- 13 Mayıs 2014
- 597
- 790
- 138
Hayırlı olsun canım arabanızve gelelim bizden haberlere bugun oglusumun araba setini aldik sukurler olsun buyuk bi yuk kalkti ustumden.tam istedigim gibi modeli ve fiyatida kesemize uygun olduu.hemen heycanla geldik kurduk esimle sonra yeniden kartonlayip kaldirdik hic aklima gelmedi kurdugumuzda resim cekmesi heycandan :)sanarsin ilk cocuguma almisimm esimde bende oyleydik bi hevesle kurduk bi hevesle guzelce pakatleyip kaldirdik :)modeli bicok kez resmini ekledigim bebek arabalari gibi uclu setlerden araba koltugu takilabilen buyuk sepeti olan gayet rahat ve kullanisli bi araba.abilerimiz bizden daha mutlu oldular kardesimin arabasi diye nasil hevesle geldiler eve.
yakinda 5 kisilik kocaman bi aile oluyoruz bi elin 5 parmagi gibi hic ayrilmayiz bir omur boyu mutlu ve huzurlu bir sekilde yasariz insallah rabbim herkesin yuvasini huzurla mutlulukla doldursun :)))
benim yaramazimda icimde kipir kipir sanki arabasini hissetmis gibi biz arabayla ugrasirken durmadan tepikleyip durdu begendi sanirim oda arabasini.gece uyaniyorum bazen uyandigimda bile hareket ediyor oluyor sanirim bu cocuk hic uyumuyorr.ama hissetmek beni cok rahatlatiyor onu icimde kipirdadikca bebegim iyi diye rahatliyorum :)
cok yorucu ama bi o kadar da guzel bi gundu son 4 ayin icine girdik kizlar basariyoruz sona dogru yaklasiyoruz artik yasasinnnn
Benim eşim de o modda yaaGunaydin kizlar dr gidenler guzel haberlerle gelur inş silam gule gule kullanın arabanizi hayirli sağlıklı gunlerde bende alicam bakalim ne zaman ben hemen hepsi olsun istiyorum ama babalar daha var acele etme ooof
Gozun aydin canimDoktordan geldik, çok şükür ayrıntılıyı da sorunsuz atlattık darısı henüz gitmeyen arkadaşların başınaİyi dilekte bulunan canlar hepinizi öpüyorum...
Sağol canımGozun aydin canim
hayırlı olsun sılacım bol gezmeleriniz olsun tatlı tatlı bir yerde okmuştum hamilelikteki bebek hareketlerine dikkat etmemizi söylüyordu bebeğin doğum sonrası uyku ve uyanma periyotları hakkında yol gösterirmiş.ve gelelim bizden haberlere bugun oglusumun araba setini aldik sukurler olsun buyuk bi yuk kalkti ustumden.tam istedigim gibi modeli ve fiyatida kesemize uygun olduu.hemen heycanla geldik kurduk esimle sonra yeniden kartonlayip kaldirdik hic aklima gelmedi kurdugumuzda resim cekmesi heycandan :)sanarsin ilk cocuguma almisimm esimde bende oyleydik bi hevesle kurduk bi hevesle guzelce pakatleyip kaldirdik :)modeli bicok kez resmini ekledigim bebek arabalari gibi uclu setlerden araba koltugu takilabilen buyuk sepeti olan gayet rahat ve kullanisli bi araba.abilerimiz bizden daha mutlu oldular kardesimin arabasi diye nasil hevesle geldiler eve.
yakinda 5 kisilik kocaman bi aile oluyoruz bi elin 5 parmagi gibi hic ayrilmayiz bir omur boyu mutlu ve huzurlu bir sekilde yasariz insallah rabbim herkesin yuvasini huzurla mutlulukla doldursun :)))
benim yaramazimda icimde kipir kipir sanki arabasini hissetmis gibi biz arabayla ugrasirken durmadan tepikleyip durdu begendi sanirim oda arabasini.gece uyaniyorum bazen uyandigimda bile hareket ediyor oluyor sanirim bu cocuk hic uyumuyorr.ama hissetmek beni cok rahatlatiyor onu icimde kipirdadikca bebegim iyi diye rahatliyorum :)
cok yorucu ama bi o kadar da guzel bi gundu son 4 ayin icine girdik kizlar basariyoruz sona dogru yaklasiyoruz artik yasasinnnn
ben senden vahim bir haldeyim istanbulda yaşıyorum ve evimgunaydin kizlar biz minnak prensesimle yine okul yollarindayizöğleden sonra eve yardimci abla gelecek temizlik için yikamadan gelen halilarimi da sericem perdeleri yikayip asicam ve tertemiz olacak inşaallah bitsin bu temizlik işkencesi artik bir haftadir kizimi da kendimi de çok yordum yoğun bir gün daha beni bekliyor yani..... hepinizi opuyorum bebislere iyi bakin sekerlerim
gözün aydınDoktordan geldik, çok şükür ayrıntılıyı da sorunsuz atlattık darısı henüz gitmeyen arkadaşların başınaİyi dilekte bulunan canlar hepinizi öpüyorum...
Ben geç dollenmeyle hamile kaldim onun icin benim sat yok ultrasonda bebegin gelisimine gore haftayi takip ediyolar gec dollenmeden kaynaklaniyor olabilir dedi cihazdan kaynaklaniyor olabilir dedi stres yapma tekrar bakalim dedi inşallah bisey olmaz guzel kizima.. hamileligin ilk zamnlarinda da gelişimi yavas alinmasi gerekebilir demislerdi bir haftam kabus gibi gecmisti ama kuzum birakmadi beni umitliyim bu kezde iyi olacak.. her ne olursa olsun onu gormek omrume ömür katiyor..
Canım bende sürekli risk olduğu için 2 haftada bir gidiyorum doktorum bi zararı yok dedi ultrasonun ama insan yine de tedirgin oluyor
Ben 16. Haftamda hissetmeye başladım. Ilk hamileliğim. Doktorum zayıf olduğum için erken hissettiğimi söyledi. Çıplak göbeğime bakınca oynadığı göbeğimden de görülüyor. Seninki de bebek tabii ki. :)
bende de gec döllenme var son adet tarihim 10 mart ama dr bebeğin gelişimine göre hesaplayıp onu 29 mart olarak kabul edecez dedi. 10 marta göre hesaplarsak 15 aralık 29 marta göre hesaplarsak 3 ocakta doğacak oğluşum. kafam karıştı şimdi hangisiCanım bende de geç döllenme var hamileliğin başında adet tarihiyle usg arasında 2 hafta vardı tamamlamaya başladı şu an 1 haftaya düştü doğumu adete göre hesaplanacak geç döllenme olsa bile tamamlıyormuş çünkü 9 nisan son adetim ama 15 nisana göre ilerliyor şu an bebek ona kafanı takma yani bebek sağlıklı olsun yeter ki
Kızlar bişey sorucam bebişlerin hareketini tam nerde hissedıyosınuz ben halen kasığımda yukarda hareket yok ama karnım baya göğsüme yaklaştı bebek aşağıdan aşağıdan tekmelıyo sizinkiler...
Bir kaç gündür alt taraflarda bAlon patlıyormuş değişik bir şey hissediyorum. Böyle hisseden var mı?
İyi geceler hanımlar.
Fairytale ciiiim yerleşmişsin çok şükür, işe de başlayacakmışsın hadi kolay gelsin.
Ayrıca geçmişi okudum beni soran yok demişsin ama ben sordum seni
Tetanos aşısı yaptıracak arkadaşlar için;
Ben yaptırdım, 2 gün kolumu oynattıkça ağrıdı, 3. gün geçti.
Sağı gün içinde çok kullananlar için sağdan olmalarını tavsiye etmem.
Sabit dururken değil ama hareket ettirince ağrı yapıyor. Ama çarçabuk geçti çok şükür.
Hareket meselesi de;
16 haftadan beri hissediyorum elhamdülillah. İlk başlarda dokunuş kıpırtı gibiydi, ama artık resmen hareket ediyor.
Dışarıdan da görülüyor müthiş bir şey.
Eşim, annem, ablam ellerini koyarak bekleyerek hareketlerini hissettiler. Onlar içinde çok heyecan vericiydi.
Kimi zaman az, kimi zaman çok kuvvetli hareket ediyor.
Veee karnımın her noktasında. Kasıklarımdan göbek deliğimin etrafı üstü her yerde hareket ediyor.
Eşim elini karnıma koyuyor, bir sağ kasıkta hareket oluyor, bir üst tarafta, bir göbek deliğinin etrafında, yetişemiyoruz Mustafama
Gel 4 Eylül geeeel
bende de gec döllenme var son adet tarihim 10 mart ama dr bebeğin gelişimine göre hesaplayıp onu 29 mart olarak kabul edecez dedi. 10 marta göre hesaplarsak 15 aralık 29 marta göre hesaplarsak 3 ocakta doğacak oğluşum. kafam karıştı şimdi hangisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?