2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İ
İnşallah herşeyi iyi gider bebişinin annesi iyi düşün iyi olsun emi :)

Ben 16. Haftamda hissetmeye başladım. Ilk hamileliğim. Doktorum zayıf olduğum için erken hissettiğimi söyledi. Çıplak göbeğime bakınca oynadığı göbeğimden de görülüyor. Seninki de bebek tabii ki. :)

Allah'ın izniyle bir şeycik olmaz kızına. Doktor da bir sürü ihtimal söylemiş zaten. Kuzun kapatır arayı. Allahım sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize.

Maşallah canım ne güzel. Ben daha hissemedim

İnşallah bir sonraki kontrolde düzelmiş olur canım, üzme kendini, olumlu düşün bebeğin de mutlu olsun ve büyüsün güzelce...

benim ikinci olduğu için söylüyorum aynen dediğin gibi
oluyor sonunda baston alıyosun bence baston olanı tercih
edebiliirsin ama benim aklıma takılan bu bastonların yeni
doğanlar için olanı var mı?
maclaren quest modeli tam yatabiliyor, yenidoğandan itibaren kullanılabiliyor.

benim ikinci olduğu için söylüyorum aynen dediğin gibi
oluyor sonunda baston alıyosun bence baston olanı tercih
edebiliirsin ama benim aklıma takılan bu bastonların yeni
doğanlar için olanı var mı?
Teşekkür ederim canım. Üst tarafları değişebiliyor bu modellerin yeni doğunca portbebe yi ,biraz etrafı incelemeye başlayınca araç koltuğuyla
kullanmayı düşünüyorum
Ben ilk paylaştığın modeli almayı düşünüyorum ama almak için acelem yok kış gelsin diye bekliyorum. O zamana bu model tükenmez inşallah.
Bana da 1. Model daha mantıklı gelmeye başladı bende hemen almayacağım zaten bulunduğum yerde chicco mağazası yok , alana kadar fikir oluşsun diye bakıyorum canım, bitmez heralde modeller hem indirim filan olursa onu da yakalayabiliriz belki

Yarın tetanoz aşısı olacaktım, doktora sorayım dedim, aşı olma gerekiyorsa imza at olmayacağına dair, ben yaptırmıyorum tetanoz aşısı dedi.

canım inş her şey dilediğin gibi olur umarım ben de haftaya gittiğimde yavrucağımı sağlığı yerinde bulurum ya hu çok heyecanlı bu bekleyiş eşimle buluşmaya giderken bu kadar heyecanlanmazdım
Ilk cocuk ta öyleydım bende bundada heyecan var bide kızımda aldığım herşey yurtdışından getiremedim buna sıfırdan Alcam herşeyi hiç birtane yok allahım saglık versin alırız

Kesinlikle haklısın sorumluluk vermek işe yarar kaçırmak yerine onla yapmak bebegın bakımını temizliğini alışmasını saglar

Kızlar bişey sorucam bebişlerin hareketini tam nerde hissedıyosınuz ben halen kasığımda yukarda hareket yok ama karnım baya göğsüme yaklaştı bebek aşağıdan aşağıdan tekmelıyo sizinkiler...

ben hiç bişey hissetmiyorum hala ve üzülüyorum acaba ne zaman duyacağım nasıl bir his merak ediyorum (((((((

Sağ göbek deliğimin bir parmak altından, kenarından genelde hep civarlarda hissediyorum ben, sanırım ayakları orda

Ben göbek deliğimin etrafında hissediyorum bazı günler aşırı hareketlenio bazen az ama gümde bikaç kez hissediyom çok şükür ki ben baya kilolu hamile kaldım ...

Aaa kasıkta mı olur? Ben göbek deliğimin orda bekliyordum. Benim de kasıkta bir kıpırdamalar oluyor sanki arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…