haha ümitsizlğe yol açmak gibi olmasın ama ilk bir-iki yıl uykuya veda etme psikolojisine hazırlansanız iyi olur :) :)İnş doğumdan sonra gece uyurlar :) yoksa 9 ay uykusuz bide dogum sonu uykusuz olursak çökeriz
ay benimkide ben açken kendine daha da yermi açılıyo noluyosa mide boş olunca Allaaahhh coşuyo kuduruyo bişiler oluyo taklalar tekmelerBen heryerdw hissediyorum kuzuyu bisiy yemeyeyim takla atiyo sanki sipa bukadar boğaza duskun olabilirmi ya sakiz cignerken bile kipirdiyor timbis olcak heralde inş öyle olur kasigimda atiyo migdeme dogru bazen kolu bazen ayaklari denk geliyor heralde
cnm güzel gnlerde kullanın arabanızı inş. dediğin o güzel dileklerinin hepsine amin inş. diyelim cnm bide erkek bebeikler mi bu kdar hareketli oluyo acaba ya aşırı hareketli benmkide bazen konuşma esnasında flan bi geçiriyo yada dönüyo(dönünce çok gergin hissediyorum) konuşmam yarım kalıyo flan komik bi surat ifadesiyle kalıyorum öyyleve gelelim bizden haberlere bugun oglusumun araba setini aldik sukurler olsun buyuk bi yuk kalkti ustumden.tam istedigim gibi modeli ve fiyatida kesemize uygun olduu.hemen heycanla geldik kurduk esimle sonra yeniden kartonlayip kaldirdik hic aklima gelmedi kurdugumuzda resim cekmesi heycandan :)sanarsin ilk cocuguma almisimm esimde bende oyleydik bi hevesle kurduk bi hevesle guzelce pakatleyip kaldirdik :)modeli bicok kez resmini ekledigim bebek arabalari gibi uclu setlerden araba koltugu takilabilen buyuk sepeti olan gayet rahat ve kullanisli bi araba.abilerimiz bizden daha mutlu oldular kardesimin arabasi diye nasil hevesle geldiler eve.
yakinda 5 kisilik kocaman bi aile oluyoruz bi elin 5 parmagi gibi hic ayrilmayiz bir omur boyu mutlu ve huzurlu bir sekilde yasariz insallah rabbim herkesin yuvasini huzurla mutlulukla doldursun :)))
benim yaramazimda icimde kipir kipir sanki arabasini hissetmis gibi biz arabayla ugrasirken durmadan tepikleyip durdu begendi sanirim oda arabasini.gece uyaniyorum bazen uyandigimda bile hareket ediyor oluyor sanirim bu cocuk hic uyumuyorr.ama hissetmek beni cok rahatlatiyor onu icimde kipirdadikca bebegim iyi diye rahatliyorum :)
cok yorucu ama bi o kadar da guzel bi gundu son 4 ayin icine girdik kizlar basariyoruz sona dogru yaklasiyoruz artik yasasinnnn
aynen cnm o hareketliyken devam etsin diye bende ya dürtüyorum yada itekliyorum kaşır gbi hafif hafif hemen geri etki tepki gerçekleşiyokızlar bebeğim dürtünce bana tepki veriyor.. tesadüf mü diye önce ayaklarının olduğu yeri dürttüm ben vurduğum sürece orayı tekmeledi sonra bakayım elleri ile yanıt verecek mi dedim dürttüm ayaklarını bırakıp elleri ile dürtmeye başladı.. bir deneseniz ya sizde de oluyor mu.. bu arada ismini söyleyerek konuşuyorum.. oyun oynuyor muş gibi. eşim çok şaşırdı , birazda korktu manyağa cevirdin çocuğu bırak dedi
cnm ultrasonda herşey yolunda gider inş. güzel bi foto da versin annesine4haftadır görmüyorum ogluşumu yarın ayrıntılı ultrasona girecem inş herşeyyolundadır ozaman bende bilirim neremde neresı var ya bilmekte kötü sen şimdi sagına yatsam kafasına geliyom dersen soluna yatsan ayağına :)) benim karnımda sürekli bir donüyor gibi bir hareket aradada pit put vuruyo elimi bacağımı neresı bilmiyorum ama dün gece hiç uyutmadı :)))
Ya bnm kızım maşallah 2 yaşı a kadar hic yormadı benım emzırır altını değişir yatırırdın gece uyanmazdı aglamazdı ben uyandırır emzirirdim tabı 2 yaştan sonra tam tersı huysuz bır cocuk oldu bakalım oğlan nasıl olcak saglıkları üzerinde olsunda uykusuzluga razıyızhaha ümitsizlğe yol açmak gibi olmasın ama ilk bir-iki yıl uykuya veda etme psikolojisine hazırlansanız iyi olur :) :)
İnş doğumdan sonra gece uyurlar :) yoksa 9 ay uykusuz bide dogum sonu uykusuz olursak çökeriz
Ya bnm kızım maşallah 2 yaşı a kadar hic yormadı benım emzırır altını değişir yatırırdın gece uyanmazdı aglamazdı ben uyandırır emzirirdim tabı 2 yaştan sonra tam tersı huysuz bır cocuk oldu bakalım oğlan nasıl olcak saglıkları üzerinde olsunda uykusuzluga razıyız
benimde hep aklımda çalışmak, çalışmamak, çalışmamakta nereye kadar çalışmamak, 2.çocuğu yapmak yok yok yapmamak, yapmakta ne zaman yapmak, 2. çocuk olursa çalışmak ama nasıl çalışmak.... diye uzayıp gidiyor sonra diyorum ki kısmettttay bence de yarım gün çalışalım öğlen 12 gibi gidelim akşam şöyle 5 gibi dönelim süper olur valla
İnş cnmMaşallah benim bal kızımda öyle olur inşallah
Bu arada ben daha babamıza oğlumuz olcanı demedimCokmu kötüyüm ya bende yarın ayrıntılıda bıdaha desin öyle diyim dedim
ay hayatta tutamazdım ben çatlardım orta yerimden maşallah senin ağzın baya sıkıymışBu arada ben daha babamıza oğlumuz olcanı demedimCokmu kötüyüm ya bende yarın ayrıntılıda bıdaha desin öyle diyim dedim
maclaren quest modeli tam yatabiliyor, yenidoğandan itibaren kullanılabiliyor.
çok yakında hissedersin canımcım üzülmeben hiç bişey hissetmiyorum hala ve üzülüyorum acaba ne zaman duyacağım nasıl bir his merak ediyorum(((((((
Günaydın kızlar, 9 da ayrıntılı ultrasona gircez, dua edin sorunsuz atlatalım, çok heyecanlıyım
Bu arada ben daha babamıza oğlumuz olcanı demedimCokmu kötüyüm ya bende yarın ayrıntılıda bıdaha desin öyle diyim dedim
bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda yaramazlıklarına katlanırız artık. babamız yoğun çalışıyo zaten, bende kuzumla ilgilenirim butun gün.:) içimde kıpır kıpır dönüp duruyo ama doktora gittiğimizde de saklanıyo 20 haftalık oldu daha cinsiyetini öğrenemedik.yaramaz olduğu kadar nazlıda olacak sanırım.canim masallah bebegine bende sirt ustu yattimmi karnim bi o yana bi nu yana sallaniyor be tekmeledigi zaman disardan belli oluyor.ilk bebek olunca hissetmicen diye birsey yok bu bebegin duruuyla ilgili bi durum masallah seninkide kipir kipirki anne babasina kendini belli ettirip sevdiriyor :)yanliz birsey soyliyeyim bi bebek anne karninda nasilsa sonrada oyle oluyor suan hareketlerini az hissediyorum veya hissedemiyorum diyenlerin bebekleri sakin ve uysal bebekler olucak bizim gibi karnimizda bile kipir kipir olanlarin bebekleri ise doguncada kipir kipir yaramaz olucaklar yandim ben ucuncu eskiya geliyorrr :)
benimde hep aklımda çalışmak, çalışmamak, çalışmamakta nereye kadar çalışmamak, 2.çocuğu yapmak yok yok yapmamak, yapmakta ne zaman yapmak, 2. çocuk olursa çalışmak ama nasıl çalışmak.... diye uzayıp gidiyor sonra diyorum ki kısmetttt
bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda yaramazlıklarına katlanırız artık. babamız yoğun çalışıyo zaten, bende kuzumla ilgilenirim butun gün.:) içimde kıpır kıpır dönüp duruyo ama doktora gittiğimizde de saklanıyo 20 haftalık oldu daha cinsiyetini öğrenemedik.yaramaz olduğu kadar nazlıda olacak sanırım.
herkes kendi gebeliğiyle kıyaslıyo sanırım ondan böyle oluyo..gece uyurken sola doğru yan yatmıştım.sabaha karşı sol tarafımda ağrıyla uyandım.kuzum toplanmış kalmış solumda habire tekmeliyo..doktorlar yan yatın diyo ama oylede yeterli hareket alanları olmuyo sanırım bebeklerin.maşaallah canım nasıl hissedemezmişsin herkes çok biliyor,ilk gebeliğimde 12. haftada hissettim bunda 8. haftada içimde baloncuklar patlıyordu:) bebek harektini ayırt edebiliyorum çok şükür bebek değil diyenlere gülüyorum sanki gazı bilmiyoruz:)
bizimde haftaya renkli ultrasyonla bakılacak ama sanki yine göstermicek miş gibi hissediyorum.neyse doktor amcamız sağlıklı desinde cinsiyeti ikinci planda bizim içinartık nazlımı olucak inatçımı görücez benim kide haftaya kaldı
bizimde haftaya renkli ultrasyonla bakılacak ama sanki yine göstermicek miş gibi hissediyorum.neyse doktor amcamız sağlıklı desinde cinsiyeti ikinci planda bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?