- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
ahhhh ahhhh kader ortağım benim ben de bu his nasıl bir his çok merak ediyorum yani çok nadir günde bi kere filan bişiy olursa ufak bi titreşim bu bebiş mi acaba die heyecanlanıyorumben hiç bişey hissetmiyorum hala ve üzülüyorum acaba ne zaman duyacağım nasıl bir his merak ediyorum(((((((
Ben de öyleyim canım. Yaparken de zorlanıyorum çok.Kizlar nu arada cok fena kabizim napicam bilemiyorum 4 gundur cikamiyorum patliycam
iste o bebisBir kaç gündür alt taraflarda bAlon patlıyormuş değişik bir şey hissediyorum. Böyle hisseden var mı?
maaşallah kuzuyaBen heryerdw hissediyorum kuzuyu bisiy yemeyeyim takla atiyo sanki sipa bukadar boğaza duskun olabilirmi ya sakiz cignerken bile kipirdiyor timbis olcak heralde inş öyle olur kasigimda atiyo migdeme dogru bazen kolu bazen ayaklari denk geliyor heralde
canim cok kotudur bilirim kuru kayisiyi.sicak suda bekleyip suyunu da ic kendisini de ye. kati gidalari azalt ekmeği falan gecmisn olsunKizlar nu arada cok fena kabizim napicam bilemiyorum 4 gundur cikamiyorum patliycam
canim çok yakinda hissedeceksiniz bu muhteşem hissi inşaallahahhhh ahhhh kader ortağım benim ben de bu his nasıl bir his çok merak ediyorum yani çok nadir günde bi kere filan bişiy olursa ufak bi titreşim bu bebiş mi acaba die heyecanlanıyorum
maaşallah mustafamizaİyi geceler hanımlar.
Fairytale ciiiim yerleşmişsin çok şükür, işe de başlayacakmışsın hadi kolay gelsin.
Ayrıca geçmişi okudum beni soran yok demişsin ama ben sordum seni
Tetanos aşısı yaptıracak arkadaşlar için;
Ben yaptırdım, 2 gün kolumu oynattıkça ağrıdı, 3. gün geçti.
Sağı gün içinde çok kullananlar için sağdan olmalarını tavsiye etmem.
Sabit dururken değil ama hareket ettirince ağrı yapıyor. Ama çarçabuk geçti çok şükür.
Hareket meselesi de;
16 haftadan beri hissediyorum elhamdülillah. İlk başlarda dokunuş kıpırtı gibiydi, ama artık resmen hareket ediyor.
Dışarıdan da görülüyor müthiş bir şey.
Eşim, annem, ablam ellerini koyarak bekleyerek hareketlerini hissettiler. Onlar içinde çok heyecan vericiydi.
Kimi zaman az, kimi zaman çok kuvvetli hareket ediyor.
Veee karnımın her noktasında. Kasıklarımdan göbek deliğimin etrafı üstü her yerde hareket ediyor.
Eşim elini karnıma koyuyor, bir sağ kasıkta hareket oluyor, bir üst tarafta, bir göbek deliğinin etrafında, yetişemiyoruz Mustafama
Gel 4 Eylül geeeel
Kesinlikle fark edersınız benişin hareketını cunku aşağı dogru bir sıkışma olur wc gelmiş gıbı ve bürden döner tekmesinide zaten pıt pıt hissedebilirsinizahhhh ahhhh kader ortağım benim ben de bu his nasıl bir his çok merak ediyorum yani çok nadir günde bi kere filan bişiy olursa ufak bi titreşim bu bebiş mi acaba die heyecanlanıyorum
Valla değişik bir şey canım daha anlamlandıramadım. ::) inşallah öyledir.iste o bebispit diye bisi içinden dokunuveriyomus gibi dimi yakinda daha net hissedersin emin olursun.bebek.olduğundan canim
maaşallah kuzuyayesin tabi annesi çok buyuyecekler daha tatlislar
canim cok kotudur bilirim kuru kayisiyi.sicak suda bekleyip suyunu da ic kendisini de ye. kati gidalari azalt ekmeği falan gecmisn olsun
canim çok yakinda hissedeceksiniz bu muhteşem hissi inşaallahaz daha sabir birden öyle hareketlenecek ki sasiracaksin
maaşallah mustafamizaadi güzel bebiss kendi de ahlaki da güzel olsun insaallah
Canim yarina insallah hayirli guzel haberlerle gelirsin .bende cok halsizim doktorum aradi bugun kan degerlerim hala dusukmus kan hapini duzenli kullan dedi zaten kullaniyorum ama bi turlu duzene giremedi malesef kan degerlerimGunaydin kızlar benimde yarin ayrintili icin randevum var.. inşaallah guzel geçer.. bugunlerde cok aşırı bi halsizlik var bende ya.. hic kalkmak istemiyorum.. hep uzanmam istiyorum.. Allahtan annemlerdeyim ablam filan herkes bisey yaptirmiyo bana.. rahatm burda.. bu ayin 23unde donucem hayirlisiyla.. cok zor olcak ayrilmak daha simdiden dusunur oldum..
hahah erkek oldugu nerden belli olucak du bakalim hele 1 ay gecsin icinde neler olucak havaya ziplayabilirsin aniden gelen tepiklerlegünaydın kızlar 3 gündür oğluşum karnımı yarıp çıkmaya çalışıyor bazen çok şiddetli sancı giriyor göbek deliğimin iki parmak soluna, elimi koyunca hissediyorum sıpamı bi arkadaşım daha da artacak dedi olsun bakalım bebeişim için çekerim
Canimm subat annesi oluyorsun hayirli olsun bebegin :)Selam hanımlar transferim 20 mayısta yapıldı son batım 1 Mayıs şimdi ben olcakmış Şubat mı annesi olacağım ? Teşekkür ederim şimdiden
canim quinny markali bir araba icin bence iyi fiyati burda onlarin degerleri daha fazla hayirli olsun arbaniz alinmis alinmistir iyi gunlerde kullanin :)bebek arabamızı aldııık foto eklemek isterdim ama yapamıyorum quinny zapp xtra pusetiyle birlikte 1100 tl ye aldık iyi mi ki?
oyy yesinler cok tatlilar hayirli olsun canim :)Eki Görüntüle 1231360 Eki Görüntüle 1231361 Kuzumun cicileri
canim bende oyleyim ya acayip acayip ruyalar goruyorum durmadann sabah uyandigimda aklima geldikce sok oluyorumm rabbim hayira cikarsin insallah :)kızlar günaydın benim şu son haftalarda gördüğüm rüyalardan aksiyon polisiye film olur yemmin ediyorum hiç sıkılmıyorum yav öyle rüyalar görüyorum ki vay benim bilinçaltım dedim bugün resmen
canim bagirsak hareketi falan olmaz artik bebektir o hissediyorsun yani bebegini :)ay inşallah ben de hissetmek istiyorum artık (( arada kıpırdanma oluyor ama anlayamıyorum bağırsak hareketleri mi acaba dye
alimize masallah cok tatli cikmiss insallah ayrintilida da hersey guzel cikar canim :)merhaba kızlar, bende dün evimi taşıdım.çok yoruldum .bu gün doktor kontrolümüz vardı alimin fotoğrafı ekte.maşallah her şey yolunda. yüzünü saklamaya çalıştı ancak bu fotoğrafı yakalayabildi doktorumuz. 16 eylülde ayrıntılı ultrasonumuz var. tetanoz aşısını önerdi doktorum. ama evde işler çok haftaya yaptıracağım. bizden böyle
evet malesef artik bu aydan sonra ne yaparsak yapalim kilolarin onune gecmemiz imkansiz ben 1 ayda 4 kilo almisim her ay 4 kilo alirsamm yandigimin resmidir kii son aylarda bebek cok kilo aliyor suan aldigimizin cok azi bebek icin yuzde 90 i kendimiz icin bebek kendisi icin son aylarda kilo alirrr ...70 kilo olmuşum 64 le hamile kalmıştım. bu aylardan sonra daha hızlı alınıyomuş bi de kilo.
olsun canim yinede hersey yolunda demis iyiki ayrintili ultrasonu ozelde yapicaksin artik orda ayrintili olarak ogrenirsin kizinin durumunu insallah :)İlk ayrıntılı usg'me girdim devlet hastanesinde. 3 dk baktı ve herşeyin mükemmel olduğu kararına vardı. Çok başarılı cidden 440 gram olmuş dedi ama pek inanamadım ölçümleri normal dedi. cinsiyet sordum. ne demiştik pek göstermiyo da dedi. hiçbişey demediniz dedim. arkası dönük ama kız gibi. 4 hafta sonra gel netleştirelim dedi. işim devlete kalsa doğururken öğrencekmişim demekki özeldeki muayenem de haftaya. inş kızıma dair daha düzgün verilerle aranızda olmak dileğiyle..geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır.
canim masallah bebegine bende sirt ustu yattimmi karnim bi o yana bi nu yana sallaniyor be tekmeledigi zaman disardan belli oluyor.ilk bebek olunca hissetmicen diye birsey yok bu bebegin duruuyla ilgili bi durum masallah seninkide kipir kipirki anne babasina kendini belli ettirip sevdiriyor :)yanliz birsey soyliyeyim bi bebek anne karninda nasilsa sonrada oyle oluyor suan hareketlerini az hissediyorum veya hissedemiyorum diyenlerin bebekleri sakin ve uysal bebekler olucak bizim gibi karnimizda bile kipir kipir olanlarin bebekleri ise doguncada kipir kipir yaramaz olucaklar yandim ben ucuncu eskiya geliyorrr :)selam kızlar. benim kuzum maşallah akşamları saat 9la 12 arası pek bi hareketleniyor. hatta dün akşam tekmelemeye başlayınca sırt üstü uzandım dışardan gözlemleyebilirmiyim acaba hareketlerini diye. o hareket ettikçe karnımda titreşimler oluyor. birde göbek deliğim düzleşip birden çukurlaşıyor. sonra bebişimiz birden toplanıyo toplandığı yerde küçük tepecik oluşuyor.eşimle hem çok güldük hemde çok heyecanlandık..
ilk gebeliğim olduğu için hissedemezsin diyor çoğunluk ama göbek deliğim hizasında bağırsak hareketi olamaz dimi. birde sizce normal mi gözlemleyebilmem bu haftalarda.
canim tetenoz asisinin suresi 10 yildir eger 10 yil icinde vurulduysan vurulmana gerek yok diye biliyorum doktoruna sanis yinede :)Ben oğlumda vurulmuştum sanırım bir daha vurulmama gerek yok 4'ünde randevum var doktoruma bir sorayım bakalım..
canim ayrintili 24 uncu haftasina kadar yapilabiliyor yetirmiyorsa doktoruna baska doktordan randevu almani tavsiye ederim bu kontrol cok onemli cunki :)benim doktor izne çıkmış bu ayrıntılıya kaç haftaya kadar bakılıyodu acep
canim icini ferah tut rabbimin izniyle bidahakine normal degerlerine gelicek insallah kizin ...Ayrintilidan ciktik kizlar uzuleyim mi sevineyim mi allak bullak oldum.. kizimin herseyi cok iyi yalniz beyincigimiz olmasi gerekenden iki santim küçük. 3 hafta sonra gelisimi tekrar izlenecek dua edin kizima saglikli olsun inşallah gelisimi normal haftasina gelsin
canim ultrasonun hicbir zarari yok bebege merak etme oyle olsa yapmazlar zaten doktorlar :)Canım bende sürekli risk olduğu için 2 haftada bir gidiyorum doktorum bi zararı yok dedi ultrasonun ama insan yine de tedirgin oluyor
masallah gobisine ben 1 aydir hamile pantolonu giyiyorum sakin sikan pantolanlar giymeyin artik bebek icin rahat kiyafetler giymemiz sart ...Kızlar bu da benim göbeğim kotlarım artık çok sıktığı için haftasonu gebe mağazasından kot aldım. Güzel şeyler var bizler için ama biraz fiyatlı. Lcw de beden bulamadım kendime göre. Eki Görüntüle 1231929
canim karari sana birakmis doktorun bende yaptirmadim ne bunda nede diger hamileliklerimde :)Yarın tetanoz aşısı olacaktım, doktora sorayım dedim, aşı olma gerekiyorsa imza at olmayacağına dair, ben yaptırmıyorum tetanoz aşısı dedi.
canim benim oglum tam sag tarafimda koltuk altimda kasigima yakin yerde kafasi var ordan elleriyle gobegimin biraz otesinden de ayaklariyla vuruyorr :) doktordayken gordum bende kafasinin sag gogsumun altinda oldugunu ondan beridir biliyorum artik nerden eli nerden ayagiyla vurdugunu yerim onun ellerini ayaklarini bi dogsun isircam bol bol :)Kızlar bişey sorucam bebişlerin hareketini tam nerde hissedıyosınuz ben halen kasığımda yukarda hareket yok ama karnım baya göğsüme yaklaştı bebek aşağıdan aşağıdan tekmelıyo sizinkiler...
masallah mustafamiza canim desene bi yaramazda sana geliyorr varsin yaramaz olsunlar her haliyle seviliyorlar valla :)Hareket meselesi de;
16 haftadan beri hissediyorum elhamdülillah. İlk başlarda dokunuş kıpırtı gibiydi, ama artık resmen hareket ediyor.
Dışarıdan da görülüyor müthiş bir şey.
Eşim, annem, ablam ellerini koyarak bekleyerek hareketlerini hissettiler. Onlar içinde çok heyecan vericiydi.
Kimi zaman az, kimi zaman çok kuvvetli hareket ediyor.
Veee karnımın her noktasında. Kasıklarımdan göbek deliğimin etrafı üstü her yerde hareket ediyor.
Eşim elini karnıma koyuyor, bir sağ kasıkta hareket oluyor, bir üst tarafta, bir göbek deliğinin etrafında, yetişemiyoruz Mustafama
Gel 4 Eylül geeeel
canim bence hic sallanan yatak falan tercih etme sallamayada alistirma sakin ben hic sallamadim cocuklarimi yatagina koydugum gibi uyurlardi ne gerek varki bi bebek sen nasil alisirsan o sekilde uyur uyuma konusunda hic zorluk cekmedim uykusu geldimi nerde olsa uyurlardi benim yavrularim :)kızlar baby 2 go otomatik sallanan beşik diyordum mağazada gördüm çok alçak hoşuma gitmedi açıkcası buydu
Eki Görüntüle 1231452
araştırdım yonca bam bam beşiği kullananlar çok memnun mağazada da gördüm daha yüksek hoşuma gitti,otomatik sallanmıyor ama olsun belki bu kuzum sallanmadan uyur:) model bu, yatak odama koymak için tabi istediğim yere taşıyabilirim çok hafif kılıfı tamamen yıkanıyor, içine ekstra pamuktan şilte yapıcam
Eki Görüntüle 1231455
görümcemin verdiği beşik bu alacakları zaman ben beğenmiştim, oğlumun odasına inşaallah bunu kurucam
Eki Görüntüle 1231459
bebiş büyüncede park beşiği kurarım diyorum:) inşaallah nasip olur
sagolasin teyzesi insallah hepimizin evlatlari hayirli evlat olsunlar :)Oy yerim ben onun fındık burnunu maşallah ne kadar net yüzü. Allahım hayırlı bir evlat olmayı nadib etsin annesi
Günaydın kızlar, 9 da ayrıntılı ultrasona gircez, dua edin sorunsuz atlatalım, çok heyecanlıyım
yakinda sen de emin olacaksin inşaallah merak etmeValla değişik bir şey canım daha anlamlandıramadım. ::) inşallah öyledir.
maaşallah canim güle güle kullansin paşa inşaallah güzel gunlerdeve gelelim bizden haberlere bugun oglusumun araba setini aldik sukurler olsun buyuk bi yuk kalkti ustumden.tam istedigim gibi modeli ve fiyatida kesemize uygun olduu.hemen heycanla geldik kurduk esimle sonra yeniden kartonlayip kaldirdik hic aklima gelmedi kurdugumuzda resim cekmesi heycandan :)sanarsin ilk cocuguma almisimm esimde bende oyleydik bi hevesle kurduk bi hevesle guzelce pakatleyip kaldirdik :)modeli bicok kez resmini ekledigim bebek arabalari gibi uclu setlerden araba koltugu takilabilen buyuk sepeti olan gayet rahat ve kullanisli bi araba.abilerimiz bizden daha mutlu oldular kardesimin arabasi diye nasil hevesle geldiler eve.
yakinda 5 kisilik kocaman bi aile oluyoruz bi elin 5 parmagi gibi hic ayrilmayiz bir omur boyu mutlu ve huzurlu bir sekilde yasariz insallah rabbim herkesin yuvasini huzurla mutlulukla doldursun :)))
benim yaramazimda icimde kipir kipir sanki arabasini hissetmis gibi biz arabayla ugrasirken durmadan tepikleyip durdu begendi sanirim oda arabasini.gece uyaniyorum bazen uyandigimda bile hareket ediyor oluyor sanirim bu cocuk hic uyumuyorr.ama hissetmek beni cok rahatlatiyor onu icimde kipirdadikca bebegim iyi diye rahatliyorum :)
cok yorucu ama bi o kadar da guzel bi gundu son 4 ayin icine girdik kizlar basariyoruz sona dogru yaklasiyoruz artik yasasinnnn
hadi hayirli haberlerle gel inşaallah canimGünaydın kızlar, 9 da ayrıntılı ultrasona gircez, dua edin sorunsuz atlatalım, çok heyecanlıyım
gule gule sağlıkla huzurla kullanın sılamve gelelim bizden haberlere bugun oglusumun araba setini aldik sukurler olsun buyuk bi yuk kalkti ustumden.tam istedigim gibi modeli ve fiyatida kesemize uygun olduu.hemen heycanla geldik kurduk esimle sonra yeniden kartonlayip kaldirdik hic aklima gelmedi kurdugumuzda resim cekmesi heycandan :)sanarsin ilk cocuguma almisimm esimde bende oyleydik bi hevesle kurduk bi hevesle guzelce pakatleyip kaldirdik :)modeli bicok kez resmini ekledigim bebek arabalari gibi uclu setlerden araba koltugu takilabilen buyuk sepeti olan gayet rahat ve kullanisli bi araba.abilerimiz bizden daha mutlu oldular kardesimin arabasi diye nasil hevesle geldiler eve.
yakinda 5 kisilik kocaman bi aile oluyoruz bi elin 5 parmagi gibi hic ayrilmayiz bir omur boyu mutlu ve huzurlu bir sekilde yasariz insallah rabbim herkesin yuvasini huzurla mutlulukla doldursun :)))
benim yaramazimda icimde kipir kipir sanki arabasini hissetmis gibi biz arabayla ugrasirken durmadan tepikleyip durdu begendi sanirim oda arabasini.gece uyaniyorum bazen uyandigimda bile hareket ediyor oluyor sanirim bu cocuk hic uyumuyorr.ama hissetmek beni cok rahatlatiyor onu icimde kipirdadikca bebegim iyi diye rahatliyorum :)
cok yorucu ama bi o kadar da guzel bi gundu son 4 ayin icine girdik kizlar basariyoruz sona dogru yaklasiyoruz artik yasasinnnn
canım beğendiğin beşik çok büyük değil zaten eğer beğendiysen alabilirsin ama ben park beşik taraftarıyım:)canım şu en alttakini beğendim ama yatak odama park beşik anca sığacak mecbur ondan alacağız
maşaallah kuzuna, hayırlı olsun yeni evinmerhaba kızlar, bende dün evimi taşıdım.çok yoruldum .bu gün doktor kontrolümüz vardı alimin fotoğrafı ekte.maşallah her şey yolunda. yüzünü saklamaya çalıştı ancak bu fotoğrafı yakalayabildi doktorumuz. 16 eylülde ayrıntılı ultrasonumuz var. tetanoz aşısını önerdi doktorum. ama evde işler çok haftaya yaptıracağım. bizden böyle
3 dk mı yom artık, maşaallah kuzunaİlk ayrıntılı usg'me girdim devlet hastanesinde. 3 dk baktı ve herşeyin mükemmel olduğu kararına vardı. Çok başarılı cidden :) 440 gram olmuş dedi ama pek inanamadım :) ölçümleri normal dedi. cinsiyet sordum. ne demiştik pek göstermiyo da dedi. hiçbişey demediniz dedim. arkası dönük ama kız gibi. 4 hafta sonra gel netleştirelim dedi. işim devlete kalsa doğururken öğrencekmişim demekki :) özeldeki muayenem de haftaya. inş kızıma dair daha düzgün verilerle aranızda olmak dileğiyle..geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır.
aynıyız canım:) gayet iyi bence:)Bu arada ben de 20 haftada 4 kilo almışım. fena değil di mi :)
maşaallah canım nasıl hissedemezmişsin herkes çok biliyor,ilk gebeliğimde 12. haftada hissettim bunda 8. haftada içimde baloncuklar patlıyordu:) bebek harektini ayırt edebiliyorum çok şükür bebek değil diyenlere gülüyorum sanki gazı bilmiyoruz:)selam kızlar. benim kuzum maşallah akşamları saat 9la 12 arası pek bi hareketleniyor. hatta dün akşam tekmelemeye başlayınca sırt üstü uzandım dışardan gözlemleyebilirmiyim acaba hareketlerini diye. o hareket ettikçe karnımda titreşimler oluyor. birde göbek deliğim düzleşip birden çukurlaşıyor. sonra bebişimiz birden toplanıyo toplandığı yerde küçük tepecik oluşuyor.eşimle hem çok güldük hemde çok heyecanlandık..
ilk gebeliğim olduğu için hissedemezsin diyor çoğunluk ama göbek deliğim hizasında bağırsak hareketi olamaz dimi. birde sizce normal mi gözlemleyebilmem bu haftalarda.
bir hafta sürebilirMerhaba arkadaşlar ben tetenoz vurulali 4 günü geçti hala vurulan yerin üstüne yattığımda yada dokunduğunda acıyor sizde durum nasıl? Birde genelde uykum var nerdeyse sizin de öyle mi?
canım ilk gün olmuyor sonra çıkıyor ağrısı, sola yaptır işe engel olmaz yatarken zorlar sadeceben yarın vurulacam ya çok mu öyle etkisi ordan işe gelecem falan arabayla
canım benim arayı kapatır kızın üzülme bolca dua et, ultrason ölçümü çokta güvenilir olmuyorAyrintilidan ciktik kizlar uzuleyim mi sevineyim mi allak bullak oldum.. kizimin herseyi cok iyi yalniz beyincigimiz olmasi gerekenden iki santim küçük. 3 hafta sonra gelisimi tekrar izlenecek dua edin kizima saglikli olsun inşallah gelisimi normal haftasina gelsin
canım yanlış anlama ama kraft israil malıhttps://www.joker.com.tr/urun/kraft-london-puset-bej-1903
varmış tam yatanı :)
maşaallah göbeğineKızlar bu da benim göbeğim :) kotlarım artık çok sıktığı için haftasonu gebe mağazasından kot aldım. Güzel şeyler var bizler için ama biraz fiyatlı. Lcw de beden bulamadım kendime göre. Eki Görüntüle 1231929
aynen canım elbet üstesinden geliriz:)Kesinlikle haklısın sorumluluk vermek işe yarar kaçırmak yerine onla yapmak bebegın bakımını temizliğini alışmasını saglar
canım hem göbeğimde hem kasığımda aynı anda oynuyor dik duruyor muhtemelen:)Kızlar bişey sorucam bebişlerin hareketini tam nerde hissedıyosınuz ben halen kasığımda yukarda hareket yok ama karnım baya göğsüme yaklaştı bebek aşağıdan aşağıdan tekmelıyo sizinkiler...
canım büyüdü artık dik durduğunu düşün eli yukarda ayakları aşağıda oynuyorAaa kasıkta mı olur? Ben göbek deliğimin orda bekliyordum. Benim de kasıkta bir kıpırdamalar oluyor sanki arada.
o bebiş oluyor canım ilk öyle başlıyor sonra gelsin tekmeler balık kayar gibi kaymalar:)Bir kaç gündür alt taraflarda bAlon patlıyormuş değişik bir şey hissediyorum. Böyle hisseden var mı?
siyah kuru erik tek geçerimKizlar nu arada cok fena kabizim napicam bilemiyorum 4 gundur cikamiyorum patliycam
ah sılam benim emirim ilk 20 gün emdi uyudu hiç sıkıntı çekmedik ama gaz sancıları 20 günlükken başladı ve asla uyumadı hep ağladı kızardı bozardı, o dönem sallamaya başladık çok araştırdım gaz sancısına sallamak iyi geliyor sallandıkça çıkarması rahat oluyordu, dr da öyle söylemişti, 2 aylık oldu salıncak aldık yok sevmedi dikine sallanmayı sonra ana dizi aldık onda uyudu ama genelde kolumda ayağımda sallanmayı tercih etti, çingene beşik bile yaptırdık, ne hallere düşmüştük yanicanim bence hic sallanan yatak falan tercih etme sallamayada alistirma sakin ben hic sallamadim cocuklarimi yatagina koydugum gibi uyurlardi ne gerek varki bi bebek sen nasil alisirsan o sekilde uyur uyuma konusunda hic zorluk cekmedim uykusu geldimi nerde olsa uyurlardi benim yavrularim :)
hepsi guzel resimdekilerin insallah gonlune gore ayarlarsin yatagini.cocuk arabasi isindede israrci ol esinee eski arabayi kullanmayi kabul etme derim :)
sagolasin teyzesi insallah hepimizin evlatlari hayirli evlat olsunlar :)
güle güle kullanın canım hayırlı olsun, maşaallah beşi bir yerdelereve gelelim bizden haberlere bugun oglusumun araba setini aldik sukurler olsun buyuk bi yuk kalkti ustumden.tam istedigim gibi modeli ve fiyatida kesemize uygun olduu.hemen heycanla geldik kurduk esimle sonra yeniden kartonlayip kaldirdik hic aklima gelmedi kurdugumuzda resim cekmesi heycandan :)sanarsin ilk cocuguma almisimm esimde bende oyleydik bi hevesle kurduk bi hevesle guzelce pakatleyip kaldirdik :)modeli bicok kez resmini ekledigim bebek arabalari gibi uclu setlerden araba koltugu takilabilen buyuk sepeti olan gayet rahat ve kullanisli bi araba.abilerimiz bizden daha mutlu oldular kardesimin arabasi diye nasil hevesle geldiler eve.
Günaydın kızlar, 9 da ayrıntılı ultrasona gircez, dua edin sorunsuz atlatalım, çok heyecanlıyım
ohhh mis gibi oturun canım yoruluyoruz ama değiyorgunaydin kizlar biz minnak prensesimle yine okul yollarindayizöğleden sonra eve yardimci abla gelecek temizlik için yikamadan gelen halilarimi da sericem perdeleri yikayip asicam ve tertemiz olacak inşaallah bitsin bu temizlik işkencesi artik bir haftadir kizimi da kendimi de çok yordum yoğun bir gün daha beni bekliyor yani..... hepinizi opuyorum bebislere iyi bakin sekerlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?