Ya ben 3 hafta oldu görmüyorum bir baktı erkek gıbı dedi 17 haftada sonra girmedim ultrasona devlete gidince keyifine göre olmuyo malesef bu carsamba 4 hafta olacak ayrıntılı ultrasona gitcem inş saglıgı yetındedir pipide yerindeyse halen almaya başlıcam artıkkben de ayrıntılıya ayın 9u veya 10unda gitmeeyi düşünüyorum yav ilk defa bu kadar uzun bekledim alıştım mı ne önceden olsa her hafta bebeği göreyim isterdim
Aynen benimde 10nunda catliycam vakit geciversede gorsek bebislerimizibizim ayrıntılımız ayın 10'unda valla çatlamak üzereyim bir an önce ayın 10'u olsun görmek istiyorum artıkkk 3 hafta olduuu
Yalnız değilsin canım, ben de varım...kızlar hareketleri hala hissedemeyen bi tek ben mi varım ya
ohh mis oluray bence de yarım gün çalışalım öğlen 12 gibi gidelim akşam şöyle 5 gibi dönelim süper olur valla
şubat oluyorSelam hanımlar transferim 20 mayısta yapıldı son batım 1 Mayıs şimdi ben olcakmış Şubat mı annesi olacağım ? Teşekkür ederim şimdiden
canım bu haftalarda düzenli olmaz hemen korkmayın 24 den sonra düzene otururGünaydın güzel Anneler doktora gidecek annisler inşallah güzel haberlerlegelin . bugün bebeğim hareket etmedi henüz tedirgin oluyorum allahım korusun meleklerimizi.
hissedersin canım bugün yarınkızlar hareketleri hala hissedemeyen bi tek ben mi varım ya
hayırlı olsun, fiyat bana çok canım ama herkesin bütçesi farklı tabi:) güle güle kullanınbebek arabamızı aldııık :) foto eklemek isterdim ama yapamıyorum quinny zapp xtra pusetiyle birlikte 1100 tl ye aldık iyi mi ki?
ay ay pek güzeller güle güle sağlıkla kullanın
oooo bende rüyalar alemindeyim hep çok yoruluyorum üstelik normalde de çok rüya gören bir insanım hamilelikte sen düşün beni yorgun düşüyorumkızlar günaydın benim şu son haftalarda gördüğüm rüyalardan aksiyon polisiye film olur yemmin ediyorum hiç sıkılmıyorum yav öyle rüyalar görüyorum ki vay benim bilinçaltım dedim bugün resmen
canım zaten kıskanacaklar bu kaçınılmaz insanın yapısında var biz bile kıskanıyoruz onlar minicik, benim oğlum 3,5 yaşında kendinden küçük kuzenleriyle asla yalnız bırakmıyorum hemen sıkıyor iteleyip düşürüyor ama oynamasına izin verirsek hadi oğlum canı sıkılmış kuzeninin oynat abisi vs dediğim zaman dikkat ettim daha az zarar veriyor hoşuna gidiyor sorumluluk, mesela eşimin ablasınında benim ablamında kızlarının arası çok az 1,5 yaşındalar, eşimin ablasıgil çok sakınıyorlar aman yapma aman abisi düşer zarar verme diyorlar ona daha hırçın davranıyor sevmiyorum onu diyor ama benim ablam daha serbest bırakıyor yeri gelince tabi ikaz ediyor ama hadi abisi oyun oynat ona o senden küçük bilmiyor öğret diyoruz çokta güzel oynatıyor daha az kıskanıyorAh cnm öyle kilitlersende. Kıskançlık yaparlar kardeşimi sevdirmiyosum dıye yani cok dıkkat etmek gerek kıskançlık olmasın dıye zaten şimdiden bana diyoki 2 beşik alalım birinde kardeşim birinde ben :))))
Kizlar sanırım korktugum başıma geliyor diş etim yara olmaya başladı ne yapıcam ben ya
ay inşallah ben de hissetmek istiyorum artık(( arada kıpırdanma oluyor ama anlayamıyorum bağırsak hareketleri mi acaba dye
[ATTACH .!.:1231455[/ATTACH]
görümcemin verdiği beşik bu alacakları zaman ben beğenmiştim, oğlumun odasına inşaallah bunu kurucam
Eki Görüntüle 1231459
bebiş büyüncede park beşiği kurarım diyorum:) inşaallah nasip olur
Allah izin verirse benim 38. Haftam kasım sonunda doluyor, daha çook varMerhaba guzel anneler :) ben de arada yazip ama hep takip edenlerdenim.ogretmenim tum ogretmenlere guzel bir egitim öğretim yili diliyorum. Gerci bizler icin kisa bir yıl olacak :) tetanoz aşısı ne zmaan oluyor ben vurulmadim henüz simdi endise ettim(
Inşallah hepimiz için hayırlı bir yıl olur. Daha doğrusu hayırlı birkaç ay :) anasınıfı öğretmeni misin? Iyi ki sekizinci sınıflar ağlamıyor, hiç çekemezdim onların o hallerini :)günaydın güzel anneler... biz kızımla okullu oldukbütün öğretmen annelerin cocuklari gibi benim kizimin da hayati okulda gececcek malesef... butun ogretmen arkadaslarima güzel bir donem diliyorum hadi bakalım gelsin bebeler aglamalar zirlamalar baslasin yine bakalım bu yilki cocuklarim nasil merak ediyorum hepsini
Keşke evde olsam da şu sıcaklarda gitmesem okulaGünaydın canlarim bugun ilk okul günü olan öğretmen annelere kolay gelsin hamile öğretmenlik nasıl oluyor onuda tadın bakalim :)
Çalışan erkenden kalkip yollara düşmek zorunda olan herkesin rabbim yardımcisi olsun ama inanin evde olmaktan daha iyi ben evdeyim aksama kadar ne isim biter nede strem calissam belki bu kadar yorulup stres olmam
Benim bebek arabalarıma bakan yok muuu ilgisiz kaldımEki Görüntüle 1230865 Eki Görüntüle 1230867 Kızlaar günaydın. Benimde aklımda şu iki model var kararsız kaldım bi bakar mısınız ? İlki 1100 ikincisi 2200 tl
Allah izin verirse benim 38. Haftam kasım sonunda doluyor, daha çook varseminerler bittikten sonra geriye 10 hafta kalıyor, hemencecik geçer inşallah :)
Bu arada ben aşımı cuma günü yaptırdım, 19 hafta dolunca olmuş oldum.
Inşallah hepimiz için hayırlı bir yıl olur. Daha doğrusu hayırlı birkaç ay :) anasınıfı öğretmeni misin? Iyi ki sekizinci sınıflar ağlamıyor, hiç çekemezdim onların o hallerini :)
Keşke evde olsam da şu sıcaklarda gitmesem okulaherkes kendinde olmayanı ister ya bu da o hesap. Inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde geçiririz günlerimizi, çalışan çalışmayan fark etmez
canım ben geçen hafta oldum 3gün kolum ağırlaştı o kadarSlm sevgili hamiş arkadaşlarım,çok afedersiniz belki 2 aydır hiç göz atamadım işten güçten,şöyle bir geriyi okuyayım dedim ama olcak gibi degil en az 500 sayfa
Umarım hepiniz çok iyisinizdir,elhamdüllilah bir sıkıntım yok,oğluşumda bende çok iyiyiz,hatta o kdr iyş beslenmişimki 5 ayda 7 kg almışım malesef ve kendimi çok şişman hissediyorumBu arada tetanoz iğnesi olmadım,dr um kafamı karıştırdı,önermiyorum dedi ama ben internette araştırmalarıma göre herhangi bir tehlike için aşı çok faydalı,yok ağrı yok ateş,yok kimi yazılarda kollarını aylarca oynatamayan annişleri okuyunca çok korktum,aranızda olupta,hiçbir etkisini görmeyen varmı,ne dersiniz olıyım mı arkadaşlar
canım ikiside çok hoş butceye göre karar ver cantasi daha güzel sankiBenim bebek arabalarıma bakan yok muuu ilgisiz kaldım
öğrenci sayisi bizim de sıkıntı 4ogretmeniz daha 16kayit var.. alan taramasi yapilacak yine.. herhangi bir durumda norm fazlasi olacak kişi benim ve hic acik yokmuş en yakin ilce 50km. Allah korusun yaaaSelam kızlar çalışmaya başlayan öğretmen arkadaşlar iyi bi 3 ay diliyorum :) kizimi sabah komsum olan bakıcımıza biraktm akşam esyalarini indirdim sıkıntı yapmamış ama bi kaç kere anneme gideceğim demiş abla oldu kızım benim :) okulda işler karışık 4 ana sınıfı ogretmenıyız bu yıl kayıt daha 17 ben çalışmak istiyorum 30 tamamlayınca üç sınıf açarız diyo müdür yard. Ins acilir yoksa gorevlendirme okul bulmam gerekecek bi arkadaş heyet alıp olmayacak dua edin de otuz ogrenciyi bulalım kızlar doğum iznine doğum sonrası ihtiyaç oluyor hem ek derse de ihtiyaç var malum ciniler almak lazım oglusa:)
alan taraması nasıl yapılıyor canım hiç yapmadim da aynı durumdayiz bakalım ne olacak aglak çocuklara raziyiz yeter ki gelsinler bizim ortaokul galiba millet ortaokul diye anasınıfında olmaz diye düşünüyor yada ilk okula gittiği okulda baslasin istiyorlaröğrenci sayisi bizim de sıkıntı 4ogretmeniz daha 16kayit var.. alan taramasi yapilacak yine.. herhangi bir durumda norm fazlasi olacak kişi benim ve hic acik yokmuş en yakin ilce 50km. Allah korusun yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?