2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım inş her şey dilediğin gibi olur umarım ben de haftaya gittiğimde yavrucağımı sağlığı yerinde bulurum ya hu çok heyecanlı bu bekleyiş eşimle buluşmaya giderken bu kadar heyecanlanmazdım

benim doktor izne çıkmış bu ayrıntılıya kaç haftaya kadar bakılıyodu acep

ben anlıyorum ki biz rüyada emzirmeyi filan öğreniyoruz çünkü ben emzirme hakkında hiçbişiy bilmiyorum rüyamda bikaç kere emzirdim yavrumu

Ayrintilidan ciktik kizlar uzuleyim mi sevineyim mi allak bullak oldum.. kizimin herseyi cok iyi yalniz beyincigimiz olmasi gerekenden iki santim küçük. 3 hafta sonra gelisimi tekrar izlenecek dua edin kizima saglikli olsun inşallah gelisimi normal haftasina gelsin

Canim inşallah gelisir icini ferah tut dua et masallah baska bisi yokmus oda duzelir allahin izniyle

korkma canım üzülme eminim mınıgın iyidir toparlar bi daha ki kontrole kadar

ben sağımı çok kullanıyorum iş yerimde mause sürekli elimde ama sola yatıyorum
ben de bankacıyım sürekli pc başında sağımı çok kullanıyorum ama dediğim gibi iş konusunda cok etkilemedi beni sende nasıl olur bilemedim :) eğer sağına da yatabiliyosan 2 güncük sağına yatarsın ama ben hiç yatamıyom sağa o yüzden zorlandım epeyce

tamam canım kan da alınacak ona göre bakarım artık

ben sağımı çok kullanıyorum iş yerimde mause sürekli elimde ama sola yatıyorum
Mouse kullanmaktan bir şey olacağını zannetmiyorum, kişiden kişiye de değişir belki ama. Hemşire benden direkt sol kolumu istedi ama göze alamadım üzerine yatmayı.

Maşaallah kuzuna. Içini ferah tut, sağlıklı olur inşallah Allah'ın izniyle. Daha ayrıntılı bilgi vermedi mi doktorun?

canim biz dezavantajli bi bölgede olduğumuz için öğrenci sayisinda hep sıkıntı oluyor her yol milli eğitimden yazi geliyor alan taramasi yapin diye mahallede kapi kapi dolasip öğrenci topluyoruz kayit için veli ikna ediyoruz. bu sene arkadaşlarım sagolsunlar beni sicakta gezdirmeyecekler onlar gezecek benim yerime inşaallah yeterli öğrenci bulabiliriz bakalım
canim ben 17.haftadan beri hissediyorum kizimu ve disardan görüyoruz biz de bazen. olabiliyor yani

evet inşaallah canim.. umarim duzenimiz bozulmaz bakalim Allah kerim

benim doktor izne çıkmış bu ayrıntılıya kaç haftaya kadar bakılıyodu acep
23 diye biliyorum ben

canım üzülme çünkü bebek gelişimi doğana kadar devam ediyor. doktor da demiş zaten izlenecek diye. benim oğlumun böbreklerinde büyüme gözlendi hep. doğdu panik yaptırdılar bi dolu. meğer normal bişyimiş. şimdi 1.5 yaşında bişeyi kalmadı. yani daha 5 aylık bi bebek anne karnında elbette tam gelişmiş olmaz yani. belki beklenen miktarın altındadır ama sonradan kapatır arayı. panik olma yani.

Ben geç dollenmeyle hamile kaldim onun icin benim sat yok ultrasonda bebegin gelisimine gore haftayi takip ediyolar gec dollenmeden kaynaklaniyor olabilir dedi cihazdan kaynaklaniyor olabilir dedi stres yapma tekrar bakalim dedi inşallah bisey olmaz guzel kizima.. hamileligin ilk zamnlarinda da gelişimi yavas alinmasi gerekebilir demislerdi bir haftam kabus gibi gecmisti ama kuzum birakmadi beni umitliyim bu kezde iyi olacak.. her ne olursa olsun onu gormek omrume ömür katiyor..

benim ikinci olduğu için söylüyorum aynen dediğin gibi
oluyor sonunda baston alıyosun bence baston olanı tercih
edebiliirsin ama benim aklıma takılan bu bastonların yeni
doğanlar için olanı var mı?

Ben kızımda bunu çok araştırmıştım.Bastonlar çok hafif ve kullaışlı oluyorlar.Ama bastonlarda yatış pozisyonu yokmuş.O yüzden tercih etmedim büyük bir araba aldık.Ama şimdi de baston olana ihtiyacımız var.Öteki çok yer kaplıyor.

O
yy maşallahh kuzuna çok tatlı duruyoo :)

olsun ya ona da razıyım valla :)

belki şimdi yapmışlardır bı araştıralım :))

Benim doktorum da olmasan da olur şart değil diyince olmadım.

hayırlı uğurlu olsun canım da bu kadar çok ultrasona girmen zararlı 2şer doktora neden gidiyorsun tek doktor a git
ultrasonların arasında 1 ay olacak diyor doktorum
Canım bende sürekli risk olduğu için 2 haftada bir gidiyorum doktorum bi zararı yok dedi ultrasonun ama insan yine de tedirgin oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…