- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
canım inş her şey dilediğin gibi olur umarım ben de haftaya gittiğimde yavrucağımı sağlığı yerinde bulurum ya hu çok heyecanlı bu bekleyiş eşimle buluşmaya giderken bu kadar heyecanlanmazdımYa ben 3 hafta oldu görmüyorum bir baktı erkek gıbı dedi 17 haftada sonra girmedim ultrasona devlete gidince keyifine göre olmuyo malesef bu carsamba 4 hafta olacak ayrıntılı ultrasona gitcem inş saglıgı yetındedir pipide yerindeyse halen almaya başlıcam artıkk
ben anlıyorum ki biz rüyada emzirmeyi filan öğreniyoruz çünkü ben emzirme hakkında hiçbişiy bilmiyorum rüyamda bikaç kere emzirdim yavrumuAynen ya korku filmi aksıyon dogum yapıyorum sanvılılı sancılı cocuk çıkıyor elı ayağı düzgünmü bakıyom göbek bağı halen bağlı bende sonra diyom doktor erkek dedi dogrumu dıye pipiye bakıyom yüzü asık sürat gözler acık bakıyo bir bebek :))))) sonra emzirdim yani başka günde galıba ben doguma kadar rüyamda cocuk buyuyecek :)))
Canim inşallah gelisir icini ferah tut dua et masallah baska bisi yokmus oda duzelir allahin izniyleAyrintilidan ciktik kizlar uzuleyim mi sevineyim mi allak bullak oldum.. kizimin herseyi cok iyi yalniz beyincigimiz olmasi gerekenden iki santim küçük. 3 hafta sonra gelisimi tekrar izlenecek dua edin kizima saglikli olsun inşallah gelisimi normal haftasina gelsin
korkma canım üzülme eminim mınıgın iyidir toparlar bi daha ki kontrole kadarAyrintilidan ciktik kizlar uzuleyim mi sevineyim mi allak bullak oldum.. kizimin herseyi cok iyi yalniz beyincigimiz olmasi gerekenden iki santim küçük. 3 hafta sonra gelisimi tekrar izlenecek dua edin kizima saglikli olsun inşallah gelisimi normal haftasina gelsin
ben de bankacıyım sürekli pc başında sağımı çok kullanıyorum ama dediğim gibi iş konusunda cok etkilemedi beni sende nasıl olur bilemedim :) eğer sağına da yatabiliyosan 2 güncük sağına yatarsın ama ben hiç yatamıyom sağa o yüzden zorlandım epeyceben sağımı çok kullanıyorum iş yerimde mause sürekli elimde ama sola yatıyorum
ben de bankacıyım sürekli pc başında sağımı çok kullanıyorum ama dediğim gibi iş konusunda cok etkilemedi beni sende nasıl olur bilemedim :) eğer sağına da yatabiliyosan 2 güncük sağına yatarsın ama ben hiç yatamıyom sağa o yüzden zorlandım epeyce
Mouse kullanmaktan bir şey olacağını zannetmiyorum, kişiden kişiye de değişir belki ama. Hemşire benden direkt sol kolumu istedi ama göze alamadım üzerine yatmayı.ben sağımı çok kullanıyorum iş yerimde mause sürekli elimde ama sola yatıyorum
Maşaallah kuzuna. Içini ferah tut, sağlıklı olur inşallah Allah'ın izniyle. Daha ayrıntılı bilgi vermedi mi doktorun?Ayrintilidan ciktik kizlar uzuleyim mi sevineyim mi allak bullak oldum.. kizimin herseyi cok iyi yalniz beyincigimiz olmasi gerekenden iki santim küçük. 3 hafta sonra gelisimi tekrar izlenecek dua edin kizima saglikli olsun inşallah gelisimi normal haftasina gelsin
alan taraması nasıl yapılıyor canım hiç yapmadim da aynı durumdayiz bakalım ne olacak aglak çocuklara raziyiz yeter ki gelsinler bizim ortaokul galiba millet ortaokul diye anasınıfında olmaz diye düşünüyor yada ilk okula gittiği okulda baslasin istiyorlar
canim ben 17.haftadan beri hissediyorum kizimu ve disardan görüyoruz biz de bazen. olabiliyor yaniselam kızlar. benim kuzum maşallah akşamları saat 9la 12 arası pek bi hareketleniyor. hatta dün akşam tekmelemeye başlayınca sırt üstü uzandım dışardan gözlemleyebilirmiyim acaba hareketlerini diye. o hareket ettikçe karnımda titreşimler oluyor. birde göbek deliğim düzleşip birden çukurlaşıyor. sonra bebişimiz birden toplanıyo toplandığı yerde küçük tepecik oluşuyor.eşimle hem çok güldük hemde çok heyecanlandık..
ilk gebeliğim olduğu için hissedemezsin diyor çoğunluk ama göbek deliğim hizasında bağırsak hareketi olamaz dimi. birde sizce normal mi gözlemleyebilmem bu haftalarda.
evet inşaallah canim.. umarim duzenimiz bozulmaz bakalim Allah kerimYeterli sayıyı sağlarsınız inşallah, çok sinir bozucu oluyor okulla ilgili böyle işler.
Ayy ben hiç gelemezdim gerçekten o fasıllara. Ama kendi miniğim doğsun da ağlasın diye bekliyorum :)
Oyy kuzu gibi, maşaallah Ali'ye :)
Sizin de bir an önce artar inşallah kayıtlar. Kurulu düzenin bozulması çok can sıkıcı. Hele bu haldeyken.
Benim de ilk gebeliğim ama bir haftadır net bir şekilde hissediyorum, gittikçe de güçleniyor maşaallah. Sen de basbaya bebek hareketlerini tarif etmişsin, bal gibi de hissediyorsun iste :)
23 diye biliyorum benbenim doktor izne çıkmış bu ayrıntılıya kaç haftaya kadar bakılıyodu acep
Ayrintilidan ciktik kizlar uzuleyim mi sevineyim mi allak bullak oldum.. kizimin herseyi cok iyi yalniz beyincigimiz olmasi gerekenden iki santim küçük. 3 hafta sonra gelisimi tekrar izlenecek dua edin kizima saglikli olsun inşallah gelisimi normal haftasina gelsin
Ben geç dollenmeyle hamile kaldim onun icin benim sat yok ultrasonda bebegin gelisimine gore haftayi takip ediyolar gec dollenmeden kaynaklaniyor olabilir dedi cihazdan kaynaklaniyor olabilir dedi stres yapma tekrar bakalim dedi inşallah bisey olmaz guzel kizima.. hamileligin ilk zamnlarinda da gelişimi yavas alinmasi gerekebilir demislerdi bir haftam kabus gibi gecmisti ama kuzum birakmadi beni umitliyim bu kezde iyi olacak.. her ne olursa olsun onu gormek omrume ömür katiyor..Mouse kullanmaktan bir şey olacağını zannetmiyorum, kişiden kişiye de değişir belki ama. Hemşire benden direkt sol kolumu istedi ama göze alamadım üzerine yatmayı.
Maşaallah kuzuna. Içini ferah tut, sağlıklı olur inşallah Allah'ın izniyle. Daha ayrıntılı bilgi vermedi mi doktorun?
benim ikinci olduğu için söylüyorum aynen dediğin gibi
oluyor sonunda baston alıyosun bence baston olanı tercih
edebiliirsin ama benim aklıma takılan bu bastonların yeni
doğanlar için olanı var mı?
yy maşallahh kuzuna çok tatlı duruyoo :)merhaba kızlar, bende dün evimi taşıdım.çok yoruldum .bu gün doktor kontrolümüz vardı alimin fotoğrafı ekte.maşallah her şey yolunda. yüzünü saklamaya çalıştı ancak bu fotoğrafı yakalayabildi doktorumuz. 16 eylülde ayrıntılı ultrasonumuz var. tetanoz aşısını önerdi doktorum. ama evde işler çok haftaya yaptıracağım. bizden böyle
canım kayseriden değil bizim burda o markanın ürünlerinide satan bir yerden baktık
yok canım çok gereksiz zaten ben hiç birini istemedim ama 2 li ve 3 lü ye dr dinlemedi resmen emrivaki yaptı
normal canım arada olur öyle halsizlik bolca dinlen ve meyve tüket geçici
canım yardımcı olmak isterdim ama benim söyleyeceğim zorlar diyorsun ücretsiz izin en mantıklısı bence, ablana güvenemezsin iki çocuk birde hamilelik düşünüyorsa sana yardımı çok zor olur ama ablana yakın tutup bakıcı ayarlarsın ablanda sürekli denetler bakıcıyı
hamilelikte normal canım burun kuruluğu tıkanıklığı hapşurmak
normal canım rahim büyüyor
özlenmezmisin canım ama biliyoruzki ev yerleştiriyorsun o yüzden sormadık:) hayırlı olsun evin, ne güzel çıkmamış göbeğin benimki yedi aylık oldu:)
canım çokta şiş durmuyorsun gayet kibar duruyorsun göğüsler doğum sonrasıda inmeyecek hep iki beden büyük olacak ta ki emzirmeyi bırakana kadar
aylarca oyanatamayan mı yok canım daha neler en fazla bir hafta sürüyor ağrısı
ahh canım zor işimiz benimde oğlum yalnız bulsa neler yapar düşünmek istemiyorum benim aklımda ki yatak odasına bırakmak bebeği wc ye girince kapıyıda kilitlemek tabi anahtar üstünde olmayacak kapının üste çivi çakıp oraya asıcam başka çare yok riske atamayız
inşaallah sıkıntısız hallolur canım
katılıyorum evde iş hiç bitmiyor akşama kadar
Ben kızımda bunu çok araştırmıştım.Bastonlar çok hafif ve kullaışlı oluyorlar.Ama bastonlarda yatış pozisyonu yokmuş.O yüzden tercih etmedim büyük bir araba aldık.Ama şimdi de baston olana ihtiyacımız var.Öteki çok yer kaplıyor.
Benim doktorum da olmasan da olur şart değil diyince olmadım.Slm sevgili hamiş arkadaşlarım,çok afedersiniz belki 2 aydır hiç göz atamadım işten güçten,şöyle bir geriyi okuyayım dedim ama olcak gibi degil en az 500 sayfa
Umarım hepiniz çok iyisinizdir,elhamdüllilah bir sıkıntım yok,oğluşumda bende çok iyiyiz,hatta o kdr iyş beslenmişimki 5 ayda 7 kg almışım malesef ve kendimi çok şişman hissediyorumBu arada tetanoz iğnesi olmadım,dr um kafamı karıştırdı,önermiyorum dedi ama ben internette araştırmalarıma göre herhangi bir tehlike için aşı çok faydalı,yok ağrı yok ateş,yok kimi yazılarda kollarını aylarca oynatamayan annişleri okuyunca çok korktum,aranızda olupta,hiçbir etkisini görmeyen varmı,ne dersiniz olıyım mı arkadaşlar
Canım bende sürekli risk olduğu için 2 haftada bir gidiyorum doktorum bi zararı yok dedi ultrasonun ama insan yine de tedirgin oluyorhayırlı uğurlu olsun canım da bu kadar çok ultrasona girmen zararlı 2şer doktora neden gidiyorsun tek doktor a git
ultrasonların arasında 1 ay olacak diyor doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?