2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ben de ayrıntılıya ayın 9u veya 10unda gitmeeyi düşünüyorum yav ilk defa bu kadar uzun bekledim alıştım mı ne önceden olsa her hafta bebeği göreyim isterdim
Ya ben 3 hafta oldu görmüyorum bir baktı erkek gıbı dedi 17 haftada sonra girmedim ultrasona devlete gidince keyifine göre olmuyo malesef bu carsamba 4 hafta olacak ayrıntılı ultrasona gitcem inş saglıgı yetındedir pipide yerindeyse halen almaya başlıcam artıkk

Kizlar sanırım korktugum başıma geliyor diş etim yara olmaya başladı ne yapıcam ben ya

ay bence de yarım gün çalışalım öğlen 12 gibi gidelim akşam şöyle 5 gibi dönelim süper olur valla
ohh mis olur
Selam hanımlar transferim 20 mayısta yapıldı son batım 1 Mayıs şimdi ben olcakmış Şubat mı annesi olacağım ? Teşekkür ederim şimdiden
şubat oluyor
Günaydın güzel Anneler doktora gidecek annisler inşallah güzel haberlerle gelin . bugün bebeğim hareket etmedi henüz tedirgin oluyorum allahım korusun meleklerimizi.
canım bu haftalarda düzenli olmaz hemen korkmayın 24 den sonra düzene oturur
kızlar hareketleri hala hissedemeyen bi tek ben mi varım ya
hissedersin canım bugün yarın
bebek arabamızı aldııık :) foto eklemek isterdim ama yapamıyorum quinny zapp xtra pusetiyle birlikte 1100 tl ye aldık iyi mi ki?
hayırlı olsun, fiyat bana çok canım ama herkesin bütçesi farklı tabi:) güle güle kullanın
ay ay pek güzeller güle güle sağlıkla kullanın
oooo bende rüyalar alemindeyim hep çok yoruluyorum üstelik normalde de çok rüya gören bir insanım hamilelikte sen düşün beni yorgun düşüyorum
canım zaten kıskanacaklar bu kaçınılmaz insanın yapısında var biz bile kıskanıyoruz onlar minicik, benim oğlum 3,5 yaşında kendinden küçük kuzenleriyle asla yalnız bırakmıyorum hemen sıkıyor iteleyip düşürüyor ama oynamasına izin verirsek hadi oğlum canı sıkılmış kuzeninin oynat abisi vs dediğim zaman dikkat ettim daha az zarar veriyor hoşuna gidiyor sorumluluk, mesela eşimin ablasınında benim ablamında kızlarının arası çok az 1,5 yaşındalar, eşimin ablasıgil çok sakınıyorlar aman yapma aman abisi düşer zarar verme diyorlar ona daha hırçın davranıyor sevmiyorum onu diyor ama benim ablam daha serbest bırakıyor yeri gelince tabi ikaz ediyor ama hadi abisi oyun oynat ona o senden küçük bilmiyor öğret diyoruz çokta güzel oynatıyor daha az kıskanıyor

kardeşi oluncada sorumluluk vericez şimdiden söylüyorum abisi sen bezini getirirsin bana yardımcı olursun ben çok yorulurum yoksa diyorum tamam anne ben sana yardım ederim sen yorulma diyor, her sabah kardeşiyle konuşuyor şarkı söylüyor uyuyor mu anne şimdi uyanık mı diyor, biz en çok seni seviyoruz diyoruz babasıyla sık sık, o daha çok küçük abisi oyun oynamayı sen öğreteceksin ona diyoruz, şarkılar öğretirsin uyuturken bana yardım edersin diyorum, doğunca hemen senle oynayamaz biraz büyümesi lazım diyorum ki hayal kırıklığı olmasın hani benimle oynayacaktı diye beklentiye girmesin hemen diye

canım kilit şart çaktırmadan kilitleriz yoksa Allah korusun kötü sonuçlar olur önden tedbir şart kimsenin üzülmemesi için

senin kuzun daha küçüktü sanırım, biz şimdi oğluma oda yapıcaz inşaallah zaten odasındaydıda park beşiğinde uyuyordu birde idareten dolabı vardı, kardeşi gelmeden onun beşiğini kaldırıcam, kendi odama sepet beşiklerden alıcam yonca bam bam gibi, mobilya beşik verdi halası onu da oğlumun odasına kurucam gündüz orda gece bizim oda da uyutucam böylece oğlum kendini soyutlanmış hissetmez diyorum nasip bakalım inşaallah, oğlumun beşiğini kullanmıycam ki rakip olarak görmesin ilerde izin alarak kurarım onu
Kizlar sanırım korktugum başıma geliyor diş etim yara olmaya başladı ne yapıcam ben ya

canım tuzlu suyla gargara yap sürekli

kızlar baby 2 go otomatik sallanan beşik diyordum mağazada gördüm çok alçak hoşuma gitmedi açıkcası buydu

araştırdım yonca bam bam beşiği kullananlar çok memnun mağazada da gördüm daha yüksek hoşuma gitti,otomatik sallanmıyor ama olsun belki bu kuzum sallanmadan uyur:) model bu, yatak odama koymak için tabi istediğim yere taşıyabilirim çok hafif kılıfı tamamen yıkanıyor, içine ekstra pamuktan şilte yapıcam

görümcemin verdiği beşik bu alacakları zaman ben beğenmiştim, oğlumun odasına inşaallah bunu kurucam

bebiş büyüncede park beşiği kurarım diyorum:) inşaallah nasip olur

[QUOTE="SILA_M, post: 36667709, member: 169955e oğluşumun yüzü teyzeleri maşallah deyin lütfen kurban olurum ya onu yaradana bildigin bebek olmus benim oglusum elleri ayaklari kipir kipirdi doktor bakarken bile tekmeleyip duruyorduu ayy beni bugun kimse uzup sinir edemez cok mutluyum sukurler olsun rabbim

doktor tam olarak seklini belli etmek icin kenarlarini cizdi :))

Eki Görüntüle 1228780 [/QUOTE]

Oy yerim ben onun fındık burnunu maşallah ne kadar net yüzü. Allahım hayırlı bir evlat olmayı nadib etsin annesi

canım şu en alttakini beğendim ama yatak odama park beşik anca sığacak mecbur ondan alacağız

Allah izin verirse benim 38. Haftam kasım sonunda doluyor, daha çook var seminerler bittikten sonra geriye 10 hafta kalıyor, hemencecik geçer inşallah :)
Bu arada ben aşımı cuma günü yaptırdım, 19 hafta dolunca olmuş oldum.

Inşallah hepimiz için hayırlı bir yıl olur. Daha doğrusu hayırlı birkaç ay :) anasınıfı öğretmeni misin? Iyi ki sekizinci sınıflar ağlamıyor, hiç çekemezdim onların o hallerini :)

Keşke evde olsam da şu sıcaklarda gitmesem okula herkes kendinde olmayanı ister ya bu da o hesap. Inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde geçiririz günlerimizi, çalışan çalışmayan fark etmez

Selam kızlar çalışmaya başlayan öğretmen arkadaşlar iyi bi 3 ay diliyorum :) kizimi sabah komsum olan bakıcımıza biraktm akşam esyalarini indirdim sıkıntı yapmamış ama bi kaç kere anneme gideceğim demiş abla oldu kızım benim :) okulda işler karışık 4 ana sınıfı ogretmenıyız bu yıl kayıt daha 17 ben çalışmak istiyorum 30 tamamlayınca üç sınıf açarız diyo müdür yard. Ins acilir yoksa gorevlendirme okul bulmam gerekecek bi arkadaş heyet alıp olmayacak dua edin de otuz ogrenciyi bulalım kızlar doğum iznine doğum sonrası ihtiyaç oluyor hem ek derse de ihtiyaç var malum ciniler almak lazım oglusa:)

evet canim okul öncesi ogretmeniyim.. bizim her sene bir kaç hafta ayni fasil aglayanlar sizlayanlar kendini yerden yere atanlar alistim artik:)

canım ben geçen hafta oldum 3gün kolum ağırlaştı o kadar
Benim bebek arabalarıma bakan yok muuu ilgisiz kaldım
canım ikiside çok hoş butceye göre karar ver cantasi daha güzel sanki

merhaba kızlar, bende dün evimi taşıdım.çok yoruldum .bu gün doktor kontrolümüz vardı alimin fotoğrafı ekte.maşallah her şey yolunda. yüzünü saklamaya çalıştı ancak bu fotoğrafı yakalayabildi doktorumuz. 16 eylülde ayrıntılı ultrasonumuz var. tetanoz aşısını önerdi doktorum. ama evde işler çok haftaya yaptıracağım. bizden böyle

Eklentiler

• 20140901_115324.webp
    122,6 KB · Görüntüleme: 82
öğrenci sayisi bizim de sıkıntı 4ogretmeniz daha 16kayit var.. alan taramasi yapilacak yine.. herhangi bir durumda norm fazlasi olacak kişi benim ve hic acik yokmuş en yakin ilce 50km. Allah korusun yaaa

Bu arada okulumuz çok doğurgan şu an beş hamileyiz 2tane 14 haftalık bi tane 20 bi 21 . Haftada arkadaşlar ben 24 e girdim bugün en az göbeği olan benim :) normal kilo gibi duruyor benim okul kadınlar matinesi gibiydi kendimi kadın doğumcu da sıra bekliyor gibi hissettim :)

öğrenci sayisi bizim de sıkıntı 4ogretmeniz daha 16kayit var.. alan taramasi yapilacak yine.. herhangi bir durumda norm fazlasi olacak kişi benim ve hic acik yokmuş en yakin ilce 50km. Allah korusun yaaa
alan taraması nasıl yapılıyor canım hiç yapmadim da aynı durumdayiz bakalım ne olacak aglak çocuklara raziyiz yeter ki gelsinler bizim ortaokul galiba millet ortaokul diye anasınıfında olmaz diye düşünüyor yada ilk okula gittiği okulda baslasin istiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…