2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Benim satla dollenme arasinda tam bir ay var onu nasil kapatsin kuzum 24 mart sat ve ben 20 mayista 3 4 haftalik hamile ciktim bayagi var arasi yani aman saglikli olsunda melegim.. yediklerim acaba etkilermi kizlar beyincik gelisimini? Balik yemeye gayret ediyordum ama ekstra hapa cevize falan da mi baslasam şu 3 haftada etki edermi acaba

Sabah tetanoz vuruldum kızlar
kan aldılar 4 tüp herşeye bakacaklar şeker guatr falan
İdrar da verdim iyi oldu sonucu alırım bi daha hastanede vermek zorunda kalmam idrar falan
Yeni sağlık ocağım eskisine bin basar temiz güzel ilgililer diğeri hiç güzel değildi soğuktu çalışanlar
kilomu da ölçtü 74.5 çıktım hamile kaldığımı öğrendiğim gün 79 kiloydum
sol kolumdan vurdu sağı çok kullanıyorum diye 2-3 gün ağrı yapar şişebilir dedi 2 ekimde 2. aşı için gel dedi
16 ekime de kontrol randevusu verdi

Kızlar kardeşimin nişanında elbise alacam ama çok pahalı yaaaa

inş. gönlüne göre bişey bulursun canım

bana artık pantolonlarımın hiçbiri olmaz oldu olan üç dört parçayı evir çevir giy.. bir de her gün işe gelirken ben bugün ne giyeceğim derdi yok muu beni deli ediyorrr

valla canım ben 10 haftalıktan beri hamile pantolonu giyiyorum sıkmasın çocuğu diye gene iyi idare etmişsin

canım benim doktorum 15 dk baktı tıp fakültesinde yaptıran arkadaşa 40 dk bakmışlar bende 23 haftamda tıpta tekrar baktıracağım seninle ter olmuş durumumuz :)

benimde kide öğlen başlıyor öğleden sonra akşama kadar devam ediyor gece uyuyor inş. doğduğunda da geçe uyur :)

ben yarın vurulacam ya çok mu öyle etkisi ordan işe gelecem falan arabayla

günaydın yeni aşı oldum geldim yaparken hiç bişey hissetmedim hatta bitmiş bas canım pamuğu deyince fark ettim ama aksama ağrısı olabilir korkma diye uyardı.

benim doktor izne çıkmış bu ayrıntılıya kaç haftaya kadar bakılıyodu acep

canım 20 - 24 arası yapılıyor hatta bazı yerler 25 te de bakılabilir diyor

canım daha çok küçük bebişlerimiz daha önünde uzun yol var o zamana tamamlar gelişimini üzme sen kendini

Yarın tetanoz aşısı olacaktım, doktora sorayım dedim, aşı olma gerekiyorsa imza at olmayacağına dair, ben yaptırmıyorum tetanoz aşısı dedi.

valla benim doktorda tam tersi mutlaka git yaptır aşını dedi her doktor farklı

kasık ve son üç gündür göbek deliğimin hemen altında hissediyorum

Günaydııınnn herkeseee.. Ayrıntılıya gidecek olanlar hyırlı haberlerle gelin inşallahhhh. Sılam hayırlı olsun arabanız canımm...

günaydın canım

Günaydın canlarim :)
Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım ve tabiki bebis resmi de istiyorum

Dark sağolasın canım :)

günaydın sılacık arabanız hayırlı olsun güle güle gezdir oğluşunu

dikkat etmek lazım diye düşünüyorum ama firmaları da iyi araştırmalı geçen gün tat ürünlerini yazmışlar komik geldi bana herkes ne dek getirirse yazıyor

kız dürtme çocuğu huzursuz etme annesi uyusun işte
Günaydın bacilar

günaydın

Doktordan geldik, çok şükür ayrıntılıyı da sorunsuz atlattık darısı henüz gitmeyen arkadaşların başına İyi dilekte bulunan canlar hepinizi öpüyorum...

canım önce öbür mesajını almıştım sonra cıktığınızı gördüm maşallah size

inşallah canım benim ceviz yemek çok lazımmış da ben sevmiyorum zorla yiyorum

hiç tamamlamadı hep 3 hafta geriden geldik adet düzensizliğim vardı benim. yumartalığım tembelmiş. lisedeyken gittiğim dr cocuğun olmazsa panik yapma demişti. ilaç tedavisiyle hallolcak bişi demişti ona gerek kalmadı ama yumurtlama dönemim kaymış demek ki bilemedim

İnşallah canım benim bende de şu an ağrı yok

Ben artık kan vermek istemiyorum yaaaaaa

Zaten adet düzensizliği olan kişilerde geç döllenme olayı oluyor.. biz pıt pıt 28de olmadığımız için adeti..
benimki de belki tamamlamaz kalan 1 haftayı ona çok takılma dedi doktorum bebek sağlıklı olsun yeter

ocakta doğsun zaten minnoşum :) annesinin minnak tospağası küçümen yavrusu :) amaan doğru diyosun sağlıklı olsunlar da.

ben bi en başta vermiştim mayıs ta bi de şimdi verdim arada sadece 2li için almışlardı 1 tüp

Ah arkadaşım benim tiroid sorunum var her ay gidip veriyorum 4 tüp. Birde devlet hastanesine gidiyorum uzman doktor için Allah seni inandırsın 2 hafta geçti kan vereli sol kolum hala mosmor.
Birde bunun dışında kadın doğumcunun aldıkları var. Sömürdüler beni sömürdülerrr :)

tr de de var sılam bundan hauck marka bende cok begendım ama kapanınca baya kocaman oluyor bırde 1400 tl dıyorlar vay arkadaş ya

Günaydın bebişler ve anneleri doktora gidip gelenler Gözünüz aydın olsun gidecek olan annisler bol şans iyi haberler alın inşallah. Bugün karnım biraz daha büyümüş sabah uyandığımda şaşırdım. Bi kaç gecedir uykum bölünüyo sürekli uyanıyorum tuvalete falan dün dışarıdan da miniğim in hareketi nu gördük babasıyla çok heyecanlı sevindi kocisim. Sılam bebeği nin cicisi hayırlı olsun. ..

Anladım canım çok geçmiş olsun Tiroid çok zor annemin yavaş çalışıyor kuzenimin hızlı ikisi de zorlanıyor

4haftadır görmüyorum ogluşumu yarın ayrıntılı ultrasona girecem inş herşeyyolundadır ozaman bende bilirim neremde neresı var ya bilmekte kötü sen şimdi sagına yatsam kafasına geliyom dersen soluna yatsan ayağına :)) benim karnımda sürekli bir donüyor gibi bir hareket aradada pit put vuruyo elimi bacağımı neresı bilmiyorum ama dün gece hiç uyutmadı :)))

Benimki balık gıbı kasığımda maşallah kıpır kıpır

Göbek deliğim orda arada bır gerilme hissedıyorum ağrı veren tepme yumruk kafa atmaları hep kasığımda yapıyo bnm oğlan yarın götürcrm inş saglıklı sıhhatlı

Maşallah ne güzel benim de ağrı girip duruyor geceleri uyumuyor mu geceleri bu çocuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…