Bebisimi ve kalp pit pit larini gordum cok sukur.esimle sevincten gozlerimiz dolu dolu oldu.inanailmaz bi duyguydu. o sesi duymak bebisi gormek....bebisim.1.3 cmmis teyzeleri.darisi sizlere olsun insallah.
Bebisimi ve kalp pit pit larini gordum cok sukur.esimle sevincten gozlerimiz dolu dolu oldu.inanailmaz bi duyguydu. o sesi duymak bebisi gormek....bebisim.1.3 cmmis teyzeleri.darisi sizlere olsun insallah.
Nasil seviniyorum siz boyle yazdikça, ayni zamanda da sabirsızlaniyorum duyabilmek için ben de bebegimin pıtpıtlarını. Maşallah canım. Darısı bana ve benim gibi bekleyen herkese inşallah.
canım bende üşüyorum sonra anında ateş basıyor kesemi görmesem menapoza mı giriyorum derim..ama şükür canlarım bebişlerimiZ iyi ki bize böyle naz yapıyorlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende aynıyım 72-74 arasında değişiyor..:)ahh keşke 80 olsa daha ne isterim ama benim vücudum daha şimdiden şişmeye başladı balon gibi hissediyorum kendimi..kızımda 13 kilo almıştım 62 ile hamile kalıp 75 ile doğuma gitmiştim....sonra aldığım kiloları doğumda verip emzirme döneminde geri aldım...
canım bende üşüyorum sonra anında ateş basıyor kesemi görmesem menapoza mı giriyorum derim..ama şükür canlarım bebişlerimiZ iyi ki bize böyle naz yapıyorlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi