2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
benımde gec dollenme olmus
hısssetmıstım zaten, yumurtlama akıntım gec olmustu
bebek 7 haftalık giye gittiğimizde kalp atışını duymadık
5 haftalık olmustu
gecen hafta persembe ayrıntılıya girdiğimde 19 hafta 2 günlük çıktı
son adet tarihim 14 nisan
benımkıde tamamlıyor sanırım

ayyyyyy
çok beğendiğim bir model
daha önce ahsabını gormustum
ama çok pahalı geldı
bütcen müsaitse al ama tabi çok kullanıslı bence

ahhh ahhh heyecanla bekliyorum işte

Doktordan geldik, çok şükür ayrıntılıyı da sorunsuz atlattık darısı henüz gitmeyen arkadaşların başına İyi dilekte bulunan canlar hepinizi öpüyorum...
Gözün aydın, maşaallah kuzuna :)

Anlayışlı öğretmen istemeni hiçbir öğretmenin yanlış anlayacağını zannetmiyorum. Her şeyi bizden bekleyen veliler sıkıntılı oluyor. Ben ortaokul öğretmeniyim, ilkokul öğretmenleri daha fazla yaşıyordur mutlaka bu sorunu. Kızın okulunu da öğretmenini de hep sever inşallah, hayırlı olsun :)

Biliyorum çok haklısınız öğretmenlerin işi hiç bişekilde ölçülemez sanmıyorum o kadar çocukla baş
edebilmek sabır işi artık yaşayıp görücez allah sizede kolaylık versin

beyin ve sinir gelişimi açısından çok sağlıklıymış.. uyanık olduğu zamanlarda yapıldığı sürece ...

o uyanık iken oynuyoruz.. bu arada araştırdım beyin ve sinir sistemi için çok sağlıklıymış..

evet canım benimkide tepki veriyor hareket ettiği yere dokunup eymenim diyorum kıpır kıpır oluyor, birde oğlum şarkı söyleyip dokununca tepki veriyor, bu yolda devam canım doğru yapıyorsun
Doktordan geldik, çok şükür ayrıntılıyı da sorunsuz atlattık darısı henüz gitmeyen arkadaşların başına İyi dilekte bulunan canlar hepinizi öpüyorum...
gözünaydın canım darısı başımıza maşaallah kuzuna
yeter artık bebişkolar doğsun ama değil mi hemen sağlıkla kucağımıza alalım artıkk
dur canım tadını çıkar doğunca geri içime koysam diyeceksin:) ben böyle iyiyim:)
canım bu modeli alırsan bebeğin senin kokuna çok alışır sonrasında ayırman çok zor olur
iyi yapmışsın canım, güler yüzde çok önemli
haklısın canım şu site güvenilir http://www.tuketiciler.org/?com=files.read&ID=3&pID=179
canım niye sitem ediyorsun sen araştırma yaparken bildiğimiz bir yer konu olsa niye yardım etmeyelim ankarayı sordun yanlış hatırlamıyorsam kendi adıma söylüyüm ankarada değilimki yardım edebileyim

canım inşaallah kızın alışır onun için çok iyi olur

canım oluyor öyle hamilelik boyunca bazen böbreklerde flnda oluyor duydum hep endişe etme çok inşallah düzelecek.

bende ayrıntılıya haftaya
ben dayanamıyorum yaaa hemen arayıp söyledim doktor odasından çıkar çıkmaz
valla dayaniyom bir annemle paylastim
ay hayatta tutamazdım ben çatlardım orta yerimden maşallah senin ağzın baya sıkıymış
ya bende kendime sastim 4 haftadir soranara kem kum diyroum doktor söylemei diyorum allah affetsin
ya cnm bizim ilk kiz ikincide saglikli olsun hic farketmez esim icinde benim icinde ama millet haline birakmiyo kaynanam kafami gormesin hemen soruyo yani bunaltiyolqr bende emin olmadan dersem buseferde eltimin cocuguna 9 ay erkke demisler kiz olmus biliyodu yalansoyledi nazlanmak icin falan diyolar gicik oluyom ondan demicem esimde duramaz soyelr diye yarin ogrneyim bidaha dedim oyle soyleyim

Merhaba kızlar sohbete gidiyorum soğan yedim diye mentollü okolipsli olips attim agzima bi. Zarari olmaz dimi

Kizlar benim minigim iki gundur cok hareketli bugun otururken bile net sekilde hissetmeye basladim.. ama sizin dediginiz gibi elimi koydugumda konustugumda faln pek hareket etmiyor zaten daha distan hissetmeye baslamadim da.. hele babasi elini koydugunda kipirdarken bile duruyor hic tepki vermiyor ona üzülüyoruz o zamanda normal mi

Kızlar bugün aile hekimliğinden aradılar. Uğramanız gerek tahlillerinizle diye. Bir de tetanoz aşısı dedi. Doktoruma sorıyım öyle dedim.

çok heyecanlı yaaaaaa 1. sınıf da zordur

Bugün uyandığımda elim karnımdaydı. Kasığının biraz üstünde elimin altında seğirme, pıt pıt atma hissettim. Bi de yumurta varmış gibi elimin altında. Bu şimdi ufaklık mı? Hep soldaydı hareket.

aynen kimse bakmıyor birde yok kesin kız yok yok kesin erkek diyolar yahuu başka seçenekmi var :)
çok heyecanlı yaaaaaa 1. sınıf da zordur

yok canımcım bizim ki daha anasınıfı :) 1. sınıfa başlasa ne yaparım acaba hahah

• Yeni hastaneden geldim cok yoruldum yaa.. acayip sicak disarisi.. ayrintili usg ye girdim ama cok kisa surdu gibi geldi bana 10 dk surmedi yani.. cok sukur hersey normalmis.. ama ultrason aleti cok eskiydi ya ben bisey anlamiyodum baktiklarimdan.. kuzumu dogru duzgun göremedim. Onumuzdeki hafta ozel hastaneye normal ultrasona girmek icin randevu aliyim en iyisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…