2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım ben geçen hafta oldum 3gün kolum ağırlaştı o kadar
canım ikiside çok hoş butceye göre karar ver cantasi daha güzel sanki

canımcım ikiside çok güzel benim tavsiyem
hangisi daha hafif ve küçülebiliyorsa onu al :)

Biri baston araba, araştırdığım kadarıyla eninde sonunda bastona dönülüyor diyorlar , diğeri de model ve kullanım açısından hoşuma gitti videosu var orada katlanabilir gibi duruyor ama iki katı fiyat farkı var değer mi diye de düşünüyorum onu alıp da sonra kullanamamaktan da korkuyorum bilemedim yaa

acaba ilk tartıldığında aç karna son tartıldığında akşamleyin tok karnına tarıldığın için mi öyle oldu. çünkü gün içinde bile bir iki kilo oynayabiliyor.
ikisinde de aç tartıldım çok korkuyorum. acilen bebeğime faydalı ama kilo aldırmayan yiyecekleri bulup onlardan yemeliyim yoksa fil gibi olacam

ikisinde de aç tartıldım çok korkuyorum. acilen bebeğime faydalı ama kilo aldırmayan yiyecekleri bulup onlardan yemeliyim yoksa fil gibi olacam
kilo olayı çok abarmadıkça dert etmemek lazım ya. bu ay böyle olmuş olabilir ama bundan sonra karbonhidrata dikkat edip protein ağırlıklı beslenirsek bi sorun olmaz bence. dengeleriz. bi de başlarda az alınıo sonlarda daha çok gibi şartlamayın kendinizi kızlar. benim ilk gebeliğimde tam tersi olmuştu. başlarda her ay birsürü alıodum son aylarda bir bir aldım. çocuğum da 3.5 kilo doğdu.

Ödemin vardır arkadaşım sakin ol :) Bende bugün tartıda fazla çıktım. Bir kaç gün sonra tekrar bakacağım.

Sağol cnm daha var o zaman düzene girer inşallah insan özlüyo ve tedirgin oluyo.ama hareket etti şükür ki cnm miniğim benim.

selam kızlar. benim kuzum maşallah akşamları saat 9la 12 arası pek bi hareketleniyor. hatta dün akşam tekmelemeye başlayınca sırt üstü uzandım dışardan gözlemleyebilirmiyim acaba hareketlerini diye. o hareket ettikçe karnımda titreşimler oluyor. birde göbek deliğim düzleşip birden çukurlaşıyor. sonra bebişimiz birden toplanıyo toplandığı yerde küçük tepecik oluşuyor.eşimle hem çok güldük hemde çok heyecanlandık..
ilk gebeliğim olduğu için hissedemezsin diyor çoğunluk ama göbek deliğim hizasında bağırsak hareketi olamaz dimi. birde sizce normal mi gözlemleyebilmem bu haftalarda.

Benim de ilk gebeliğim 18 den beri hissediyorum ben

benim de ilk ben de 18 den beri hissediyorum :)

Yeterli sayıyı sağlarsınız inşallah, çok sinir bozucu oluyor okulla ilgili böyle işler.

evet canim okul öncesi ogretmeniyim.. bizim her sene bir kaç hafta ayni fasil aglayanlar sizlayanlar kendini yerden yere atanlar alistim artik:)
Ayy ben hiç gelemezdim gerçekten o fasıllara. Ama kendi miniğim doğsun da ağlasın diye bekliyorum :)

Oyy kuzu gibi, maşaallah Ali'ye :)

öğrenci sayisi bizim de sıkıntı 4ogretmeniz daha 16kayit var.. alan taramasi yapilacak yine.. herhangi bir durumda norm fazlasi olacak kişi benim ve hic acik yokmuş en yakin ilce 50km. Allah korusun yaaa
Sizin de bir an önce artar inşallah kayıtlar. Kurulu düzenin bozulması çok can sıkıcı. Hele bu haldeyken.

Benim de ilk gebeliğim ama bir haftadır net bir şekilde hissediyorum, gittikçe de güçleniyor maşaallah. Sen de basbaya bebek hareketlerini tarif etmişsin, bal gibi de hissediyorsun iste :)

Benim de ilk gebeliğim 18 den beri hissediyorum ben

benim de ilk ben de 18 den beri hissediyorum :)
bende 16 haftalıktan beri kıpırtılarını hissediyorum ama şimdi yeni yeni dışardan bakıncada gözlemleyebiliyorum..çok farklı duygular ..rabbim hepimizin sağ salim yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.

Benim de ilk gebeliğim ama bir haftadır net bir şekilde hissediyorum, gittikçe de güçleniyor maşaallah. Sen de basbaya bebek hareketlerini tarif etmişsin, bal gibi de hissediyorsun iste :)
inan çok heyecanlanıyor. eşimde soruyo sürekli nasıl bi duygu diye, tarif edemiyorum.sağ salim kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşallah

Merhaba arkadaşlar ben tetenoz vurulali 4 günü geçti hala vurulan yerin üstüne yattığımda yada dokunduğunda acıyor sizde durum nasıl? Birde genelde uykum var nerdeyse sizin de öyle mi?

benim ikinci olduğu için söylüyorum aynen dediğin gibi
oluyor sonunda baston alıyosun bence baston olanı tercih
edebiliirsin ama benim aklıma takılan bu bastonların yeni
doğanlar için olanı var mı?

ben yarın vurulacam ya çok mu öyle etkisi ordan işe gelecem falan arabayla
ben sol koluma yaptırdım pişmanım. çünkü iş yaparken cok etkilemedi beni hatta gündüz hiç ağrı yapmadı sayılır ama gece solumuza yattığımızdan sıkıntı oldu. üstünee yatamadım. o kadarcık :) seninki de sıkıntısız olur inş

inan çok heyecanlanıyor. eşimde soruyo sürekli nasıl bi duygu diye, tarif edemiyorum.sağ salim kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşallah
Amin inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.

Merhaba arkadaşlar ben tetenoz vurulali 4 günü geçti hala vurulan yerin üstüne yattığımda yada dokunduğunda acıyor sizde durum nasıl? Birde genelde uykum var nerdeyse sizin de öyle mi?

ben yarın vurulacam ya çok mu öyle etkisi ordan işe gelecem falan arabayla

Ben cuma günü sabah aşı oldum. Cuma gecesi çok hafif ağrı hissettim, o da sadece kolumu kaldırmaya çalıştığımda. Şu an hiçbir şeyim yok çok şükür. Bir de ben soluma yattığım için sağıma yaptırmayı tercih ettim.

aynen canım hissediyorsun işte aynen dediğin g,ibi oluyor ve çok güzel oluyor
benim elim hep karnımda yattığımda da hareketlerini görebiliyorum :))

Ben oğlumda vurulmuştum sanırım bir daha vurulmama gerek yok 4'ünde randevum var doktoruma bir sorayım bakalım..

evet bende de var hapşırık hapşırık günde 4-5 kere oluyor normal diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…