Aynen canım 2 hafta önce yukarıdaydı geçen hafta aşağıdaymış hatta lekenmem bile olmuştu ama doktorum korkma dinlen o yine yukarı çıkar dedi allahım korusun bebişlerimizi :)Benim de aşağıdaymis ayrıntılı bakan doktor dedi şaşırdım çünkü kendi doktorum yukarı çıkmış çok güzel demişti. bende korkuyorum cnm daha önce acı tecrübelerim oldu makesef.allahim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah meleklerimizi korusun daima.
korkma canım bir şey olmazKızlar esimle mahalle arasından eve dönerken çocuğun biri sert bir şekilde topu belime doğru getirdi birşey olmaz dimi bize dua edin :-( bi kere eve gelince hareketini hissettim sanki bebeğimi
sağol canım bilgi için ama amerikan malı kraft amerikayıda kimlerin yönettiği malum, tercih sizin yanlış anlaşılmıyımKraft sitesinde İsrail malı olmadığı ile ilgili açıklama yapmış. Gıda firması olan Kraft ile karıştırılıyoruz yazmışlar.
canım inşaallah sağlıkla taşırsın bundan sonrada,miniklerin 36. haftayı beklerlerayyy arkadaşlar benim 21 ekim de riskli dönem başlıyor çok yakın yaaa...28 hafta oluyor ve her an doğum beklemeye başlıyorum,dua edin benim için 36 haftaya kadar taşıyabileyim kızlarımı
canım çok geçmiş olsun, yüksek tansiyon çok önemli sakın ihmal etme, dr liste vermiştir beslenmen içinIyi geceler kızlar 16/9 tansiyonla hastahanede yatmıştım birgün şimdi iyiyim ama yemek yiyincr çarpıntım oluyo cuma kontrolum var
canım çok kötü olmuş ama hamdolsun kuzun iyiymiş çok sevindim sonunu okuyuncaHerkese merhaba güzel göbişli anneler ve pamuk bebekleri...
Öncelikle herkesi çok merak ediyorum uzun zamandır yazamadım umarım herkes iyidir:)) sizleri çok özledim...
Benim de başımdan bir sürü macera geçti:) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi :) tatil sonrası kontrol amaçlı uçaktan iner inmez tek başıma bir doktora gittim ve doktor bebeğimin ellerinin kollarının bacaklarının ayaklarının oluşmasının imkansız olduğunu söyledi, ama benim bebeğimde oluştuğu için bunların kopacağını söyledi. Dank diye!! Ve ben de malesef inandım, ne saçma!!! Ama insan doktordan duyunca inanıyor meğerse şarlatanmış bu Dr... nette de biraz yalan yanlış bilgilere bakınca dünya başıma yıkıldı vs. Eşime söylemedim bir iki gün pna söylediğimde hastaneden yeni bir randevu almıştım ve eşim bayıldı(( bir sürü korku yaşadık...Bunun ameliyatını yapan doktorları araştırdık Amerikan Alman vs her hastaneden randevu aldık gittik ama kendi doktorumuz en son noktayı koydu bunun Tr'deki uzmanı benim böyle bir şey yok çok şükür dedi. Olayın adını vermiyorum sonra her bakan benim yaşadığım korku ve endişeyi yaşamasın:) iğrenç ve üzücü resimler çıkıyor nette bebeklerimiz takip altında çok şükür netten duyduğumuz şeyler korkutuyor yoksa... Öyle böyle geçirdik haftaları... O ilk gittiğim doktora da üslubundan dolayı dava açmak istiyor eşim ama ben Allah'a havale ediyorum, hamileliğimde bunlarla uğraşamam...
Bir de saç kestirme korkum vardı ama belime gelen saçlarımı Küt şeklinde kestirdim çok da rahatladım oh mis:) tüm hamilelere tavsiye ederim. Vitaminler saçlara değil bebeklerimize gitsin:)
Hafiften bebek odaları bakmaya ve bi iki bir şey almaya başladım:) ama nedense cimrilik yapıp dürüyorum alamıyorum hiçbir şey:))
Hala kızımıza bir isim bulamadık:))
Çatlaklar ah çatlaklar... Lierac şu bu fayda etmiyor malesef... Kilo da aldı başını gitti...
Bir de burada ayın 20'sinde normal doğum kursuna katılacağım öyle doğurmayı çok istiyorum inş olur ama imkansız gibi bit şey çok korkağımdır:)) onun bilgilerini de sizinle paylaşırım inş.. Benden haberler böyle :))
Hepinizi öpüyorum güzel anneler minik bebeklerimiz artık hislerimizi anlayıp bizi duyaniliyprlar ona göre:)))
canım aşkolsun o kadar yazıyorum sana normal diye bebek hareketi diye, görmüyormusun mesajlarımıAlt tarafta hareket olcağını düşünmemiştim canım. Ondan endişelendim. Sağolasın canım.
canım ağır olsada kalkarsınn hiiiç merak etme, benim eşimki top patlasa uyanmaz ama oğlum uyanınca o da uyanırdı benimle:) sen annesin mutlaka duyarsınYa uykum ağır benm normalde tek korkum o valla inşallah sesini duyayım da o herşeye bedel :)
canım hayırlı uğurlu olsun nişanınızİyi geceler kızlar... Nasılsınız.. Nişan pazar gunu oldu ewde ... Yorgunlugumu atamadım... Bu aralar agırlasmaya basladım... Oglumla sürekli iletişim halindeyiz.. Her gece düm tek tek
Masallh cok hareketli...
Fakat kasogım ve vajınamın üstü cok agrıyor ;(
Birde taharet alırken farkettın rahım agzı cok sertleşmiş anlamadım ... Dr basvurmm gerekıcek sanırım...
İstedıgım elbiseyi bulamadım malesef...terzim tatile cıkmıstı baskasınada güvenemedim.hazır aldım mecbur.aman napayım baska sorun olmasın ...
Fotoları derleyemrdım daha arkadaslar cektı onlardan alcam daha...
Kızım iyi cok şükür onu ve oglumu cok sevıyorumm...
Sizler nasılsınız... İnş kötü bir haber yoktur .. Allahım şeyim öle agrıyoki uyuyamadım bi türlü..
Kızlar ayakta olanlar arkadaslarım...
Pudra rengi olan kardeşim .... Yine atarım resim bı topladam
Bu arada kırmızılı beniiim
hoşbulduummm
ayy sormaa telaşenin içindeyim.bebiş nasibiyle geliyo galiba ev aldık çok şükür onunla uğraşıyorum biraz yoğunum yani
sen napıyosun bakıyım
Kızlar 3-4 gündür bazen kasığımda mesane üstünde balon patlıyor gibi değişik bir his içindeyim. Bebek ayakları olabilir diye okudum. Böyle birşey hisseden var mı?
ayyy arkadaşlar benim 21 ekim de riskli dönem başlıyor çok yakın yaaa...28 hafta oluyor ve her an doğum beklemeye başlıyorum,dua edin benim için 36 haftaya kadar taşıyabileyim kızlarımı
Bende de sol kasığa doğru girip çıkan bi ağrı var. Normal diyelim normal olsun inşallah.
Iyi geceler kızlar 16/9 tansiyonla hastahanede yatmıştım birgün şimdi iyiyim ama yemek yiyincr çarpıntım oluyo cuma kontrolum var
İyi geceler kızlar... Nasılsınız.. Nişan pazar gunu oldu ewde ... Yorgunlugumu atamadım... Bu aralar agırlasmaya basladım... Oglumla sürekli iletişim halindeyiz.. Her gece düm tek tek
Masallh cok hareketli...
Fakat kasogım ve vajınamın üstü cok agrıyor ;(
Birde taharet alırken farkettın rahım agzı cok sertleşmiş anlamadım ... Dr basvurmm gerekıcek sanırım...
İstedıgım elbiseyi bulamadım malesef...terzim tatile cıkmıstı baskasınada güvenemedim.hazır aldım mecbur.aman napayım baska sorun olmasın ...
Fotoları derleyemrdım daha arkadaslar cektı onlardan alcam daha...
Kızım iyi cok şükür onu ve oglumu cok sevıyorumm...
Sizler nasılsınız... İnş kötü bir haber yoktur .. Allahım şeyim öle agrıyoki uyuyamadım bi türlü..
sağol canım içimi rahatlattın.. her zaman ki gibi :))evet canım benimkide tepki veriyor hareket ettiği yere dokunup eymenim diyorum kıpır kıpır oluyor, birde oğlum şarkı söyleyip dokununca tepki veriyor, bu yolda devam canım doğru yapıyorsun
gözünaydın canım darısı başımıza maşaallah kuzuna
dur canım tadını çıkar doğunca geri içime koysam diyeceksin:) ben böyle iyiyim:)
canım bu modeli alırsan bebeğin senin kokuna çok alışır sonrasında ayırman çok zor olur
iyi yapmışsın canım, güler yüzde çok önemli
haklısın canım şu site güvenilir http://www.tuketiciler.org/?com=files.read&ID=3&pID=179
canım niye sitem ediyorsun sen araştırma yaparken bildiğimiz bir yer konu olsa niye yardım etmeyelim ankarayı sordun yanlış hatırlamıyorsam kendi adıma söylüyüm ankarada değilimki yardım edebileyim
canım inşaallah kızın alışır onun için çok iyi olur
Herkese merhaba güzel göbişli anneler ve pamuk bebekleri...
Öncelikle herkesi çok merak ediyorum uzun zamandır yazamadım umarım herkes iyidir:)) sizleri çok özledim...
Benim de başımdan bir sürü macera geçti:) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi :) tatil sonrası kontrol amaçlı uçaktan iner inmez tek başıma bir doktora gittim ve doktor bebeğimin ellerinin kollarının bacaklarının ayaklarının oluşmasının imkansız olduğunu söyledi, ama benim bebeğimde oluştuğu için bunların kopacağını söyledi. Dank diye!! Ve ben de malesef inandım, ne saçma!!! Ama insan doktordan duyunca inanıyor meğerse şarlatanmış bu Dr... nette de biraz yalan yanlış bilgilere bakınca dünya başıma yıkıldı vs. Eşime söylemedim bir iki gün pna söylediğimde hastaneden yeni bir randevu almıştım ve eşim bayıldı(( bir sürü korku yaşadık...Bunun ameliyatını yapan doktorları araştırdık Amerikan Alman vs her hastaneden randevu aldık gittik ama kendi doktorumuz en son noktayı koydu bunun Tr'deki uzmanı benim böyle bir şey yok çok şükür dedi. Olayın adını vermiyorum sonra her bakan benim yaşadığım korku ve endişeyi yaşamasın:) iğrenç ve üzücü resimler çıkıyor nette bebeklerimiz takip altında çok şükür netten duyduğumuz şeyler korkutuyor yoksa... Öyle böyle geçirdik haftaları... O ilk gittiğim doktora da üslubundan dolayı dava açmak istiyor eşim ama ben Allah'a havale ediyorum, hamileliğimde bunlarla uğraşamam...
Bir de saç kestirme korkum vardı ama belime gelen saçlarımı Küt şeklinde kestirdim çok da rahatladım oh mis:) tüm hamilelere tavsiye ederim. Vitaminler saçlara değil bebeklerimize gitsin:)
Hafiften bebek odaları bakmaya ve bi iki bir şey almaya başladım:) ama nedense cimrilik yapıp dürüyorum alamıyorum hiçbir şey:))
Hala kızımıza bir isim bulamadık:))
Çatlaklar ah çatlaklar... Lierac şu bu fayda etmiyor malesef... Kilo da aldı başını gitti...
Bir de burada ayın 20'sinde normal doğum kursuna katılacağım öyle doğurmayı çok istiyorum inş olur ama imkansız gibi bit şey çok korkağımdır:)) onun bilgilerini de sizinle paylaşırım inş.. Benden haberler böyle :))
Hepinizi öpüyorum güzel anneler minik bebeklerimiz artık hislerimizi anlayıp bizi duyaniliyprlar ona göre:)))
Kızlar ayakta olanlar arkadaslarım...
günaydın hamişler, mesajlarınıza göz gezdirdiğimde 20 haftalık olan arkadaşların ayrıntılı ultrasona girdiğini görüyorum, benim doktorum 24-25. haftalardan birine randevu al demişti, hangisi doğru acaba tereddütte kaldım. Birde dün akşamdan beri sağ kasığımda ağrı var batıyor resmen doktorumda izne ayrılmış soramadım sizde de oluyor mu?
Günaydın anneciklerim
Tetanoz valla sormayın dün akşam şişti buz koydum gece rahat uyudum ama şimdi yine var ağrı 3 gün normalmış ağırması dedi hemşire
Bende rendevu aldim 20-22 haftalikda yapiliyor dedileryaramazminik .!.:günaydın hamişler, mesajlarınıza göz gezdirdiğimde 20 haftalık olan arkadaşların ayrıntılı ultrasona girdiğini görüyorum, benim doktorum 24-25. haftalardan birine randevu al demişti, hangisi doğru acaba tereddütte kaldım. Birde dün akşamdan beri sağ kasığımda ağrı var batıyor resmen doktorumda izne ayrılmış soramadım sizde de oluyor mu?
hayır bebiş daha yukarda hareketlerini hissediyorum ağrım alt tarafta kasıklarımda oluyorcanım 20 - 25 arası yapılıyor ayrıntılı bazı doktorlar bebeğin kalbi 24 te tam geliştiği için geç tarih veriyor
kasığında ki ağrıyla bilirlikte elinde sertlikte hissediyormusun eğer öyleyse bebik tepiyordur
genelde rahim büyüdüğü için oluyor diyorlar ama şiddeti önemli idrarda yanma , akıntın da koyulaşma falan olursa idrar yolu enfeksiyonu olabilir dr bi ara istersenhayır bebiş daha yukarda hareketlerini hissediyorum ağrım alt tarafta kasıklarımda oluyor
canim ozledik seni masallah hersey yolundaymis cokta guzel olmussun hayirli olsun nisaniniz rabbim tamamini erdirsin insallah :)Kızlar ayakta olanlar arkadaslarım...
insallah bebisler saglikli bir sekilde buyurlerrr biraz erken b dogum olmus ama rabbim yardimcilari olucaktir :)günaydın kızlar. bi arkadaşım üçüz bebek bekliyordu dün 26. haftasında doğum yaptı. şimdilik iyiler ama dualarınıza ihtiyaçları var.
canim belki yumurtlaman gec olduysa ona gore bu haftalarda al demis olabilir doktorun belkide kendisine gore gecerli bi sebebi vardir sonucta doktorun seni en iyi taniyan kisi o bu haftalarda al dediyse vardir bi bildigi icin rahat olsun.kasik agrisi sabahlari uyandigimda yataktan kalktigimda oluyor ama cok siddetli olmadigi surece normal bu tur agrilar bebek buyudukce agirlikta buyuyor sonucta :)günaydın hamişler, mesajlarınıza göz gezdirdiğimde 20 haftalık olan arkadaşların ayrıntılı ultrasona girdiğini görüyorum, benim doktorum 24-25. haftalardan birine randevu al demişti, hangisi doğru acaba tereddütte kaldım. Birde dün akşamdan beri sağ kasığımda ağrı var batıyor resmen doktorumda izne ayrılmış soramadım sizde de oluyor mu?
canim agrin cok siddetli olmadigi surece normal bebekler buyuyor rahim agirligi suyu bebegin agirligi derken artik belli bi agirlik tasiyoruz karnimizdan buda aa ara agrilara sebeb olur cok siddetli olursa doktoruna danis mutlaka :)hayır bebiş daha yukarda hareketlerini hissediyorum ağrım alt tarafta kasıklarımda oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?