eşim hep kız istiyordu onun gönlüne göre olmuş oldu. bana fark etmez zaten daha ilk minnoşumuz o bizim
benımde gec dollenme olmusCanım bende de geç döllenme var hamileliğin başında adet tarihiyle usg arasında 2 hafta vardı tamamlamaya başladı şu an 1 haftaya düştü doğumu adete göre hesaplanacak geç döllenme olsa bile tamamlıyormuş çünkü 9 nisan son adetim ama 15 nisana göre ilerliyor şu an bebek ona kafanı takma yani bebek sağlıklı olsun yeter ki
güzel anneler hepinize günaydınn...
bebeklerimiz ilk doğduğunda yatak odamız için çok güzel bir beşik buldum daha türkiyeye gelmemiş ön sipariş alıyorlarmış 15 eylül itibari ile türkiyeyede gelcekmiş linkini atıyorum yorumlarınız bekliyorum.
videosuda var onuda izlerseniz sevinirim benim çok hoşuma gitti.
http://www.bebekiss.com/bebek-odasi-8/chicco-next2me-bebek-besik-2761/
iste o bebispit diye bisi içinden dokunuveriyomus gibi dimi yakinda daha net hissedersin emin olursun.bebek.olduğundan canim
maaşallah kuzuyayesin tabi annesi çok buyuyecekler daha tatlislar
canim cok kotudur bilirim kuru kayisiyi.sicak suda bekleyip suyunu da ic kendisini de ye. kati gidalari azalt ekmeği falan gecmisn olsun
canim çok yakinda hissedeceksiniz bu muhteşem hissi inşaallahaz daha sabir birden öyle hareketlenecek ki sasiracaksin
maaşallah mustafamizaadi güzel bebiss kendi de ahlaki da güzel olsun insaallah
Gözün aydın, maşaallah kuzuna :)Doktordan geldik, çok şükür ayrıntılıyı da sorunsuz atlattık darısı henüz gitmeyen arkadaşların başınaİyi dilekte bulunan canlar hepinizi öpüyorum...
Anlayışlı öğretmen istemeni hiçbir öğretmenin yanlış anlayacağını zannetmiyorum. Her şeyi bizden bekleyen veliler sıkıntılı oluyor. Ben ortaokul öğretmeniyim, ilkokul öğretmenleri daha fazla yaşıyordur mutlaka bu sorunu. Kızın okulunu da öğretmenini de hep sever inşallah, hayırlı olsun :)arkadaşlar sabah kızımı okula götürdüm kura çekiliyodu biz öğlenci olduk :) umarım anlayışlı bir öğretmene denk geliriz
burda öğretmen arkadaşlar var lütfen yanlış anlamayın ama evlat olunca herşeyin en iyisini istiyor insan
sizde şu an aynı şeyleri hissediyossunuzdur eminim benim ki biraz içe kapanık ve çok utangaçama okulu sevdi
bahçeden zor çıkardık :)
Gözün aydın, maşaallah kuzuna :)
Anlayışlı öğretmen istemeni hiçbir öğretmenin yanlış anlayacağını zannetmiyorum. Her şeyi bizden bekleyen veliler sıkıntılı oluyor. Ben ortaokul öğretmeniyim, ilkokul öğretmenleri daha fazla yaşıyordur mutlaka bu sorunu. Kızın okulunu da öğretmenini de hep sever inşallah, hayırlı olsun :)
beyin ve sinir gelişimi açısından çok sağlıklıymış.. uyanık olduğu zamanlarda yapıldığı sürece ...ay benimkide ben açken kendine daha da yermi açılıyo noluyosa mide boş olunca Allaaahhh coşuyo kuduruyo bişiler oluyo taklalar tekmeler
cnm güzel gnlerde kullanın arabanızı inş. dediğin o güzel dileklerinin hepsine amin inş. diyelim cnm bide erkek bebeikler mi bu kdar hareketli oluyo acaba ya aşırı hareketli benmkide bazen konuşma esnasında flan bi geçiriyo yada dönüyo(dönünce çok gergin hissediyorum) konuşmam yarım kalıyo flan komik bi surat ifadesiyle kalıyorum öyyle
aynen cnm o hareketliyken devam etsin diye bende ya dürtüyorum yada itekliyorum kaşır gbi hafif hafif hemen geri etki tepki gerçekleşiyo
cnm ultrasonda herşey yolunda gider inş. güzel bi foto da versin annesine2 gece bende çok zor uyumuştm dün erken yattım 11 gbi o hepten kudurmadan uyudum iyi oldu yoksa uyutmuyo valla
o uyanık iken oynuyoruz.. bu arada araştırdım beyin ve sinir sistemi için çok sağlıklıymış..inş. gönlüne göre bişey bulursun canım
valla canım ben 10 haftalıktan beri hamile pantolonu giyiyorum sıkmasın çocuğu diye gene iyi idare etmişsin
canım benim doktorum 15 dk baktı tıp fakültesinde yaptıran arkadaşa 40 dk bakmışlar bende 23 haftamda tıpta tekrar baktıracağım seninle ter olmuş durumumuz :)
benimde kide öğlen başlıyor öğleden sonra akşama kadar devam ediyor gece uyuyor inş. doğduğunda da geçe uyur :)
günaydın yeni aşı oldum geldim yaparken hiç bişey hissetmedim hatta bitmiş bas canım pamuğu deyince fark ettim ama aksama ağrısı olabilir korkma diye uyardı.
canım 20 - 24 arası yapılıyor hatta bazı yerler 25 te de bakılabilir diyor
canım daha çok küçük bebişlerimiz daha önünde uzun yol var o zamana tamamlar gelişimini üzme sen kendini
valla benim doktorda tam tersi mutlaka git yaptır aşını dedi her doktor farklı
kasık ve son üç gündür göbek deliğimin hemen altında hissediyorum
günaydın canım
günaydın sılacık arabanız hayırlı olsun güle güle gezdir oğluşunu
dikkat etmek lazım diye düşünüyorum ama firmaları da iyi araştırmalı geçen gün tat ürünlerini yazmışlar komik geldi bana herkes ne dek getirirse yazıyor
kız dürtme çocuğu huzursuz etme annesi uyusun işte
günaydın
canım önce öbür mesajını almıştım sonra cıktığınızı gördüm maşallah size
evet canım benimkide tepki veriyor hareket ettiği yere dokunup eymenim diyorum kıpır kıpır oluyor, birde oğlum şarkı söyleyip dokununca tepki veriyor, bu yolda devam canım doğru yapıyorsunkızlar bebeğim dürtünce bana tepki veriyor.. tesadüf mü diye önce ayaklarının olduğu yeri dürttüm ben vurduğum sürece orayı tekmeledi sonra bakayım elleri ile yanıt verecek mi dedim dürttüm ayaklarını bırakıp elleri ile dürtmeye başladı.. bir deneseniz ya sizde de oluyor mu.. bu arada ismini söyleyerek konuşuyorum.. oyun oynuyor muş gibi. eşim çok şaşırdı , birazda korktu manyağa cevirdin çocuğu bırak dedi
gözünaydın canım darısı başımıza maşaallah kuzunaDoktordan geldik, çok şükür ayrıntılıyı da sorunsuz atlattık darısı henüz gitmeyen arkadaşların başınaİyi dilekte bulunan canlar hepinizi öpüyorum...
dur canım tadını çıkar doğunca geri içime koysam diyeceksin:) ben böyle iyiyim:)yeter artık bebişkolar doğsun ama değil mi hemen sağlıkla kucağımıza alalım artıkk
canım bu modeli alırsan bebeğin senin kokuna çok alışır sonrasında ayırman çok zor olurgüzel anneler hepinize günaydınn...
bebeklerimiz ilk doğduğunda yatak odamız için çok güzel bir beşik buldum daha türkiyeye gelmemiş ön sipariş alıyorlarmış 15 eylül itibari ile türkiyeyede gelcekmiş linkini atıyorum yorumlarınız bekliyorum.
videosuda var onuda izlerseniz sevinirim benim çok hoşuma gitti.
http://www.bebekiss.com/bebek-odasi-8/chicco-next2me-bebek-besik-2761/
iyi yapmışsın canım, güler yüzde çok önemliSabah tetanoz vuruldum kızlar
kan aldılar 4 tüp herşeye bakacaklar şeker guatr falan
İdrar da verdim iyi oldu sonucu alırım bi daha hastanede vermek zorunda kalmam idrar falan
Yeni sağlık ocağım eskisine bin basar temiz güzel ilgililer diğeri hiç güzel değildi soğuktu çalışanlar
kilomu da ölçtü 74.5 çıktım hamile kaldığımı öğrendiğim gün 79 kiloydum
sol kolumdan vurdu sağı çok kullanıyorum diye 2-3 gün ağrı yapar şişebilir dedi 2 ekimde 2. aşı için gel dedi
16 ekime de kontrol randevusu verdi
haklısın canım şu site güvenilir http://www.tuketiciler.org/?com=files.read&ID=3&pID=179inş. gönlüne göre bişey bulursun canım
valla canım ben 10 haftalıktan beri hamile pantolonu giyiyorum sıkmasın çocuğu diye gene iyi idare etmişsin
canım benim doktorum 15 dk baktı tıp fakültesinde yaptıran arkadaşa 40 dk bakmışlar bende 23 haftamda tıpta tekrar baktıracağım seninle ter olmuş durumumuz :)
benimde kide öğlen başlıyor öğleden sonra akşama kadar devam ediyor gece uyuyor inş. doğduğunda da geçe uyur :)
günaydın yeni aşı oldum geldim yaparken hiç bişey hissetmedim hatta bitmiş bas canım pamuğu deyince fark ettim ama aksama ağrısı olabilir korkma diye uyardı.
canım 20 - 24 arası yapılıyor hatta bazı yerler 25 te de bakılabilir diyor
canım daha çok küçük bebişlerimiz daha önünde uzun yol var o zamana tamamlar gelişimini üzme sen kendini
valla benim doktorda tam tersi mutlaka git yaptır aşını dedi her doktor farklı
kasık ve son üç gündür göbek deliğimin hemen altında hissediyorum
günaydın canım
günaydın sılacık arabanız hayırlı olsun güle güle gezdir oğluşunu
dikkat etmek lazım diye düşünüyorum ama firmaları da iyi araştırmalı geçen gün tat ürünlerini yazmışlar komik geldi bana herkes ne dek getirirse yazıyor
kız dürtme çocuğu huzursuz etme annesi uyusun işte
günaydın
canım önce öbür mesajını almıştım sonra cıktığınızı gördüm maşallah size
canım niye sitem ediyorsun sen araştırma yaparken bildiğimiz bir yer konu olsa niye yardım etmeyelim ankarayı sordun yanlış hatırlamıyorsam kendi adıma söylüyüm ankarada değilimki yardım edebileyimslm kızlar her ne kadar ben araştırma yaparken çok az insan yardımcı olsa da ben burda yine de bildiklerimi yazıcam belki yardımcı olur sonrakilere. ikili testim temiz üçlü testim de temiz fakat sınıra yakın cıktıktan sonra (321/1) ayrıntılı ultrason icin arayışlara başladım 4 aylıkken eyüp ekiciye gitmiş biri olarak bu sefer o kadar para verip eski bir ultrason aletinde cocugumu gormek istemedim ve servet ünsal daki ali ipek e gittim, ikisi arasındaki tek fark eyüp ekicinin gereksiz pahallı olmasıydı. ali ipek tek tek ölçümleri yaptı üstelik bana da anlattı ve merak etme bu sonuclarla cocugunun down sendromu olma olasılığı 1000 de 1 e düştü dedi ayrıca kızımı dört boyutlu da gördüm çok güzel bir duygu kendimi ilk defa o zaman cidden anne olcak gibi hissettim. bu arada doğumu da ankara bilgi hastanesinde yapıcam . bilgisi olan varsa yazsın nasıl bi yer.
arkadaşlar sabah kızımı okula götürdüm kura çekiliyodu biz öğlenci olduk :) umarım anlayışlı bir öğretmene denk geliriz
burda öğretmen arkadaşlar var lütfen yanlış anlamayın ama evlat olunca herşeyin en iyisini istiyor insan
sizde şu an aynı şeyleri hissediyossunuzdur eminim benim ki biraz içe kapanık ve çok utangaçama okulu sevdi
canım oluyor öyle hamilelik boyunca bazen böbreklerde flnda oluyor duydum hep endişe etme çok inşallah düzelecek.Ayrintilidan ciktik kizlar uzuleyim mi sevineyim mi allak bullak oldum.. kizimin herseyi cok iyi yalniz beyincigimiz olmasi gerekenden iki santim küçük. 3 hafta sonra gelisimi tekrar izlenecek dua edin kizima saglikli olsun inşallah gelisimi normal haftasina gelsin
valla dayaniyom bir annemle paylastimbende ayrıntılıya haftaya
ben dayanamıyorum yaaa hemen arayıp söyledim doktor odasından çıkar çıkmaz
ya bende kendime sastim 4 haftadir soranara kem kum diyroum doktor söylemei diyorum allah affetsinay hayatta tutamazdım ben çatlardım orta yerimden maşallah senin ağzın baya sıkıymış
ya cnm bizim ilk kiz ikincide saglikli olsun hic farketmez esim icinde benim icinde ama millet haline birakmiyo kaynanam kafami gormesin hemen soruyo yani bunaltiyolqr bende emin olmadan dersem buseferde eltimin cocuguna 9 ay erkke demisler kiz olmus biliyodu yalansoyledi nazlanmak icin falan diyolar gicik oluyom ondan demicem esimde duramaz soyelr diye yarin ogrneyim bidaha dedim oyle soyleyimcanımcım çok güzelmiş ama biraz tuzlu gibi :)
çok yakında hissedersin canımcım üzülme
hadi hayırlısı bakalım :)
kötüyüm ben kötüyümbenim eşimde bende geliyim diyo hep öğrenirsem
kök söktürürmüşüm ama bu seferde bizim bızdık göstermiyo
Hareketleri herhalde canım :) acemi anneler.o oluyor bende tekme mi o ?tecrübesiz olmak kötü
arkadaşlar sabah kızımı okula götürdüm kura çekiliyodu biz öğlenci olduk :) umarım anlayışlı bir öğretmene denk geliriz
valla dayaniyom bir annemle paylastim
ya bende kendime sastim 4 haftadir soranara kem kum diyroum doktor söylemei diyorum allah affetsin
ya cnm bizim ilk kiz ikincide saglikli olsun hic farketmez esim icinde benim icinde ama millet haline birakmiyo kaynanam kafami gormesin hemen soruyo yani bunaltiyolqr bende emin olmadan dersem buseferde eltimin cocuguna 9 ay erkke demisler kiz olmus biliyodu yalansoyledi nazlanmak icin falan diyolar gicik oluyom ondan demicem esimde duramaz soyelr diye yarin ogrneyim bidaha dedim oyle soyleyim
çok heyecanlı yaaaaaa1. sınıf da zordur
Bugün uyandığımda elim karnımdaydı. Kasığının biraz üstünde elimin altında seğirme, pıt pıt atma hissettim. Bi de yumurta varmış gibi elimin altında. Bu şimdi ufaklık mı? Hep soldaydı hareket.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?