valla cnm benim detaylı yarın ama 3 lü testte problem çıktığı için meraktan çatlamak yerine korkudan 3.5 atıyorum nolur dua edin de bir şey çıkmasın.benim gibi ayın onu gelsin diye meraktan çatlamak üzere olan var mıııı detaylımız o zaman bizimm
seninde ilk bebek miydiişte bütün bunları bende düşünüp duruyorum dön dolaş başa en son bırakı verdim bebik bi gelsin de ona göre karar vereceğim
Valla ilki kız olup ikincisi erkek olanlar baya zorlanıolar. erkek çocuğu kız gibi olmuyo çok haşarı ve azcuk vahşi oluyo malum :) ama belli de olmaz tabi ümidimizi kaybetmemek lazım :)Ya bnm kızım maşallah 2 yaşı a kadar hic yormadı benım emzırır altını değişir yatırırdın gece uyanmazdı aglamazdı ben uyandırır emzirirdim tabı 2 yaştan sonra tam tersı huysuz bır cocuk oldu bakalım oğlan nasıl olcak saglıkları üzerinde olsunda uykusuzluga razıyız
canım bu tarz sıkıntılarla ilgili bilgisi olan az insan olduğu için az kişi yazmıştır. ayrıca diğer doktorun söylediklerine sevindim bak ne güzel bişiy yokmuş. bilgi hastanesini hiç duymadım ama umarım memnun kalırsın.slm kızlar .
hehe 10u için olmasa da 11 i için çok heyecanlanıyorum ben de. umarım güzel haberlerle geliriz.benim gibi ayın onu gelsin diye meraktan çatlamak üzere olan var mıııı detaylımız o zaman bizimm
genelde baba elini koyunca hemen durur bu sıpalar merak etme canım :) çok doğal!Kizlar benim minigim iki gundur cok hareketli bugun otururken bile net sekilde hissetmeye basladim.. ama sizin dediginiz gibi elimi koydugumda konustugumda faln pek hareket etmiyor zaten daha distan hissetmeye baslamadim da.. hele babasi elini koydugunda kipirdarken bile duruyor hic tepki vermiyor ona üzülüyoruz o zamandanormal mi
hoşbulduummmHoşgeldinnnnnnnnnnnnn
nerdesin kız sen
Doğum çizgisi oluşan var mı? Dün aynada gördüm şok oldum. Göbek deliğinin altından aşağıya doğru iniyor. Normalde insanın hoşuna gitmez böyle şeyler ama ben çok sevdim bunu :)
Ya bir de benim kuzum beni gece çok korkuttu. Normalde karnımın tek tarafı sertleşip şişiyor, elime geliyor ona alışkınım ama o kadar sivrilmiş ki oradan bir yerden çıkacak zannettim :) kocaman bi tepecik yapmış kuzum :)
Sıkma canini tatlim temiz cikicak emin olkızlar 3lü testimde risk yüksek çıktı amniyon sentez yaptırdım..3 hafta sonra sonucu belli olacak..bana dua eder misiniz? Nasıl geçicek 3 hafta bilmiyorum
canım ilk gebeliğimde hep soluma yattım ama bu sefer yok yatamıyorum bir sağ bir sol bazen sırt üstü yatıyorum ama sola yatmak en sağlıklısı sırt sütü tehlikeli bebek için, o yerini ayarlar merak etme sen:)herkes kendi gebeliğiyle kıyaslıyo sanırım ondan böyle oluyo..gece uyurken sola doğru yan yatmıştım.sabaha karşı sol tarafımda ağrıyla uyandım.kuzum toplanmış kalmış solumda habire tekmeliyo..doktorlar yan yatın diyo ama oylede yeterli hareket alanları olmuyo sanırım bebeklerin.
canım her bebek aynı olmaz her anne aynı dönemde hissetmez merak etme birde babalara çok tepki vermiyor bazıları:) benimkide babaya tepki vermiyorKizlar benim minigim iki gundur cok hareketli bugun otururken bile net sekilde hissetmeye basladim.. ama sizin dediginiz gibi elimi koydugumda konustugumda faln pek hareket etmiyor zaten daha distan hissetmeye baslamadim da.. hele babasi elini koydugunda kipirdarken bile duruyor hic tepki vermiyor ona üzülüyoruz o zamandanormal mi
o bebeğin oluyorBugün uyandığımda elim karnımdaydı. Kasığının biraz üstünde elimin altında seğirme, pıt pıt atma hissettim. Bi de yumurta varmış gibi elimin altında. Bu şimdi ufaklık mı? Hep soldaydı hareket.
maşaallah bebeğine canım
- Yeni hastaneden geldim cok yoruldum yaa.. acayip sicak disarisi.. ayrintili usg ye girdim ama cok kisa surdu gibi geldi bana 10 dk surmedi yani.. cok sukur hersey normalmis.. ama ultrason aleti cok eskiydi ya ben bisey anlamiyodum baktiklarimdan.. kuzumu dogru duzgun göremedim. Onumuzdeki hafta ozel hastaneye normal ultrasona girmek icin randevu aliyim en iyisi..
canım sen merak etme sesini duyunca kaçar uykun:) ama yatağa bitişik olana alışırsa sonra zor ayırırsınızYa aslında çok güzelmiş ama yatağa birleşik olanlardan biraz tedirginim yani uyku açısından hani bebeği emzirirken felan en azından yataktan kalksak uykumuz açılır sanki bilemiyom ya tecrübeli anneler fikir versin bence :)
çok güzel canımhttp://images.hepsiburada.net/assets/Oyuncak/500/Oyuncak_2708943.jpg
Bebeğimin ilk eşyasını ısmarladım, isimli battaniye. Çok heves ettiğim için buradan paylaşıyorum. Belki siz de ısmarlamak istersiniz.
canım belli olmaz ki oSuan sata göre 20+5 hamile kalmada.n önce 74 kıloydum sonra 69 düştüm ilk başlarda suan 73 kıloyum sizce bundan sonra en az kac kılo alırım
inşaallah güzel çıkacak her şeyvalla cnm benim detaylı yarın ama 3 lü testte problem çıktığı için meraktan çatlamak yerine korkudan 3.5 atıyorum nolur dua edin de bir şey çıkmasın.
geçmiş olsun canımSelam kizlar nasilsiniz benim bugun sabahtan beri sancim var sol kasigim batiyor allahtan bebisim hareket ediyor da o biraz icimi rahatlatiyor
hayırlı olsun evinizhoşbulduummm
ayy sormaa telaşenin içindeyim.bebiş nasibiyle geliyo galiba ev aldık çok şükür onunla uğraşıyorum biraz yoğunum yani
sen napıyosun bakıyım
maşaallah bebeğineMerhaba kızlar sorunum çözüldü evdeki intletle alakaliymis simdi anneme geldim yarin okul arkadaşımın nikahı var ona gidicem anneme yakin olucak nikah eşim Dr randevumuz vardı bizim randevudan sonra bıraktı anneme bizi maşallah kuzucum 27 cm 348 gr olmuş buyumusuz biz renkli USG içinddoktorun burada çok pahalı başka bir hast git istersen dedi gerçektende 370 TL idi ya kızlar nerde yaptirabilirim sizce beylikduzunde oturuyorum ama büyük çekmeceye kadar her yer olabilir varmı bildiğiniz bir yer fiyatı uygun
benim oluşmadı dahaDoğum çizgisi oluşan var mı? Dün aynada gördüm şok oldum. Göbek deliğinin altından aşağıya doğru iniyor. Normalde insanın hoşuna gitmez böyle şeyler ama ben çok sevdim bunu :)
Ya bir de benim kuzum beni gece çok korkuttu. Normalde karnımın tek tarafı sertleşip şişiyor, elime geliyor ona alışkınım ama o kadar sivrilmiş ki oradan bir yerden çıkacak zannettim :) kocaman bi tepecik yapmış kuzum :)
kızlar 3lü testimde risk yüksek çıktı amniyon sentez yaptırdım..3 hafta sonra sonucu belli olacak..bana dua eder misiniz? Nasıl geçicek 3 hafta bilmiyorum
sağol cnmmcanım ilk gebeliğimde hep soluma yattım ama bu sefer yok yatamıyorum bir sağ bir sol bazen sırt üstü yatıyorum ama sola yatmak en sağlıklısı sırt sütü tehlikeli bebek için, o yerini ayarlar merak etme sen:)
canım her bebek aynı olmaz her anne aynı dönemde hissetmez merak etme birde babalara çok tepki vermiyor bazıları:) benimkide babaya tepki vermiyor
o bebeğin oluyor
maşaallah bebeğine canım
canım sen merak etme sesini duyunca kaçar uykun:) ama yatağa bitişik olana alışırsa sonra zor ayırırsınız
çok güzel canım
canım belli olmaz ki o
inşaallah güzel çıkacak her şey
geçmiş olsun canım
hayırlı olsun eviniz
maşaallah bebeğine
benim oluşmadı daha
inşaallah sonuç güzel çıkar
bende kendimi öyle hissediyorum bende de tiroid var ama neden 4 tüp her ay onu anlamadım benim 1 tüp tiroid için.
Kizlar benim minigim iki gundur cok hareketli bugun otururken bile net sekilde hissetmeye basladim.. ama sizin dediginiz gibi elimi koydugumda konustugumda faln pek hareket etmiyor zaten daha distan hissetmeye baslamadim da.. hele babasi elini koydugunda kipirdarken bile duruyor hic tepki vermiyor ona üzülüyoruz o zamandanormal mi
kızlar 3lü testimde risk yüksek çıktı amniyon sentez yaptırdım..3 hafta sonra sonucu belli olacak..bana dua eder misiniz? Nasıl geçicek 3 hafta bilmiyorum
inşallah canım sağolSıkma canini tatlim temiz cikicak emin ol
inşallah tek istediğim bucanım ilk gebeliğimde hep soluma yattım ama bu sefer yok yatamıyorum bir sağ bir sol bazen sırt üstü yatıyorum ama sola yatmak en sağlıklısı sırt sütü tehlikeli bebek için, o yerini ayarlar merak etme sen:)
canım her bebek aynı olmaz her anne aynı dönemde hissetmez merak etme birde babalara çok tepki vermiyor bazıları:) benimkide babaya tepki vermiyor
o bebeğin oluyor
maşaallah bebeğine canım
canım sen merak etme sesini duyunca kaçar uykun:) ama yatağa bitişik olana alışırsa sonra zor ayırırsınız
çok güzel canım
canım belli olmaz ki o
inşaallah güzel çıkacak her şey
geçmiş olsun canım
hayırlı olsun eviniz
maşaallah bebeğine
benim oluşmadı daha
inşaallah sonuç güzel çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?