2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ben heryerdw hissediyorum kuzuyu bisiy yemeyeyim takla atiyo sanki sipa bukadar boğaza duskun olabilirmi ya sakiz cignerken bile kipirdiyor timbis olcak heralde inş öyle olur kasigimda atiyo migdeme dogru bazen kolu bazen ayaklari denk geliyor heralde

İyi geceler hanımlar.

Fairytale ciiiim yerleşmişsin çok şükür, işe de başlayacakmışsın hadi kolay gelsin.
Ayrıca geçmişi okudum beni soran yok demişsin ama ben sordum seni

Tetanos aşısı yaptıracak arkadaşlar için;
Ben yaptırdım, 2 gün kolumu oynattıkça ağrıdı, 3. gün geçti.
Sağı gün içinde çok kullananlar için sağdan olmalarını tavsiye etmem.
Sabit dururken değil ama hareket ettirince ağrı yapıyor. Ama çarçabuk geçti çok şükür.

Hareket meselesi de;
16 haftadan beri hissediyorum elhamdülillah. İlk başlarda dokunuş kıpırtı gibiydi, ama artık resmen hareket ediyor.
Dışarıdan da görülüyor müthiş bir şey.
Eşim, annem, ablam ellerini koyarak bekleyerek hareketlerini hissettiler. Onlar içinde çok heyecan vericiydi.
Kimi zaman az, kimi zaman çok kuvvetli hareket ediyor.
Veee karnımın her noktasında. Kasıklarımdan göbek deliğimin etrafı üstü her yerde hareket ediyor.
Eşim elini karnıma koyuyor, bir sağ kasıkta hareket oluyor, bir üst tarafta, bir göbek deliğinin etrafında, yetişemiyoruz Mustafama

Gel 4 Eylül geeeel

Bir kaç gündür alt taraflarda bAlon patlıyormuş değişik bir şey hissediyorum. Böyle hisseden var mı?
iste o bebis pit diye bisi içinden dokunuveriyomus gibi dimi yakinda daha net hissedersin emin olursun.bebek.olduğundan canim
maaşallah kuzuya yesin tabi annesi çok buyuyecekler daha tatlislar
Kizlar nu arada cok fena kabizim napicam bilemiyorum 4 gundur cikamiyorum patliycam
canim cok kotudur bilirim kuru kayisiyi.sicak suda bekleyip suyunu da ic kendisini de ye. kati gidalari azalt ekmeği falan gecmisn olsun

ahhhh ahhhh kader ortağım benim ben de bu his nasıl bir his çok merak ediyorum yani çok nadir günde bi kere filan bişiy olursa ufak bi titreşim bu bebiş mi acaba die heyecanlanıyorum
canim çok yakinda hissedeceksiniz bu muhteşem hissi inşaallah az daha sabir birden öyle hareketlenecek ki sasiracaksin

maaşallah mustafamizaadi güzel bebiss kendi de ahlaki da güzel olsun insaallah

ahhhh ahhhh kader ortağım benim ben de bu his nasıl bir his çok merak ediyorum yani çok nadir günde bi kere filan bişiy olursa ufak bi titreşim bu bebiş mi acaba die heyecanlanıyorum
Kesinlikle fark edersınız benişin hareketını cunku aşağı dogru bir sıkışma olur wc gelmiş gıbı ve bürden döner tekmesinide zaten pıt pıt hissedebilirsiniz

Valla değişik bir şey canım daha anlamlandıramadım. ::) inşallah öyledir.

Canim yarina insallah hayirli guzel haberlerle gelirsin .bende cok halsizim doktorum aradi bugun kan degerlerim hala dusukmus kan hapini duzenli kullan dedi zaten kullaniyorum ama bi turlu duzene giremedi malesef kan degerlerim sen demir hapi kullaniyomusun kullanmiyosan mutlaka doktoruna danisip basla halsizlige iyi geliyor canim :)
hahah erkek oldugu nerden belli olucak du bakalim hele 1 ay gecsin icinde neler olucak havaya ziplayabilirsin aniden gelen tepiklerle
benim diger ogluslar hic durmazlardi masallah buda oyle kipir kipirrr :)
Selam hanımlar transferim 20 mayısta yapıldı son batım 1 Mayıs şimdi ben olcakmış Şubat mı annesi olacağım ? Teşekkür ederim şimdiden
Canimm subat annesi oluyorsun hayirli olsun bebegin :)
bebek arabamızı aldııık foto eklemek isterdim ama yapamıyorum quinny zapp xtra pusetiyle birlikte 1100 tl ye aldık iyi mi ki?
canim quinny markali bir araba icin bence iyi fiyati burda onlarin degerleri daha fazla hayirli olsun arbaniz alinmis alinmistir iyi gunlerde kullanin :)
oyy yesinler cok tatlilar hayirli olsun canim :)
kızlar günaydın benim şu son haftalarda gördüğüm rüyalardan aksiyon polisiye film olur yemmin ediyorum hiç sıkılmıyorum yav öyle rüyalar görüyorum ki vay benim bilinçaltım dedim bugün resmen
canim bende oyleyim ya acayip acayip ruyalar goruyorum durmadann sabah uyandigimda aklima geldikce sok oluyorumm rabbim hayira cikarsin insallah :)
ay inşallah ben de hissetmek istiyorum artık (( arada kıpırdanma oluyor ama anlayamıyorum bağırsak hareketleri mi acaba dye
canim bagirsak hareketi falan olmaz artik bebektir o hissediyorsun yani bebegini :)
alimize masallah cok tatli cikmiss insallah ayrintilida da hersey guzel cikar canim :)
70 kilo olmuşum 64 le hamile kalmıştım. bu aylardan sonra daha hızlı alınıyomuş bi de kilo.
evet malesef artik bu aydan sonra ne yaparsak yapalim kilolarin onune gecmemiz imkansiz ben 1 ayda 4 kilo almisim her ay 4 kilo alirsamm yandigimin resmidir kii son aylarda bebek cok kilo aliyor suan aldigimizin cok azi bebek icin yuzde 90 i kendimiz icin bebek kendisi icin son aylarda kilo alirrr ...
olsun canim yinede hersey yolunda demis iyiki ayrintili ultrasonu ozelde yapicaksin artik orda ayrintili olarak ogrenirsin kizinin durumunu insallah :)
canim masallah bebegine bende sirt ustu yattimmi karnim bi o yana bi nu yana sallaniyor be tekmeledigi zaman disardan belli oluyor.ilk bebek olunca hissetmicen diye birsey yok bu bebegin duruuyla ilgili bi durum masallah seninkide kipir kipirki anne babasina kendini belli ettirip sevdiriyor :)yanliz birsey soyliyeyim bi bebek anne karninda nasilsa sonrada oyle oluyor suan hareketlerini az hissediyorum veya hissedemiyorum diyenlerin bebekleri sakin ve uysal bebekler olucak bizim gibi karnimizda bile kipir kipir olanlarin bebekleri ise doguncada kipir kipir yaramaz olucaklar yandim ben ucuncu eskiya geliyorrr :)
Ben oğlumda vurulmuştum sanırım bir daha vurulmama gerek yok 4'ünde randevum var doktoruma bir sorayım bakalım..
canim tetenoz asisinin suresi 10 yildir eger 10 yil icinde vurulduysan vurulmana gerek yok diye biliyorum doktoruna sanis yinede :)
benim doktor izne çıkmış bu ayrıntılıya kaç haftaya kadar bakılıyodu acep
canim ayrintili 24 uncu haftasina kadar yapilabiliyor yetirmiyorsa doktoruna baska doktordan randevu almani tavsiye ederim bu kontrol cok onemli cunki :)
canim icini ferah tut rabbimin izniyle bidahakine normal degerlerine gelicek insallah kizin ...
Canım bende sürekli risk olduğu için 2 haftada bir gidiyorum doktorum bi zararı yok dedi ultrasonun ama insan yine de tedirgin oluyor
canim ultrasonun hicbir zarari yok bebege merak etme oyle olsa yapmazlar zaten doktorlar :)
masallah gobisine ben 1 aydir hamile pantolonu giyiyorum sakin sikan pantolanlar giymeyin artik bebek icin rahat kiyafetler giymemiz sart ...
Yarın tetanoz aşısı olacaktım, doktora sorayım dedim, aşı olma gerekiyorsa imza at olmayacağına dair, ben yaptırmıyorum tetanoz aşısı dedi.
canim karari sana birakmis doktorun bende yaptirmadim ne bunda nede diger hamileliklerimde :)
canim benim oglum tam sag tarafimda koltuk altimda kasigima yakin yerde kafasi var ordan elleriyle gobegimin biraz otesinden de ayaklariyla vuruyorr :) doktordayken gordum bende kafasinin sag gogsumun altinda oldugunu ondan beridir biliyorum artik nerden eli nerden ayagiyla vurdugunu yerim onun ellerini ayaklarini bi dogsun isircam bol bol :)
masallah mustafamiza canim desene bi yaramazda sana geliyorr varsin yaramaz olsunlar her haliyle seviliyorlar valla :)
gell 4 eylull gel son 3 gun az kaldii
canim bence hic sallanan yatak falan tercih etme sallamayada alistirma sakin ben hic sallamadim cocuklarimi yatagina koydugum gibi uyurlardi ne gerek varki bi bebek sen nasil alisirsan o sekilde uyur uyuma konusunda hic zorluk cekmedim uykusu geldimi nerde olsa uyurlardi benim yavrularim :)
hepsi guzel resimdekilerin insallah gonlune gore ayarlarsin yatagini.cocuk arabasi isindede israrci ol esinee eski arabayi kullanmayi kabul etme derim :)
Oy yerim ben onun fındık burnunu maşallah ne kadar net yüzü. Allahım hayırlı bir evlat olmayı nadib etsin annesi
sagolasin teyzesi insallah hepimizin evlatlari hayirli evlat olsunlar :)

ve gelelim bizden haberlere bugun oglusumun araba setini aldik sukurler olsun buyuk bi yuk kalkti ustumden.tam istedigim gibi modeli ve fiyatida kesemize uygun olduu.hemen heycanla geldik kurduk esimle sonra yeniden kartonlayip kaldirdik hic aklima gelmedi kurdugumuzda resim cekmesi heycandan :)sanarsin ilk cocuguma almisimm esimde bende oyleydik bi hevesle kurduk bi hevesle guzelce pakatleyip kaldirdik :)modeli bicok kez resmini ekledigim bebek arabalari gibi uclu setlerden araba koltugu takilabilen buyuk sepeti olan gayet rahat ve kullanisli bi araba.abilerimiz bizden daha mutlu oldular kardesimin arabasi diye nasil hevesle geldiler eve.
yakinda 5 kisilik kocaman bi aile oluyoruz bi elin 5 parmagi gibi hic ayrilmayiz bir omur boyu mutlu ve huzurlu bir sekilde yasariz insallah rabbim herkesin yuvasini huzurla mutlulukla doldursun :)))

benim yaramazimda icimde kipir kipir sanki arabasini hissetmis gibi biz arabayla ugrasirken durmadan tepikleyip durdu begendi sanirim oda arabasini.gece uyaniyorum bazen uyandigimda bile hareket ediyor oluyor sanirim bu cocuk hic uyumuyorr.ama hissetmek beni cok rahatlatiyor onu icimde kipirdadikca bebegim iyi diye rahatliyorum :)

cok yorucu ama bi o kadar da guzel bi gundu son 4 ayin icine girdik kizlar basariyoruz sona dogru yaklasiyoruz artik yasasinnnn

Günaydııınnn herkeseee.. Ayrıntılıya gidecek olanlar hyırlı haberlerle gelin inşallahhhh. Sılam hayırlı olsun arabanız canımm...

Valla değişik bir şey canım daha anlamlandıramadım. ::) inşallah öyledir.
yakinda sen de emin olacaksin inşaallah merak etme

maaşallah canim güle güle kullansin paşa inşaallah güzel gunlerde

Günaydın kızlar, 9 da ayrıntılı ultrasona gircez, dua edin sorunsuz atlatalım, çok heyecanlıyım
hadi hayirli haberlerle gel inşaallah canim

gule gule sağlıkla huzurla kullanın sılam
benımkı henuz hareket etmıyor,
harekete baslasa artık o heyecanı yasamayı çok ıstıyorum
bu ayın sonunda onemlı bır senedır hazırlandığım bır sınavım var
ınsallah bende sınavdan sonra baslayacağım hazırlıklara
araba gonlune gore olmasına çok sevındım

gunaydin kizlar biz minnak prensesimle yine okul yollarindayiz öğleden sonra eve yardimci abla gelecek temizlik için yikamadan gelen halilarimi da sericem perdeleri yikayip asicam ve tertemiz olacak inşaallah bitsin bu temizlik işkencesi artik bir haftadir kizimi da kendimi de çok yordum yoğun bir gün daha beni bekliyor yani..... hepinizi opuyorum bebislere iyi bakin sekerlerim

canım şu en alttakini beğendim ama yatak odama park beşik anca sığacak mecbur ondan alacağız
canım beğendiğin beşik çok büyük değil zaten eğer beğendiysen alabilirsin ama ben park beşik taraftarıyım:)
maşaallah kuzuna, hayırlı olsun yeni evin
3 dk mı yom artık, maşaallah kuzuna
Bu arada ben de 20 haftada 4 kilo almışım. fena değil di mi :)
aynıyız canım:) gayet iyi bence:)
maşaallah canım nasıl hissedemezmişsin herkes çok biliyor,ilk gebeliğimde 12. haftada hissettim bunda 8. haftada içimde baloncuklar patlıyordu:) bebek harektini ayırt edebiliyorum çok şükür bebek değil diyenlere gülüyorum sanki gazı bilmiyoruz:)
Merhaba arkadaşlar ben tetenoz vurulali 4 günü geçti hala vurulan yerin üstüne yattığımda yada dokunduğunda acıyor sizde durum nasıl? Birde genelde uykum var nerdeyse sizin de öyle mi?
bir hafta sürebilir
ben yarın vurulacam ya çok mu öyle etkisi ordan işe gelecem falan arabayla
canım ilk gün olmuyor sonra çıkıyor ağrısı, sola yaptır işe engel olmaz yatarken zorlar sadece
canım benim arayı kapatır kızın üzülme bolca dua et, ultrason ölçümü çokta güvenilir olmuyor
canım yanlış anlama ama kraft israil malı
maşaallah göbeğine
Kesinlikle haklısın sorumluluk vermek işe yarar kaçırmak yerine onla yapmak bebegın bakımını temizliğini alışmasını saglar
aynen canım elbet üstesinden geliriz:)
canım hem göbeğimde hem kasığımda aynı anda oynuyor dik duruyor muhtemelen:)
Aaa kasıkta mı olur? Ben göbek deliğimin orda bekliyordum. Benim de kasıkta bir kıpırdamalar oluyor sanki arada.
canım büyüdü artık dik durduğunu düşün eli yukarda ayakları aşağıda oynuyor
Bir kaç gündür alt taraflarda bAlon patlıyormuş değişik bir şey hissediyorum. Böyle hisseden var mı?
o bebiş oluyor canım ilk öyle başlıyor sonra gelsin tekmeler balık kayar gibi kaymalar:)
Kizlar nu arada cok fena kabizim napicam bilemiyorum 4 gundur cikamiyorum patliycam
siyah kuru erik tek geçerim
ah sılam benim emirim ilk 20 gün emdi uyudu hiç sıkıntı çekmedik ama gaz sancıları 20 günlükken başladı ve asla uyumadı hep ağladı kızardı bozardı, o dönem sallamaya başladık çok araştırdım gaz sancısına sallamak iyi geliyor sallandıkça çıkarması rahat oluyordu, dr da öyle söylemişti, 2 aylık oldu salıncak aldık yok sevmedi dikine sallanmayı sonra ana dizi aldık onda uyudu ama genelde kolumda ayağımda sallanmayı tercih etti, çingene beşik bile yaptırdık, ne hallere düşmüştük yani park beşiğin sallanma aparatı vardı ama hoşuma gitmiyordu, o dönem otomatik sallananlar çok pahalıydı, şimdi tedbir olsun diye alıcam sallanan beşik ne çektiğimi ben biliyorum kuzum çok zor sallanarak uyuyan bebek ve kesinlikle alıştırmayla ilgisi yokmuş ben hep sallamıycam bebeğimi derdim, şimdi yine sallamam inşaallah gerek kalmaz bu sefer gazı az olurda rahat ederiz, oğlum bir buçuk yaşına kadar falan sallandı

arabayı aldırıcam sılam istediği kadar yok desin:)
güle güle kullanın canım hayırlı olsun, maşaallah beşi bir yerdelere
Günaydın kızlar, 9 da ayrıntılı ultrasona gircez, dua edin sorunsuz atlatalım, çok heyecanlıyım

aynı tarihte giricez canım

Günaydın herkese sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşaallah

Kızlar yanlış anlamasın kimse sadece paylaşmak istiyorum, bazı bebek markaları israil malı ya da onu destekleyen firmaların kraft gibi nivea gibi ki bilmeden niveayı oğluma kullandım

Çoğu kişi diyor ne olacak herkesin kendi seçimi mesela ama en iyisi ariel çok güzel leke çıkarıyor diyor bende diyorum israilin öldürdüğü bebeklerin üstüdeki kan lekesinide çıkarıyor mu...

ohhh mis gibi oturun canım yoruluyoruz ama değiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…