2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bebisimi ve kalp pit pit larini gordum cok sukur.esimle sevincten gozlerimiz dolu dolu oldu.inanailmaz bi duyguydu. o sesi duymak bebisi gormek....bebisim.1.3 cmmis teyzeleri.darisi sizlere olsun insallah.

maşallahh canım darısı bize ne kadarlıkken duydunuZ

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bebisimi ve kalp pit pit larini gordum cok sukur.esimle sevincten gozlerimiz dolu dolu oldu.inanailmaz bi duyguydu. o sesi duymak bebisi gormek....bebisim.1.3 cmmis teyzeleri.darisi sizlere olsun insallah.

gözün aydın tatlıımmm...ayy ne güzel bir duygudur ooo:)bende bebişi gördüm bugün ama pıt pıtlar için haftaya gideceğim.maşallahh senin minnağaaa

Nasil seviniyorum siz boyle yazdikça, ayni zamanda da sabirsızlaniyorum duyabilmek için ben de bebegimin pıtpıtlarını. Maşallah canım. Darısı bana ve benim gibi bekleyen herkese inşallah.

Sevindim senin adina canim insallah Allahim hepimize nasip eder duymayi

MAŞALLAH MAŞALLAH İLK KALBİ ATAN BEBİŞLER GELDİ
RABBİM O GÜZEL SESLERİ BİZE DE DUYMAYI NASİP ETSİN İNŞ.

kızlar cevap verirseniz sevinirim sizde de ateş basması oluyor mu.terşeme falan...3gündür bir giyiniyorum bir soyunuyorum

kaç kilo ile hamile kaldın diye sorsam? ben 74 le kaldım ,,,bazen 73 e iniyorum,,,
bende 80 le doğurmak istiyorum

kızlar cevap verirseniz sevinirim sizde de ateş basması oluyor mu.terşeme falan...3gündür bir giyiniyorum bir soyunuyorum

bende de tam tersi üşüme var.ama bunlar normal sanırım,kan akışımız bile değişiyor.

canım bende üşüyorum sonra anında ateş basıyor kesemi görmesem menapoza mı giriyorum derim..ama şükür canlarım bebişlerimiZ iyi ki bize böyle naz yapıyorlar

kaç kilo ile hamile kaldın diye sorsam? ben 74 le kaldım ,,,bazen 73 e iniyorum,,,
bende 80 le doğurmak istiyorum

bende aynıyım 72-74 arasında değişiyor..:)ahh keşke 80 olsa daha ne isterim ama benim vücudum daha şimdiden şişmeye başladı balon gibi hissediyorum kendimi..kızımda 13 kilo almıştım 62 ile hamile kalıp 75 ile doğuma gitmiştim....sonra aldığım kiloları doğumda verip emzirme döneminde geri aldım...

tabiii,iyiler ve kendilerini bize hissettiriyorlar sıpacıklarrr:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…