Ya bende çok kiloluyum 106 kiloyla hamile kaldım suan 105 kiloyum ama ben hissediyom bazen kıpır kıpır oluyo bazen tekme şeklinde hafif bence kiloyla alakası yok canım bebeğin duruşuyla alakalı gibime geliyo bilmiom :)Bugün 20 oldum daha yeni o bağırsakları duyuyorum size maşallah yani ama ben kiloluyum zaten karnım yağlı bebek ancak kendini gösterir
Ya aslında çok güzelmiş ama yatağa birleşik olanlardan biraz tedirginim yani uyku açısından hani bebeği emzirirken felan en azından yataktan kalksak uykumuz açılır sanki bilemiyom ya tecrübeli anneler fikir versin bence :)güzel anneler hepinize günaydınn...
bebeklerimiz ilk doğduğunda yatak odamız için çok güzel bir beşik buldum daha türkiyeye gelmemiş ön sipariş alıyorlarmış 15 eylül itibari ile türkiyeyede gelcekmiş linkini atıyorum yorumlarınız bekliyorum.
videosuda var onuda izlerseniz sevinirim benim çok hoşuma gitti.
http://www.bebekiss.com/bebek-odasi-8/chicco-next2me-bebek-besik-2761/
Bende aynı canım hatta en son verirken hemşireye şuan çocuğumun rıskından alıyosunuz farkındamısınız demiştim :)Ben artık kan vermek istemiyorum yaaaaaa
Ben de sanırım nuna tercih edeceğimEki Görüntüle 1221568 az önce ekleyemedim sanırım park yatağın resmi bu
aynen kimse bakmıyor birde yok kesin kız yok yok kesin erkek diyolar yahuu başka seçenekmi var :)
yok canımcım bizim ki daha anasınıfı :) 1. sınıfa başlasa ne yaparım acaba hahah
benim oğluş da babasının elini hissedince duruyo çünkü kıskanıyo cek elini annemin karnından diyo :)Kizlar benim minigim iki gundur cok hareketli bugun otururken bile net sekilde hissetmeye basladim.. ama sizin dediginiz gibi elimi koydugumda konustugumda faln pek hareket etmiyor zaten daha distan hissetmeye baslamadim da.. hele babasi elini koydugunda kipirdarken bile duruyor hic tepki vermiyor ona üzülüyoruz o zamandanormal mi
Benmde 11 i canım bende çatlıom ama kendi doktorum yapcak ayın 11 inde bide başka doktora da göndercekmiş iki göz her zaman daha ii die bakalım kısmet ayın 11 i gelsin de hayırlısıyla :)benim gibi ayın onu gelsin diye meraktan çatlamak üzere olan var mıııı detaylımız o zaman bizimm
Hepsiburada.com dan mı yaptırdın bende yaptıram bare :)http://images.hepsiburada.net/assets/Oyuncak/500/Oyuncak_2708943.jpg
Bebeğimin ilk eşyasını ısmarladım, isimli battaniye. Çok heves ettiğim için buradan paylaşıyorum. Belki siz de ısmarlamak istersiniz.
Evet canım, bebeğinin ismini yazıyorsun sipariş verirken.Hepsiburada.com dan mı yaptırdın bende yaptıram bare :)
canımm sağolasınnn aminn inşallahhh:))Caniiimmm cok sevindimmm hayirli olsun kuzum.saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin sana oglusunu
Kendinize iyi bakin
merhaba kızlar epeydir giremiyorum umarım herkes iyidir,şöyle bi bakınayım geçmişe
bende de o erken doğarsa korkusu bebek odası için var diğer şeylerde gider alırsın ama mobilyanın belli bir termini var. Ya erken doğarsa diyorum artık koltukta yatarBenim eşim de o modda yaa7 aylık olunca alırız diyo , erken doğarsa görürsün diyorum bende
Ayy çok sevindim canım. Sabah ve akşam daha hareketli herhalde. :))işte buldun onu
zaten yemen lazım cnm hergün ceviz her hafta balık veya balık hapı yiyemediğinde. etki eder mi dersen bence zaten problemli gelişim yok bebişinde zaten düzelecek kendiliğinden Allah ın izniyle.Benim satla dollenme arasinda tam bir ay var onu nasil kapatsin kuzum 24 mart sat ve ben 20 mayista 3 4 haftalik hamile ciktim bayagi var arasi yani aman saglikli olsunda melegim.. yediklerim acaba etkilermi kizlar beyincik gelisimini? Balik yemeye gayret ediyordum ama ekstra hapa cevize falan da mi baslasam şu 3 haftada etki edermi acaba
bende kendimi öyle hissediyorum bende de tiroid var ama neden 4 tüp her ay onu anlamadım benim 1 tüp tiroid için.Ah arkadaşım benim tiroid sorunum var her ay gidip veriyorum 4 tüp. Birde devlet hastanesine gidiyorum uzman doktor için Allah seni inandırsın 2 hafta geçti kan vereli sol kolum hala mosmor.
Birde bunun dışında kadın doğumcunun aldıkları var. Sömürdüler beni sömürdülerrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?