2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Aynen canım 2 hafta önce yukarıdaydı geçen hafta aşağıdaymış hatta lekenmem bile olmuştu ama doktorum korkma dinlen o yine yukarı çıkar dedi allahım korusun bebişlerimizi :)

İyi geceler kızlar... Nasılsınız.. Nişan pazar gunu oldu ewde ... Yorgunlugumu atamadım... Bu aralar agırlasmaya basladım... Oglumla sürekli iletişim halindeyiz.. Her gece düm tek tek
Masallh cok hareketli...
Fakat kasogım ve vajınamın üstü cok agrıyor ;(
Birde taharet alırken farkettın rahım agzı cok sertleşmiş anlamadım ... Dr basvurmm gerekıcek sanırım...
İstedıgım elbiseyi bulamadım malesef...terzim tatile cıkmıstı baskasınada güvenemedim.hazır aldım mecbur.aman napayım baska sorun olmasın ...
Fotoları derleyemrdım daha arkadaslar cektı onlardan alcam daha...
Kızım iyi cok şükür onu ve oglumu cok sevıyorumm...

Sizler nasılsınız... İnş kötü bir haber yoktur .. Allahım şeyim öle agrıyoki uyuyamadım bi türlü..

Kızlar ayakta olanlar arkadaslarım...
Pudra rengi olan kardeşim .... Yine atarım resim bı topladam
Bu arada kırmızılı beniiim

Eklentiler

• image.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 94
  • image.webp
    57,2 KB · Görüntüleme: 96
Kızlar esimle mahalle arasından eve dönerken çocuğun biri sert bir şekilde topu belime doğru getirdi birşey olmaz dimi bize dua edin :-( bi kere eve gelince hareketini hissettim sanki bebeğimi
korkma canım bir şey olmaz
Kraft sitesinde İsrail malı olmadığı ile ilgili açıklama yapmış. Gıda firması olan Kraft ile karıştırılıyoruz yazmışlar.
sağol canım bilgi için ama amerikan malı kraft amerikayıda kimlerin yönettiği malum, tercih sizin yanlış anlaşılmıyım

Kolcraft (Türkiye'de "Kraft bebek ürünleri" diye geçer.) ABD malıdır

ayyy arkadaşlar benim 21 ekim de riskli dönem başlıyor çok yakın yaaa...28 hafta oluyor ve her an doğum beklemeye başlıyorum,dua edin benim için 36 haftaya kadar taşıyabileyim kızlarımı
canım inşaallah sağlıkla taşırsın bundan sonrada,miniklerin 36. haftayı beklerler
Iyi geceler kızlar 16/9 tansiyonla hastahanede yatmıştım birgün şimdi iyiyim ama yemek yiyincr çarpıntım oluyo cuma kontrolum var
canım çok geçmiş olsun, yüksek tansiyon çok önemli sakın ihmal etme, dr liste vermiştir beslenmen için
canım çok kötü olmuş ama hamdolsun kuzun iyiymiş çok sevindim sonunu okuyunca
Alt tarafta hareket olcağını düşünmemiştim canım. Ondan endişelendim. Sağolasın canım.
canım aşkolsun o kadar yazıyorum sana normal diye bebek hareketi diye, görmüyormusun mesajlarımı
Ya uykum ağır benm normalde tek korkum o valla inşallah sesini duyayım da o herşeye bedel :)
canım ağır olsada kalkarsınn hiiiç merak etme, benim eşimki top patlasa uyanmaz ama oğlum uyanınca o da uyanırdı benimle:) sen annesin mutlaka duyarsın
canım hayırlı uğurlu olsun nişanınız

çok güzel olmuşsun kardeşinde öyle

hoşbulduummm
ayy sormaa telaşenin içindeyim.bebiş nasibiyle geliyo galiba ev aldık çok şükür onunla uğraşıyorum biraz yoğunum yani
sen napıyosun bakıyım

Hayırlı uğurlu olsun canım
bende taşındım geçen hafta daha ferah daha sıcak bi eve

Kızlar 3-4 gündür bazen kasığımda mesane üstünde balon patlıyor gibi değişik bir his içindeyim. Bebek ayakları olabilir diye okudum. Böyle birşey hisseden var mı?

canım balon patlaması , kelebek kanat çırpması , balık gibi kayma gibi tabirler hepsi bebeğe ait oluyor kasıkta aniden hissedilen bir tepik bile artık bebege ait

ayyy arkadaşlar benim 21 ekim de riskli dönem başlıyor çok yakın yaaa...28 hafta oluyor ve her an doğum beklemeye başlıyorum,dua edin benim için 36 haftaya kadar taşıyabileyim kızlarımı

canım inş. bekler kuzuların sen bundan sonra çok yorma kendini bol bol dinlenmeye bak

Bende de sol kasığa doğru girip çıkan bi ağrı var. Normal diyelim normal olsun inşallah.

benimde göbek deliğimin soluna girip çıkıyor ağrı dr aradım rahim büyüdüğü için dokular geriliyor ondan bölgesel ağrılarda korkulacak bişi yok dedi

Iyi geceler kızlar 16/9 tansiyonla hastahanede yatmıştım birgün şimdi iyiyim ama yemek yiyincr çarpıntım oluyo cuma kontrolum var

cok geçmiş olsun canım aman sıkı takip edin

hayırlı olsun canım sağ sağlım bitirmişsiniz elbisen de güzelmiş

sağol canım içimi rahatlattın.. her zaman ki gibi :))

ay canım neler yaşamışsım çok geçmiş olsun

günaydın hamişler, mesajlarınıza göz gezdirdiğimde 20 haftalık olan arkadaşların ayrıntılı ultrasona girdiğini görüyorum, benim doktorum 24-25. haftalardan birine randevu al demişti, hangisi doğru acaba tereddütte kaldım. Birde dün akşamdan beri sağ kasığımda ağrı var batıyor resmen doktorumda izne ayrılmış soramadım sizde de oluyor mu?

Günaydın anneciklerim

Tetanoz valla sormayın dün akşam şişti buz koydum gece rahat uyudum ama şimdi yine var ağrı 3 gün normalmış ağırması dedi hemşire

canım 20 - 25 arası yapılıyor ayrıntılı bazı doktorlar bebeğin kalbi 24 te tam geliştiği için geç tarih veriyor
kasığında ki ağrıyla bilirlikte elinde sertlikte hissediyormusun eğer öyleyse bebik tepiyordur

Günaydın anneciklerim

Tetanoz valla sormayın dün akşam şişti buz koydum gece rahat uyudum ama şimdi yine var ağrı 3 gün normalmış ağırması dedi hemşire

aynen canım bende dün oldum gece rahattı ama sabah kalktığımda çok ağrıyordu bende kolanyalı pamuk koyuyorum iyi geliyor

Bende rendevu aldim 20-22 haftalikda yapiliyor dediler

hayır bebiş daha yukarda hareketlerini hissediyorum ağrım alt tarafta kasıklarımda oluyor

hayır bebiş daha yukarda hareketlerini hissediyorum ağrım alt tarafta kasıklarımda oluyor
genelde rahim büyüdüğü için oluyor diyorlar ama şiddeti önemli idrarda yanma , akıntın da koyulaşma falan olursa idrar yolu enfeksiyonu olabilir dr bi ara istersen

canim ozledik seni masallah hersey yolundaymis cokta guzel olmussun hayirli olsun nisaniniz rabbim tamamini erdirsin insallah :)
günaydın kızlar. bi arkadaşım üçüz bebek bekliyordu dün 26. haftasında doğum yaptı. şimdilik iyiler ama dualarınıza ihtiyaçları var.
insallah bebisler saglikli bir sekilde buyurlerrr biraz erken b dogum olmus ama rabbim yardimcilari olucaktir :)
canim belki yumurtlaman gec olduysa ona gore bu haftalarda al demis olabilir doktorun belkide kendisine gore gecerli bi sebebi vardir sonucta doktorun seni en iyi taniyan kisi o bu haftalarda al dediyse vardir bi bildigi icin rahat olsun.kasik agrisi sabahlari uyandigimda yataktan kalktigimda oluyor ama cok siddetli olmadigi surece normal bu tur agrilar bebek buyudukce agirlikta buyuyor sonucta :)
canim agrin cok siddetli olmadigi surece normal bebekler buyuyor rahim agirligi suyu bebegin agirligi derken artik belli bi agirlik tasiyoruz karnimizdan buda aa ara agrilara sebeb olur cok siddetli olursa doktoruna danis mutlaka :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…