İnşallah herşeyi iyi gider bebişinin annesi iyi düşün iyi olsun emi :)Ayrintilidan ciktik kizlar uzuleyim mi sevineyim mi allak bullak oldum.. kizimin herseyi cok iyi yalniz beyincigimiz olmasi gerekenden iki santim küçük. 3 hafta sonra gelisimi tekrar izlenecek dua edin kizima saglikli olsun inşallah gelisimi normal haftasina gelsin
Ben ilk paylaştığın modeli almayı düşünüyorum ama almak için acelem yok kış gelsin diye bekliyorum. O zamana bu model tükenmez inşallah.Benim bebek arabalarıma bakan yok muuu ilgisiz kaldım
Ben 16. Haftamda hissetmeye başladım. Ilk hamileliğim. Doktorum zayıf olduğum için erken hissettiğimi söyledi. Çıplak göbeğime bakınca oynadığı göbeğimden de görülüyor. Seninki de bebek tabii ki. :)selam kızlar. benim kuzum maşallah akşamları saat 9la 12 arası pek bi hareketleniyor. hatta dün akşam tekmelemeye başlayınca sırt üstü uzandım dışardan gözlemleyebilirmiyim acaba hareketlerini diye. o hareket ettikçe karnımda titreşimler oluyor. birde göbek deliğim düzleşip birden çukurlaşıyor. sonra bebişimiz birden toplanıyo toplandığı yerde küçük tepecik oluşuyor.eşimle hem çok güldük hemde çok heyecanlandık..
ilk gebeliğim olduğu için hissedemezsin diyor çoğunluk ama göbek deliğim hizasında bağırsak hareketi olamaz dimi. birde sizce normal mi gözlemleyebilmem bu haftalarda.
Allah'ın izniyle bir şeycik olmaz kızına. Doktor da bir sürü ihtimal söylemiş zaten. Kuzun kapatır arayı. Allahım sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize.Ben geç dollenmeyle hamile kaldim onun icin benim sat yok ultrasonda bebegin gelisimine gore haftayi takip ediyolar gec dollenmeden kaynaklaniyor olabilir dedi cihazdan kaynaklaniyor olabilir dedi stres yapma tekrar bakalim dedi inşallah bisey olmaz guzel kizima.. hamileligin ilk zamnlarinda da gelişimi yavas alinmasi gerekebilir demislerdi bir haftam kabus gibi gecmisti ama kuzum birakmadi beni umitliyim bu kezde iyi olacak.. her ne olursa olsun onu gormek omrume ömür katiyor..
Maşallah canım ne güzel. Ben daha hissemedimBen 16. Haftamda hissetmeye başladım. Ilk hamileliğim. Doktorum zayıf olduğum için erken hissettiğimi söyledi. Çıplak göbeğime bakınca oynadığı göbeğimden de görülüyor. Seninki de bebek tabii ki. :)
Sen kaç kilosun canım? Zayıf olunca çabuk hissedilirmiş. Ben 46 kiloyum. Sen de önümüzdeki günlerde hissedersin.Maşallah canım ne güzel. Ben daha hissemedim
İnşallah bir sonraki kontrolde düzelmiş olur canım, üzme kendini, olumlu düşün bebeğin de mutlu olsun ve büyüsün güzelce...Ayrintilidan ciktik kizlar uzuleyim mi sevineyim mi allak bullak oldum.. kizimin herseyi cok iyi yalniz beyincigimiz olmasi gerekenden iki santim küçük. 3 hafta sonra gelisimi tekrar izlenecek dua edin kizima saglikli olsun inşallah gelisimi normal haftasina gelsin
maclaren quest modeli tam yatabiliyor, yenidoğandan itibaren kullanılabiliyor.benim ikinci olduğu için söylüyorum aynen dediğin gibi
oluyor sonunda baston alıyosun bence baston olanı tercih
edebiliirsin ama benim aklıma takılan bu bastonların yeni
doğanlar için olanı var mı?
Teşekkür ederim canım. Üst tarafları değişebiliyor bu modellerin yeni doğunca portbebe yi ,biraz etrafı incelemeye başlayınca araç koltuğuylabenim ikinci olduğu için söylüyorum aynen dediğin gibi
oluyor sonunda baston alıyosun bence baston olanı tercih
edebiliirsin ama benim aklıma takılan bu bastonların yeni
doğanlar için olanı var mı?
Bana da 1. Model daha mantıklı gelmeye başladı bende hemen almayacağım zaten bulunduğum yerde chicco mağazası yok , alana kadar fikir oluşsun diye bakıyorum canım, bitmez heralde modeller hem indirim filan olursa onu da yakalayabiliriz belkiBen ilk paylaştığın modeli almayı düşünüyorum ama almak için acelem yok kış gelsin diye bekliyorum. O zamana bu model tükenmez inşallah.
Ilk cocuk ta öyleydım bende bundada heyecan var bide kızımda aldığım herşey yurtdışından getiremedim buna sıfırdan Alcam herşeyi hiç birtane yok allahım saglık versin alırızcanım inş her şey dilediğin gibi olur umarım ben de haftaya gittiğimde yavrucağımı sağlığı yerinde bulurum ya hu çok heyecanlı bu bekleyiş eşimle buluşmaya giderken bu kadar heyecanlanmazdım
Kesinlikle haklısın sorumluluk vermek işe yarar kaçırmak yerine onla yapmak bebegın bakımını temizliğini alışmasını saglarohh mis olur
şubat oluyor
canım bu haftalarda düzenli olmaz hemen korkmayın 24 den sonra düzene oturur
hissedersin canım bugün yarın
hayırlı olsun, fiyat bana çok canım ama herkesin bütçesi farklı tabi:) güle güle kullanın
ay ay pek güzeller güle güle sağlıkla kullanın
oooo bende rüyalar alemindeyim hep çok yoruluyorum üstelik normalde de çok rüya gören bir insanım hamilelikte sen düşün beni yorgun düşüyorum
canım zaten kıskanacaklar bu kaçınılmaz insanın yapısında var biz bile kıskanıyoruz onlar minicik, benim oğlum 3,5 yaşında kendinden küçük kuzenleriyle asla yalnız bırakmıyorum hemen sıkıyor iteleyip düşürüyor ama oynamasına izin verirsek hadi oğlum canı sıkılmış kuzeninin oynat abisi vs dediğim zaman dikkat ettim daha az zarar veriyor hoşuna gidiyor sorumluluk, mesela eşimin ablasınında benim ablamında kızlarının arası çok az 1,5 yaşındalar, eşimin ablasıgil çok sakınıyorlar aman yapma aman abisi düşer zarar verme diyorlar ona daha hırçın davranıyor sevmiyorum onu diyor ama benim ablam daha serbest bırakıyor yeri gelince tabi ikaz ediyor ama hadi abisi oyun oynat ona o senden küçük bilmiyor öğret diyoruz çokta güzel oynatıyor daha az kıskanıyor
kardeşi oluncada sorumluluk vericez şimdiden söylüyorum abisi sen bezini getirirsin bana yardımcı olursun ben çok yorulurum yoksa diyorum tamam anne ben sana yardım ederim sen yorulma diyor, her sabah kardeşiyle konuşuyor şarkı söylüyor uyuyor mu anne şimdi uyanık mı diyor, biz en çok seni seviyoruz diyoruz babasıyla sık sık, o daha çok küçük abisi oyun oynamayı sen öğreteceksin ona diyoruz, şarkılar öğretirsin uyuturken bana yardım edersin diyorum, doğunca hemen senle oynayamaz biraz büyümesi lazım diyorum ki hayal kırıklığı olmasın hani benimle oynayacaktı diye beklentiye girmesin hemen diye
canım kilit şart çaktırmadan kilitleriz yoksa Allah korusun kötü sonuçlar olur önden tedbir şart kimsenin üzülmemesi için
senin kuzun daha küçüktü sanırım, biz şimdi oğluma oda yapıcaz inşaallah zaten odasındaydıda park beşiğinde uyuyordu birde idareten dolabı vardı, kardeşi gelmeden onun beşiğini kaldırıcam, kendi odama sepet beşiklerden alıcam yonca bam bam gibi, mobilya beşik verdi halası onu da oğlumun odasına kurucam gündüz orda gece bizim oda da uyutucam böylece oğlum kendini soyutlanmış hissetmez diyorum nasip bakalım inşaallah, oğlumun beşiğini kullanmıycam ki rakip olarak görmesin ilerde izin alarak kurarım onu
canım tuzlu suyla gargara yap sürekli
Kızlar bişey sorucam bebişlerin hareketini tam nerde hissedıyosınuz ben halen kasığımda yukarda hareket yok ama karnım baya göğsüme yaklaştı bebek aşağıdan aşağıdan tekmelıyo sizinkiler...
Sağ göbek deliğimin bir parmak altından, kenarından genelde hep civarlarda hissediyorum ben, sanırım ayakları ordaKızlar bişey sorucam bebişlerin hareketini tam nerde hissedıyosınuz ben halen kasığımda yukarda hareket yok ama karnım baya göğsüme yaklaştı bebek aşağıdan aşağıdan tekmelıyo sizinkiler...
Ben göbek deliğimin etrafında hissediyorum bazı günler aşırı hareketlenio bazen az ama gümde bikaç kez hissediyom çok şükür ki ben baya kilolu hamile kaldım ...Kızlar bişey sorucam bebişlerin hareketini tam nerde hissedıyosınuz ben halen kasığımda yukarda hareket yok ama karnım baya göğsüme yaklaştı bebek aşağıdan aşağıdan tekmelıyo sizinkiler...
Aaa kasıkta mı olur? Ben göbek deliğimin orda bekliyordum. Benim de kasıkta bir kıpırdamalar oluyor sanki arada.Kızlar bişey sorucam bebişlerin hareketini tam nerde hissedıyosınuz ben halen kasığımda yukarda hareket yok ama karnım baya göğsüme yaklaştı bebek aşağıdan aşağıdan tekmelıyo sizinkiler...
ben hiç bişey hissetmiyorum hala ve üzülüyorum acaba ne zaman duyacağım nasıl bir his merak ediyorum(((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?