İnşallah sorunsuz şekilde atlatırsın, benim de yarın bakalım heyecanla bekliyorum...Kizlar ayrintili sirasi bizde.. randevum yari öğleden sonra inşallah.. dua edin bize teyzeler umarim herşey çok güzel çıkar
Canim inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin bekliyoruz :)Kizlar ayrintili sirasi bizde.. randevum yari öğleden sonra inşallah.. dua edin bize teyzeler umarim herşey çok güzel çıkar
Canim inşallah hemen alisir oglusun ben ikisindede sorun yasamadim hemen alismislardi :)Gunaydın canlar. Dr'a gidecekler hayırlı haberlerle gelin inşallahh.
Bugun oğluşumun ilk okul günüüüü. Uyuyamadım bile sabahın köründe kalktım paşam uyuyor. Bugun güzel geçsin inşallah hemencik alışıversinnn oğlumm..
günaydın güzel anneler... biz kızımla okullu oldukbütün öğretmen annelerin cocuklari gibi benim kizimin da hayati okulda gececcek malesef... butun ogretmen arkadaslarima güzel bir donem diliyorum hadi bakalım gelsin bebeler aglamalar zirlamalar baslasin yine bakalım bu yilki cocuklarim nasil merak ediyorum hepsini
Canım bi bakmışsın ki büyümüş bile.ben anlamadım oğlumun nasıl büyüdüğünü kucağıma aldıgım zaman dün gibi daha. Daha kücük 2010'lu benim kuzummya hepinize çok özendim ben de kızımı inşallah hemen büyüsün okuluna götürim
Canim inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin bekliyoruz :)
Canim inşallah hemen alisir oglusun ben ikisindede sorun yasamadim hemen alismislardi :)
İnşallah sılacımmmm ne mutlu sana sorun cıkarmamış kuzuların. Bizimki daha bizden hiç ayrılmadı ilk bi hafta bnde kalıcam yanında alışması açısındanmış.hayırlıı bakalım.Canim inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin bekliyoruz :)
Canim inşallah hemen alisir oglusun ben ikisindede sorun yasamadim hemen alismislardi :)
Kizlar ayrintili sirasi bizde.. randevum yari öğleden sonra inşallah.. dua edin bize teyzeler umarim herşey çok güzel çıkar
canım kayseriden değil bizim burda o markanın ürünlerinide satan bir yerden baktıkben bayramda kayserıye gıttığımde bakacağım daha
hangi şubesinden baktınız ?
yok canım çok gereksiz zaten ben hiç birini istemedim ama 2 li ve 3 lü ye dr dinlemedi resmen emrivaki yaptıgünaydın kızlar hepinize mutlu pazarlar diliyorum
umarım herkes iyidir
kızlar ben 2l, testten sonra 3lü 4lü yaptırmadım sizce yanlışmı yaptım
gerçi doktorum 2li temiz çıktığı için gerek görmedi yine de siz tecrübelilere sormak isterim 4lü test hakkındaki düşüncelerinizi
normal canım arada olur öyle halsizlik bolca dinlen ve meyve tüket geçiciMerhaba kızlar çok fazla halsizligim var oturmak bile yorucu geliyo üç gündür ayakta duramıyorum biraz dursam yürüsem yere yığılip kalıyorum başım döner gibi oluyor elim ayağım kesiliyor tarif de edemiyorum doktora gitmeme iki hafta kadar zaman var ne yapsam bilemedim 17 agustos ta gitmiştim kan tahlili falan da yapmıştı kansız değilsin kan ilacını bırakalım demişti bilmiyorum yaa kızlar yardimci olun benim gibi olan var mı ya da sebebi konusunda lütfen
canım yardımcı olmak isterdim ama benim söyleyeceğim zorlar diyorsun ücretsiz izin en mantıklısı bence, ablana güvenemezsin iki çocuk birde hamilelik düşünüyorsa sana yardımı çok zor olur ama ablana yakın tutup bakıcı ayarlarsın ablanda sürekli denetler bakıcıyıKizlar malum ev tutamadik daha. En buyuk problemse nerden ev tutacagimiza karar vermek.
1. Eryaman/Goksu Parki civari
Hem anneme hem ablama ters guzergah. Okuluma yurume mesafesinfen tek vasita gidip gelebilecegim. Ancak bebisim dogdugunda ya bakici bulmam gerek ya da ucretsiz izne ayrilmam gerek. Ucretsiz izin de bizi hayli zorlar.
2.Yenimahalle/Serhat
Ablamlarin oturdugu yer. Okuluma gitmek icin once dolmusa binicem 15dklik mesafeden sonra inip Kazan otobuslerine binicem. Dogum iznim bitince bakici sorunum olmucak. Ancak ablamin iki kizi var. Bir ucuncuyu de dusunuyorlar. Ne zaman icraate gecerler bilinmez. Ama ablam 31 yasinda. Cok da geciktirmezler sanirim. Ablam ben elimden geldigince destek olurum, her zaman arkandayim dedi ama oyle bi durumda annem isten cikip size yakin bi yere tasiniriz diyor. Bunu da esim istemiyor. Ben o kadar icli disli olmak istemiyorum diyor. Ki biz ben esimin ailesine yakin olmak istemedigim icin onlarin ikamet ettigi ilce Polatli'yi yazmadik. O yuzden bu dusuncesinden dolayi ona da kizamiyorum.
Ne yapmaliyim cozemedim. Disardan birilerinin fikrine, farkli bakis acilarina ihtiyacim var..
hamilelikte normal canım burun kuruluğu tıkanıklığı hapşurmakSelam kizlar.. ya hapşırmakla sıkıntısı olan varmi? hamilel basladigindan beri çok hapsiriyorum ve bazen cok içim aciyor. Bu sabah cok hazirliksiz yakalandim yatarken ve sag tarafima bir bicak saplandi sanki hala agriyor.. kizimin hareketini de hic duymadim bu sabah korkuyorum
normal canım rahim büyüyorMerhaba kızlar.
Bir iki gündür arada vajinamda kalp atması, çekilme gibi değişik birşey hissediyorum. Ama sürekli değil. Arada bir oluyor. Acaba bu durum normal mi?
özlenmezmisin canım ama biliyoruzki ev yerleştiriyorsun o yüzden sormadık:) hayırlı olsun evin, ne güzel çıkmamış göbeğin benimki yedi aylık oldu:)120 sayfa geçmiş okuduktan sonra herkese merhabalar kızlar
1 haftada beni hiç özleyen olmamış küstüm size ben
evime yerleştim bi güzel dinlendim kardeşlerim sağolsunlar arı gibi çalıştılar bi gün belim çok ağırdı gece uyuyamadım o ilk gündü kalanlarda iyiydim...
Bebeğin hareketlerini hala ve hala hissetmiyorum bıraktım kendi haline ne yapayım artık ne zaman hareket ederse
Ultrason görüntülerine bayıldım
karnım neden hala yok diyen arkadaşlarımıza rastladım ne güzel işte şimdiden kocaman karın mı olsun zaten alacaz artık kilo
Cuma günü sağlık ocağı kaydımı da aldırdım yeni sağlık ocağına salı günü sabah gidecem tetenoz vuracak kan sayımımı yapacak sonra da 16 ekime randevu verdi bana doktora nasıl gidiyorsam oraya da gidecekmişim öyle dedi ebe
valla alıntı yapmadan her konuya atlıyorum ama benim eşimde yardımcı olmuyor sabah o erken kalktı benden insan çayı koyar demi ama yok beni bekliyor yataktan kalkmasam aç duracaz o derece yani... taşındığımız da yaptı bi onu da yapmasın mı yani
işte böyle yarın iznim bitiyor işe geri dönüyorum iyiydi evde dinlenmek
kardeşimin nişan tarihi belli oldu 9 ekim de olacak ne alsam ne giysem bilemedim biraz daha eylül ortasında bakayım diyorum belki karnım çıkarhala benim koca midem duruyor 3 gün sonra 5 ay bitiyor tık yok memnunum bu durumdan hamile olduğumu ne kadar az erkek fark ederse o kadar çok sevabım olur anneme çektim herhalde 9 aylıkken bile karnı yokmuş yanlarına gitmiş hep benden bu kadar işte
he bi de dostum geldi oturmaya kızıma english home dan nevresim takımı ve alt üst takım almış bayıldımmmmkızımın ilk cicileri oldu... haftaya doğumgünüm var bana alacağına ona almış sağolsun iyi de etmiş daha çok makbule geçti
canım çokta şiş durmuyorsun gayet kibar duruyorsun göğüsler doğum sonrasıda inmeyecek hep iki beden büyük olacak ta ki emzirmeyi bırakana kadarbu arada arkadaşlar cuma gecesi düğün vardı hiç bir elbisemin içine giremedimgögüsler 89 cm iken 96-97 olmuş kaç beden büyüdüm kestiremiyorum inşallah doğumdan sonra eski hallerine dönerler
5 ayda 5 kilo almış durumdayım zaten kotlarıma da giremiyorum, bu arada son 2 haftada göbeğim çok şişti
Eki Görüntüle 1230995
aylarca oyanatamayan mı yok canım daha neler en fazla bir hafta sürüyor ağrısıSlm sevgili hamiş arkadaşlarım,çok afedersiniz belki 2 aydır hiç göz atamadım işten güçten,şöyle bir geriyi okuyayım dedim ama olcak gibi degil en az 500 sayfa
Umarım hepiniz çok iyisinizdir,elhamdüllilah bir sıkıntım yok,oğluşumda bende çok iyiyiz,hatta o kdr iyş beslenmişimki 5 ayda 7 kg almışım malesef ve kendimi çok şişman hissediyorumBu arada tetanoz iğnesi olmadım,dr um kafamı karıştırdı,önermiyorum dedi ama ben internette araştırmalarıma göre herhangi bir tehlike için aşı çok faydalı,yok ağrı yok ateş,yok kimi yazılarda kollarını aylarca oynatamayan annişleri okuyunca çok korktum,aranızda olupta,hiçbir etkisini görmeyen varmı,ne dersiniz olıyım mı arkadaşlar
ahh canım zor işimiz benimde oğlum yalnız bulsa neler yapar düşünmek istemiyorum benim aklımda ki yatak odasına bırakmak bebeği wc ye girince kapıyıda kilitlemek tabi anahtar üstünde olmayacak kapının üste çivi çakıp oraya asıcam başka çare yok riske atamayızGeçmişi okuyamadım inş herkes iyidir sılanın başına geleni gördüm alıntılardan cok gecmiş olsun şimdi bişekilde koruyoruz ama dogum yapınca ben wc bile giderken yanımda götürmem şart oldu hafta sonu halamın kızının bwbehını görmeye gittik 20 günlük ay kızım çıldırdı. Sevmek istiyor kanı kaynıyor ısırın az çık dıyo 5 yaşında kızım ama oyuncak bebek gibi sanıyoAllah sabır versın bize kucana almak istıyo
inşaallah sıkıntısız hallolur canımGunaydın canlar. Dr'a gidecekler hayırlı haberlerle gelin inşallahh.
Bugun oğluşumun ilk okul günüüüü. Uyuyamadım bile sabahın köründe kalktım paşam uyuyor. Bugun güzel geçsin inşallah hemencik alışıversinnn oğlumm..
Günaydın canlarim bugun ilk okul günü olan öğretmen annelere kolay gelsin hamile öğretmenlik nasıl oluyor onuda tadın bakalim :)
Çalışan erkenden kalkip yollara düşmek zorunda olan herkesin rabbim yardımcisi olsun ama inanin evde olmaktan daha iyi ben evdeyim aksama kadar ne isim biter nede strem calissam belki bu kadar yorulup stres olmam
Kizlar ayrintili sirasi bizde.. randevum yari öğleden sonra inşallah.. dua edin bize teyzeler umarim herşey çok güzel çıkar
Gunaydin kızlar :) benimde yarin ayrintili icin randevum var.. inşaallah guzel geçer.. bugunlerde cok aşırı bi halsizlik var bende ya.. hic kalkmak istemiyorum.. hep uzanmam istiyorum.. Allahtan annemlerdeyim ablam filan herkes bisey yaptirmiyo bana.. rahatm burda.. bu ayin 23unde donucem hayirlisiyla.. cok zor olcak ayrilmak daha simdiden dusunur oldum..
Cok tesekkur ederim benim 2. Olucak bir kizim var 5 yasinda simdi birde oglum olucak arkadaslarin yazdiklarini okuyorum henuz hissetmeyenler varmis ama 2. Bebek anneleri cabuk cabuk hissedermis doktorum oyle soylemisti
Gunaydın canlar. Dr'a gidecekler hayırlı haberlerle gelin inşallahh.
Merhaba guzel anneler :) ben de arada yazip ama hep takip edenlerdenim.ogretmenim tum ogretmenlere guzel bir egitim öğretim yili diliyorum. Gerci bizler icin kisa bir yıl olacak :) tetanoz aşısı ne zmaan oluyor ben vurulmadim henüz simdi endise ettim(
Gunaydın canlar. Dr'a gidecekler hayırlı haberlerle gelin inşallahh.
günaydın güzel anneler... biz kızımla okullu oldukbütün öğretmen annelerin cocuklari gibi benim kizimin da hayati okulda gececcek malesef... butun ogretmen arkadaslarima güzel bir donem diliyorum hadi bakalım gelsin bebeler aglamalar zirlamalar baslasin yine bakalım bu yilki cocuklarim nasil merak ediyorum hepsini
Gunaydin herkesin gunu guzel gecmesi dilegiyle
Günaydın canlarim bugun ilk okul günü olan öğretmen annelere kolay gelsin hamile öğretmenlik nasıl oluyor onuda tadın bakalim :)
Çalışan erkenden kalkip yollara düşmek zorunda olan herkesin rabbim yardımcisi olsun ama inanin evde olmaktan daha iyi ben evdeyim aksama kadar ne isim biter nede strem calissam belki bu kadar yorulup stres olmam
Gunaydin kızlar :) benimde yarin ayrintili icin randevum var.. inşaallah guzel geçer.. bugunlerde cok aşırı bi halsizlik var bende ya.. hic kalkmak istemiyorum.. hep uzanmam istiyorum.. Allahtan annemlerdeyim ablam filan herkes bisey yaptirmiyo bana.. rahatm burda.. bu ayin 23unde donucem hayirlisiyla.. cok zor olcak ayrilmak daha simdiden dusunur oldum..
Insaallah canimm..inşaallah sorunsuz güzel geçer ikinizinkide
benimde 9 unda:)bizim ayrıntılımız ayın 10'unda valla çatlamak üzereyim bir an önce ayın 10'u olsun görmek istiyorum artıkkk 3 hafta olduuu
günaydın kızlar 3 gündür oğluşum karnımı yarıp çıkmaya çalışıyor bazen çok şiddetli sancı giriyor göbek deliğimin iki parmak soluna, elimi koyunca hissediyorum sıpamı bi arkadaşım daha da artacak dedi olsun bakalım bebeişim için çekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?