun yasamadim hemen alismislardi :)

Gunaydin herkesin gunu guzel gecmesi dilegiyle

Günaydın canlarim bugun ilk okul günü olan öğretmen annelere kolay gelsin hamile öğretmenlik nasıl oluyor onuda tadın bakalim :)
Çalışan erkenden kalkip yollara düşmek zorunda olan herkesin rabbim yardımcisi olsun ama inanin evde olmaktan daha iyi ben evdeyim aksama kadar ne isim biter nede strem calissam belki bu kadar yorulup stres olmam

Ay canımmm demek sende öğretmensin. Sizede hayırlı olsun..
ya hepinize çok özendim ben de kızımı inşallah hemen büyüsün okuluna götürim
Canım bi bakmışsın ki büyümüş bile.ben anlamadım oğlumun nasıl büyüdüğünü kucağıma aldıgım zaman dün gibi daha. Daha kücük 2010'lu benim kuzumm

Canim inşallah hemen alisir oglusun ben ikisindede sorun yasamadim hemen alismislardi :)

İnşallah sılacımmmm ne mutlu sana sorun cıkarmamış kuzuların. Bizimki daha bizden hiç ayrılmadı ilk bi hafta bnde kalıcam yanında alışması açısındanmış.hayırlıı bakalım.

Kizlar ayrintili sirasi bizde.. randevum yari öğleden sonra inşallah.. dua edin bize teyzeler umarim herşey çok güzel çıkar

İnşallah sorunsuz atlatır miniğin. Benim daha 17 gün var.

Gunaydin kızlar :) benimde yarin ayrintili icin randevum var.. inşaallah guzel geçer.. bugunlerde cok aşırı bi halsizlik var bende ya.. hic kalkmak istemiyorum.. hep uzanmam istiyorum.. Allahtan annemlerdeyim ablam filan herkes bisey yaptirmiyo bana.. rahatm burda.. bu ayin 23unde donucem hayirlisiyla.. cok zor olcak ayrilmak daha simdiden dusunur oldum..

ben bayramda kayserıye gıttığımde bakacağım daha

hangi şubesinden baktınız ?
canım kayseriden değil bizim burda o markanın ürünlerinide satan bir yerden baktık
yok canım çok gereksiz zaten ben hiç birini istemedim ama 2 li ve 3 lü ye dr dinlemedi resmen emrivaki yaptı

normal canım arada olur öyle halsizlik bolca dinlen ve meyve tüket geçici
canım yardımcı olmak isterdim ama benim söyleyeceğim zorlar diyorsun ücretsiz izin en mantıklısı bence, ablana güvenemezsin iki çocuk birde hamilelik düşünüyorsa sana yardımı çok zor olur ama ablana yakın tutup bakıcı ayarlarsın ablanda sürekli denetler bakıcıyı
hamilelikte normal canım burun kuruluğu tıkanıklığı hapşurmak
Merhaba kızlar.
Bir iki gündür arada vajinamda kalp atması, çekilme gibi değişik birşey hissediyorum. Ama sürekli değil. Arada bir oluyor. Acaba bu durum normal mi?
normal canım rahim büyüyor
özlenmezmisin canım ama biliyoruzki ev yerleştiriyorsun o yüzden sormadık:) hayırlı olsun evin, ne güzel çıkmamış göbeğin benimki yedi aylık oldu:)
canım çokta şiş durmuyorsun gayet kibar duruyorsun göğüsler doğum sonrasıda inmeyecek hep iki beden büyük olacak ta ki emzirmeyi bırakana kadar
aylarca oyanatamayan mı yok canım daha neler en fazla bir hafta sürüyor ağrısı
ahh canım zor işimiz benimde oğlum yalnız bulsa neler yapar düşünmek istemiyorum benim aklımda ki yatak odasına bırakmak bebeği wc ye girince kapıyıda kilitlemek tabi anahtar üstünde olmayacak kapının üste çivi çakıp oraya asıcam başka çare yok riske atamayız
inşaallah sıkıntısız hallolur canım

katılıyorum evde iş hiç bitmiyor akşama kadar

inşaallah sorunsuz güzel geçer ikinizinkide

bizim ayrıntılımız ayın 10'unda valla çatlamak üzereyim bir an önce ayın 10'u olsun görmek istiyorum artıkkk 3 hafta olduuu

Cok tesekkur ederim benim 2. Olucak bir kizim var 5 yasinda simdi birde oglum olucak arkadaslarin yazdiklarini okuyorum henuz hissetmeyenler varmis ama 2. Bebek anneleri cabuk cabuk hissedermis doktorum oyle soylemisti

benimde 5 yasında kızım bu ikinci olacak ama henüz cinsiyetini bilmiyorum
hayırlı olsun seninkide bakalım :)

bugün güzel habererini bekliyoruz...

alşır canım alışmak zorundalar yapcak bişey yok benimkide haftaya anaokuluna bişlıcak inşallah

canım kacıncı haftadasın bilmiyorum ama ilk aşının 24 e kadar yolu varmış sanırım bende 21+2 yim yarın gidecem inş.

güzel haberlerini bekliyoruz canım

hayırlı olsun okulunuz inş. hemen alışır annesi

hayırlı olsun canım yeni okul yılınızda mutluluklar

Gunaydin herkesin gunu guzel gecmesi dilegiyle

günaydınlar canım

ay sılacım herkesin isteği farklı çalışan evde olsam diyor evde olan çalışsam rahat olur diyor kimse memun değil valla halinden

güzel haberlerle gel inş. canım

günaydın kızlar 3 gündür oğluşum karnımı yarıp çıkmaya çalışıyor bazen çok şiddetli sancı giriyor göbek deliğimin iki parmak soluna, elimi koyunca hissediyorum sıpamı bi arkadaşım daha da artacak dedi olsun bakalım bebeişim için çekerim

Reactions: idL
bizim ayrıntılımız ayın 10'unda valla çatlamak üzereyim bir an önce ayın 10'u olsun görmek istiyorum artıkkk 3 hafta olduuu
benimde 9 unda:)

ooo aynen canım karnın şekilden şekile girecek yamuk duracak bazen:))

çalışma konusunda, en güzeli bayanlar yarım gün çalışsın kimse evde oturmak zorunda kalmasın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…