2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
doktor benden hiç kan istemedi...6haftada isteyecegım dedi...tam kan tam idrar iyi dedim bende.ilk bebekte zaten herşey tamam diyoruz :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yaaa sizin kilolarınızı görünce bebeğimi taşıyamazmışım gibi geliyooo ben 41 kiloyum((

boyda önemli boyun kaç cnm..

1.60 yanii epeeey sıskayım

geçen bir kadın dedi i;hadiiii sende bebek al artıkkkk...yanındaki de diyo ki;var onun,küçük daha...sonra soran kadın diyo ki,,amaaaannnn karnı pek sırtına yapışık nasıl hamileyse

canım annem bana 45kg hamile kalmış boyu 1.65 ben doğmuşum54 cm ve3.600kg taşırsınnnn...😄

hım boyunda iyiymiş..bende 1.65 im..birşey olmaz merak etme...arkadaşımda aynı senin gibiydi 165 boy 49 kiloydu şimdi kızı kucağında 2 aylık oldu...allahın izniyle birşey olmaz ama sen yemene bak..vitamin yapan şeyler ye doktoru onada öyle demişti..ve bol bol dinlen..

ben pregnacy weight watcher diye bir application indirdim telefonuma, ilk onüç haftayı 74 le tamamlamak istiyorum, sonraki her ayda 1 kilo,,,
ben şişmedim yalnız, ben beyaz ekmeği kestim, beyaz ekmek beni çok şişiriyor çünkü,,,
çok almamışsın kızında,,
yani ben çok kilo almaktan değilde doğumda zorlanırım diye korkuyorum,, baktım ilk 13 hafta 74 olmuyor hemen diyetisyene gidicem, çünkü yanlış bir şeylerde yapmak istemiyorum,,,,
emzirirken bol bol su için diyorlar birde kırmızı et,,,
öyle değil mi?

evet aynen öyle ama ben helva yedim bol bol canım acayip tatlı istiyordu emzirirken ee şimdide bütün gün oturarak çalışıyorum...verdiğim kiloları hepsini aldımneyse sağlıklı olsunlarda napalım artık..ben 3 aydan sonra başlıycmam yürüyüşe..

canım telden giriyorum özel mesaj atamıyorum 200ihlas okundu

Son düzenleme:

evet sağlıklı olsunlar,,,, ben şimdiden eşşek sıpam diye seviyorum,,,,

Ben de 3 ay sonrası yürüyüşe başlayabilirim şu an ne Halim var nede doktor izin verir.. İnş fazla kilo almadan tamamlarız bu günleri...

Kızlar mesajlaınızın hepsini okudum çok teşekkürler...iyi ki varsınız ... Progestan bende yan etki yaptı acaip baş dönmem var ... O yüzden tek tek alıntı yapamadım mesajlarınıza ... Kusuruma bakmayın ... Siz neler yaptınızz

kitty canım progestan 200 mu yazdı baş dönmesi yaptıysa vajinadan al.bende de dönme yaptı doktor vajinadan kullan dedi geçti...iğne de Totomu fena yaktı haaa :)eşim paytak penguen diye dalga geçiyor madara olduk

Kızlar ne oluyo bize ;(
Kanamm var kahverengiydi ya hani pembeden biraz koyu şekilde
Eşimi beklıyorum hemen hastaneye gidicez
Allhım cok mu erkn sewındım ;(
Bana lütfen dua edin nolur
Şusn öle kotuyum ki dilim tutuldu
Allhım sana sıgındım sen hakkımda hayırlısını ver!!

Sakin olmm lazım
Bişi olmıcak biliyorum ;(
Suan burayı odak yaptım kendime

Carpıntım basladı ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…