2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bugün 20 oldum daha yeni o bağırsakları duyuyorum size maşallah yani ama ben kiloluyum zaten karnım yağlı bebek ancak kendini gösterir
Ya bende çok kiloluyum 106 kiloyla hamile kaldım suan 105 kiloyum ama ben hissediyom bazen kıpır kıpır oluyo bazen tekme şeklinde hafif bence kiloyla alakası yok canım bebeğin duruşuyla alakalı gibime geliyo bilmiom :)

[/QUOTE]
hısssetmıstım zaten, yumurtlama akıntım gec olmustu
bebek 7 haftalık giye gittiğimizde kalp atışını duymadık
5 haftalık olmustu
gecen hafta persembe ayrıntılıya girdiğimde 19 hafta 2 günlük çıktı
son adet tarihim 14 nisan
benımkıde tamamlıyor sanırım

ayyyyyy
çok beğendiğim bir model
daha önce ahsabını gormustum
ama çok pahalı geldı
bütcen müsaitse al ama tabi çok kullanıslı bence[/QUOTE]

Maşallah canım benim
kız bebekler bazen 42 yi bile tamamlıyormuş

Ya aslında çok güzelmiş ama yatağa birleşik olanlardan biraz tedirginim yani uyku açısından hani bebeği emzirirken felan en azından yataktan kalksak uykumuz açılır sanki bilemiyom ya tecrübeli anneler fikir versin bence :)

Suan sata göre 20+5 hamile kalmada.n önce 74 kıloydum sonra 69 düştüm ilk başlarda suan 73 kıloyum sizce bundan sonra en az kac kılo alırım

aynen kimse bakmıyor birde yok kesin kız yok yok kesin erkek diyolar yahuu başka seçenekmi var :)

yok canımcım bizim ki daha anasınıfı :) 1. sınıfa başlasa ne yaparım acaba hahah

bal bal kuzu benim anaokulum geldi şimdi aklıma
teyzemin oğluyla aynı sınıftaydık biz aramızda 10 ay var annemler de birlikte verdi pişman oldular oğlanlarla bir olup kızların saçına uhuyla elişi kağıdı yapıştırırlardı benim kuzen de bana yapıştırıyor insan teyze kızı der yokkkk tabi bende saçı az olarak eve gidince anneme anlattım annemde teyzeme ve teyzem intikanımı alır güzel günlerdi şimdi 1 yaşında oğlu var onun diyor senin kız bitti öğreteyim de o da senin kıza yapıştırsın bende diyorum benim kızım senin oğlunun tombul bacaklarını ısırcak görürsün ailemi seviyorum yaaaa kuzenim kankam kardeşim yani yaş yakın olunca

benim oğluş da babasının elini hissedince duruyo çünkü kıskanıyo cek elini annemin karnından diyo :)

benim gibi ayın onu gelsin diye meraktan çatlamak üzere olan var mıııı detaylımız o zaman bizimm
Benmde 11 i canım bende çatlıom ama kendi doktorum yapcak ayın 11 inde bide başka doktora da göndercekmiş iki göz her zaman daha ii die bakalım kısmet ayın 11 i gelsin de hayırlısıyla :)

merhaba kızlar epeydir giremiyorum umarım herkes iyidir,şöyle bi bakınayım geçmişe

Benim eşim de o modda yaa 7 aylık olunca alırız diyo , erken doğarsa görürsün diyorum bende
bende de o erken doğarsa korkusu bebek odası için var diğer şeylerde gider alırsın ama mobilyanın belli bir termini var. Ya erken doğarsa diyorum artık koltukta yatar

zaten yemen lazım cnm hergün ceviz her hafta balık veya balık hapı yiyemediğinde. etki eder mi dersen bence zaten problemli gelişim yok bebişinde zaten düzelecek kendiliğinden Allah ın izniyle.

bende kendimi öyle hissediyorum bende de tiroid var ama neden 4 tüp her ay onu anlamadım benim 1 tüp tiroid için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…