2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Valla ilki kız olup ikincisi erkek olanlar baya zorlanıolar. erkek çocuğu kız gibi olmuyo çok haşarı ve azcuk vahşi oluyo malum :) ama belli de olmaz tabi ümidimizi kaybetmemek lazım :)

canım bu tarz sıkıntılarla ilgili bilgisi olan az insan olduğu için az kişi yazmıştır. ayrıca diğer doktorun söylediklerine sevindim bak ne güzel bişiy yokmuş. bilgi hastanesini hiç duymadım ama umarım memnun kalırsın.

benim gibi ayın onu gelsin diye meraktan çatlamak üzere olan var mıııı detaylımız o zaman bizimm
hehe 10u için olmasa da 11 i için çok heyecanlanıyorum ben de. umarım güzel haberlerle geliriz.

genelde baba elini koyunca hemen durur bu sıpalar merak etme canım :) çok doğal!

Selam kizlar nasilsiniz benim bugun sabahtan beri sancim var sol kasigim batiyor allahtan bebisim hareket ediyor da o biraz icimi rahatlatiyor

Merhaba kızlar sorunum çözüldü evdeki intletle alakaliymis simdi anneme geldim yarin okul arkadaşımın nikahı var ona gidicem anneme yakin olucak nikah eşim Dr randevumuz vardı bizim randevudan sonra bıraktı anneme bizi maşallah kuzucum 27 cm 348 gr olmuş buyumusuz biz renkli USG içinddoktorun burada çok pahalı başka bir hast git istersen dedi gerçektende 370 TL idi ya kızlar nerde yaptirabilirim sizce beylikduzunde oturuyorum ama büyük çekmeceye kadar her yer olabilir varmı bildiğiniz bir yer fiyatı uygun

Doğum çizgisi oluşan var mı? Dün aynada gördüm şok oldum. Göbek deliğinin altından aşağıya doğru iniyor. Normalde insanın hoşuna gitmez böyle şeyler ama ben çok sevdim bunu :)
Ya bir de benim kuzum beni gece çok korkuttu. Normalde karnımın tek tarafı sertleşip şişiyor, elime geliyor ona alışkınım ama o kadar sivrilmiş ki oradan bir yerden çıkacak zannettim :) kocaman bi tepecik yapmış kuzum :)

bende de oluştu 10 gün falan oldu belireli bende sevdim çizgimi :)

kızlar 3lü testimde risk yüksek çıktı amniyon sentez yaptırdım..3 hafta sonra sonucu belli olacak..bana dua eder misiniz? Nasıl geçicek 3 hafta bilmiyorum

canım ilk gebeliğimde hep soluma yattım ama bu sefer yok yatamıyorum bir sağ bir sol bazen sırt üstü yatıyorum ama sola yatmak en sağlıklısı sırt sütü tehlikeli bebek için, o yerini ayarlar merak etme sen:)
canım her bebek aynı olmaz her anne aynı dönemde hissetmez merak etme birde babalara çok tepki vermiyor bazıları:) benimkide babaya tepki vermiyor
o bebeğin oluyor
maşaallah bebeğine canım
canım sen merak etme sesini duyunca kaçar uykun:) ama yatağa bitişik olana alışırsa sonra zor ayırırsınız
http://images.hepsiburada.net/assets/Oyuncak/500/Oyuncak_2708943.jpg

Bebeğimin ilk eşyasını ısmarladım, isimli battaniye. Çok heves ettiğim için buradan paylaşıyorum. Belki siz de ısmarlamak istersiniz.
çok güzel canım
Suan sata göre 20+5 hamile kalmada.n önce 74 kıloydum sonra 69 düştüm ilk başlarda suan 73 kıloyum sizce bundan sonra en az kac kılo alırım
canım belli olmaz ki o
valla cnm benim detaylı yarın ama 3 lü testte problem çıktığı için meraktan çatlamak yerine korkudan 3.5 atıyorum nolur dua edin de bir şey çıkmasın.
inşaallah güzel çıkacak her şey
Selam kizlar nasilsiniz benim bugun sabahtan beri sancim var sol kasigim batiyor allahtan bebisim hareket ediyor da o biraz icimi rahatlatiyor
geçmiş olsun canım
hoşbulduummm
ayy sormaa telaşenin içindeyim.bebiş nasibiyle geliyo galiba ev aldık çok şükür onunla uğraşıyorum biraz yoğunum yani
sen napıyosun bakıyım
hayırlı olsun eviniz
maşaallah bebeğine
benim oluşmadı daha
kızlar 3lü testimde risk yüksek çıktı amniyon sentez yaptırdım..3 hafta sonra sonucu belli olacak..bana dua eder misiniz? Nasıl geçicek 3 hafta bilmiyorum

inşaallah sonuç güzel çıkar

sağol cnmm

bende kendimi öyle hissediyorum bende de tiroid var ama neden 4 tüp her ay onu anlamadım benim 1 tüp tiroid için.

Doktor her seferinde kolesterol, hemogram, şeker ne varsa bakıyor canım.

Şükret canım :) Bende hiç bir numara yok. Arada oynuyormuş gibi geliyor ama yok.

Allahın izniyle temiz çıkar inşallah üzme canını

inşallah tek istediğim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…