2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ay benimkide ben açken kendine daha da yermi açılıyo noluyosa mide boş olunca Allaaahhh coşuyo kuduruyo bişiler oluyo taklalar tekmeler
cnm güzel gnlerde kullanın arabanızı inş. dediğin o güzel dileklerinin hepsine amin inş. diyelim cnm bide erkek bebeikler mi bu kdar hareketli oluyo acaba ya aşırı hareketli benmkide bazen konuşma esnasında flan bi geçiriyo yada dönüyo(dönünce çok gergin hissediyorum) konuşmam yarım kalıyo flan komik bi surat ifadesiyle kalıyorum öyyle
aynen cnm o hareketliyken devam etsin diye bende ya dürtüyorum yada itekliyorum kaşır gbi hafif hafif hemen geri etki tepki gerçekleşiyo
cnm ultrasonda herşey yolunda gider inş. güzel bi foto da versin annesine 2 gece bende çok zor uyumuştm dün erken yattım 11 gbi o hepten kudurmadan uyudum iyi oldu yoksa uyutmuyo valla

haha ümitsizlğe yol açmak gibi olmasın ama ilk bir-iki yıl uykuya veda etme psikolojisine hazırlansanız iyi olur :) :)
Ya bnm kızım maşallah 2 yaşı a kadar hic yormadı benım emzırır altını değişir yatırırdın gece uyanmazdı aglamazdı ben uyandırır emzirirdim tabı 2 yaştan sonra tam tersı huysuz bır cocuk oldu bakalım oğlan nasıl olcak saglıkları üzerinde olsunda uykusuzluga razıyız

Maşallah benim bal kızımda öyle olur inşallah

ay bence de yarım gün çalışalım öğlen 12 gibi gidelim akşam şöyle 5 gibi dönelim süper olur valla
benimde hep aklımda çalışmak, çalışmamak, çalışmamakta nereye kadar çalışmamak, 2.çocuğu yapmak yok yok yapmamak, yapmakta ne zaman yapmak, 2. çocuk olursa çalışmak ama nasıl çalışmak.... diye uzayıp gidiyor sonra diyorum ki kısmetttt

slm kızlar her ne kadar ben araştırma yaparken çok az insan yardımcı olsa da ben burda yine de bildiklerimi yazıcam belki yardımcı olur sonrakilere. ikili testim temiz üçlü testim de temiz fakat sınıra yakın cıktıktan sonra (321/1) ayrıntılı ultrason icin arayışlara başladım 4 aylıkken eyüp ekiciye gitmiş biri olarak bu sefer o kadar para verip eski bir ultrason aletinde cocugumu gormek istemedim ve servet ünsal daki ali ipek e gittim, ikisi arasındaki tek fark eyüp ekicinin gereksiz pahallı olmasıydı. ali ipek tek tek ölçümleri yaptı üstelik bana da anlattı ve merak etme bu sonuclarla cocugunun down sendromu olma olasılığı 1000 de 1 e düştü dedi ayrıca kızımı dört boyutlu da gördüm çok güzel bir duygu kendimi ilk defa o zaman cidden anne olcak gibi hissettim. bu arada doğumu da ankara bilgi hastanesinde yapıcam . bilgisi olan varsa yazsın nasıl bi yer.

maclaren quest modeli tam yatabiliyor, yenidoğandan itibaren kullanılabiliyor.

canımcım çok güzelmiş ama biraz tuzlu gibi :)

ben hiç bişey hissetmiyorum hala ve üzülüyorum acaba ne zaman duyacağım nasıl bir his merak ediyorum (((((((
çok yakında hissedersin canımcım üzülme

Günaydın kızlar, 9 da ayrıntılı ultrasona gircez, dua edin sorunsuz atlatalım, çok heyecanlıyım

hadi hayırlısı bakalım :)

Bu arada ben daha babamıza oğlumuz olcanı demedim Cokmu kötüyüm ya bende yarın ayrıntılıda bıdaha desin öyle diyim dedim

kötüyüm ben kötüyüm benim eşimde bende geliyim diyo hep öğrenirsem
kök söktürürmüşüm ama bu seferde bizim bızdık göstermiyo

bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda yaramazlıklarına katlanırız artık. babamız yoğun çalışıyo zaten, bende kuzumla ilgilenirim butun gün.:) içimde kıpır kıpır dönüp duruyo ama doktora gittiğimizde de saklanıyo 20 haftalık oldu daha cinsiyetini öğrenemedik.yaramaz olduğu kadar nazlıda olacak sanırım.

işte bütün bunları bende düşünüp duruyorum dön dolaş başa en son bırakı verdim bebik bi gelsin de ona göre karar vereceğim

arkadaşlar sabah kızımı okula götürdüm kura çekiliyodu biz öğlenci olduk :) umarım anlayışlı bir öğretmene denk geliriz
burda öğretmen arkadaşlar var lütfen yanlış anlamayın ama evlat olunca herşeyin en iyisini istiyor insan
sizde şu an aynı şeyleri hissediyossunuzdur eminim benim ki biraz içe kapanık ve çok utangaçama okulu sevdi
bahçeden zor çıkardık :)

artık nazlımı olucak inatçımı görücez benim kide haftaya kaldı

herkes kendi gebeliğiyle kıyaslıyo sanırım ondan böyle oluyo..gece uyurken sola doğru yan yatmıştım.sabaha karşı sol tarafımda ağrıyla uyandım.kuzum toplanmış kalmış solumda habire tekmeliyo..doktorlar yan yatın diyo ama oylede yeterli hareket alanları olmuyo sanırım bebeklerin.

artık nazlımı olucak inatçımı görücez benim kide haftaya kaldı
bizimde haftaya renkli ultrasyonla bakılacak ama sanki yine göstermicek miş gibi hissediyorum.neyse doktor amcamız sağlıklı desinde cinsiyeti ikinci planda bizim için

bizimde haftaya renkli ultrasyonla bakılacak ama sanki yine göstermicek miş gibi hissediyorum.neyse doktor amcamız sağlıklı desinde cinsiyeti ikinci planda bizim için

benim içinde öyle aslında ama bişey söylemesede babamız erkekten yana gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…