2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar esimle mahalle arasından eve dönerken çocuğun biri sert bir şekilde topu belime doğru getirdi birşey olmaz dimi bize dua edin :-( bi kere eve gelince hareketini hissettim sanki bebeğimi

Kızlar esimle mahalle arasından eve dönerken çocuğun biri sert bir şekilde topu belime doğru getirdi birşey olmaz dimi bize dua edin :-( bi kere eve gelince hareketini hissettim sanki bebeğimi
canım hiç sıkma canını çünkü hiç bişey olmaz amniyon suyu onu çok dengeli koruyor.Allahın izniyle için ferah olsun

Selam kizlar nasilsiniz benim bugun sabahtan beri sancim var sol kasigim batiyor allahtan bebisim hareket ediyor da o biraz icimi rahatlatiyor
Bugün bendede var cnm aynısı bişe batıyo kasigima sanki saniyelik sol tarafta sadece. Allahım korusun meleklerimizi.

Bugün bendede var cnm aynısı bişe batıyo kasigima sanki saniyelik sol tarafta sadece. Allahım korusun meleklerimizi.
Amin canimm ya benim bide plsentamda rahim agzina yakin bisi olcak diye korkuyorum inşallah gecer bebislerimizi sag salim aliriz kucagimiza

Rabbim bebeklerimizi korusun hayırlısıyla sağlıkla bize bağışladın.Amin.futbol topu belime öyle sert vurunca gözlerim doldu yavrum aklima geldi...eve gelince uç defa filan hareketini hissedince rahatladim elh...inş. İyidir...Amin

hayrunisa iyi çocuğu dövmemişsin yani Allah korusun sen içini ferah tut bişiycik olmaz Allahın izniyle

Amniyosentez sonucu bekleyen arkadasa sorabilirmiyim 3 lü testinde ne sorun çıktı bir de yasin kaç ben de 2 gün önce amniyosentez yaptırdım

Göbek deliğim orda arada bır gerilme hissedıyorum ağrı veren tepme yumruk kafa atmaları hep kasığımda yapıyo bnm oğlan yarın götürcrm inş saglıklı sıhhatlı
benimde öyleydi canım ters duruyordu kontrolde , kafası aşağıdaydı. ama sanırım o anlık öyleydi.bu ara sürekli dönüyorlar içerde. bir kaç hafta sonra bu kadar rahat dönemeyeceklermiş yerleri dar olacağı için.

Kraft sitesinde İsrail malı olmadığı ile ilgili açıklama yapmış. Gıda firması olan Kraft ile karıştırılıyoruz yazmışlar.

Kızlar 3-4 gündür bazen kasığımda mesane üstünde balon patlıyor gibi değişik bir his içindeyim. Bebek ayakları olabilir diye okudum. Böyle birşey hisseden var mı?

Benimde olustu canm bende cok sevdim :)

Selam kizlar nasilsiniz benim bugun sabahtan beri sancim var sol kasigim batiyor allahtan bebisim hareket ediyor da o biraz icimi rahatlatiyor

Bende de sol kasığa doğru girip çıkan bi ağrı var. Normal diyelim normal olsun inşallah.

Amin canimm ya benim bide plsentamda rahim agzina yakin bisi olcak diye korkuyorum inşallah gecer bebislerimizi sag salim aliriz kucagimiza
Benim de aşağıdaymis ayrıntılı bakan doktor dedi şaşırdım çünkü kendi doktorum yukarı çıkmış çok güzel demişti. bende korkuyorum cnm daha önce acı tecrübelerim oldu makesef.allahim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah meleklerimizi korusun daima.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…