Canim valla helal olsun sana nasil dayandin soylemedin esine ben birak esimi herkese soyledim ogrenir ogrenmezvalla dayaniyom bir annemle paylastim
ya bende kendime sastim 4 haftadir soranara kem kum diyroum doktor söylemei diyorum allah affetsin
ya cnm bizim ilk kiz ikincide saglikli olsun hic farketmez esim icinde benim icinde ama millet haline birakmiyo kaynanam kafami gormesin hemen soruyo yani bunaltiyolqr bende emin olmadan dersem buseferde eltimin cocuguna 9 ay erkke demisler kiz olmus biliyodu yalansoyledi nazlanmak icin falan diyolar gicik oluyom ondan demicem esimde duramaz soyelr diye yarin ogrneyim bidaha dedim oyle soyleyim
canim her bebek ayni olucak diye birsey yok onlarda artik kendi baslarina birer birey hepsinin kendine gore ayri ayri ozelligi varr onemli olan hissedebilenKizlar benim minigim iki gundur cok hareketli bugun otururken bile net sekilde hissetmeye basladim.. ama sizin dediginiz gibi elimi koydugumda konustugumda faln pek hareket etmiyor zaten daha distan hissetmeye baslamadim da.. hele babasi elini koydugunda kipirdarken bile duruyor hic tepki vermiyor ona üzülüyoruz o zamanda normal mi
evet ufaklik oluyor annesi artik sol sag diye birsey yok bebeginin cani nerde durmak isterse orda dururBugün uyandığımda elim karnımdaydı. Kasığının biraz üstünde elimin altında seğirme, pıt pıt atma hissettim. Bi de yumurta varmış gibi elimin altında. Bu şimdi ufaklık mı? Hep soldaydı hareket.
- Yeni hastaneden geldim cok yoruldum yaa.. acayip sicak disarisi.. ayrintili usg ye girdim ama cok kisa surdu gibi geldi bana 10 dk surmedi yani.. cok sukur hersey normalmis.. ama ultrason aleti cok eskiydi ya ben bisey anlamiyodum baktiklarimdan.. kuzumu dogru duzgun göremedim. Onumuzdeki hafta ozel hastaneye normal ultrasona girmek icin randevu aliyim en iyisi..
canim aslinda kiloyla alakasi var ama masallah senin bebegin demekki cok hareketliki sana belli ediyor kendisiniYa bende çok kiloluyum 106 kiloyla hamile kaldım suan 105 kiloyum ama ben hissediyom bazen kıpır kıpır oluyo bazen tekme şeklinde hafif bence kiloyla alakası yok canım bebeğin duruşuyla alakalı gibime geliyo bilmiom :)
kesinlikle ne yataga birlesik bebek yatagi nede bebegi yaninizda yatirmanizi tavsiye ederim 2 cocuk annesi olarak bu ne bebek icin iyi nede sizin icinYa aslında çok güzelmiş ama yatağa birleşik olanlardan biraz tedirginim yani uyku açısından hani bebeği emzirirken felan en azından yataktan kalksak uykumuz açılır sanki bilemiyom ya tecrübeli anneler fikir versin bence :)
haxirli olsun canim battaniyeniz cok sekermisBebeğimin ilk eşyasını ısmarladım, isimli battaniye. Çok heves ettiğim için buradan paylaşıyorum. Belki siz de ısmarlamak istersiniz.
oyy kiyamam ama mecbursan kan vermeye yapicak birsey yok canim.bende 2 tup veriyorum biri troit icin biride kansizlik bunlar surekli kontrol edilmesi gerekiyor cok onemliBende aynı canım hatta en son verirken hemşireye şuan çocuğumun rıskından alıyosunuz farkındamısınız demiştim :)
canim kilo durumu kisiden kisiye ve bunyeye gore degisir hic belli olmazSuan sata göre 20+5 hamile kalmada.n önce 74 kıloydum sonra 69 düştüm ilk başlarda suan 73 kıloyum sizce bundan sonra en az kac kılo alırım
ooo kacaklarimizdan birisi tesrif etmisss nerde benim sopammmmmerhaba kızlar epeydir giremiyorum umarım herkes iyidir,şöyle bi bakınayım geçmişe
canim icini ferah tut insallah bebeginden guzel haberler alicaksinvalla cnm benim detaylı yarın ama 3 lü testte problem çıktığı için meraktan çatlamak yerine korkudan 3.5 atıyorum nolur dua edin de bir şey çıkmasın.
canim arada olabilir bu tur kasilma ve sancilar cok siddetli olmadigi surece sorun yok rahatlamak icin magnezyum hapi alabilirsinSelam kizlar nasilsiniz benim bugun sabahtan beri sancim var sol kasigim batiyor allahtan bebisim hareket ediyor da o biraz icimi rahatlatiyor
masallah canim bebegine seninkide ilerden giden bebislerden sanirim kilosuda boyuda cok iyi haftana goreMerhaba kızlar sorunum çözüldü evdeki intletle alakaliymis simdi anneme geldim yarin okul arkadaşımın nikahı var ona gidicem anneme yakin olucak nikah eşim Dr randevumuz vardı bizim randevudan sonra bıraktı anneme bizi maşallah kuzucum 27 cm 348 gr olmuş buyumusuz biz renkli USG içinddoktorun burada çok pahalı başka bir hast git istersen dedi gerçektende 370 TL idi ya kızlar nerde yaptirabilirim sizce beylikduzunde oturuyorum ama büyük çekmeceye kadar her yer olabilir varmı bildiğiniz bir yer fiyatı uygun
oyy sila teyzesi yesin onun tepecigini kesin uyuyurdu o vakittDoğum çizgisi oluşan var mı? Dün aynada gördüm şok oldum. Göbek deliğinin altından aşağıya doğru iniyor. Normalde insanın hoşuna gitmez böyle şeyler ama ben çok sevdim bunu :)
Ya bir de benim kuzum beni gece çok korkuttu. Normalde karnımın tek tarafı sertleşip şişiyor, elime geliyor ona alışkınım ama o kadar sivrilmiş ki oradan bir yerden çıkacak zannettim :) kocaman bi tepecik yapmış kuzum :)
gel canim buraya ne sicak nede soguk tam senin dedigin gibioff çok sıcak havalar üşütmeyecek kadar soğuk yakmayacak kadar sıcak olsun istiyorum
canim insallah tertemiz cikar sonuclariniz icini ferah tutkızlar 3lü testimde risk yüksek çıktı amniyon sentez yaptırdım..3 hafta sonra sonucu belli olacak..bana dua eder misiniz? Nasıl geçicek 3 hafta bilmiyorum
gecmis olsun hayrinisam benim oglanda gecen karnima atladi birsey olmadi sukur top darbesinden heleki belden olan darbeden de birsey olmaz insallahKızlar esimle mahalle arasından eve dönerken çocuğun biri sert bir şekilde topu belime doğru getirdi birşey olmaz dimi bize dua edin :-( bi kere eve gelince hareketini hissettim sanki bebeğimi
hayirli haberlerle gel canim insallahh herkesden guzel haberler alicaz insallahiyi akşamlar anneler yarın detaylı ultrason randevum var hayırlısıyla bunu da atlatırız inşallah
korkma canim insallah plasanta yer degistirir yukari cikarAmin canimm ya benim bide plsentamda rahim agzina yakin bisi olcak diye korkuyorum inşallah gecer bebislerimizi sag salim aliriz kucagimiza
canim insallalh tertemiz cikar sonuclarinAmniyosentez sonucu bekleyen arkadasa sorabilirmiyim 3 lü testinde ne sorun çıktı bir de yasin kaç ben de 2 gün önce amniyosentez yaptırdım
aynen canim suan yerleri cok rahat ve genis benim dktorum baktiginda rahminde 2 bebek rahat buyur demisti ama tabiki bebekler buyudukce rahim kucuk gelicek ve simdiki gibi rahat donemiceklerbenimde öyleydi canım ters duruyordu kontrolde , kafası aşağıdaydı. ama sanırım o anlık öyleydi.bu ara sürekli dönüyorlar içerde. bir kaç hafta sonra bu kadar rahat dönemeyeceklermiş yerleri dar olacağı için.
canim bebek ayagimi bilemem ama bebek oldugu kesinKızlar 3-4 gündür bazen kasığımda mesane üstünde balon patlıyor gibi değişik bir his içindeyim. Bebek ayakları olabilir diye okudum. Böyle birşey hisseden var mı?
canim rabbim yardimcin olsun senin isin biuden 3 kere daha zor ama insallah prenseslerimiz zamaninda gelicekler dunyaya kendine cok dikkat et is yapicam falan diye yorma kendiniayyy arkadaşlar benim 21 ekim de riskli dönem başlıyor çok yakın yaaa...28 hafta oluyor ve her an doğum beklemeye başlıyorum,dua edin benim için 36 haftaya kadar taşıyabileyim kızlarımı
canim cok agir olmadiktan sonra normal magnezyum oneriyolar bu durumda doktorlar sende icebiirsin agrin oldukcaBende de sol kasığa doğru girip çıkan bi ağrı var. Normal diyelim normal olsun inşallah.
Allahim saglikla kucagina almyi nadip eder insallah, dualarimiz seninle ve kuzularinla canimayyy arkadaşlar benim 21 ekim de riskli dönem başlıyor çok yakın yaaa...28 hafta oluyor ve her an doğum beklemeye başlıyorum,dua edin benim için 36 haftaya kadar taşıyabileyim kızlarımı
oyy canim cok gecmis olsun hamilelikte dusun tansiyonda sorun yokta yuksek tansiyom oldumu tehlikeli insallah simdi daha iyisindir rabbim bidaha yasatmasin:)Iyi geceler kızlar 16/9 tansiyonla hastahanede yatmıştım birgün şimdi iyiyim ama yemek yiyincr çarpıntım oluyo cuma kontrolum var
Kızlar 3-4 gündür bazen kasığımda mesane üstünde balon patlıyor gibi değişik bir his içindeyim. Bebek ayakları olabilir diye okudum. Böyle birşey hisseden var mı?
ahhh ahhh istediğim hava o canım zaten şöyle pikeyi üzerime örtüp sarınmak istiyorumCanim valla helal olsun sana nasil dayandin soylemedin esine ben birak esimi herkese soyledim ogrenir ogrenmezinsallah yarinki kontrolunde erkek oldugu kesinlesir sende gonul rahatligiyla soylersin artik herkese
canim her bebek ayni olucak diye birsey yok onlarda artik kendi baslarina birer birey hepsinin kendine gore ayri ayri ozelligi varr onemli olan hissedebilen
evet ufaklik oluyor annesi artik sol sag diye birsey yok bebeginin cani nerde durmak isterse orda durur
canim icin rahat etmediyse ozele gitmeni tavsiye ederim bence hamilelikte olmasi gereken en onemli kontrol bu organ kontrolu ve annenin icinin rahat etmesi cok onemli
canim aslinda kiloyla alakasi var ama masallah senin bebegin demekki cok hareketliki sana belli ediyor kendisini
kesinlikle ne yataga birlesik bebek yatagi nede bebegi yaninizda yatirmanizi tavsiye ederim 2 cocuk annesi olarak bu ne bebek icin iyi nede sizin icin
haxirli olsun canim battaniyeniz cok sekermis
oyy kiyamam ama mecbursan kan vermeye yapicak birsey yok canim.bende 2 tup veriyorum biri troit icin biride kansizlik bunlar surekli kontrol edilmesi gerekiyor cok onemli
canim kilo durumu kisiden kisiye ve bunyeye gore degisir hic belli olmaz
ooo kacaklarimizdan birisi tesrif etmisss nerde benim sopammmm
hayirli olsun canim eviniz oglusun dogmedan kendi evinize gecmis olucaksiniz demek rabbim bana ve olmayan herkese nasip etsin insallah
canim icini ferah tut insallah bebeginden guzel haberler alicaksin
canim arada olabilir bu tur kasilma ve sancilar cok siddetli olmadigi surece sorun yok rahatlamak icin magnezyum hapi alabilirsin
masallah canim bebegine seninkide ilerden giden bebislerden sanirim kilosuda boyuda cok iyi haftana gore
oyy sila teyzesi yesin onun tepecigini kesin uyuyurdu o vakittkorma canim karnin sekilden sekile girebilirr artik bebisler buyuyor ve hareketler daha belirginlesiyorr dogum cizgisi benim diger iki oglumda vardi ama bunda cikmadi daha belki cikar belkide hic cikmaz bilmiyorumm
gel canim buraya ne sicak nede soguk tam senin dedigin gibi
canim insallah tertemiz cikar sonuclariniz icini ferah tut
gecmis olsun hayrinisam benim oglanda gecen karnima atladi birsey olmadi sukur top darbesinden heleki belden olan darbeden de birsey olmaz insallah
hayirli haberlerle gel canim insallahh herkesden guzel haberler alicaz insallah
korkma canim insallah plasanta yer degistirir yukari cikar
canim insallalh tertemiz cikar sonuclarin
aynen canim suan yerleri cok rahat ve genis benim dktorum baktiginda rahminde 2 bebek rahat buyur demisti ama tabiki bebekler buyudukce rahim kucuk gelicek ve simdiki gibi rahat donemicekler
canim bebek ayagimi bilemem ama bebek oldugu kesin
canim rabbim yardimcin olsun senin isin biuden 3 kere daha zor ama insallah prenseslerimiz zamaninda gelicekler dunyaya kendine cok dikkat et is yapicam falan diye yorma kendini
canim cok agir olmadiktan sonra normal magnezyum oneriyolar bu durumda doktorlar sende icebiirsin agrin oldukca
Ay ben de korktum canım. Ne oluyor böyleO bebeişinin hareketi canım hatta art Arda ise bebeğini hıçkırık türüyor demektir :))
O bebeişinin hareketi canım hatta art Arda ise bebeğini hıçkırık türüyor demektir :))[/QUböylenden
Ben de korkmuştum canım. Garip bir his çünkü. Sağolasın.
Canim valla helal olsun sana nasil dayandin soylemedin esine ben birak esimi herkese soyledim ogrenir ogrenmezinsallah yarinki kontrolunde erkek oldugu kesinlesir sende gonul rahatligiyla soylersin artik herkese
canim her bebek ayni olucak diye birsey yok onlarda artik kendi baslarina birer birey hepsinin kendine gore ayri ayri ozelligi varr onemli olan hissedebilen
evet ufaklik oluyor annesi artik sol sag diye birsey yok bebeginin cani nerde durmak isterse orda durur
canim icin rahat etmediyse ozele gitmeni tavsiye ederim bence hamilelikte olmasi gereken en onemli kontrol bu organ kontrolu ve annenin icinin rahat etmesi cok onemli
canim aslinda kiloyla alakasi var ama masallah senin bebegin demekki cok hareketliki sana belli ediyor kendisini
kesinlikle ne yataga birlesik bebek yatagi nede bebegi yaninizda yatirmanizi tavsiye ederim 2 cocuk annesi olarak bu ne bebek icin iyi nede sizin icin
oyy kiyamam ama mecbursan kan vermeye yapicak birsey yok canim.bende 2 tup veriyorum biri troit icin biride kansizlik bunlar surekli kontrol edilmesi gerekiyor cok onemli
hayirli olsun canim eviniz oglusun dogmedan kendi evinize gecmis olucaksiniz demek rabbim bana ve olmayan herkese nasip etsin insallah
canim arada olabilir bu tur kasilma ve sancilar cok siddetli olmadigi surece sorun yok rahatlamak icin magnezyum hapi alabilirsin
masallah canim bebegine seninkide ilerden giden bebislerden sanirim kilosuda boyuda cok iyi haftana gore
oyy sila teyzesi yesin onun tepecigini kesin uyuyurdu o vakittkorma canim karnin sekilden sekile girebilirr artik bebisler buyuyor ve hareketler daha belirginlesiyorr dogum cizgisi benim diger iki oglumda vardi ama bunda cikmadi daha belki cikar belkide hic cikmaz bilmiyorumm
gecmis olsun hayrinisam benim oglanda gecen karnima atladi birsey olmadi sukur top darbesinden heleki belden olan darbeden de birsey olmaz insallah
aynen canim suan yerleri cok rahat ve genis benim dktorum baktiginda rahminde 2 bebek rahat buyur demisti ama tabiki bebekler buyudukce rahim kucuk gelicek ve simdiki gibi rahat donemicekler
canim rabbim yardimcin olsun senin isin biuden 3 kere daha zor ama insallah prenseslerimiz zamaninda gelicekler dunyaya kendine cok dikkat et is yapicam falan diye yorma kendini
canim cok agir olmadiktan sonra normal magnezyum oneriyolar bu durumda doktorlar sende icebiirsin agrin oldukca
inşallah SILA tek duamız buCanim valla helal olsun sana nasil dayandin soylemedin esine ben birak esimi herkese soyledim ogrenir ogrenmezinsallah yarinki kontrolunde erkek oldugu kesinlesir sende gonul rahatligiyla soylersin artik herkese
oyy canim neler yasamissin oyle kimbilir ne zor gunlerdi sukur geride kalmis doktorun icini rahatlatmis bundan sonra ne baska doktora nede internete bakma lutfen en guvenilir bilgi kendi doktorunun verdigi bilgidir bence ben hamileliklerimde bir doktorla baslarim sonuna kadar ayni doktorla devam ederim bu sekilde rahat ediyor icim :)insallah sende bundan sonra rahat bir sekilde gecirirsin hamileligini rabbim birdaha yasatmasin insallah :)Herkese merhaba güzel göbişli anneler ve pamuk bebekleri...
Öncelikle herkesi çok merak ediyorum uzun zamandır yazamadım umarım herkes iyidir:)) sizleri çok özledim...
Benim de başımdan bir sürü macera geçti:) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi :) tatil sonrası kontrol amaçlı uçaktan iner inmez tek başıma bir doktora gittim ve doktor bebeğimin ellerinin kollarının bacaklarının ayaklarının oluşmasının imkansız olduğunu söyledi, ama benim bebeğimde oluştuğu için bunların kopacağını söyledi. Dank diye!! Ve ben de malesef inandım, ne saçma!!! Ama insan doktordan duyunca inanıyor meğerse şarlatanmış bu Dr... nette de biraz yalan yanlış bilgilere bakınca dünya başıma yıkıldı vs. Eşime söylemedim bir iki gün pna söylediğimde hastaneden yeni bir randevu almıştım ve eşim bayıldı(( bir sürü korku yaşadık...Bunun ameliyatını yapan doktorları araştırdık Amerikan Alman vs her hastaneden randevu aldık gittik ama kendi doktorumuz en son noktayı koydu bunun Tr'deki uzmanı benim böyle bir şey yok çok şükür dedi. Olayın adını vermiyorum sonra her bakan benim yaşadığım korku ve endişeyi yaşamasın:) iğrenç ve üzücü resimler çıkıyor nette bebeklerimiz takip altında çok şükür netten duyduğumuz şeyler korkutuyor yoksa... Öyle böyle geçirdik haftaları... O ilk gittiğim doktora da üslubundan dolayı dava açmak istiyor eşim ama ben Allah'a havale ediyorum, hamileliğimde bunlarla uğraşamam...
Bir de saç kestirme korkum vardı ama belime gelen saçlarımı Küt şeklinde kestirdim çok da rahatladım oh mis:) tüm hamilelere tavsiye ederim. Vitaminler saçlara değil bebeklerimize gitsin:)
Hafiften bebek odaları bakmaya ve bi iki bir şey almaya başladım:) ama nedense cimrilik yapıp dürüyorum alamıyorum hiçbir şey:))
Hala kızımıza bir isim bulamadık)
Çatlaklar ah çatlaklar... Lierac şu bu fayda etmiyor malesef... Kilo da aldı başını gitti...
Bir de burada ayın 20'sinde normal doğum kursuna katılacağım öyle doğurmayı çok istiyorum inş olur ama imkansız gibi bit şey çok korkağımdır:)) onun bilgilerini de sizinle paylaşırım inş.. Benden haberler böyle )
Hepinizi öpüyorum güzel anneler minik bebeklerimiz artık hislerimizi anlayıp bizi duyaniliyprlar ona göre))
hayirli olsun cicileriniz canim :)İyi aksamlar kizimla gzdik bugun. kiyafetler aldik cicilerr aldik
Hiç korkma artık bebişlerimiz kendini daha çok belli etmeye başlıyorlar:))Ay ben de korktum canım. Ne oluyor böyle
oyy canim neler yasamissin oyle kimbilir ne zor gunlerdi sukur geride kalmis doktorun icini rahatlatmis bundan sonra ne baska doktora nede internete bakma lutfen en guvenilir bilgi kendi doktorunun verdigi bilgidir bence ben hamileliklerimde bir doktorla baslarim sonuna kadar ayni doktorla devam ederim bu sekilde rahat ediyor icim :)insallah sende bundan sonra rahat bir sekilde gecirirsin hamileligini rabbim birdaha yasatmasin insallah :)
hayirli olsun cicileriniz canim :)
Alt tarafta hareket olcağını düşünmemiştim canım. Ondan endişelendim. Sağolasın canım.Hiç korkma artık bebişlerimiz kendini daha çok belli etmeye başlıyorlar:))
Bende kendime şaştım valla yarın inş saglıklı sıhhatlıdır yavrum cinsiyette tekrar derse erkek dıye derim artık tutamam allahım hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin Rabbim hepimizin evladınada güzel kaderler yazsınCanim valla helal olsun sana nasil dayandin soylemedin esine ben birak esimi herkese soyledim ogrenir ogrenmezinsallah yarinki kontrolunde erkek oldugu kesinlesir sende gonul rahatligiyla soylersin artik herkese
Amin inşallah hepimiz sorunsuz bir şekilde tamamlarız haftalarımızı. Uyarmayı düsünüyorum ama bakalım her gün uyacak mi şoför bana onu bilmiyorum. Unutur, dalgın olur vs. Çok stres yaptım, inşallah sıkıntılı geçmez bu haftalar.
ayyy arkadaşlar benim 21 ekim de riskli dönem başlıyor çok yakın yaaa...28 hafta oluyor ve her an doğum beklemeye başlıyorum,dua edin benim için 36 haftaya kadar taşıyabileyim kızlarımı
Ya uykum ağır benm normalde tek korkum o valla inşallah sesini duyayım da o herşeye bedel :)canım ilk gebeliğimde hep soluma yattım ama bu sefer yok yatamıyorum bir sağ bir sol bazen sırt üstü yatıyorum ama sola yatmak en sağlıklısı sırt sütü tehlikeli bebek için, o yerini ayarlar merak etme sen:)
canım her bebek aynı olmaz her anne aynı dönemde hissetmez merak etme birde babalara çok tepki vermiyor bazıları:) benimkide babaya tepki vermiyor
o bebeğin oluyor
maşaallah bebeğine canım
canım sen merak etme sesini duyunca kaçar uykun:) ama yatağa bitişik olana alışırsa sonra zor ayırırsınız
çok güzel canım
canım belli olmaz ki o
inşaallah güzel çıkacak her şey
geçmiş olsun canım
hayırlı olsun eviniz
maşaallah bebeğine
benim oluşmadı daha
inşaallah sonuç güzel çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?