2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Gözün aydın canım masallah ogluna yeni evinde hayırlı olsun Allah kavuştursun ogluna :)

Abiye alma canım bende abimin düğününe bi abıyem vardı fermuarını arkadan gizleyecek şekilde bolero ile giymisti gogus altında bollasan elbise abiye falan varsa onun üzerinde oynama yap

Abiye alma canım bende abimin düğününe bi abıyem vardı fermuarını arkadan gizleyecek şekilde bolero ile giymisti gogus altında bollasan elbise abiye falan varsa onun üzerinde oynama yap

abiye almak istemiyorum zaten başka zamanda giyeyim onu hamilelik boyunca düğün değil sonuçta

İlk ayrıntılı usg'me girdim devlet hastanesinde. 3 dk baktı ve herşeyin mükemmel olduğu kararına vardı. Çok başarılı cidden :) 440 gram olmuş dedi ama pek inanamadım :) ölçümleri normal dedi. cinsiyet sordum. ne demiştik pek göstermiyo da dedi. hiçbişey demediniz dedim. arkası dönük ama kız gibi. 4 hafta sonra gel netleştirelim dedi. işim devlete kalsa doğururken öğrencekmişim demekki :) özeldeki muayenem de haftaya. inş kızıma dair daha düzgün verilerle aranızda olmak dileğiyle..geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır.

Büyük bedenll pantolon üstü sık kıyafetlere bak derim altına kumaş kavas hamile pantolonu süper

hayırlı uğurlu olsun canım da bu kadar çok ultrasona girmen zararlı 2şer doktora neden gidiyorsun tek doktor a git
ultrasonların arasında 1 ay olacak diyor doktorum

hayırlı uğurlu olsun canım da bu kadar çok ultrasona girmen zararlı 2şer doktora neden gidiyorsun tek doktor a git
ultrasonların arasında 1 ay olacak diyor doktorum
normalde devlete gidiyodum canım. özel doktoruma geçen ay başlayabildim. 11 eylülde randevum. arada farklılıklar olabilir diye devleti de takip ediyorum. şeker yüklemesini devlette yaptırıcam örneğin. özelde para vermemek için. o zaman özeldeki randevumu ertelemiş olcam bir ay. öyle işte :)usg nin zararlı olduğunu düşünmüyorum. gebeliği riskli olan arkadaşlarım bazen iki bazen haftada bir gidiyolar. öyle olsa doktorları onları almazdı.

benim doktorum önermiyor tabiki başkalarını bilemem
maşallah 4 kilo bende bundan sonra alırım herhalde iştahım açıldı -3 teyim hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…