canım ben geçen hafta oldum 3gün kolum ağırlaştı o kadar
canım ikiside çok hoş butceye göre karar ver cantasi daha güzel sanki
canımcım ikiside çok güzel benim tavsiyem
hangisi daha hafif ve küçülebiliyorsa onu al :)
acaba ilk tartıldığında aç karna son tartıldığında akşamleyin tok karnına tarıldığın için mi öyle oldu. çünkü gün içinde bile bir iki kilo oynayabiliyor.20. haftamda 3 kilo almıştım noldu anlamadım 10 günde 3 kilo mu alınır kesin terizi bozuk
ikisinde de aç tartıldımacaba ilk tartıldığında aç karna son tartıldığında akşamleyin tok karnına tarıldığın için mi öyle oldu. çünkü gün içinde bile bir iki kilo oynayabiliyor.
kilo olayı çok abarmadıkça dert etmemek lazım ya. bu ay böyle olmuş olabilir ama bundan sonra karbonhidrata dikkat edip protein ağırlıklı beslenirsek bi sorun olmaz bence. dengeleriz. bi de başlarda az alınıo sonlarda daha çok gibi şartlamayın kendinizi kızlar. benim ilk gebeliğimde tam tersi olmuştu. başlarda her ay birsürü alıodum son aylarda bir bir aldım. çocuğum da 3.5 kilo doğdu.ikisinde de aç tartıldımçok korkuyorum. acilen bebeğime faydalı ama kilo aldırmayan yiyecekleri bulup onlardan yemeliyim yoksa fil gibi olacam
ikisinde de aç tartıldımçok korkuyorum. acilen bebeğime faydalı ama kilo aldırmayan yiyecekleri bulup onlardan yemeliyim yoksa fil gibi olacam
Sağol cnm daha var o zaman düzene girer inşallah insan özlüyo ve tedirgin oluyo.ama hareket etti şükür ki cnm miniğim benim.ohh mis olur
şubat oluyor
canım bu haftalarda düzenli olmaz hemen korkmayın 24 den sonra düzene oturur
hissedersin canım bugün yarın
hayırlı olsun, fiyat bana çok canım ama herkesin bütçesi farklı tabi:) güle güle kullanın
ay ay pek güzeller güle güle sağlıkla kullanın
oooo bende rüyalar alemindeyim hep çok yoruluyorum üstelik normalde de çok rüya gören bir insanım hamilelikte sen düşün beni yorgun düşüyorum
canım zaten kıskanacaklar bu kaçınılmaz insanın yapısında var biz bile kıskanıyoruz onlar minicik, benim oğlum 3,5 yaşında kendinden küçük kuzenleriyle asla yalnız bırakmıyorum hemen sıkıyor iteleyip düşürüyor ama oynamasına izin verirsek hadi oğlum canı sıkılmış kuzeninin oynat abisi vs dediğim zaman dikkat ettim daha az zarar veriyor hoşuna gidiyor sorumluluk, mesela eşimin ablasınında benim ablamında kızlarının arası çok az 1,5 yaşındalar, eşimin ablasıgil çok sakınıyorlar aman yapma aman abisi düşer zarar verme diyorlar ona daha hırçın davranıyor sevmiyorum onu diyor ama benim ablam daha serbest bırakıyor yeri gelince tabi ikaz ediyor ama hadi abisi oyun oynat ona o senden küçük bilmiyor öğret diyoruz çokta güzel oynatıyor daha az kıskanıyor
kardeşi oluncada sorumluluk vericez şimdiden söylüyorum abisi sen bezini getirirsin bana yardımcı olursun ben çok yorulurum yoksa diyorum tamam anne ben sana yardım ederim sen yorulma diyor, her sabah kardeşiyle konuşuyor şarkı söylüyor uyuyor mu anne şimdi uyanık mı diyor, biz en çok seni seviyoruz diyoruz babasıyla sık sık, o daha çok küçük abisi oyun oynamayı sen öğreteceksin ona diyoruz, şarkılar öğretirsin uyuturken bana yardım edersin diyorum, doğunca hemen senle oynayamaz biraz büyümesi lazım diyorum ki hayal kırıklığı olmasın hani benimle oynayacaktı diye beklentiye girmesin hemen diye
canım kilit şart çaktırmadan kilitleriz yoksa Allah korusun kötü sonuçlar olur önden tedbir şart kimsenin üzülmemesi için
senin kuzun daha küçüktü sanırım, biz şimdi oğluma oda yapıcaz inşaallah zaten odasındaydıda park beşiğinde uyuyordu birde idareten dolabı vardı, kardeşi gelmeden onun beşiğini kaldırıcam, kendi odama sepet beşiklerden alıcam yonca bam bam gibi, mobilya beşik verdi halası onu da oğlumun odasına kurucam gündüz orda gece bizim oda da uyutucam böylece oğlum kendini soyutlanmış hissetmez diyorum nasip bakalım inşaallah, oğlumun beşiğini kullanmıycam ki rakip olarak görmesin ilerde izin alarak kurarım onu
canım tuzlu suyla gargara yap sürekli
Benim de ilk gebeliğim 18 den beri hissediyorum benselam kızlar. benim kuzum maşallah akşamları saat 9la 12 arası pek bi hareketleniyor. hatta dün akşam tekmelemeye başlayınca sırt üstü uzandım dışardan gözlemleyebilirmiyim acaba hareketlerini diye. o hareket ettikçe karnımda titreşimler oluyor. birde göbek deliğim düzleşip birden çukurlaşıyor. sonra bebişimiz birden toplanıyo toplandığı yerde küçük tepecik oluşuyor.eşimle hem çok güldük hemde çok heyecanlandık..
ilk gebeliğim olduğu için hissedemezsin diyor çoğunluk ama göbek deliğim hizasında bağırsak hareketi olamaz dimi. birde sizce normal mi gözlemleyebilmem bu haftalarda.
benim de ilk ben de 18 den beri hissediyorum :)selam kızlar. benim kuzum maşallah akşamları saat 9la 12 arası pek bi hareketleniyor. hatta dün akşam tekmelemeye başlayınca sırt üstü uzandım dışardan gözlemleyebilirmiyim acaba hareketlerini diye. o hareket ettikçe karnımda titreşimler oluyor. birde göbek deliğim düzleşip birden çukurlaşıyor. sonra bebişimiz birden toplanıyo toplandığı yerde küçük tepecik oluşuyor.eşimle hem çok güldük hemde çok heyecanlandık..
ilk gebeliğim olduğu için hissedemezsin diyor çoğunluk ama göbek deliğim hizasında bağırsak hareketi olamaz dimi. birde sizce normal mi gözlemleyebilmem bu haftalarda.
Yeterli sayıyı sağlarsınız inşallah, çok sinir bozucu oluyor okulla ilgili böyle işler.Selam kızlar çalışmaya başlayan öğretmen arkadaşlar iyi bi 3 ay diliyorum :) kizimi sabah komsum olan bakıcımıza biraktm akşam esyalarini indirdim sıkıntı yapmamış ama bi kaç kere anneme gideceğim demiş abla oldu kızım benim :) okulda işler karışık 4 ana sınıfı ogretmenıyız bu yıl kayıt daha 17 ben çalışmak istiyorum 30 tamamlayınca üç sınıf açarız diyo müdür yard. Ins acilir yoksa gorevlendirme okul bulmam gerekecek bi arkadaş heyet alıp olmayacak dua edin de otuz ogrenciyi bulalım kızlar doğum iznine doğum sonrası ihtiyaç oluyor hem ek derse de ihtiyaç var malum ciniler almak lazım oglusa:)
Ayy ben hiç gelemezdim gerçekten o fasıllara. Ama kendi miniğim doğsun da ağlasın diye bekliyorum :)evet canim okul öncesi ogretmeniyim.. bizim her sene bir kaç hafta ayni fasil aglayanlar sizlayanlar kendini yerden yere atanlaralistim artik:)
Oyy kuzu gibi, maşaallah Ali'ye :)merhaba kızlar, bende dün evimi taşıdım.çok yoruldum .bu gün doktor kontrolümüz vardı alimin fotoğrafı ekte.maşallah her şey yolunda. yüzünü saklamaya çalıştı ancak bu fotoğrafı yakalayabildi doktorumuz. 16 eylülde ayrıntılı ultrasonumuz var. tetanoz aşısını önerdi doktorum. ama evde işler çok haftaya yaptıracağım. bizden böyle
Sizin de bir an önce artar inşallah kayıtlar. Kurulu düzenin bozulması çok can sıkıcı. Hele bu haldeyken.öğrenci sayisi bizim de sıkıntı 4ogretmeniz daha 16kayit var.. alan taramasi yapilacak yine.. herhangi bir durumda norm fazlasi olacak kişi benim ve hic acik yokmuş en yakin ilce 50km. Allah korusun yaaa
Benim de ilk gebeliğim ama bir haftadır net bir şekilde hissediyorum, gittikçe de güçleniyor maşaallah. Sen de basbaya bebek hareketlerini tarif etmişsin, bal gibi de hissediyorsun iste :)selam kızlar. benim kuzum maşallah akşamları saat 9la 12 arası pek bi hareketleniyor. hatta dün akşam tekmelemeye başlayınca sırt üstü uzandım dışardan gözlemleyebilirmiyim acaba hareketlerini diye. o hareket ettikçe karnımda titreşimler oluyor. birde göbek deliğim düzleşip birden çukurlaşıyor. sonra bebişimiz birden toplanıyo toplandığı yerde küçük tepecik oluşuyor.eşimle hem çok güldük hemde çok heyecanlandık..
Benim de ilk gebeliğim 18 den beri hissediyorum ben
bende 16 haftalıktan beri kıpırtılarını hissediyorum ama şimdi yeni yeni dışardan bakıncada gözlemleyebiliyorum..çok farklı duygular ..rabbim hepimizin sağ salim yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.benim de ilk ben de 18 den beri hissediyorum :)
inan çok heyecanlanıyor. eşimde soruyo sürekli nasıl bi duygu diye, tarif edemiyorum.sağ salim kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşallahBenim de ilk gebeliğim ama bir haftadır net bir şekilde hissediyorum, gittikçe de güçleniyor maşaallah. Sen de basbaya bebek hareketlerini tarif etmişsin, bal gibi de hissediyorsun iste :)
Biri baston araba, araştırdığım kadarıyla eninde sonunda bastona dönülüyor diyorlar , diğeri de model ve kullanım açısından hoşuma gitti videosu var orada katlanabilir gibi duruyor ama iki katı fiyat farkı var değer mi diye de düşünüyorum onu alıp da sonra kullanamamaktan da korkuyorum bilemedim yaa
ben sol koluma yaptırdım pişmanım. çünkü iş yaparken cok etkilemedi beni hatta gündüz hiç ağrı yapmadı sayılır ama gece solumuza yattığımızdan sıkıntı oldu. üstünee yatamadım. o kadarcık :) seninki de sıkıntısız olur inşben yarın vurulacam ya çok mu öyle etkisi ordan işe gelecem falan arabayla
Amin inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.inan çok heyecanlanıyor. eşimde soruyo sürekli nasıl bi duygu diye, tarif edemiyorum.sağ salim kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşallah
Merhaba arkadaşlar ben tetenoz vurulali 4 günü geçti hala vurulan yerin üstüne yattığımda yada dokunduğunda acıyor sizde durum nasıl? Birde genelde uykum var nerdeyse sizin de öyle mi?
ben yarın vurulacam ya çok mu öyle etkisi ordan işe gelecem falan arabayla
selam kızlar. benim kuzum maşallah akşamları saat 9la 12 arası pek bi hareketleniyor. hatta dün akşam tekmelemeye başlayınca sırt üstü uzandım dışardan gözlemleyebilirmiyim acaba hareketlerini diye. o hareket ettikçe karnımda titreşimler oluyor. birde göbek deliğim düzleşip birden çukurlaşıyor. sonra bebişimiz birden toplanıyo toplandığı yerde küçük tepecik oluşuyor.eşimle hem çok güldük hemde çok heyecanlandık..
evet bende de var hapşırık hapşırık günde 4-5 kere oluyor normal diyorlarSelam kizlar.. ya hapşırmakla sıkıntısı olan varmi? hamilel basladigindan beri çok hapsiriyorum ve bazen cok içim aciyor. Bu sabah cok hazirliksiz yakalandim yatarken ve sag tarafima bir bicak saplandi sanki hala agriyor.. kizimin hareketini de hic duymadim bu sabah korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?