inşallah canım teşekkürlerAllahın izniyle temiz çıkar inşallah üzme canını
canım hiç sıkma canını çünkü hiç bişey olmaz amniyon suyu onu çok dengeli koruyor.Allahın izniyle için ferah olsunKızlar esimle mahalle arasından eve dönerken çocuğun biri sert bir şekilde topu belime doğru getirdi birşey olmaz dimi bize dua edin :-( bi kere eve gelince hareketini hissettim sanki bebeğimi
Bugün bendede var cnm aynısı bişe batıyo kasigima sanki saniyelik sol tarafta sadece. Allahım korusun meleklerimizi.Selam kizlar nasilsiniz benim bugun sabahtan beri sancim var sol kasigim batiyor allahtan bebisim hareket ediyor da o biraz icimi rahatlatiyor
Amin canimm ya benim bide plsentamda rahim agzina yakin bisi olcak diye korkuyorum inşallah gecer bebislerimizi sag salim aliriz kucagimizaBugün bendede var cnm aynısı bişe batıyo kasigima sanki saniyelik sol tarafta sadece. Allahım korusun meleklerimizi.
hayrunisa iyi çocuğu dövmemişsin yani Allah korusun sen içini ferah tut bişiycik olmaz Allahın izniyleRabbim bebeklerimizi korusun hayırlısıyla sağlıkla bize bağışladın.Amin.futbol topu belime öyle sert vurunca gözlerim doldu yavrum aklima geldi...eve gelince uç defa filan hareketini hissedince rahatladim elh...inş. İyidir...Amin
benimde öyleydi canım ters duruyordu kontrolde , kafası aşağıdaydı. ama sanırım o anlık öyleydi.bu ara sürekli dönüyorlar içerde. bir kaç hafta sonra bu kadar rahat dönemeyeceklermiş yerleri dar olacağı için.Göbek deliğim orda arada bır gerilme hissedıyorum ağrı veren tepme yumruk kafa atmaları hep kasığımda yapıyo bnm oğlan yarın götürcrm inş saglıklı sıhhatlı
canım beğendiğin beşik çok büyük değil zaten eğer beğendiysen alabilirsin ama ben park beşik taraftarıyım:)
maşaallah kuzuna, hayırlı olsun yeni evin
3 dk mı yom artık, maşaallah kuzuna
aynıyız canım:) gayet iyi bence:)
maşaallah canım nasıl hissedemezmişsin herkes çok biliyor,ilk gebeliğimde 12. haftada hissettim bunda 8. haftada içimde baloncuklar patlıyordu:) bebek harektini ayırt edebiliyorum çok şükür bebek değil diyenlere gülüyorum sanki gazı bilmiyoruz:)
bir hafta sürebilir
canım ilk gün olmuyor sonra çıkıyor ağrısı, sola yaptır işe engel olmaz yatarken zorlar sadece
canım benim arayı kapatır kızın üzülme bolca dua et, ultrason ölçümü çokta güvenilir olmuyor
canım yanlış anlama ama kraft israil malı
maşaallah göbeğine
aynen canım elbet üstesinden geliriz:)
canım hem göbeğimde hem kasığımda aynı anda oynuyor dik duruyor muhtemelen:)
canım büyüdü artık dik durduğunu düşün eli yukarda ayakları aşağıda oynuyor
o bebiş oluyor canım ilk öyle başlıyor sonra gelsin tekmeler balık kayar gibi kaymalar:)
siyah kuru erik tek geçerim
ah sılam benim emirim ilk 20 gün emdi uyudu hiç sıkıntı çekmedik ama gaz sancıları 20 günlükken başladı ve asla uyumadı hep ağladı kızardı bozardı, o dönem sallamaya başladık çok araştırdım gaz sancısına sallamak iyi geliyor sallandıkça çıkarması rahat oluyordu, dr da öyle söylemişti, 2 aylık oldu salıncak aldık yok sevmedi dikine sallanmayı sonra ana dizi aldık onda uyudu ama genelde kolumda ayağımda sallanmayı tercih etti, çingene beşik bile yaptırdık, ne hallere düşmüştük yanipark beşiğin sallanma aparatı vardı ama hoşuma gitmiyordu, o dönem otomatik sallananlar çok pahalıydı, şimdi tedbir olsun diye alıcam sallanan beşik ne çektiğimi ben biliyorum kuzum çok zor sallanarak uyuyan bebek ve kesinlikle alıştırmayla ilgisi yokmuş ben hep sallamıycam bebeğimi derdim, şimdi yine sallamam inşaallah gerek kalmaz bu sefer gazı az olurda rahat ederiz, oğlum bir buçuk yaşına kadar falan sallandı
arabayı aldırıcam sılam istediği kadar yok desin:)
güle güle kullanın canım hayırlı olsun, maşaallah beşi bir yerdelere
aynı tarihte giricez canım
inşallah her şey yolunda diyecek doktorunuz. hiç korkma annesi..valla cnm benim detaylı yarın ama 3 lü testte problem çıktığı için meraktan çatlamak yerine korkudan 3.5 atıyorum nolur dua edin de bir şey çıkmasın.
Benimde olustu canm bende cok sevdim :)Doğum çizgisi oluşan var mı? Dün aynada gördüm şok oldum. Göbek deliğinin altından aşağıya doğru iniyor. Normalde insanın hoşuna gitmez böyle şeyler ama ben çok sevdim bunu :)
Ya bir de benim kuzum beni gece çok korkuttu. Normalde karnımın tek tarafı sertleşip şişiyor, elime geliyor ona alışkınım ama o kadar sivrilmiş ki oradan bir yerden çıkacak zannettim :) kocaman bi tepecik yapmış kuzum :)
İnşallah en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli kavuşursun yavrucuklara...ayyy arkadaşlar benim 21 ekim de riskli dönem başlıyor çok yakın yaaa...28 hafta oluyor ve her an doğum beklemeye başlıyorum,dua edin benim için 36 haftaya kadar taşıyabileyim kızlarımı
Selam kizlar nasilsiniz benim bugun sabahtan beri sancim var sol kasigim batiyor allahtan bebisim hareket ediyor da o biraz icimi rahatlatiyor
Benim de aşağıdaymis ayrıntılı bakan doktor dedi şaşırdım çünkü kendi doktorum yukarı çıkmış çok güzel demişti. bende korkuyorum cnm daha önce acı tecrübelerim oldu makesef.allahim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah meleklerimizi korusun daima.Amin canimm ya benim bide plsentamda rahim agzina yakin bisi olcak diye korkuyorum inşallah gecer bebislerimizi sag salim aliriz kucagimiza
Benim de sol kasığa doğru batma ağrı karışımı arada giriyor sonra geçiyor. Allah sağlık versin bebişlereBugün bendede var cnm aynısı bişe batıyo kasigima sanki saniyelik sol tarafta sadece. Allahım korusun meleklerimizi.
Amiiiin inşallah cnm. bizlere de sabır versin sürekli kaygı duyup kuruyoruz sonuna kadar sabırla gidelim allahın izniyle.Benim de sol kasığa doğru batma ağrı karışımı arada giriyor sonra geçiyor. Allah sağlık versin bebişlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?