2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar bebeğim dürtünce bana tepki veriyor.. tesadüf mü diye önce ayaklarının olduğu yeri dürttüm ben vurduğum sürece orayı tekmeledi sonra bakayım elleri ile yanıt verecek mi dedim dürttüm ayaklarını bırakıp elleri ile dürtmeye başladı.. bir deneseniz ya sizde de oluyor mu.. bu arada ismini söyleyerek konuşuyorum.. oyun oynuyor muş gibi. eşim çok şaşırdı , birazda korktu manyağa cevirdin çocuğu bırak dedi

Gunaydin kizlar dr gidenler guzel haberlerle gelur inş silam gule gule kullanın arabanizi hayirli sağlıklı gunlerde bende alicam bakalim ne zaman ben hemen hepsi olsun istiyorum ama babalar daha var acele etme ooof

Hayırlı olsun canım arabanız

Gunaydin kizlar dr gidenler guzel haberlerle gelur inş silam gule gule kullanın arabanizi hayirli sağlıklı gunlerde bende alicam bakalim ne zaman ben hemen hepsi olsun istiyorum ama babalar daha var acele etme ooof
Benim eşim de o modda yaa 7 aylık olunca alırız diyo , erken doğarsa görürsün diyorum bende

hayırlı olsun sılacım bol gezmeleriniz olsun tatlı tatlı bir yerde okmuştum hamilelikteki bebek hareketlerine dikkat etmemizi söylüyordu bebeğin doğum sonrası uyku ve uyanma periyotları hakkında yol gösterirmiş.

ben senden vahim bir haldeyim istanbulda yaşıyorum ve evim
Doktordan geldik, çok şükür ayrıntılıyı da sorunsuz atlattık darısı henüz gitmeyen arkadaşların başına İyi dilekte bulunan canlar hepinizi öpüyorum...
gözün aydın

Canım bende de geç döllenme var hamileliğin başında adet tarihiyle usg arasında 2 hafta vardı tamamlamaya başladı şu an 1 haftaya düştü doğumu adete göre hesaplanacak geç döllenme olsa bile tamamlıyormuş çünkü 9 nisan son adetim ama 15 nisana göre ilerliyor şu an bebek ona kafanı takma yani bebek sağlıklı olsun yeter ki

Bugün 20 oldum daha yeni o bağırsakları duyuyorum size maşallah yani ama ben kiloluyum zaten karnım yağlı bebek ancak kendini gösterir

bende de gec döllenme var son adet tarihim 10 mart ama dr bebeğin gelişimine göre hesaplayıp onu 29 mart olarak kabul edecez dedi. 10 marta göre hesaplarsak 15 aralık 29 marta göre hesaplarsak 3 ocakta doğacak oğluşum. kafam karıştı şimdi hangisi

Sağol tatlım teşekkür ederim evet dün başladım işe eve gittiğimde sarhoş gibiydim

tamamlama yapmadı mı hiç canım? bak ben 4 hafta 4 günlük öğrendim gebeliği adete göre 6+4 olması lazımdı ama sonra bir gittim 1 hafta tamamlamış 11+2 dedi... yani sen 3 ocaktan önce doğum yaparsın benim adete göre 13 ocak usgye göre 20 ocak doktorum 40 hafta tam dolarsa 15 inde falan olacağını söyledi

güzel anneler hepinize günaydınn...
bebeklerimiz ilk doğduğunda yatak odamız için çok güzel bir beşik buldum daha türkiyeye gelmemiş ön sipariş alıyorlarmış 15 eylül itibari ile türkiyeyede gelcekmiş linkini atıyorum yorumlarınız bekliyorum.
videosuda var onuda izlerseniz sevinirim benim çok hoşuma gitti.

http://www.bebekiss.com/bebek-odasi-8/chicco-next2me-bebek-besik-2761/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…